משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה שנים, כשיהיה לי 486 אבא שלי קנה לי איזה משחק מחשב שמאוד אהבתי. זה היה מין סגנון ארקייד תלת מימדי (עד כמה שזכור לי) עם איזה חללית ובסוף כל שלב נלחמים באיזה בוס. הבעיה היחידה שאני גם לא זוכר איך קוראים למשחק ומי הוציא אותו, עד כמה שאני מצליח לזכור היה לו NOVA בשם. עזרו לי.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי את המשחק ואני מריץ אותו בסדר גמור בלי שום בעית סאונד או גרפיקה אך כל פעם בלי שום התראה מוקדמת המשחק מתרסק לי לווינדוס ללא שום הודעת שגיאה או אזהרה מוקדמת.... מישהו יודע מה תוכן הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש דבר כזה דום 3 לסוני 2? או משחק בסגנון שלו? (שאפשרי לקנות בארץ ולא מאיזה אתר מחו"ל) ואיך המשחק עצמו טוב או לא שווה את הכסף?
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
צריך עזרה בעייה איתה שבזמן המשחק התמונה איתה קופצת ולפעמים רואים אותם כפול פתרתי את הבעייה הזו התקנתי דריביר של הכרטיס מסך בעבר היה מותקן הגירסה אחרונה של NU התקנתי גירסה של החברה שיצרה את הכרטיס PNY אז החשב המשחק עובד אבל לי שיש את המשחק אז במפה של הכוכבים התמונה זזה והכוכבים רוקדים וקשה לסמן אותם משהו יודע מה הבעייה
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן התנקתי את המחשק והכל והתפריט היה בסדר וזה אבל במשחק משום מה יש לי שני מסכים קטנים ניסיתי לשנות את הרזולוציה אלב עדיין זה לא טוב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מפעיל את המשחק ישר אחרי שאני מפעיל את המשחק ויש את היוצרים של המשחק והכל ישר זה מגיע למסך עם כל מיני תמונות כמו שצריך להיות זה נתקע ולא מגיב ופעם אחת אחרי שעתיים זה פתאום עבד אבל מאז זה לא עובד בכלל. יש לי פנטיום 3 733mhz וכרטיס מסך g-force 4 mx 440 וניסיתי לשים את זה אצל חבר שלי שיש לו אותו מעבד ואותו כרטיס מסך ואצלו זה עובד! :-[ מישהו יכול לעזור לי זה מאוד חשוב!!!
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את Wolfenstien אבל לא מצאתי אותו בסטים ואז בדקתי באוריגין למרות ששיערתי שהוא לא יהיה שם וגם שם הוא היה חסר איך אני קונה את המשחק DRM FREE,עותק פיזי,או פשוט תוכנה כמו סטים רק שאיננה מוכרת?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
UBISOFT שיחררו את הדרישות מערכת, נראה שהם ממשיכים בקו של AC עם דרישות מערכת גבוהות יחסית. [h=3]MINIMUM[/h] Supported OS Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)Processor Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz Memory 4GB Video Card NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM) Direct X Version 11 Hard Drive 30 GB available space Sound Card DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers [h=3]OPTIMAL[/h] Supported OS MS Windows 7 SP1, MS Windows 8/8.1 (64bit versions only)Processor Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better Memory 8GB Video Card NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon R9 290X or better (…
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
משחק הפלטפורמה וההרפתקאות המשובח זוכה לאישור רשמי על פיתוחו של המשך, וגם זמין להורדה חינם במסגרת חגיגות יום ההולדת של יוביסופט לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי את המשחק ושאני מתחיל לשחק יש 2 בעיות למרות ששמתי את הקראקפיקס: 1) שזה עולה כתוב שזה לא נסגר טוב בפעם הקודמת וצריך מצב בטוח משו כזה...(למרות שעשיתי ריסט) -אבל אח"כ שאני עושה כן זה פועל... 2) אני לא מצליח לשים בכמה הגדרות HIGH! זה פשוט עובר בין מדיום לLOW ולא היי! בקשה עזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
Brink, כותר הפעולה הייחודי של יוצרי Wolfenstein: Enemy Territory ו-Quake Wars, חוזר לחיים בגירסה ללא עלות כלל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המשחק COLIN MCREA 4... עכשיו כשהתקנתי את המשחק הכל הלך סבבה, אבל כשאני מפעיל את המשחק המסך הופך לשחור ושום דבר לא זז. רק RESET עוזר... תודה לעזורים.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
חבר'ס יש עוד כמה משחקים שיצאו בימים האחרונים 03/25/2002 Heroes of Might and Magic IV <---- הא!!!!! 03/24/2002 Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast 03/19/2002 Worms Blast <-- מאכזב לפי השמועות 03/18/2002 F.D.N.Y. FireFighter American Hero <---- בעקבות התאומים 03/12/2002 Virtua Tennis אבל אין שום דבר שמשתווה לזה 03/30/2002 Tony Hawk Pro Skater 3 PC ואולי כמה ימים לפני אפילו מי יודע?
-
טוב, אז אחרי יומיים ,שלושה עם הסנייפר החלטתי לצלם כמה מהלכים וצליפות נחמדים שהצלחתי לתפוס, היו גם ממש טובים שפספסתי, הסרטון הוא לא משהו מיוחד שלא ראיתם, תתחשבו בעובדה שאני שחקן BF חדש ובמיוחד חדש בסנייפר :-*
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדכנתי את המשחק , הטמפ' לא חריגות עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לשחק FARCRY3 ויש תופעה גרפית שמטרידה את מנוחתי: כאשר אני פתאום נעצר לאחר הליכה, העצים והמים נראים(מרחוק) כמעט כמו "רשת". לאותה שניה קלה, פתאום הגרפיקה עושה רושם "זול". הדבר הזה לא קורה כאשר הדמות עומדת או מסובבת את המבט, אלא רק בבלימה של ההליכה. לא מדובר בהיקף היסטרי של ARTIFACT או משהו בסגנון, אבל הדבר הזה בהחלט בולט לעין. אני משחק על 1280*1024 עם הדיטייל הכי גבוה, ללא AA. כאשר אני מפעיל AA על רמה גבוהה, עושה רושם שהתופעה פוחתת(אך לא נעלמת), אבל מצד שני קשה באמת להשוות, מכיוון שקצב הפריימים נופל באופן מזעזע(ללא AA אני משחק בערך על 60) ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות השונות והמשונות של המשחק ושום דבר לא עוזר. מישהו עוד שם לב לתופעה הזאת(בהנחה שהבנתם על מה אני מדבר..), וי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים ! רכשתי לפני מס' ימים מחשב נייד SLI מדגם Ideapad Y510p צריך ייעוץ של מישהו מקצוען, אני כבר בערך שעה מנסה כל מיני דרכים לעשות את ההגדרות הכי טובות עבורי במשחק. מה שמשחק תפקיד זה ה FPS. חשוב לציין שהרזולוציה היא =FHD 1920X1080 Resolution Scale= 100 בהגדרות HIGH ה FPS נע בין 50-60 ב MEDIUM ה FPS נע בין 60-80 אולטרה לא רלוונטי כרגע. אני לא מבין גדול לאחרונה במשחקים ובביצועים, רציתי לדעת האם הגדרות HIGH יספיקו לי. מבחינת האיכות עצמה לא רואים הבדל משמעותי בין HIGH ל MEDIUM. בנוסף, אני מצרף כאן תמונת מסך מתוכנת ה NVIDIA שיש לי במחשב, שבה הוא זיהה לי את המשחק והוא נתן לי את ההמלצות האופטימליות שלו, אומנם שימו לב שהרזולוציה שם נמוכה מהרגיל, ובמשחק שמים לב להבדל. ממי שמ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר עבר חודשיים ויותר מאז הסירטונים והתמונות החדשות של hl2 ep2 יש איזה משו חדש? (כי ב-crysis וכל משחק אחר כמעט יש מידי שבוע תמונות וסירטונים חדשים..)
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון נמאס לי מכל המשחקים ואני מת למשחק "QUEST" לרשת. משחק שבו אני וחברים שלי נפתח דמות ויש עלילה... (מצרך מאוד נדיר בימינו :-\ ). יש הצעות? תודה רבה, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על משחקים אשר תומכים בהפעלת גויסטיק ולא רק סימולטורים. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המשק Prince of Persia The Sands of Time ואני לא יודע למה אבל רואים את הכל מתושתש בצבע לבן כזה למה זה ? זה לא קרה לי שאף משחק...... ויש לי כרטיס מסך חדש radeon 9800......
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
התקנתי Yuri's Revenge וRrd Alert2 על המחשב שלי ולא עובד לי Yuri's Revenge מישהו יכול לעזור לי בבקשה!!! (יש לי וינדוס XP)
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בחיפוש אחרי האיש זאב הזה, במקום שנקרא LOWER RUIN במבנה ביער, אחרי שהורגים את האישה רוח הזאת יש מדרגות עולים ויש מזבח כזה ובאמצע יש ארון קבורה שבתוכו יש שיריון כסוף מגניב כזה. הרגתי את כולם ואני לא מצליח לצאת משם כי הדלת נעולה. אני גם לא מוצא את המפתח. מי זוכר את החלק הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-