משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
כותרת =] חשוב לי שהוא ירגיש די ריאלסטי [הכוונה שזה לא ירגיש כאילו שהמכוניות מרחפות וכד'] אך לא חובה שיהיה מדוייק למציאות. עריכה: שיניתי את הקריטריונים לפרארי בלבד, לא משנה איזה דגם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,תהיתי לעצמי,עכשיו שאנחנו בעידן מאוד מתקדם טכנולגית,ושיש שלטי אקס בוקס 360 למחשב חוטיים אלחוטיים ומה לא,מדוע משחקים כמו WWE כל המשחקי מכות תלת מימד,מכות מתקדם וכו לא יוצאים גם למחשב,הרי זה ידוע שניתן לשחק במחשב כאילו היה אקס בוקס עם טלויזיה וגיים פאד,זה דיי מעצבן שכל הארקיידים המגניבים יוצאים לקונסולות,בעוד שאנשים קונים מחשבי על ב 7000 וכו (כמוני בזמנו).לפני 8 חודשים בערך. השאלה הנשאלת היא האם זה בכדי שרוצים למשוך אנשים לקונסולות?או שפשוט מפתחות המשחקים אומרות לעצמן למי שיש מחשב,לא משחק במשחקים של ילדים וכו? דוגמא נחמדה,יצא המשחק SHANK שממש נהניתי ממנו והחזיר אותי קצת לילדות עם המשחקי מכות, למה לא עוד משחקים כאלה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום התחדשתי בגיימפד של xbox360 אלחוטי (+הסט של לוג'יטק s520 ) אני לא כזה רגיל לגיימפאד תמיד שחקתי עם מקלדת ועכבר תמליצו לי למשחקים שכיף לשחק אותם עם גיימפאד שאני יתרגל גם ...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יהיה פריצה למשחק.. ומתי יהיה אפשר להוריד אותו.. אני מחפש עליו דברים וזה ניראה כאילו הוא עדיין לא יצא בכלל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש סיכוי שהמשחק need for speed hot pursuit ... ירוץ על מפרט מחשב מינימלי שכזה? (להלן) כרגע התקנתי את המשחק ואני מקבל מסך שחור, הודעת שגיאה וקריסה. הודעת שגיאה: the machines gpu does not support shader model 3 מפרט מחשב: Computer: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 8.0.6001.18702 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium, 2700 MHz Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בן דוד שלי התקין את המשחק בגירסא של SKIDROW והמשחק עובד לי בתקיעות כול הזמן ולעומת זאת אצל חבר שלו עובד מעולה. פירוט מחשב: כרטיס מסך - Geforce GTS 450 חדש 1GB מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L זכרונות - 4GB DDR2 יכול להיות שיש בעיה עם הDirectX במחשב וצריך למחוק אותו לגמרי ולהתקין שוב?? הגירסא שלו עכשיו הכי מעודכנת זה משנה אם הווינדוס הוא 64 או 32?? במחשב כזה כדי 64? המשחקים יעבדו יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמובן שאני חייב לבצע סקר שכזה ביגלל שאנשים מי הארץ פשוט נעלמים מי המשחק וזה מתחיל להטריד, כי הBLACK OPS ביכלל לא משתווה לMW2 כימעט בכלום, אחרי שהסיקור יסתיים אני יבין לאיזה כיוון אני צריך ללכת וגם הרבה מימכם תוכלו לדעת מה עדיף לעשות בהמשך: ליקנות תBLACK OPS ולעזוב תMW2 או לישכוח שהBLACK OPS ביכלל קיים ולשחק עד שהשרתים יסגרו טוטלית.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, אני וכמה חברים שלי, כולנו שחקנים ותיקים במשחקים מהסגנון הזה (CS beta 6 שם התחלנו ;o ) מחפשים משחק כלשהו לשחק. כולנו כבר סטודנטים ועובדים ככה שאין לנו הרבה זמן (אחת הסיבות שהחלטתי לפרוש מ WOW אחרי 5 שנים). בכל מקרה, אנחנו רוצים משחק Shooter לשחק במצב מולטיפלייר בלבד (סינגל זה נחמד אבל המולטיפלייר הוא העיקר) עד לא מזמן שחקנו ב MW2, אבל מחפשים משהו חדש. הכיוון היה מן הסתם Black ops - אבל בקריאה מהירה הבנתי שהמשחק דיי מאכזב.. לפי המשתמשים כאן בפורום. לכן, יש המלצה אחרת? Battle field 2 ? יש לו כבר קצת זמן בשוק... אם בחודשים הקרובים אמור לצאת משחק המשך.. אולי כדאי לחכות. Black ops - למרות כל הבעיות? אולי יצא פא'ץ שיתקן אותם? בכל מקרה, לכל המלצה שתתנו, היתי רוצה לד…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה מאוד זמן לא יצא לי לשחק במחשב, בגלל שהמפרט שלי ישן ולא יכול להריץ משחקים חדשים, ועכשיו אני גם לא יכול לשחק משחקים ישנים כי אין לי כרטיס מסך כבר כמעט שנתיים ובמקום זה יש את הכרטיס של הלוח אם שלא יכול להריץ שום משחק. בקרוב מאוד אני אביא מחשב חדש, ואחזור לתחביב הזה שהזנחתי זמן רב מדי. מעולם לא שיחקתי במשחקי רשת, כל מה ששיחקתי היה במסגרת סינגל פלייר. אני שואל ברצינות, אני לא ממש מעודכן במה שקורה בעולם הגיימרים. אנשים עדיין משחקים ברשת? כשהייתי בן 15 (היום 22), זה היה ממש להיט לשחק קאונטר סטרייק ואמריק'ס ארמי, ולא הייתי בקטע הזה. את צעדיי הראשונים בעולם הגיימינג, עשיתי בגיל 12, שנת 2001. התחלתי עם משחקי פעולה כמו היטמן, מקס פיין, GTA 3 ומשחקי מכוניות שאני אפילו לא ז…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! פתחתי שרת חדש של 32 איש, כולם מוזמנים! שם השרת [Arkham] Israel Public by Ryuudo1 Israeli Gamer israel יש גם וונטרילו לקהילה: 212.150.254.9 3784 כולם מוזמנים! השרת הוא בשביל הקהילה של גיימר בעיקר אבל כמובן אנחנו לא מסננים אף אחד שיהיה בכיף! פשוט תעשו בחיפוש Israel או Israeli וזה ימצא לכם את השרת. לא לשכוח להוסיף למועדפים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קנתי את המשחק דרך סטים , בכניסה למשחק מבקשמ רישוםמ לאתר Ubisoft השרת שלהם נפל\ בשידרוג ולא ניתן להפעיל את המשחק , דבר כזה עוד לא קרה לי שהיא אפשר לשחק במשחק שרכשתי כדין בגלל אתר שנפל .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המשחק Bulletstorm, התקנתי והפעלתי. עד כה הכל מושלם. עכשיו התחילה הבעיה עם התוכנה הארורה של ווינדוס games for windows live, אני לא מצליח להתחבר לחשבון (אשר משותף עם האקס בוקס) אז התחלתי את התהליך המשעמם לפתוח חשבון חדש ועדיין יש לי בעיה להתחבר. הבעיה מתרחשת כאשר זה דורש ממני להוריד עידכון שבאמצע מפסיק ומפרסם את ההודעה הבאה: http://i52.tinypic.com/f1crog.jpg אחרי סיור באינטרנט הבנתי שצריך פורטים אז פתחתי בפיירוול ובראוטר, לא עזר. ניסיתי להתקין עידכון לGFWL ידנית, אמר שיש לי את הגרסה הכי מעודכנת. אני שעות גולש כבר באינטרנט מחפש פיתרון ולא מוצא שום דבר. תעזרו לי בבקשה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כבר הרבה זמן מחפש איזה משחק אופנועים איכותי ומהנה מישהו אולי יכול להמליץ לי על איזה משחק כזה ?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני לא יודע איך קראו למשחק. אני אנסה לתת תיאור כמה שיותר מדויק כי בכל זאת, הייתי ילד קטן אז וזה היה לפני הרבה זמן: זה מתחיל כשאתה אינדיאני ואתה שט בסירה בנהר, וכשאתה עוצר בצידי הנהר אז אתה עוצר בין שבטים אינדיאנים ואתה הורג כל מני אנשים. ויש קטע שאתה נלחם במישהו והוא זורק עליך רימונים(חחחחח איזה תיאורים דפוקים..), ויש עוד קטעים שנמצאים במערה ואז בשביל להמשיך למין אזור מושלג צריך להכניס סיסמה (הגנה של תחילת שנות ה- 90 :) ואותו דבר גם במערה שמובילה לחדר עם אוצר... אני מחפש את המשחק הזה כבר הרבה מאוד זמן וחשבתי שאולי פה אני אוכל למצוא אותו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, סופ"ש נעים לכם. שוב אני מוצא את עצמי משתעמם בבית כשאני לא יוצא החוצה, אני מבקש המלצה למשחקים שאני אוכל לשחק עם החברה,החברים, לחבר את הלפטופ לLCD הענק בסלון, לחבר מקלדת ועכבר אלחוטיים ולשחק בהנאה. חשבתי על Worms World Party בנתיים. אפשר המלצה לעוד משחקים כאלו? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממצב אנשים כאן דני בפעם השנייה הפעם העלתי סרטון Montage של cod http://www.youtube.com/watch?v=p64bwhrcUbE&feature=youtu.be
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום , אני דיי חדש במשחק הזה , יש ברשותי אוזניות ומיקרופון והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לדבר עם חברים לצוות \ קבוצה. תודה מראש . דודי.
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בהשראת דני תרשמו\ שימו לינק לשיר שאתם שומעים עכשיו :ם)
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
כן כן עוד דיון.... חסר תועלת וכמובן נתחיל מנדב DIVINE משחק חדש\ישן - תמצאו את סנטיקס כל מי שתהה, ככה אני נראה שאני עושה את הקולות המוזרים ככה נראים גאטרים [השוטר זה המריץ]
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אחרי שבוע שהייתי בחופשה התחלתי לחזור להעלות עוד עריכות.. אני השחקן .. תנו בלייק אם אהבתם :)
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לשרת ושחק ברשת כל פעם שאני מנסה להתחבר קופץ לי חלון אדום עם ההודעה הזאת: Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'matanch' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe מערכת הפעלה 7 64 bit מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש לכולם ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם זה הפעם הראשונה שאני אי פעם עורך סרטון בחיים שלי... אז אם אתם לא אהבתם וכל זה תגידו לי כי די אהבתי את הקטע של לערוך אז אני רוצה לדעת מה לשפר ואני אנסה לעשות עוד אחד.. בתקווה שיצא יותר טוב (ברגע הזה העלתי את הסרטון.. ) אז הינה ובבקשה בלי תגובות רעות וכל זה... תודה רבה דרך אגב כולל המון ספויילרים... אז מי שלא שיחק ורוצה שלא יראה
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
למיטב זכרוני עד לפני כמה חודשים הייתי מקבל פינגים של 10-20 לשרתים הישראלים. עכשיו הכל בסביבות ה-70 או 80. משהו קרה לאחרונה?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-