עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by TimoTy,

טוב אני לא זוכר הרבה אבל אני מחפש משחק של מרוצי מכוניות על שלט ואני מחפש גם משחק שבו אתה מרכיב נשקם על מכוניות ופשוט עורך קרבות נגד מכוניות אחרות...... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  2. אני ממש מאוכזב...המשחק לא עמד אפילו בציפיותי הבסיסיות לאחר ששיחקתי בPrince of persia:Sands of time שהיה משחק מעולה,מלוטש,עם קו עלילה אחיד,משחקיות מקורית ומיוחדת,אופי מיוחד,וסיום אדיר במיוחד,קיבלתי את POP:WW ההמשך החדש שלו,שהיה מבטיח בהרבה ממנו-הם הבטיחו עיצוב שלבים יותר אינטנסיבי,מערכת קרבות חדשה[והיא מאוד אדירה ומהנה ד"א],אויבים קשים וחכמים והרבה,וקו עלילה מוצלח...הרבה מאלה לא ממש אמיתיים... עיצוב השלבים עצמו הוא די משמים...הכל דיכאוני,אפל,ומסיבה לא ברורה מתכנתי המשחק החליטו כי המשחק צריך להיות "חופשי" וכי השחקן יוכל להסתובב חופשי בעולם המשחק,טעות מרה,פשוט טעות איומה...בשל עיצוב השלבים ה"פתוח",אנחנו זוכים לחזור על אותם מקומות במהלך המשחק אולי 200000 פעמים....פרט לכך-ישנם…

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by demonshlomo,

אני חייב לקנות את הגרסא האירופאית כדי לשחק בשרתים אירופאיים?? או שגם הגרסא האמריקאית תספיק??

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by shay tidhar,

אני בערך ב83% אחרי שהגעתי לשעון חול ואחר כך היא נעלמת ואני מגיע למזרקה ואין לי מושג מה עושים שם! תודה

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  5. רציתי לשחק במשחק אבל אני פחדן גדול.רציתי לבדוק קודם איך המפלצות נראות.

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  6. יש לי רק 6-10 fps !!! איך אני אמור לשפר את זה ?? ולחבר שלי יש g force 200 ויש לו 30 fps !!! אהה ודרך אגב יש לי כרטיס מסך intel express chipset 82915g

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nadavov,

שלום קראתי באחד התגובות שיש משהו כזה שאתה מוריד ואז אתה יכול שהייה לך מלה כסף ומהירות גבואה מאוד וגם ניטרוס בלי הפסקה מישהו יכול להביא לי את הקובץ שעושה אתת זה תודה!

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by StorM FighteR,

משחק השנה של 2004/2005 הוא: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Far cry Call of duty HL2 NFSU 2 Sims 2 Cs 1.6 The chronicles of Ridic

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SupeRnovA,

שלום כאשר אני מתחיל לשחק את המשחק הוא לא מראה לי בכלל את הטקסטורה, הוא מראה לי את השלב רק בשני צבעים ( תכלת ואפור משהו כזה ) ויש לי כ. מסך Pine XFX 5500 128 מישהו אולי יודע מה זה ואיך לתקן את זה אם אפשר? *תודה.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by orlupo,

איזה משחקי FPS שווים יש חוץ מ-FAR CRY, DOOM 3, CALL OF DUTY ו-HALF LIFE 2? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by J.a.C.k,

אני בחלק שבו אתה נמצא בביוב ואני פשוט לא יודע מה לעשות מישהו ששיחק במשחק נתקל בכזאת סיטואציה?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  12. התקנתי את המשחק, סידרתי הגדרות, פתחתי פרופיל ו- ETC.... נכסתי ל"שחקן יחיד" ויש שם "אינסטנט באטל" (בלבד) בחרתי הגדרות וכו' ולחצתי סטרט 1. לא הבנתי מה המשימה שם בכלל \(אולי לכבוש את המקומות עם הדגלים?) 2. זה נראה כמו משחק רשת (למרות שזה לא)\ בינות מלאכותיות ממש טיפשות.. 3. זה נראה (במשחקיות) די טיפשי מה גם שבשביל לשלוט ברכבים צריך דוקטורט מ MIT! זה לא אמור להיות מעין מסע כזה כמו ב COD וב FAR CRY? זה כאילו נקרא המשחק? - לא נראה לי תודה חברים.

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  13. אפשר לשנות בניד פור ספיד אנדרגראונד 2 את הזווית ראיה כשאני בוחר צבע לאוטו או מוסיף כל מיני אביזרים?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  14. שלום אני תקוע בשלב שנקרא DEM, ששם זורקים אותי ממסוק עם נשק מסכן, ובו רק 10 כדורים, והמקום שורץ מפלצות. יש לי שתי אפשרויות ללכת אליהן: הראשונה היא לטפס על ההר אבל שם כאשר אני הולך קצת מגיע המסוק והורג אותי, והדרך השניה היא ללכת דרך הנהר כאשר מסביבו יש מלא מפלצות. ניסיתי את שתי הדרכים מספר פעמים ולא מצליח לי!! מה לעשות? אולי יש דרך נוספת?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  15. קניתי את HL2 ואני התחלתי להתמכר למשחק ברשת.... מה שכן קשה לי עם המקלדת...האם כדאי לקנות ג'וסטיק ואם כן איזה? האם אפשרי ביכלל לוותר על העכבר במשחק הזה? יש למישהו כאן CS או HL2 והוא משתמש בג'ויסטיק ?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by liav12,

יש שיטה כזאת לשים מוזיקה שאני רוצה בתוך משחק? כמו ב GTA ?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by Alduin,

Valve הוציאו עדכון חדש שיורד דרך הSTEAM. העדכון כולל נשקים חדשים, מפות... הנה מספר דברים חדשים: נשק חדש למורדים, ה Crowbar נשק חדש לקומבין, ה Stunstick (ממש מגניב!) נשק חדש (לכווווולם), ה S.L.A.M: Selective Lightweight Attack Munition חוץ מאלה הוסיפו גם מפות חדשות עם אביזרים חדשים. הנה הטלפורטר שהוסיפו, שנמצא במפה החדשה שנקראת steamlab: בהחלט תוספות מגניבות. אלה הדברים שאני שמתי לב אליהם, למשהו יצא לראות עוד תוספות? מפות? נשקים? אביזרים?

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by B-man,

שלום אחים שלי ! יש למישהו הצעות למשחקי מכות לPC משהו יפה בן זונה !

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by rbu99fm,

אם יש אתר של דמו למשחק, תשימו את הלינק...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nim901,

יש כזה שלב שהברמן מבקש ממני לקחת את שרון לבית שלה כי מציקים לה כמה אנשים. קיצר, הרגתי את כולם אבל היא עדיין נמצאת באותו מקום (ליד הדלת, היא מתכופפת וצועקת "תעזרו לנות תקראו למשטרה" והיא לא זזה, מה עושים? ד"א ראיתי שלפני כמה ימים נפתח כזה תר'ד אבל לא מצאתי אותו וגם עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי לגבי :-\

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by HyBr33D,

שלום לכולם, קניתי את המשחק World Of Warcraft לפני כשבועיים ומאז אני משחק ומשחק בלי תחושת זמן ןבינתיים הגעתי לרמה 19. בקרוב אני צריך לקבל מחשב חדש ע"מ להחליף את הענתיקה שיש לי בחדר. שאלתי היא איך להעביר את חשבון המשתמש שלי למחשב החדש מבלי למחוק אותו? אילו ספריות להעתיק ואילו קבצים? ( WDB, WTF ? ) תודה מראש לכל העוזרים, HyBr33D

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by TheWiz,

שלום לכולם! הקמתי שרת UT2004 שנמצא בחוות השרתים של Netvision. אני מקבל פינג של 30 (!) מילי-שניות. במידה ויהיה ביקוש לשרת אני אשאיר אותו, אחרת אני אוריד אותו בסוף החודש. הכתובת היא: unreal.thewiz.co.il השרת לא מופיע ברשימה הרגילה מכיוון שאני מעוניין רק בישראלים. תהנו ותשחקו בכיף. TheWiz.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  23. סיימתי את הראשון והשני עשרות פעמים,משחקים גדולים שנחרטו אצלי בזכרון לתמיד בניגוד לשאר המשחקים שאני שומע רק על עוד ועוד המשכים על יורש ל"פרוייקט" לא שמעתי כלום או בקיצור האם דייויד ג'ונס הולך לחזור אלינו בקרוב?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  24. שקובץ MSS32.DLL חסר, אך הוא קיים במחשב. מערכת הפעלה PRO WINXP התקנות חוזרות של המשחק לא עזרו. במחשב אחר אין את הבעיה הנ"ל, המשחק הותקן במחשבאחר עם אותו הדיסק ללא בעיות. מישהו מכיר / נתקל בבעיה הנ"ל? תודה

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by siin,

אתה לא מאפשר לי להגיב ומיד נועל, איך אני אמור להגיב כשאתה למעשה סותם לי את הפה? ראשית, הדיסק המקורי לא נמצא עד לרגע זה לכן נעשה שימוש בדיסק הגיבוי - כל עוד זה משמש לגיבוי בלבד אז הוא חוקי למהדרין על אותו משקל וערך של המקורי. מלבד זאת, היכן כתוב בתנאי הפורום שאסור לשאול שאלות על דיסק צרוב? קידום ועידוד פיראטיות אני יכול להבין אך לא מדובר על זאת, אלא על איך לעוקפים/פותרים בעיה קיימת?

• 6 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.