עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Cupid Me,

^ זה בעצם הקמפיין של המשחק הראשון או איזשהי תוספת כלשהי להרחבה?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by DUDEnamE,

איך מוכרים מכוניות ? היא צריכה להיות נקייה מWANTED?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן אני משחק כבר הרבה זמן PES אבל יש דבר אחד שכל הזמן תוקע אותי - תמיד במשחק חשוב חסר לי שחקן אחד לפחות בגלל שהקונדישן שלו במצב טוב אני מנסה לתת מנוחה לשחקן לפני המשחק החשוב בתקווה שככה יהיה לו קונדישן טוב אבל הרבה פעמים זה אפילו עושה יותר רע ממה שהיה אם הוא היה משחק כמה משחקים ברציפות... יש למישהו עצה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. היי.. עברה שנה בערך מאז הפעם האחרונה ששיחקתי. עכשיו אני משודרג עם 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך חדש וחזק. מחפש המלצות למשחקי פעולה ואסטרטגיה (עדיף פעולה) שייצאו בשנה האחרונה. אשמח אם תציינו בהמלצה שלכם אם המשחק מצטיין בסינגל או במולטי. טנקס

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תמליצו על מישחק טוב אני משער שזה לא משנה באמת מאיזה ז'נר (רק לא מרוצים) שהוא לא כזה מפורסם כמו קרייסים ואלא אבל הוא עדיין טוב... כי פשוט חרשתי כבר על המשחקים המוכרים. חיכיתי שמישהו יבקש המלצה ואני פשוט יקח את אותה המלצה..צריך משחק קליל למערכת (קרייסיס ומטה) ועם עלילה טובה טיפה... משעמם כשאין עלילה...

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by nim901,

היום המשחק יצא לחנויות מי כבר שיחק? מתי זה מגיע לארץ? דברו חופשי

• 63 תגובות
    • 7.6k צפיות
  7. מבחינת חודש הבא אני מצפה מאוד לSIMS 3 מה איתכם מה המשחק שאתם הכי מצפים לו השנה ?

• 89 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. אני רוצה המלצה למשחק בסגנון הכי קרוב ל Age of Mythology רק חדש יותר.. נמאס לי לשחק ב Age of Mythology כבר חרשתי עליו,אבל מה..הוא משחק לפנים ממש נחמד,פשוט,מהנה,הרבה יותר טוב מהרבה משחקי אסטרטגיה שיצאו בשנים האחרונות.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  9. כל תנועה מהירה שעושים עם העכבר ף גורמת לכך שרואים מטושטש זה ככה המשחק או משהו בהגדרות?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3666095,00.html הם ממש מתוסכלים לדעתי. אני לא מצפה למשהו מיוחד.

11. Started by amirusus,

כאשר אני מנסה לרענן את רשימת המשחקים און ליין המחשב או המשחק לא מאפשרים זאת אני רוצה למחוק את המשחק ולהעלות מחדש אבל איך אני שומר את הפרופיל שיש לי עד עכשיו?[br]פורסם בתאריך: 2.02.2009 בשעה 21:41:35 sorry הצלחתי לשתגבר על הבעיה..תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  12. האם זה נכון? לפי Gamespot המשחק אמור לצאת מחר, 3 בפבואר 2009?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. היי, קניתי את המחשב הזה: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS HD 4870 DK 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9700 LED מארזים Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black (No PSU) ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC (24pin) עכשיו אני מחפש משחק חזק שאני אוכל לחנוך איתו את המחשב החדש (הכוונה למשחק עם דרישות גבוהות ואיכות כמה שיותר מטורפת) (אני מאמין שהכ…

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by bitran,

לפני שאתם קונים משחק אתם יכולים לבדוק אם תריצו אותו אני רוצה להציג את האתר ** אתר לבדקית דרישות מערכת באתר תוכלו למצוא דרישות מערכת לכל המשחקים חדשים וישנים בנוסף תוכלו למצוא גם באתר כתבות וסיקורים על משחקים אז שלא תקנו סתם משחקים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. Started by arad gonen,

שלום, יש לי את ה- GTA IV למחשב ואני לא מצליח להתחבר לחשבון מסנגר שלי כדי לשמור. מה אני צריך לעשות מכדי לשמור?

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by HGIK,

קניתי משחק והוא תומך רק ב windows xp ולי יש רק windows vista מה עלי לעשות כדי להפעיל משחק . תודה........

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חבל שלא הראו GAME PLAY באף אחד מהמשחקים אבל בכל זאת זה יותר ממה שידענו קודם הטריילר של X-MEN ניראה טוב (סוף סוף RAVEN מראים משהו) הם אמרו שבשבועות הקרובים הם יראו עוד דברים על המשחק http://www.gametrailers.com/player/44928.html גם ה FEAR 2 ניראה טוב אבל זה דיי סרטון שמבוסס על הדמו עם כמה תוספות יפות, הסוף מאוד טוב http://www.gametrailers.com/player/44953.html עוד טריילר ל RED FACTION http://www.gametrailers.com/player/44936.html ולסיום RED ALERT 3 http://www.gametrailers.com/player/44934.html עוד לא הוסיפו באתר את הפרק המלא רק את הסרטונים החשובים :'(

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. אני מחפש מוד שמוסיף סימון למפה לאיפה אני אמור ללכת (כמו שיש באובליביון) אני זוכר מתישהו ראיתי את המוד הזה, אבל עכשיו אני לא מוצא אותו... מישהו יודע על איזה מוד אני מדבר ויכול לעזור לי למצוא אותו?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by noam1979,

שלום לחברי הפורום בירשותי משחק מקורי של far cry 2 ומערכת ההפעלה שלי היא wundows xp הבעיה היא שבמהלך המשחק פיתאום אני נזרק חזרה לשולחן העבודה בלי שום הודעת שגיע עם למישהוא יש פיתרון או ניתקל בעבר בבעיה אני ישמח מאוד לעזרה בתודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה....ראשית.... יש לך את המשחק ואני רוצה לצרוב עותק של הדיסק...כי אני רוצה לשמור על הדיסק...(רק את דיסק 1) איך אני עושה זאת? שאני משחק...אני רואה שהוא בונה את הגרפיקה באמצע המשחק...אני לא רוצה שזה יקרה איך אני יכול לשנות את זה?. וגם אני רואה קוים ישרים...כאליו שאני בלי AF....אבל אני עם.... יש משהו לעשות??...אן צריך אני יעלה תמונה של מה שאני מתכוון.... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. Started by Shay17,

איך אפשר לסדר את הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by alexc32,

1. אם יש את המשחק כבר להורדה והכי חשוב האם יש אפשרות לשחק בזה ב single mode? .2 CoH: Opposing Fronts גם בו יש אופציה ל single player?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ShaY-MoR,

אהלן אנשים.. התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה .. כשאני נכנס למשחק אני רואה שהרזולוציה שלי שהיא 720P על מסך 26 LCD לא באה בטוב למשחק. מזה אומר? שכל התפיט הראשי של המשחק כמעט ולא רואים ממנו כלום.וככה כל התפרטים במשחק. ואי אפשר לשחק ככה מסך שמתבסס על ניווט מהתפריט. מה גם שחלק מהיכולת של השחקנים מוסתרות ככה. ניסיתי לעלות רזלוציה עד 1080P וזה עשה יותר גרוע. נסיתי להוריד עד ל800-600 וכאלה וגם לא עוזר. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?

24. Started by shmel,

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by ras81,

למישהו יש מדריך מהרמה הבסיסית של אפילו איך לבעוט לשער כמו בן אדם? תודה

דיונים חדשים בפורומים