משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו הבין או יודע מה הסיפור של האלדר סקרולס כי אין ממש תזכורת שלהם באובליביון (חות מהקטע שאתה גונב אחת) וזה דיי מוזר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה סרטון משחקיות מתוך גירסה מוקדמת של Absolver - משחק הפעולה ההמוני שנחשף פני כמה שבועות, ככותר עם קרבות יד ונשק קר בלבד. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הסתובבתי קצת בפורומים החדשים של משחקים ולא מצאתי הסבר כל כך מה ההבדל בין MMO's לMOBA? אם מישהו יוכל לפרט קצת זה יהיה מצויין. בנוסף שיחקתי בתקופה האחרונה MMO שנקרא TLBB וכרגע אני דיי קורס או בLAG נוראי כשאני מתחבר, ככה שרציתי לשאול לגבי המלצות למשחקי MMO ואולי גם MOBA (ברגע שאבין מה זה...) חינמיים, יחסית חופשיים מLAG (אם יש כזה דבר) ושלא תלויים בלהוציא מלא כסף אמיתי על המשחק כדי להיות שחקן טוב. גרפיקה פחות משמעותי מבחינתי, עדיף שתהיה קהילה טובה שיהיה עם מי לשחק והרבה אפשרויות לפתח דברים במשחק כדי שזה לא יחזור על עצמו אותו דבר כל הזמן. תודה על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפיצת המשחקים THQ Nordic מחליטה ללכת נגד הזרם, ומכריזה כי תשיק את כל המשחקים המובילים שלה לשנת 2018 גם בגרסאות ללא שום הגנות קבצים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן להתחיל לשחק STALKER בפעם הראשונה והבנתי שיש מוד כזה שאמור לשפר את חווית המשחק עשרת מונים. אשמח לפירוט על המוד הנ"ל והאם הוא מתאים גם למי שמשחק בפעם הראשונה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציוד: עכבר: SteelSeries Sensei משטח: SteelSeries QcK אוזניות: SteelSeries Siberia V2 USB מקלדת: Razer Arctosa ההגדרות שלי: DPI: 1500 Sensitivity in game: 1.5 Windows Sens: 6 default
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%a0%d7%92%d7%9e%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צוות ההנהלה של UT החליט לפתוח בגיוסים על מנת להעצים את גודלו ואת כוחו של הקלאן, בואו לגלות את כישרונכם ב-TMN (אם יש לכם כמובן) ואולי נגלה שיש בישראל עוד איזה Ti, Stin או Burn. על מנת לנסות ולהיבחן אתם צריכים ראנק עולמי מתחת ל-50,000, זהו התנאי היחידי חוץ מלהישמע לחוקים של הקלאן שזה חובה!!! יש לכם אפשרות לקבוע מועד לבחינה, הבוחנים הם: Patron - ICQ - 249137899 Nvidia - ICQ - 251582160 (אני) יש אפשרות להיבחן כבר במשחק אתם רק צריכים לומר לאחד מהבוחנים שהינכם רוצים להיבחן תודה, ובהצלחה לנבחנים!! (שאלות לשאול ב-ICQ)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשרה משחקים קלאסיים ועדכניים בסדרת Final Fantasy ושלל כותרים מעניינים אחרים מצטרפים אל תוכנית 'שחק כפי יכולתך' מבית מיקרוסופט בזמן הקרוב לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
את המפרט את יכולים לראות, הבעיה שפעם היה לי 130 FPS בcall of duty 4 ועכשיו יש לי 80. השאלה האם זה בגלל שהורדתי את הOC במעבד, מ3 ל2.2 ? כי זה השינוי היחידי שעשיתי מאז. וגם במשחק crysis החדש יש לי מלא פעמים drop fps . (ד"א מה כותבים כדי לראות את הFPS במשחק?) מה הבעיה במחשב? לעשות עוד פעם OC למחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש, צריך להגיע שבוע הבא , המפרט למי שמעוניין - כאן (ב2-3 דפים האחרונים יש את המפרט שקניתי בסוף) עכשיו, בחיים לא קניתי משחק מקורי (חוץ מ RED ALERT 1, זה שיצא ב 1996) אני מעוניין לקנות משחק מקורי עכשיו, שאפשר לשחק ברשת מול שחקנים אחרים. ז'אנר - אסטרטגיה (הכי אהבתי - RED ALERT 1 , STARCRAFT) או משחקי תפקידים + אסטרטגיה (WARCRAFT, DIABLO) (אף פעם לא שיחקתי דיאבלו 2, המחשב שלי לא החזיק אותו, זה שווה ?) (אגב "אהבתי" אומר - ממש אהבתי, הגעתי בתחרויות של WESTWOOD למקום שישי ורביעי בRA1 בעולם, מתוך עשרות אלפי שחקנים, בחיבור DIALUP מאפן לאינטרנט) דרישות : אורך חיים ארוך מאוד, משחק רשת חובה, הרגשת "מתכת במתכת" משחק כיפי שלא ייגמר, תצוגה יפה ולא תלת מימדית מקרטע…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי תקופה קשה של 7 חודשים, נגמלתי סוף סוף מ-WOW :nutty:, ועכשיו אני מחפש משחק שיעסיק אותי למשך שעה או שעתיים, כשאני בבית ואין לי מה לעשות. הזא'נר של המשחקים ממש לא חשוב, אני פשוט מחפש משחקים חינמיים (לא פרוייקט קטן, משהו בסגנון גודל כמו AA וכו') שמעבירים את הזמן בכיף, ויש בהם קהילה גדולה של שחקנים. לבנתיים, אני מוריד את שני המשחקים שבכותרת (לפי מה שקראתי, AA נשמע די כיף), ומתכנן להוריד עוד כמה משחקים במקביל. אני זוכר שפעם הייתי משחק במשחק דו מימדי, שבו אתה בוחר רכב מסויים, נכנס למפה ולפי תורות כל אחד מהקבוצה יורה על הרכב של הקבוצה השנייה עד שאחת מהקבוצות מחוסלת ולא נשארים לה שחקנים (היה שלל של רכבים, ממשהו שהיריות שלו היו בומרנג, השני סתם טילים, שלישי כדורים ירוקים וכו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח פוסט חדש במקום להספים את הפוסט של המבצעים לשנה החדשה בסטים... אז הבעיה שלי זה שהמשחק נתקע כשאני מגיע למקום מסויים. יותר מדוייק, המשחק נתקע שאני לוחץ על כפתור לפתוח דלת. זאת הדלת לחדר שבו פרימן נכנס לפורטל לזן. ניסיתי את כל השטויות שוואלב ממליצים כשנתקע משחק, לא עזר. לחזור אחורה בשמירה, אני לא בטוח אם זה בכלל יעזור, אבל גם לא אפשרי. השמירה האחרונה שלי רחוקה מאוד מאוד. (יותר נכון קרוב לתחילת המשחק...) למישהו יש רעיון מה לעשות? ממש מעצבן שאני לא יכול להמשיך לשחק... עריכה.. גיגול קצר הראה שזה קורה להמון אנשים. הם אומרים שהבעיה התחילה אחרי העדכון האחרון למשחק. בקיצור, valve fucked up... נקווה שהם ישחררו עדכון בקרוב שיפתור את הבעיה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אזזז כככההה כנראה בעיה אם הדריור האחרון של ATI וזה לא כיף ככה לשחק את המשחק הזה יש לי מן כזה קווו כזה שחור עווה שיוצא לי מדמיות במשחק מה לעשות אולי עוד מישהו ראה את זה??. קבלו תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, המשחק אמור היה להיות סטייל Dungeon keeper - אתם משחקים את ה-bad guys, בונים מאורה תת- קרקעית, ממלאים אותה במלכודות, מאמנים חיילים, מוציאים אותם למשימות ומחסלים את הטובים... Dungeon keeper 2 היה אחד המשחקים הכי טובים אי פעם לדעתי (נראה לי ששיחקתי בו יותר מב-starcraft), אז חיכיתי ל-Evil Genius בקוצר רוח. לצערי, Evil genius לא מספק את הסחורה. החל ממשימות שלא תמיד ברור מה רוצים ממני בהן, דרך minions טפשים כמו נעליים משומשות (הם ירוצו ישר לתוך המלכודות שהם בעצמם בונים, לא ישיבו אש אם יורים עליהם כשהם בדרך לאנשהו, לא שומרים גם במקומות שאני פוקד עליהם...) וכו'. בסה"כ המשחק די טוב והוא מעסיק אותי לא מעט שעות בשבוע האחרון, אבל אני מאוד מאוכזב שהוא לא מגיע לקרסוליו של…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם יש איזשהי אפשרות לשנות את הממשק חזרה לאנגלית, אולי להוריד איזשהו patch או משהו כזה..? מישהו מכיר אפשרויות נוספות? תודה, נדב.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לסופי השבוע אחרי ששיחקתי בcall of duty ' battelfield ועוד כמה נוספים הייתי רוצה להתנסות במשחק יריות ברשת. אני לא מבין את הקונספט עד הסוף.... האם אני צריך לקנות משחק מקורי כמו call of duty או שיש מחקים online שאפשר לשלם על השירות בלי לקנות את המשחק עצמו. אשמח להסבר קצר והמלצה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש משהו שמוכן לשתף סידיקיי של battlefield 2, משהו שקנה את המשחק ויש לו סידיקיי מקורי שלו שלא העביר לאף אחד. המטרה היא שאני צריך עוד סידיקיי בשביל לשחק עם חבר טוב ביחד על אותו שרת באותו זמן. סידיקיי תמורת סידיקיי. וכמובן צריך אמון. שנינו מרוויחים פה גם אתה תשתמש בסידיקיי שלי בזהירות. באותה מידה. בשביל שתוכל לשחק עם חבר טוב ביחד על אותו שרת. שים לב שחוץ ממך ומהחבר שלך שאף אחד לא יעביר את הסידיקיי כמובן.עכשיו האפשרות הכי הכי טובה לשנינו היא אם תוכל לתת את הסידיקיי שלך לחבר שלך. ואת מה שאני יתן לך תשתמש אתה ככה שרק אתה תדע ממנו זה יהיה הכי טוב. במקביל אצלי כמובן. וזהו. אם יש משהו כזה בבקשה אני מוכן.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... היום נכנסתי לאוריג'ן וקפץ לי עדכון, אישרתי אותו ולאחר העדכון המשחק מתנתק לי משרתים, קורס, מראה כל מני באגים והבהובים באמצע המשחק ברשת. לאחר ההתנתקות מהשרת הוא מקפיץ לי בבאטלוג את ההודעה הזו: You were disconnected from EA Online (1) עכשיו יש לי גם בעיה להתחבר לשרתים. מישהו נתקל ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מי בזמנו לא שיחק במשחק האגדי הזה? מי לא היה נוב ובחר תמיד את יוקוזונה רק בשביל למחוץ את היריבים שלו? ובכן, מכיוון שרובכם מכירים ואני מקווה שאהבתם את זה, בחרתי לעשות TRIBUTE למשחק, העלתי כמה סרטונים לYOUTUBE שאני משחק במשחק מתוך המשחק, ואם יש מישהו שרוצה אחד על אחד בזכות האימולטור MAME רק שיגיד לי...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים! סיימתי את כל המשחקים עד עכשיו של Assassin's Creed עד III. עכשיו יש לי שניים בתור: * Assassin's Creed IV - Black Flag * Assassin's Creed - Liberation HD ממי שכבר שיחק בשניהם.. מה כדאי לי לשחק קודם *בסדר כרונולוגי*? Libertation הוא עלילה לפני ו-Black Flag הוא ההמשך? או הפוך..? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי משחק סימס 2 שכולל 4 דיסקים (שנימצאים ב-4 תיקיות). בתוך כל תיקיה נמצאים קבצי MDF,MDS שלפי מה שהבנתי הם קבצי IMAGE שיש דרך מיוחדת לפתוח אותם. בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לעשות את זה ואני מתה לשחק!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, בסופו של דבר זה הגיע לבד, System Requirements Lab עדכנו את האתר ועכשיו אפשר למצוא משחקים שמתאימים לפי הנתונים של המחשב, זה במקום לחפש משחקים אחד אחד. בלינק הזה: http://www.systemrequirementslab.com/game-lists תהנו D:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק החלטתי להתקין אותו ולשחק עוד הפעם. אבל אחרי שהפעלתי אותו הוא נכנס למשחק ואז מיד יצא וקיבלתי את ההודעה הבאה: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. בפעם הראשונה ששיחקתי הו זה היה לפני בערך חצי שנה ואז הוא לא עשה לי בעיות ומה ששהשתנה מאז זה ה-WIN (אז היה לי 98 היום יש לי XP PRO) והדרייברים של הכרטיס מסך (לא זוכר איזה גירסא הייתה לי עכשיו יש לי גירסא 30.82) בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיה ואיך אפשר ליפתור אותה?!?! בבקשה אני מתחנן ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-