משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
היי קודם כל - לא מצאתי שרשור על SPORE אם יש מבקש סליחה מן המנהלים ותעבירו את זה לשם ותנעלו. בכל מקרה מה דעתכם על המשחק? ויש מקום ברשת שאוכל להזמין אותו ולהוריד?
-
- 80 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
האחיות שלי כל הזמן מבקשות לשחק במשהו.. ואין לי כל כך מה להביא. הם לא ישחקו FC2 וגם לא WIC... מותקן עכשיו Kung Fu Panda, אבל הן כבר חרשו עליו... למען האמת הן גם משחקות ב NFS, בלי יותר מדיי להבין דברים חוץ מהמירוץ עצמו. איזה עוד משחקים תמליצו לבנות 6?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן, שמתי לב למשהו...ואני תוהה אם יש עוד אנשים שחושבים \ מרגישים כך.. בתקופה האחרונה [החל מספטמבר ועד דצמבר], היה גל רציני של משחקים חדשים. תקופה שכל גיימר מושבע חיכה לה כדי להתחיל ולנסות את מכונות המלחמה [AKA PC] שיושבות להן בחדר. ולמרות שממש ציפיתי לתקופה הזו כדי להעשיר את ספריית המשחקים שלי ההולכת ומתיישנת, שמתי לב למשהו - אני פשוט לא מצליח להכנס לאף משחק, הכל כ"כ לא מעניין שזה מדהים. וזה לא שהמשחקים הם לא כיפיים - להיפך - הם יותר דינאמיים, יותר מתוחכמים, יותר יפים יותר "הוליוודיים" מפעם, ובכל זאת - משהו שם פשוט...משדר תחושת BEEN THERE DONE THAT. אני אזרוק כמה וכמה דוגמאות: RED ALERT 3 - אומנם המשחק מחזיר אותנו לסדרת C&C הקלאסית שאנחנו כ"כ אוהבים, אבל זה כבר לא זה…
-
- 57 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
האם זאת בעיה שרק אצלי?המשחק רץ על רזולוציה מקסימלית ופרטים מקסימלים בלי aa על איזה 30-40 ומדיי פעם 60 (FPS) או שככה זה והם עשו מנוע גרפי לא טוב כל כך(כמו שקרה עם Crysis)?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ את המשחק והוא לא מציג לי כלום על המסך כותב OUT OF FRICUENCY משו כזה ואחרי 20 שניות מתכבה כשאני חוזר לוונדוס המסך נדלק מה הבעיה ? אני לא מוצא את הדיון של המשחק בחיפוש אז פתחתי חדש מקווה שתעזרו תודה מראש בר
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
ראיתי את הטריילר הזה ב YOUTUBE http://www.youtube.com/watch?v=AUHmTSJ7b-Q נראה מגניב ביותר !.!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משתלם הכוונה אם יוצא זול יותר מהארץ בהפרש שמצדיק זאת (נאמר, במקום 200 תקבל משחק ב150). מעוניין לשמוע על אתרים או חנויות ששולחות לארץ במחיר סביר (לשקלל את המחיר יחד עם עלות המשלוח).
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש משחקים של להטיס מטוסים, שיהיו כמה שיותר מציאותי! אני מכיר את Microsoft Flight simulator X אבל יש עוד כאלה בתחום ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הנה כתבה טובה של THG על זה - http://www.tomshardware.com/reviews/hollywood-nature-compared,2049.html# מה דעתכם בנושא ?
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני בשלב שאני קופץ מהיאכטה ומטפס על קיר לתוך ג'ונגל כזה(פעם ראשונה שמופיעים עכבישים*) אני מגיע למצב שאני צריך לבצע chimney jump כדי להתקדם בשלב לא הבנתי מה זאת הקפיצה הזאת ועל מה צריך לקפוץ אני מנסה שעות לקפוץ על קירות ועמודים
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי 8800GT מעודכן עד העדכון שיצא לפני יומים, אין לו בעיות בקירור למי שיחשוב ששם מקור הבעיה, גרפיקה על הכי גבוה, רזולוציה הכי גבוהה, התוצאות מעפנות, המשחק פועל חלק ולא נתקע, אבל הגרפיקה מעפנה. בכוונה לא הקטנתי את הרזלוציה, רק אם תלחצו כדי להגדיל תבינו על מה אני מדבר הדגשתי בחצים את הבעיות של הצל, השתקפות, ANTI LASING, גם החריקה של הגלגלים מעפנה, תודה לעוזרים. http://img408.imageshack.us/img408/9276/71278022gl1.jpg
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ז'אנר: First-Person Shooter פיתוח המשחק: Gearbox Software הפצה: Ubisoft מנוע: Unreal Engine 3 תאריך יציאה: 09.10.2008 תאור: הולנד 1944. צבאות הברית כבר נחתו בנורמנדי. בהתאם לדוקטורינת הקרב המקורית של צבאות הברית, "נתק ואגף", יוצא המבצע הצבאי הגדול הבא אחרי הנחיתה. כ - 5000 מטוסי קרב, 2500 גלשנים וכ - 35 אלף צנחנים, נוחתים מעבר לקווי האויב במבצע הידוע לשמצה בשמו MARKET GARDEN. הקרב באזור היה בין הקשים ביותר שידעו בעלות הברית במלחמה, עם מעל ל - 17 אלף הרוגים ופצועים לבעלות הברית, יותר אפילו מביום הנחיתה בנורמנדי. תפקידה של פלוגה 101, באותה קרב, היה לשמור על דרך האספקה היחידה שהייתה על מנת להעביר ציוד ללוחמים. הגרמנים שהכירו בחשיבות הלוגיסטית הרבה של הדרך, חימשו אותה ה…
-
- 75 תגובות
- 9k צפיות
-
-
במצב Association, כשאני לא עושה simulate אלא משחק את המשחק, אני משחק אותו רק על 3 דקות למחצית ואז המשחק נגמר ב40 או 50 בערך... כשאני עושה simulate המשחק נגמר ב120 בערך. כשאני משחק את המשחק, זה משפיע על הקבוצה/שחקנים? כי נראה לי שזה מוריד מהערך כשהמשחק מסתיים ב50 כשהוא אמור להסתיים ב120. או שזה חכם וזה לפי יחס?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
היי יש לי בעיה במשחק קול אוף דיוטי 5 כל פעם שאני עושה במשחק RESUME GAME אז המסך מגיע להתחלת המשחק ואז הוא יוצא ורושם לי הודעה DIREXT EROR ממה הבעיה הזו יכולה להיות? אני מיואש כבר יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי. יש לי רשימה ארוכה של משחקי מחשב שאני רוצה לקנות. 90% מהרשימה אלה משחקים שתמיד חסרים במלאי בכל אתרי המשחקי מחשב בישראל. [והם אף פעם לא חוזרים למלאי, כבר חיכיתי יותר מידי זמן]. אני חושבת לקנות מחו"ל, גם אם זה ייקח שבועיים להגיע,לפחות אשיג את המשחק. יש לכם המלצות? אתרים בחו"ל שכבר יצא לכם לקנות מהם משחקים? [רצוי אתרים עם מלאי גדול שמתעדכן כל הזמן]. אני מעוניינת באריזה מקורית לכן אני לא רוצה אתרים שניתן להוריד מהם את המשחק המקורי בכסף, תודה.
-
- 33 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
קרה לי בהרבה משחקים שאני משחק בהם שבאמצע המשחק המסך נהיה שחור ואני שומע סאונד זה קרה לי ב BIOSHOCK NFS UNDERCOVER COD 5 למה זה ככה אני כבר מתחרפן המחשב חדש לגמרי E8400 4GB RAM ATI 4850
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אתמול נפתח פעם ראשונה שרת Steam ישראלי . אני למשל יכול לשים לב להתחברות מהירה יותר ליוזר. גם אתם שמים לב למשהו? הנה הכתבה: http://www.vgames.co.il/article/3557.html
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לפתוח דיון על משחקי פיזיקה ושכולם יפרסמו איזה משחק שהם מכירים אני יתחיל PHUN 2D Physics SandBox נ.ב האם יש משחק פיזיקה שמשתמש בAGEIA PHYSX ? (אני שואל בגלל הדרייבר האחרון של נוידיה )
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון יש פה בכלל משהו שמשחק בזה? ניסיתי לשחק וכמובן שמשחק כזה דורש שלט,אבל ברגע שאני מתחיל את המשחק כאילו אחד הכפתורים נתקע, וזה עובר לי בין מצב המפה לבין המצב הרגיל.רק ביטול השלט לפני הפעלת המשחק פותר לי את זה,ובמילים אחרות שימוש במקלדת בלבד. זה קרה למשהו?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-