עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Ramsses_II,

מי אחראי על AI? המעבד? המשחק? ה-AI שמולו תתמודד יהיה תמיד אותו הדבר ב-100%? אם אני משחק עם מעבד יחסית חלש, יכול להיות שהוא יחשב את ה-AI ברמה נמוכה יותר ממעבד תותח? בשורה התחתונה - שחקן עם מחשב חזק ייצטרך "להתאמץ" יותר במשחקים (כל משחק, לא רק פעולה)?

2. משחק היטמן שישי נחשף, מבטיח לחזור למקורות ההתגנבות של הסדרה, ויגיע אלינו כבר בדצמבר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%a7%d7%a9-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%99%d7%98%d7%9e%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אחרי לא מעט ציפייה, הנה מגיעה הסדרה החדשה שלנו שהיא בעצם עם הDLC החדש Total War: ATTILA - Empires of Sand בDLC הם הוסיפו את העמים שישבו בחצי האי ערב באותה תקופה. כמו כן הם גם הוסיפו את הדת היהודית! בסדרה הזו אנחנו נשחק עם הממלכה החמירית ( https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%A8 ) הדת היא יהודית ואנחנו חיים בצילה של האימפריה הסאסנית. כמעט כל הסובבים שלנו הם תחת חסותם של הסאסנים ואנחנו נעשה מה שצריך בכדי ליצור ממלכה בטוחה לעם שלנו שלא משועבדת לאף אחד. המשיכו לעקוב, עשו סאבסקרייב ונתראה בפרק הבא! לכל מני בקשות, טענות וכו' מוזמנים לפנות אליי כאן או במייל: Oroniron1122@Gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Master_K,

זוכרים את המשחק megarace 2?! מה דעתכם עליו? * מי שיש לו או שראה megarace 3 דעתו לא נחשבת בגלל שהמשחק הזה הרוס לגמרי... זה ממש שונה.... megarace 2 זה מרוץ המכוניות הכי יפה שיש ולדעתי שיהיה...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לגו ממשיכה בנסיונותיה להשתלט על העולם הדיגיטלי - הפעם בעזרת משחק חדש שמתיימר להיות גירסה משופרת ללהיט האינדי Minecraft, שמושק בהפתעה וזמין כבר עתה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%92%d7%95-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-minecraft-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c%d7%9b/

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by IlanF,

ה"צנועים" חוזרים אלינו עם חבילה חדשה (והפעם חבילה שהיא באמת indie) בשיטת שלם כמה שאתה רוצה... כאילו שלא בזבזנו מספיק כסף עד עכשיו הפעם ברשימה: Shank 2 Closure The Binding of Issac (+ Wrath of the Lamb DLC) Snapshot Indie game: The movie (סרט דוקומנטרי על יצירת משחקי אינדי) ולמשלמים מעל לממוצע: Legend of Grimrock Dungeon Defenders (+ DLC) https://www.humblebundle.com

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש באפשרותי לארגן לנו שרת פרטי וגדול ל 20-35 אנשים באינטרנט זהב , המחיר הוא 4 דולר לחודש. אנחנו נקבל התחיבת שהם לא ינתקו אותנו לפחות במשך שנה (אנחנו יכולים לעזוב מתי שרוצים). מי שמעונין שישאיר פרטים פה או בפרטי . ההזמה פתוחה כמובן לכולם. היות ואני משתמש בקשרים שלי בחברה אני מבקש רק אנשים רצניים. מקווה שתרצו שאני יכסח אותכם כל היום. לילה טוב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מפתחות חינם Steganos Online Shield VPN (לא פרוץ) המפתחות חוקיים כוללים תמיכה ניתן לחבר 3 מחשבים על כל מפתח (ווינדוס,אנדרואיד, IOS) ינתנו על פי בקשה בלבד. רישיון לשנה\12 חודשים , ללא הגבלה של כמות נתונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by noiZE,

http://www.youtube.com/watch?v=GfMvlL1e9Wg הפעם סידרתי את הבעיה עם הלאגים (Fps).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SOR3X,

אז לפני שאתם נועלים את האשכול אני מקווה שתקראו אותו כי זה נכתב מעומק ליבי. טוב אז ככה נתחיל בליאור - הוא הביא לי ולעוד כמה מחבריי באן משום שאני שכבתי בדשא וחיכיתי לאנשים שיבואו וישר הרגתי אותם אחרי זה אדון ליאור אומר שזה טרול ואנחנו ניסינו להסביר לו שזה לא טרולל והוא פשוט לא מבין אז הלכנו לדבר עם פדידה, ופדידה אמר שהוא לא מתעסק עם הדברים האלה והוא העביר את ליאור אלינו שנדבר אבל אדון ליאור כרגיל לא עשה כלום לא הקשיב לנו ובחוצפתו הביא לנו קיק מהחדר. אחרי שליאור לא הקשיב לנו אז כולנו רשמנו בשם שלנו "כולנו בעד הורדת גישות לליאור" ופדידה בא והוא אמר שיש לנו 15 שניות להוריד את השם הזה ולאחר שניה הוא הביא לכולנו באן (5 ילדים) לעשר דקות והסיבה של הבאן היא "גיי". עריכה : אדון ל…

11. Started by aradgonen,

היי ברצוני לשאול כמה שאלות על הHOT PURSUIT : 1 האם המכונית יכולה להפגע במשחק - הרס במנוע, שבירת חלונות וכו' 2 האם בעתיד יצאו עדכונים ושיפורים היכילו עוד מסלולים ועוד מכוניות? 3 באיזה חנות הכי משתלם לרנות את המשחק? (כולל חנויות מחו''ל וEBAY) תודה ארד גונן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by avivlevy,

איך אפשר לשים הגה לדמו של המשחק?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חבר'ה! אני מחפש משחק אופנועים למחשב הכי חדש או טוב שאתם מכירים תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shlomibandit,

אהלן.. קניתי קוד פרמיום למשחק ב150 שקל מהאתר cdkeys.com כמו שהומלץ פה בפורום מכמה חברה.. חשבתי לדאבוני שקוד הפרמיום כולל הכל.. אך כשכנסתי את הקוד ל origin היה כתוב שהקוד נרשם בהצלחה לאיימיל .. אך בלשונית my games המשחק לא הופיע.. פניתי לתמיכה והם אמרו שצריך לקנות גם סידיקי חדש למשחק הבסיסי להתקין את הבסיסי ורק אז הפרמיום גם יעבוד ... כלומר עוד 100 שקל .. סכה 250+- .. האם יש דרך אחרת אם יש לי קוד פרמיום להתקין את המשחק??? אשמח מאוד לעזרה ממה שנתקל בזה .. תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני בעיר השנייה איפה שצריך להרוג את הנהג שנהייה שוטר (שיוצא מהקזינו) כל פעם שאני מנסה להרוג אותו או לגעת ברכב ישר מחסלים אותי כל הניידות שישנם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. משחק הפעולה-תפקידים שנדחה כבר כמה פעמים מזכיר לנו שהוא עדיין כאן וגם רלוונטי מתמיד עם קדימון מרשים אחד המשחקים המסקרנים ביותר שהיה מיועד להיות מושק במהלך תחילת שנת 2016 הוא Deus Ex: Mankind Divided, הפרק הרביעי בסדרה הנודעת שגם נכנס לנעליים הגדולות מאוד שהותיר אחריו Human Revolution בשנת 2011. עם זאת, במפתחת Eidos Montreal הרגישו שהזמן שיש להם לא מספיק על מנת להפיק את התוצר הטוב ביותר שהם מסוגלים – וההשקה נדחתה אל המחצית השנייה של השנה, מה שהביא לכך שהמשחק נעלם במידה מסויימת מעיני הציבור. כעת הוא מבצע קאמבק קטן, עם סרטון ארוך יחסית שמשלב אקספוזיציה עלילתית, מידע על המנגנונים והיכולות שזמינות במשחק, וקטעי משחקיות קצרים אך מגוונים. אין ספק שהופעתו של הטרייל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הכותרת אומרת הכל, ומסתבר שזו לא בעיה רק אצלי. הכביש נראה מפוקסל בטירוף וזה לא תמיד היה ככה מישו יודע על פיתרון?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sharonp,

בוקר אור יש לי את המשחק מאוגד בקובץ ZIP אחד המכיל בתוכו את רשימת הקבצים מה בעצם התהליך להתקנת המשחק? ניסיתי לעשות EXTRACT לתיקייה אחרת ומשם להפעיל את קובץ ה SETUP. במהלך ה EXTRACT אישרתי לו לעשות OVERWRITE לחלק מהקבצים וכשהפעלתי את ההתקנה הוא ביקש שאכניס את הדיסק הראשון. מישהו יודע מה התהליך הנכון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

חפשתי הרבה זמן משחק מהסוג הזה,המשחקיות נהדרת לא חסר אקשן לרגע ואני די מופתע שלא שמעו עליו. http://www.ign.com/articles/2012/02/21/binary-domain-review http://www.gamespot.com/binary-domain/videos/binary-domain-video-review-6365052/ אומנם לא מדובר ב-UNCHARTED או ב-GOW לדורותיו,אין הרבה משחקים שכאלו ל-PC ,לדעתי לא מגיע לו לקבל 7.5,אולי 8.5.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום! היום פעם ראשונה התחלתי לשחק ב BF2, ויש לי נורא פינגים גבוהים, בד"כ 100-400. יש לי גם ניתוקים מהסרברים, ותמיד יש לאגים - זהים כמעט עם הגרפיקה הכי טובה ועם הכי נמוכה (משמע הבעיה באינטרנט). התקנתי את ה patch 1.3, ה ISP שלי זה Spotnet. היא בעקרון ISP לעסקים, אבל היא הציעה גם לנו בבית ולא רק בעסק, אז הסכמנו. תמיד כשאני עושה בדיקת Broadband באתרים מוסמכים, אני מקבל תוצאות ממש נמוכות. אמור להיות לי חיבור 2MB עם UPLOAD גבוה מהממוצע, אבל הוא תמיד ממש נמוך. אני צריך לברר את זה. חוץ מזה מה עוד יכול להפריע? אין לי שום דבר רץ ברקע, אין לי ראוטר, הפיירוול לא מפריע ל BF2, אין לי רוגלות, לא וירוסים, המחשב מטופל כמו שצריך, ואין לי פינגים במשחקים אחרים. יש דרך לתקן את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by or,

במקום כתב אני רואה מלבנים צהובים מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי! לאחרונה יש לי הרבה זמן פנוי (דבר די נדיר) ומרוב שיעמום חשבתי לחזור לשחק WoW שזרקתי אותו לפני חצי שנה בערך כי הייתי משחק כמו מכור. היום אני אומר לעצמי שאוכל לקחת את הכל בפרופורציה ולהגביל את עצמי בשעות המשחק, אבל אני לא בטוח ואני עדיין מתלבט. מצד שני, יש הרבה משחקי סינגל פלייר נפלאים שפסחתי עליהם בזמן האחרון ועוד הרבה שייצאו בעתיד ואני מעוניין בהם (SKYRIM) ואיתם אין לי בעיה שעות משחק מרובות בכלל. מצד שלישי, עוד מעט (פחות או יותר) יוצא SW:TOR שאני מת לנסות אותו, וגם Guild Wars 2 שהוא ההמשך לראשון שאהבתי מאוד (המשחק הכניס אותי לכל הז'אנר של ה-MMOS שמאוד התחברתי אליו). כמה שאלות יש לי בעצם: 1) עד כמה קל יהיה "להיכנס" ל-WoW כרגע? גם מבחינת מציאת גילה לריידים פה ושם, Heroi…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אחרי תקופה קשה של 7 חודשים, נגמלתי סוף סוף מ-WOW :nutty:, ועכשיו אני מחפש משחק שיעסיק אותי למשך שעה או שעתיים, כשאני בבית ואין לי מה לעשות. הזא'נר של המשחקים ממש לא חשוב, אני פשוט מחפש משחקים חינמיים (לא פרוייקט קטן, משהו בסגנון גודל כמו AA וכו') שמעבירים את הזמן בכיף, ויש בהם קהילה גדולה של שחקנים. לבנתיים, אני מוריד את שני המשחקים שבכותרת (לפי מה שקראתי, AA נשמע די כיף), ומתכנן להוריד עוד כמה משחקים במקביל. אני זוכר שפעם הייתי משחק במשחק דו מימדי, שבו אתה בוחר רכב מסויים, נכנס למפה ולפי תורות כל אחד מהקבוצה יורה על הרכב של הקבוצה השנייה עד שאחת מהקבוצות מחוסלת ולא נשארים לה שחקנים (היה שלל של רכבים, ממשהו שהיריות שלו היו בומרנג, השני סתם טילים, שלישי כדורים ירוקים וכו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by RONG23,

שלום לכולם מחפש סקווד קבוע או קבוצה שאפשר לשחק בצורה קבוצתית בבטלפילד 4. אני לא ילד אלא בן 40 ושיחקתי קבוע ב3 הרבה מאוד שעות, כן,יש לי הרבה חברים במיוחד מכאן אבל לא מצליחים לשחק כולם ביחד ולשחק לבד ב4 כמעט בלתי אפשרי נהיה. הייתי בקלאן אירופי אבל זה מיצה את עצמו. רעיונות או הצעות אני אשמח RonyG בבטלוג תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים