עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by אילן אריאל,

אני מחשפש משחק שאני לא זוכר כלום מהשם שלן אני רק זוכר שצריך לסנות גשרים סין אי לאי וליתפןס את הפריסט של האוייב אני מקווה שהתאור מספיק

2. Started by blabla2002,

הכותר אומרת הכל ועדיף שרתים אם שחקנים ישראלים ופינגים נמוכים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by zoyaniv,

אני נמצא בשלב שצריך לגנוב את התוכניות של הרובה אני הגעתי לבונקר וגנבתי מדים אבל השומרים עדיין יורים בי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם! יש לי מחשב שהכרטיס מסך שלו הוא דיי חלש - Geforce 930mx אני כרגע מריץ משחק (Madden NFL 19), ביצועי המשחק סבבה לגמרי (פחות מתחשב בגרפיקה וכו') עכשיו השאלה: האם כרטיס מסך נמוך ליחסי יכול לפגוע בgameplay של משחק? כלומר, לא בגרפיקה, אלא כוונתי שיש מצב שבכרטיס מסך אחר חווית המשחק תהיה אחרת? (שאלתי נוצרה שככה זה קצת נראה לי שאני מעלעל בסרטוני היוטיוב על משחקי הנוכחי)

5. Started by SilentBob,

כותר קרבות החלל החדש של Yager Development, הסטודיו שהביא לנו את יצירת המופת (או הפספוס הענק, תלוי את מי שואלים) Spec Ops: The Line, רוצה לשדרג את ז\'אנר המשחקים החינמיים לכתבה: http://hwzone.co.il/dreadnought-%d7%91%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9a-%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a0%d7%aa-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לא אהבתי את הסיפור של הbioshock אשמח לקבל המלצה למשחקים חדשים באיכות ורמת משחק גבוהה איו לי בעיה של מפרט שיחזיק דברים.. בתודה מראש ליאור,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

משהו יודע איפה קונים אותו בארץ? האם הוא שווה קניה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כותרת.. אני צריך בבקשה שמישהו שמכיר טוב סימולטורי טיסה שימליץ לי על אחד ממש טוב.. תודה.!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by itai_1813,

אני יודע שזה משחק ישן אבל פתאום התחשק לי לחזור ולשחק בו, הורדתי את המשחק מהאתר הרשמי וראיתי שהוא עושה לי בעיות (Agent Error) ואני לא מצליח לראות גם שחקנים אחרים בתזוזה, לכן נכנסתי לפורום ועשיתי חיפוש וראיתי שהרבה רשמו שהגרסא הזאת של המשחק מלאה בבעיות ועדיף להוריד של IJJI, וכך עשיתי, התקנתי את המשחק ואח"כ כשלחצתי על האייקון הוא הביא אותי לדף של GUNZ באתר של IJJI אז לחצתי על PLAY LIVE והוא ביקש הרשמה. אני מקווה שעד עכשיו עשיתי בסדר ואם לא בבקשה תתקנו אותי, ובנוסף מה בדיוק אני אמור לעשות אחרי שנרשמתי (אחרי שזה הגיע למייל). תודה מראש! ;D

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Domovoi,

http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=913815 :'(

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by maverick,

מחפש המלצה למשחק שש בש טוב (וחינמי כמובן) שאפשר לשחק מול מחשב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Gery Gorenshtein,

מישהו רוצה להצטרף אלי ולעוד כמה חברים במשחק הזה? משחק ממש מגניב - דמויות שוות - action/target תודיעו לי אם מישהו מעוניין, מדברים ב Teamspeak

13. Started by stone cold,

סוני יעשו גירסה חדשה של הPSP שתיכלול 8 גיגה זיכרון פאלש מובנה וגם מצלמה מובנת -אומנם זה יקח זמן עד שזה יצא אבל לפחות הPSP החדש באמת יהיה מכשיר מולטימדיה מהקופסה בניגוד לנוכחי שצריך ליקנות כמות זיכרון גדולה כדי לישתמש בו באמת כמכשיר מולטימדיה מענין אם הם ישפרו גם תבטריה ולא יעלו תמחיר לPSP החדש בכל מיקרה פה הכתבה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9604 ובנימה אישית אני עדין מחכה לDSL שלי +"מכשיר גיבוים" אבל לחובבי סוני זה בשורה טובה אחרי הרבה בשורות רעות בזמן האחרון

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת האם steam וorigin מקבלות prepaid?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yaron266,

הורדתי את המשחק הנ"ל אבל קיבלתי כל מיני קבצים ואני לא יודע איך לפתוח אותם: rzr-nfsc.085......,rzr-nfsc.002 .... rzr-nfsc.001 ועוד קובץ של rzr-nfsc.sfv. מה אני צריך לעשות????

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kisin,

אני רוצה לקנות עכשיו XBOX360 ורציתי לדעת איזה איזור עדיף לקנות PAL או NTSC? מה אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לאחרונה נפוצה תופעה של פתיחת ת'רדים בסגנון של "איך המחשב הזה יריץ לי את קרייסיס?" וכו' כל ת'רד שייפתח עם שאלה מן הסוג הזה שדורשת ניבוי יינעל מידית ופותח הת'רד ייקבל אזהרה. בנוסף לכך אם ייפתח ת'רד שייגרר למצב של שאלות כאלו הוא יינעל גם כן והגוררים יקבלו אזהרה. אנא קחו זאת לתשומת לבכם בכדי שלא תהיינה אי הבנות בעתיד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by CashMAn,

מישהו יודע מתי המשחק COMMAND & CONQUER 3 יוצא ?!?! למחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://stage6.divx.com/members/386050/videos/1112168 לא מזמן פורסמו תמונות של כיביכול משחקיות באיכות מזילת ריר אבל אם תיבדקו טוב תסירטון ותיראו תפיצפוצי משחקיות בטרילר תיראו שהגרפיקה אומנם טובה אבל לא טובה כמו בתמונות שפורסמו בקיצור כמו שאני הערכתי המשחק לא ישפר עד כדי כך תגרפיקה ועכשיו צריך ליראות איך יצא "משבר" שגם בו יש לי הרבה ספקות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DivineS,

13-4 GG 1st half: 2nd half:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. חנות המשחקים המקוונת של המפיצה הגדולה מציעה מחירי מבצע קורצים על כותרים טריים כמו FIFA 16 ו-Star Wars Battlefront אחרי שהחליטו לפנק אותנו עם Need for Speed Most Wanted חינם אין כסף, ב-EA החליטו להרחיב את מצב הרוח הנדיב שלהם גם לכותרים עדכניים יותר – עם מספר ימי מבצעים על משחקים בולטים מההיצע שלהם בשנתיים האחרונות. את מיזם המבצעים מובילים כותר הכדורגל FIFA 16 ומשחק הפעולה Star Wars Battlefront, אשר הושקו שניהם רק לפני כמה חודשים ומוצעים כבר עתה בחנות ה-Origin במחירים של 24 יורו ו-30 יורו בהתאמה. שימו לב כי שימוש בשירות VPN עשוי לאפשר לכם לקבל מחיר טוב עוד יותר עבור הצמד הזה – בדולרים אמריקאים או במטבע בעל ערך חליפין זול עוד יותר. ב-EA ממשיכים להרגיש נד…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני אסביר לכם על אתר, שבעזרתו תוכלו להרוויח כסף ולאחר מכן להעביר אותו לחשבון PayPal . אוקי, דבר ראשון, כנסו לאתר : https://www.paypal.com/ תרשמו עם אימייל אמיתי, כאשר תגיעו לעמוד בו אתם מתבקשים להכניס כרטיס אשראי תלחצו Cancel . אל תדאגו אתם לא משלמים אפילו אגורה. דבר שני , כנסו לקישור הבא : http://adbux.org/?r=qwerqwer עכשיו לחצו על Register ולאחר מכן תרשמו, בחרו אימייל אמיתי. איפה שכתוב : Referrer (if any) תרשמו : qwerqwer בהרשמה תכתבו את אותה כתובת דואר כמו באתר הראשון - PayPAL. לאחר שנרשמתם תחכו בערך 15 דקות ותכנסו למייל, שם תראו קוד אישור. זהו, עכשיו כל 24 שעות, באתר Adbux , תוכלו ללחוץ על פרסומות ( ע''י לחיצה Surf Ads ובפרסומת יהיה טיימר של 30 שניות תחכו ואז תחכו ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by A.J,

שלום ביקשו ממני להתקין מינקראפט לאחיין שלי ילד בן 10, ראיתי שיש 2 גירסאות גירסת וינדוס 10 וגירסה קלאסית, איזה גירסה כדי להתקין לילד שרק מתחיל לשחק בזה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by neogod,

אני לא יודע לאן זה שייך ואם מישהו יכול לעזור לי בזה אבל..... הורדתי את All Neo Geo Roms For Mame 32 Cd1 , ויש שם רק קבצים של רומים. יש לי את האמולטור NEO GEO ו MAME,איך אני מפעיל את הרומים האלה בשביל לשחק?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. עד עכשיו יצאו כל המשחקים של EA-SPORTS (אלו שמחדשים כל שנה), אבל למה לא יצא NBA LIVE 2002??? חוץ מזה לפלייסטיישן הוא כבר יצא מזמן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים