עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ALEX.P,

שחקתי אהבתי חייב להשיג איך?????????????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני קצת לא שייך לכאן אלא עוזר לילד נכה שזה כל מה שיש לו לעשות המשחק מגיע עם קונסולה עם הרבה מתגים וידיות ועבד אצלו עד היום על וינדוס XP עכשיו יש לו מחשב חדש עם ווינדוס 7 לא יודע איזו גרסא 32 או 64 הביאו לי לנסות להפעיל את זה ולי יש 7 64 והמשחק עולה ולא מקבל פקודות מהקונסולה כמובן שהרצתי אותו בתאימות לXP וגם ל98 ושום דבר לא עוזר באתר של מיקרוסופט כתוב שהמשחק פשוט לא נתמך ב7 מה האופציות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by GKJoker,

שלום אני גדי.. אני מעוניין להקים קבוצה קטנה למשחק מקצועי ושקט עם אנשים רציניים בטימספיק למטרות כיף אשמח אם תצרו קשר בלי לבלבל את המוח למשוחררי צבא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by makakit,

יש לי איזו בעיה באימונים ואני מחפשת מישהו שיסביר לי כמה דברים... אם מישהו משחק ויודע על מה אני מדברת אני אשמח אם הוא ישאיר לי איזה הודעה פרטית

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Guy950,

שלום לכולם, למרות שהערב אני עובד ולא אוכל לשחק זה לא ימנע ממני בכל זאת לארגן סיבוב קהילתי ראשון עבור הקהילה הנהדרת שלנו פה בHWzone כמו שכולנו יודעים עכשיו, לHWzone הושקו שלושה שרתים חדשים ונוצצים, ועכשיו זה התפקיד שלנו למלא אותם! אז אני פותח סקר לגבי השעות ויאללה בואו נחליט על איזה משלושת השרתים ומתי! את הסקר עשיתי לאפשרויות מרובות ככה שתוכלו לבחור כמה שעות שנוחות לכם (או כל השעות) ואם לא יהיה תיאום רשמי לפחות יהיו תיאומים אישיים לשעות הכי "נבחרות". אני בנתיים מצביע ל21:45, אולי אוכל לחזור הביתה בשעה הזאתי או עשר.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מי יודע איך קוראים למשימה שאני טס שם אם מטוס אל שלט או משהו אני לא ממש הבנתי אבל שי משימה כזאת נכון? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by benor,

זה משחק חדש של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/games/impossiblecreatures/ מישהו יודע מה זה המשחק הזה? ומה הם דרישות המערכת שלו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DORAZABI,

אני שם לב שאם אני מסיים משימה ויוצא מהמשחק וחוזר אליו אחריו כמה זמן ועושה בתפריט "המשך" אז אני מקבל ישר את המשימה הבאה אבל כבר שהיא התחילה...למה זה ככה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Armageddon1,

יש למישהו פריצה למשחק: Heroes III Armageddon's Blade בגרסה 2.1 תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by LazyBoy,

http://www.idsoftware.com/ הרשמה לבטא: http://www.quakelive.com/ עוד פרטים: http://kotaku.com/357987/iga-and-id-team-for-free-web+based-quake-live

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by fano,

http://community.callofduty.com/thread/200792164#.UnvQBfk_v5F please create an account and push it .. for a better cod ghosts with modtools fov and all the good things זה מכתב שpara הביא לי בשביל לפרסם בקהילה שלנו תגיבו שם זה יכול לעזור פשוט תכתבו +1 או משהו לא חייבים משהו רציני תראו שאתם מסכימים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. פאנבויז - הפודקאסט העברי הראשון בנושא גיימינג. קודם כל מה זה בכלל פודקאסט: פודקאסטים (באנגלית: Podcasts) הם מעין תוכניות מבוססות אודיו או וידאו (Vidcasts) העוסקות בנושא מסוים. ניתן לאתר את הפודקאסטים באינטרנט בחינם ולהוריד אותם לשמיעה במחשב האישי או על נגן ה-MP3. את התוכניות ניתן להוריד ישירות מהאתר או דרך תוכנות עזר כמו iTunes. קל לסנכרן כל נגן mp3 נייד עם קובצי קול אלו, וכך להאזין לפודקאסט המבוקש, בזמן ובמקום הנוחים. (יש אפילו מכשירים סלולאריים התומכים באפשרות זו). התכנים מופצים בקובצי קול פשוטים. כיום, אלפי אנשים פרטיים משדרים פודקאסטים בתדירויות שונות, בנושאים כיד הדמיון הטובה. במקרים רבים, אנשים אלו הם מומחים בתחומם – החולקים את הידע והאג’נדה האישית שלהם עם מאזינ…

13. Started by yaniv man,

מי שהוא יכול להגיד לי איך מורידים משחקים מהפורומים אני מתחנן pleezzzzzzzzzzz

14. Started by shlomi1234,

אני אישית התחלתי אבל היה מאוד משעמם אז ישר עברתי למולטי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. משחקי S.T.A.L.K.E.R יזכו סוף כל סוף ליורש אמיתי ורשמי מבית היוצרים המקוריים - אי שם בתחילת העשור הבא לכתבה

16. אני מחפש משחק פעולה (לא בסגנון cod כי המפה גדולהמדי) כמו שהיה בזמנו unreal לשחק ברשת 1על1.. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האף טי פי מהיר מאוד ובעל קיבות גדולה מאוד של כמה ג'יגה אני מוכן שתעלו לשם משחקים, תוכנות, שירים לפי התיקיות שם ובסדר. אני מבקש להעלות רק קבצים מלאים. ניתן להעלות רק בתוכנת אף טי פי כמו windos cammander, flashfxp וכו'... אלו הפרטים <צונזר, אתה בכוח מתעלם מההודעות בראש הפורום?> שמח לעזור! צפיחית בדבש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pantera,

אם זה מעניין מישהו אז הטורניר התחיל http://www.twitch.tv/srkevo1

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by liav12,

כי אין לי מושג אני מפעיל את המשחק, הוא עולה ונכנס למשחק פתאום יוצא ממנו ואומר לי שקרתה תקלה לא יודע ואז יוצא לי מהמשחק...מישהו יודע מה זה?? או אם הכרטיס שלי נתמך בכלל? ואם הוא לא אז אפשר איך שהוא להפעיל את זה כי אני מת לשחק במשחקק בתודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אולי יש תוכנות או משהו שאני צריך להוריד או זיכרון או משהו אחר? יש לי מחשב פנטיום 3 733 מגהרצ' 64 זיכרון פנימי כרטיס מסך וודו 3000 האם אני צריך לקנות או להוסיף משהו חדש?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אותי מעניין רק הMP כי את הSINGLE מיציתי לחלוטין , השאלה שלי זה האם עדין קיימים שרתים שאוכל לשחק בהם במידה וארכוש את המשחק ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by VeR-MaN,

שלום,אני מחפש משחקי קלפים,פוקר,טקסס הולדם.וגם משחקי קזינו. עם יש משחק טוב למחשב אפשר המלצות בבקשה? ואם יש משחק כזה שהוא נגיד סטייל Play65 שמשחקים ששבש על כסף לא אמיתי/אמיתי...כזה רק של פוקר. בבקשה תעזרו לי. בתודה דניאל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by אריק פרלס,

האם יש זמנים שבהם משחקי COD כגון MW או המשחק שעתיד לבא COLD WAR במחיר נמוך ממאה שקל? זה ממש אבסורד שהם לוקחים כאלה מחירים גבוהים בזמן שמשחקים כמו BF5 נתן להשיג בחנות הרשמית ב 70 שח. אני לא מוכן להוציא על משחק יותר מ100 שח. אבל אני מאד רוצה לשחק בCOD וזה פשוט לא יורד במחיר.

24. Started by איציק חן ואביאל דורני,

שלום בוקר טוב ,אני צריכה עזרה בהורדת gta v 5למחשב ניסיתי כבר כל הלילה ולא הצלחתי יש מישהו שניסה והצליח ושיכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. ובכן, המשחק מאוד מאכזב מהבחינה הטכנית, איך לא? ציפינו ליותר, הם אפילו דחו אותו, במה זה עזר? ובכן, זה עזר. במקום לא לשחק בכלל, אנו יכולים לשחק ולהנות מהמשחק במשך 20 דקות שלמות, תאמינו או לא, עד שהמשחק קורס. אז צריך להכנס שוב למשחק, עוד פעם לשחק ולהנות במשך 20 דקות, עד שהוא קורס שוב ושוב ושוב. נפילות FPS, פריז שקורה המון ואיך לא? הקריסות המעצבנות. יש אפילו תאמינו או לא, Season pass במחיר של 39.99 דולר. איך אפשר שלא לרצות לקנות את זה? אותי הם קנו. מזמין בזה הרגע את הSeason pass, כי זה כדאי. *הפוסט נכתב בציניות, למי שלא הבין. לא, אני לא מתכוון לקנות את הSeason Pass בשום פנים ואופן, מקווה שגם אתם לא. אך זו כבר החלטה שלכם*.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים