משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי עם המפרט שבחתימה שלי ועם ההגדרות הנ"ל הייתי רוצה שתגידו מה דעתכם על התוצאה בFPS יחסית למחשב הישן שלי נ.ב מדובר בPATCH 1.03 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
קנתי את המשחק דרך סטים , בכניסה למשחק מבקשמ רישוםמ לאתר Ubisoft השרת שלהם נפל\ בשידרוג ולא ניתן להפעיל את המשחק , דבר כזה עוד לא קרה לי שהיא אפשר לשחק במשחק שרכשתי כדין בגלל אתר שנפל .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי לשחק בסידיקיי של אליייף בלו שיפט בסטים אני מתכוון לקנות תבלו שיפט אז אני צריך לדעת
-
לקראת MW3 אני מתחמם לי פה בMW ואחרי שהתקנתי אותו, ואישרתי הכל בPB וכו' (בסטים) ברגע שאני נכנס למשחק הוא אומר שהוא לא מוצא את הPB ואם אני נכנס לשרת אחרי שתי שניות זה מעיף אותי.. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לזקנים בינינו.. זוכרים את הימים הטובים שבהם שיחקנו לנו עם ה-P166/100 ה"עצבנים" שלנו? (טוב נו... לי היה 233) אחד המשחקים שהרבה אנשים אהבו (חוץ מ"יפי הנפש" שנגד אלימות במשחקים) היה Postal שבו שיחקנו חבוב אשר קם על רגל שמאלית ביותר והחליט להוציא את התיסכול שלו על אנשים... ברציחתם. לא הייתה למשחק עלילה, רק משימות שדרשו רצח אנשים. המשחק היה מאוד כיפי וממכר... כל זה היה בשנת 1997. עכשיו, 6 שנים לאחר מכן, Postal 2 מתוכנן לצאת (רבע ראשון של 2003 שזה יצא 7 שנים אחרי.. אבל יש שמועות על לקראת סוף הקריסמס). הפעם, לא גראפיקה מצועצעת אלא מנוע של UT2003 עם קארמה הכי אמיתית שקיימת. הפעם, לא עוד הריגת אנשים חסרת עלילה אלא עלילה מלאה, בסה"כ המשחק הוא על אדם שמכונה Postal DUDE, עובד ב-Runni…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ה360 האם טוב או רע? מה עם ה PS3 שווה את המחיר או לא? ואם מישהו רוצה להוסיף תמונה שלו משחק או משהו או יותר טוב סרטון אשמח לראות.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום שאני משחק במישחק אחרי כמה זמן הוא רושם שאין לי מספיק זיכרון למרות שיש לי 512 מגה ואני סוגר את כל היישומים הפתוחים למישהו יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס hd5870 ושאני משחק gta iv על הגדרות הכי גבוהות מן הסתם אז לפי msi אפטרבורנר הוא מראה לי שהוא השתמש בכ 24 אחוז עד 47 אחוז מהכרטיס וזה אומר שיש לי ירידות פריימים רציניות ביותר זה קורה עם עוד כמה משחקים כמו bf3 ועוד למה זה קורה עד שיש לי כרטיס כמו שצריך תמיד משהו צריך להרוס!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: 64 VISTA מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz, 3399 Mhz, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים כ.מסך ATI Radeon HD 4870 X2 דרייבר 8.12 זיכרון 4 GB משחק מקורי!, אחרי שהכנסתי ת'קוד רשום לי :התחברתה בהצלחה(משהו בסיגנון רק באנגלית) ואחרי שאני לוחץ על NEXT רשום לי שהוינדוס מזהה תקלה..והמשחק אפילו לא עולה...נפתח לי חלון שרשום שיש תקלה(אין פירוט שמסביר ) ויש לי אופציה ללחוץ על "סגירת תוכנית" עזרה דחוף !! מישהו יודע למה זה לא עובד לי..... :s07: :'( :'( [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ הישן יותר? וכן הקובץ קיים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום גמרתי אותו ומה שאני יכול להגיד זה דבר אחד: מעולה האקשן במשחק הוא מצויין הרמת קושי מאוד גבוהה ופשוט כיף לשחק בו אבל הבעיה היא שהוא די קצר שיחקתי בערך 7 שעות כדי לגמור אותו והוא נגמר בפתאומיות ובכלל לא ציפיתי ששלב אחרון יהיה כזה ויש לו בדיוק את אותה גרפיקה כמו למדל הראשון אלייד אסולט אבל המשחק ממש מצויין מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=113188 מה אתם חושבים? נראה שתוטך זמן קצר להאקרים יהיה משחק שעובד כראוי ואנשים הגונים ידפקו עם משחק מקורטע שכל הזמן מודיע להם שהעותק שלהם לא חוקי.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש תוכנה מעולה בשם PES4LAUNCHER, אפשר להכנס לחדרים ולמצוא שחקנים חסרים שם שחקנים מישראל יאללה בואו http://www.pes4launcher.co.uk/download.html
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם יודעים, משחק אקשן חלליות עם גרפיקה מרהיבה , כוכבים ומשימה מרכזית תוך כדי צבירת משאבים ופיתוח החללית ...יש כזה חדש יותר מ FREELANCER אבל שמבחינת הכיף שלו משתווה?
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס למשחק דרך הסטים ה Social Club קופץ, אני מתחבר ולוחץ על Play ושום דבר לא קורה במנהל המשימות התהליך פשוט נסגר ולא מפעיל את ה GTAIV.exe ניסיתי להתקין מחדש את המשחק ואת GFW live ולמחוק את IE9 ושום דבר לא פותר את הבעיה למישהו יש מושג ?
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
החנות המקוונת שתרומה לצדקה היא מטרתה המרכזית דואגת לכם גם בימים שבהם כותרים חדשים לא ממש מושקים, עם מבצעים על שלל משחקים ללא מנגנוני DRM מיותרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%91-humble-store-%d7%a9%d7%9c%d7%90-%d7%aa%d7%a8%d7%a6%d7%95-%d7%9c%d7%94%d7%97%d7%9e%d7%99%d7%a5/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק עם כל הצבאות וחסר לי כמה מדליות כדי להשלים את המשחק אז מי שצריך עזרה שייבקש
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני בערך ב83% אחרי שהגעתי לשעון חול ואחר כך היא נעלמת ואני מגיע למזרקה ואין לי מושג מה עושים שם! תודה
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
השלב נקרא Anticitizen One (משו כזה) וזוהי התחלתו. אין לי לאן ללכת! הרגתי את כל מי שבסביבה ואין יותר מה לעשות.. מצורפת תמונה תודה!
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש משקפי VR, בעיקר לכמה משחקים שיש בSteam (מחשב) ואולי גם לPS4 אם אני אמצא משהו יעבוד גם איתו. איזה משקפי VR אני יכול למצוא במחיר סביר? נגיד סביבות ה300₪ (הגיוני בכלל?)
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רעיון למשחק המושלם. במשחק הזה אתם צריכים אינטרנט. המשחק יוצר עולם ווירטואלי - מין 'מפה' ענקית שיש בה הכל: עצים, אבנים, זהב, אוכל, בתים, חפצים, מכונות "אוכל", מכונות "שתיה". כל השחקנים במפה יהיו שחקנים אמיתיים. כאשר אתה מתחיל 'חדר משחק' - החדר נמצא שם לעד. [או עד שיהיה מנצח במשחק] המשחק מייצר עולם אקראי שיש בו הכל, מין עיר כזאת אבל אין לה קשר לעולם החיצוני. כשאתה מתחיל - אתה צונח לשם עם מצרכים מוגבלים [ בלי רובים ]. המטרה במשחק? לשרוד. איך? תמצא לך בית. תמצא לך ברית עם כמה אנשים. תארגן לך אספקה. תבנה חומה מסביב לבית \ כל דבר אחר - עם המון אפשרויות של בניה [חומה, מיטות, סולמות, קופסאות איכסון, נשקים - חרבות עץ וכדומה.] יהיה לך סקילים שונים של בניה - כאשר בנית מספיק XX…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרה למישהו שלפעמים בסצינות של הסרטי מעבר יש אי-סינכרון בין הסאונד לסרט עצמו (הסאונד מקדים את הסרט באיזה 5-6 שניות)??? אני לא חושב שזה בגלל המפרט שלי, כי המשחק רץ דיי חלק אבל עם זאת הוא דיי ישן. בבקשה עזרה.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איזה משחקי לוח מגניבים אתם מכירים? לא במחשב, משחקי לוח אמיתיים. אנחנו בעקרון רוצים להקים קבוצת DND אבל לפני שאנחנו מקימים אותה אנחנו רוצים ליצור קבוצה מכמה חברים ובשביל לראות מי מעוניין ומי באמת בראש של זה אנחנו קודם רוצים לשחק ביחד משחק לוח. אז איזה משחק לוח יתאים? אם יש לו רקע של משחק פנטזיה\DND זה יכול יותר להתאים אבל לא חובה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני משחק ב-NBA 06 מדי פעם, ולמען האמת המוזיקה שמשמיעים שם לא כלכך מוצאת חן בעניי, מתאימה או לא מתאימה זה עדין לא מוצא חן בעני, אני לא שומע ראפ, אני שומע רוק ( כמו pink floyd, red hot chilli peppers, symphony x וכאלה.. ) ולכן אני רוצה להוסיף שירים משלי למשחק. מישהוא יודע ויכול לומר לי איך עושים את זה??? תודה מראש, יובל
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-