עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שנים שלא שיחקתי ... יש איזה משחק נחמד שירוץ לי חלק על מסךLCD 17 אינץ ? אני מעדיף משחקי 3 D כמו DOOM 1 העתיק .... תודה חבר'ס

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by raiman1,

אם מישהו מכיר אתר טוב להורדת משחקים בבקשה שיגיד לי tomerpn@gmail.com או באייסי 457860797 תודה :-* :-* :-*

3. אני יודע שמהשחק כבר נחשב חינמי ושמותר להוריד את גרסתו המלאה. מישהו מכיר אתר שנותן להוריד אותו? (כולל המוזיקה המקורית?) כי יש לי את הגרסא שבלי.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by sd1,

שלום מישהו יכול לתת לי הצעה טובה למשחק מטוסי קרב למחשב עם גראפיקה מציאותית וריאליסטית אשמח לקבל תשובות.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by liav12,

אהלן, שיחקתי בדיוק במשחק הנ"ל ויש לציין שהוא ממש נחמד, אמנם ללא חופש פעולה גדול ויש לו חסרונות (קריסות, בנוי בצורה שלא ניתן לקפוץ וכו'), אבל מצא חן בעיני המון הנושא, רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים דומים בסגנון שאפשר לקנות או להוריד מסטים וכדומה? שיחקתי ב PS ב GOW, והוא מעולה ואותו סגנון, גם POP. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מעניין ביותר, רציתי לדעת מחוו"ד ישיר של שחקנים. תודה

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by Zeev86,

עריכה: מצטער על ההקפצה, אבל יש לי פירוט על איך המכשיר עובד, אולי זה יעניין פה אנשים וישנה את דעתם לטובה (חתימת העצומה) איך עובד המכשיר? במכשיר יש שעון, כשאתם לוחצים על כפתור, הוא מחשב את הזמן מרגע יציאת המשחק עד לרגע הזה, ואת התוצאה משנה לקוד לפי אלגוריתם, ייחודי לכל מכשיר, כך שלא ניתן לצפות מראש איזה קוד יופיע לכם בצג המכשיר. מכיוון שהחישוב מתבצע לפי דקות, הקוד שקיבלתם זמין לכם רק לדקה הקרובה, והוא מופיע על צג המכשיר וגם בשרתי blizzard. כשתתחברו בהצלחה למשתמש שלכם, תופיעה לכם הודעה נוספת, ובה תתבקשו להזין את הקוד שמופיע על צג המכשיר. אין שום חיבור לUSB, שום שליחת נתונים מחוץ למכשיר. אין דרך לפרוץ אותו, אם פותחים את המכשיר הוא "מתעדה" ונהרס. היי. אני לא כל כך פעיל בחלק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Steam Lanches EA Titles Across Europe http://store.steampowered.com/news/2122/ אלו חדשות מצויינות

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  8. שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי את המחשק crysis warhead. המשחק עובד מצויין, גרפיקה עוצרת נשימה. אך יש לי בעיה אחת קטנה. אני לא יודע מה צריכים לעשות במשימה הראשונה, ובשאר המשימות. בבקשה תסבירו לי, ואל תעתיקו מויקפדיה או משהו. תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  9. שלום לכולם, קניתי היום את המשחק company of heroes מבאג, אבל לפני שאני פותח אותו ולא תהיה לי אפשרות להחליף, יש לי שאלה: יש עדיין אנשים שמשחקים במולטי של המשחק? כי דיי בשביל זה אני קונה אותו. אני חייב תשובה זריזה. תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. 1. חבר שלי קנה מחשב עם כרטיס מסך 9500GT מעבד INTEL 2.6X2 2GB ראם.. המחשב שלי הוא 8800עאד 320MB SUPERCLOCKED ו2GB ראם מעבד AMD ATHLON 3800 2.2GHZ X2 איך זה ש GTA IV רץ על המחשב הראשון חלק ועל שלי הוא מקרטע בקושי עובד? מה עושה גורם למחשב בקושי להפעיל אותו? 2. איזה כרטיס מסך יותר טוב שלי או שלו?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  11. Started by yosda-boy,

אני מעוניין בהמלצה למשחק קרב, תקציב בילתי מוקבל משחק עם דרישות ממש גבוהות. בתודה מראש yosda boy

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  12. אהלן חברים, קניתי מחשב חדש לפני איזה חודש וחצי. מחשב נחמד מאוד, GTA 4 עובד לי איכות גבוהה באופן טוב. הבעיה היא במשחק nfs undercover, הגעתי בערך לאמצע המשחק ולאחר שאני מסיים מירוץ מסוים המשחק יוצא לוינדוס אומר לי error report של חלונות ורשום שהוא לא הצליח לטעון איזה קובץ שדומה בשם ל pnkbster משו כזה. אני לא יכול להמשיך במשחק ככה כי זה יוצא כל פעם. בעיה נוספת היא ב moto gp 08 של קאפקום, איך שאני מתחיל את המשחק ולוחץ על start race או רוצה לטעון מירוץ כלשהו, המשחק יוצא לחלונות ורשום לי אפשרות של error report. איך אני מסדר את זה חבר'ה? תודה מראש ויום טוב

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. Started by kisin,

קבלו תמונה חדשה מהמשחק DUKE NUKEM FOREVER. המודלים נראים כמו מהמשחק Gears of war. השמועות על המשחק הזה מסרבות למות. האם נראה את המשחק הזה מתישהו בעתיד הקרוב?

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. אחד המשחקים המהנים ביותר לטעמי. לפני שנתיים פרסמתי ת'רד זהה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225327.msg1975732#msg1975732 משהו השתנה בינתיים? לא אסטרטגיה או RPG. משהו עם אקשן ועלילה מעניינת אבל בלי בלבולי מוח מיותרים. אהבתי את SCCT , MAX PAIN II ו-HITMAN. מחפש משהו יותר SCIFI עם קרבות מעניינים - .תודה מראש לכולם.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אתמול נכנסתי כהרגלי ל-IGN והופתעתי לראות ביקורת ל-Football Manager 2009 מהצד האמריקאי של האתר (למי שלא יודע לאתר יש שלוחות בבריטניה ואוסטרליה). בביקורת המשחק נקטל לחלוטין כאשר לטענת המבקר המשחק אינו משתווה ל-PES או FIFA, שלא ניתן לשחק בפועל אלא רק לראות את הקבוצות משחקות ובנוסף לכך המשחק נקטל על הגרפיקה הגרועה לכאורה והחוסר במוזיקה במשחק. ניתן היה לראות שהמבקר (ששמו הוא Avi Burk, נשמע קצת ישראלי) אינו מבין מה הוא מבקר אך בסיומה של הביקורת נדהמתי לגלות שהציון הוא 2.0, ציון נמוך בהרבה מכל ביקורת שקיימת ברשת לגבי המשחק הזה. תוך זמן קצר הביקורת קיבלה כמה מאות תגובות זועמות באתר עצמו ובאתרי משחקים אחרים: http://www.rewiredmind.com/gaming/open-letter-ign-football-manager-2009 h…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by The Winter King,

סיימתי אותו לא מזמן - אולי המשחק הכי טוב ששיחקתי... יש למישהו המלצה למשחק בסגנון דומה? (כלומר 1st/3rd person shooter אם אני לא טועה בהגדרות המקצועיות...)

17. http://www.gamespot.com/features/6202552/index.html?om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;1 אין ספק שPC חזק מנצח לא שזה כזה חשוב ומאוד אהבתי את זה -

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Tommy,

המשחק הגיע כבר לכמה מקומות אני בקרוב יקבל אותו מישהו כבר שיחק ויכול לתת ביקורת קטנה?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
    • 218 תגובות
    • 41.5k צפיות
  19. Started by simonsix,

לאחר שהסידרה הזו היתדרדרה למקומות לא נעימים ובעיקר לאור הכישלון של הכותר האחרון בסידרה, יש דיבורים ב EA על סתימת הגולל על הסידרה הזו למרות שכרגע אין הודעה רישמית, נמתין לה לכשתגיע. אני בעד. Not more than a month after the release of Need For Speed: Undercover, the Electric Playground is reporting that Electronic Arts may be cutting the franchise entirely. The videogame web show claims that future titles in the series have been canceled. EA director of communications Colin Macrae provided Electric Playground with the following comment: "We're working through a process on people, products, and facilities at EA and don't have any announcements today." http://www.1up.com/do…

• 47 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. שלום! אתמול התחילה לי הבעיה המדוברת, אני שם את את הרזולוציה על 1680X1050 (רזולוציה טבעית של המסך) ב-COD4 וגם ב-COD5 ומופיע טשטוש מוזר... זה ממש נראה כאילו הוא בכלל לא ברזולוציה 1680X1050... ניסיתי לעדכן DIRECTX, להחליף ולהחזיר רגולוציות, להתקין מחדש את המשחקים, להתקין מחדש את הדרייבר של הכ.מסך.... כלום!!! הנה תמונה שצילמתי - http://img357.imageshack.us/img357/9396/34447879tp6.jpg בבקשה אני צריך עזרה!! תודה רבה לכל העוזרים!!!! :yelclap: עריכה: למה הנושא שפתחתי מקודם נסגר?.... לא הביאו אפילו סיבה... אני לא מבין... זו תקלה באתר או שמישהו לא היה מתחשב ו\או אוהב לתקשר?...

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  21. לא שיש הבדל משמעותי אבל לכל אלא שרוצים עוד איזה כמה FPS ב GTA אולי זה יעזור מעצבן שבכל הבדיקות תמיד שוכחים את NOD32 למרות שבהמון מבחנים הם לוקחים מקומות ראשונים. בכל מקרה ההבדל הוא די זניח אבל נראה שקספרסיקי מקום אחרון וביט דפנדר מקום ראשון. ------------- קישור לכתבה המלאה: http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2336629,00.asp

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  22. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות הגה מירוצים אבל יש לי שאלה... בכל משחקי המירוצים הנורמלים אפשר להשתמש בהגה ובכל הפונקציות שלו כמו רטט וכוח נגדי אנערף? או שיש משחקים ספציפיים מיוחדים בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  23. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ לוח asus p5ql-e התקנתי את המשחק sonic dx הפעלתי אותו על רזולוציה הכי נמוכה 640X480 (יש שם רק רזולוציה) ובדקתי ב fraps והיה לי בין 32-35 ונדיר שהיה מגיע ל 37 והתקנתי על מחשב מעפןן רצחח עם כרטיס geforce 440mx ומעבד pentum 4 ושם היה בין 32-45 וליפעמים גם טיפה יותר אבל במשחקים אחרים כמו cod 5 אני מקבל עם 4x aa רזולוציה 1280X1024 16X AF קיבלתי בין 60-91 ליפעמים היה מגיע ל 91 ולמה רק במשחק הזה שהוא ישן זה קורה? ובמחשב יותר מעפן זה יותר גבוהה?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by mikko,

http://store.steampowered.com/app/4500/

• 1 תגובה
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים