משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אוקי מי אתה חושבים המריץ הכי טוב בקהילה הכי נחמד לדעתי המריץ הכי טוב זה : SLICER
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש חניות און ליין (אתרים) שמוחרים עדיין CS?? ולא FREAK לא מוכר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, מישהו מכיר את החנות -http://www.fast2play.com/? אני מעוניין לרכוש GTA ומצאתי שם הכי זול בערך 180 ש"ח. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה קניתי כרטיס מסך חדש GF4 TI4200 128DDR ויש לי בעיה בסוף ,שאני לא מצליח לשים את הTEXTURE LEVEL ב HIGH! ואפילו לMEDIUM!!! אני משחק חלק על 1200 X 1600 עם הכל על HIGH אבל את הTEXTURE LEVEL אני לא מצליח לשנות! אנא עיזרו לי! עוד בעיה ב SOF2 MULTIPPLAYER. אני מבין שהוא צריך את הCD KEY בשביל שאני יוכל לשחק ברשת.. אז איפה שאפשר לרשום את הCD KEY רשמתי אותו עשיתי VERIFY הוא רשם CDKEY VAILED כאילו שהכל בסדר אבל אחר כך הוא נעלם ואני חוזר לאותה הבעיה! :( אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי !!! תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל קהילה נורמלית יש שרשור היכרות, שאנשים חדשים וותיקים יוכלו להציג את עצמם בפני הקהילה. אז הנה, אני אתחיל! אני אבנר דוכובני, אני בן 23 ואני גר בהרצליה. אני לומד באוניברסיטת תל אביב ביולוגיה ותואר בין-תחומי, ואני כרגע בשנה השניה. אני שחקן מאסטר, אבל כבר לא משחק כמו ששיחקתי פעם. וזה חבל . לפני שנה וחצי פחות או יותר פתחתי עם עמרי (GreatOldOne) את קבוצת הסטאקראפט הראשונה - TOP. לימים, מקבוצה זו יצאו מספר שחקנים, ואיתם הקמתי את קבוצת הסטאקראפט של ארגון e-Srael Gaming. (יותר מאוחר TOP החליפה את שמה והצטרפה לארגון NOM Gaming, בניהולו של Effect ואחריו Sectorix). בצבא הייתי ביחידה בשם 'זיקית', שהיא חלק ממודיעין שדה, ובה שירתתי כמפקד וכחובש. כיום אני משרת במילואים בפלס"ר שירי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מישתמש סטים אם המן משחקים מוכר אותו ב500 שקל לל המעוניין שיצור איתי קשר 0507114835
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1007862 צריך רק להגיב שם ולהכנס להגרלה |: מבטיחים עוד קודים בקרוב אז כדאי שתשימו עין אפשר להגדיל ככה את הקהילה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמעוניין ויש תקציב לטוס SO GO FOR IT http://www.northcon.de/turnier/turnier_list.php
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיים המשחק הזה בכלל??? יש לי תמונה שלו בגלל זה אני שואל אם יצא: http://img103.imageshack.us/img103/247/diabloiii9tu.jpg בדקתי גם באתרי סיקורים היה רשום עליו אבל בלי תוכן...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק משני דיסקים שהורדתי המשחק עולה יפה בלי קראק או פאצ ישר ככה אחורי התקנה, אבל המשחק זז עם מן תקיעות כאלו מרגיזות ועם fps נמוך ואין לזה שום קשר למערכת שלי כי חזקה מספיק בכל מקרה הבנתי שצריך לשים פאצים הורדתי אותם אבל אי אפשר להתקינם יש יזהrockstar games socieal not found error משהו כזה בכל מקרה הבנתי שצריך לשנות משהו regedit ונכנסתי כמו שכתבו ואין בכלל את הספרייה של rockstar מה עושים אני רוצה לשחק חלק ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גיטיאיי 3, והורדתי תדרברים החדשים של אי טי איי.. 8) עכשיו אני מפעיל את המשחק ובמקום לראות את הרחוב רגיל אני רואה לבן, ואחרי כמה דקות זה מסתדר ואחר כך חוזר שוב. יש לי Hercules FDX 8500LE ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם המחשב החדש שאני אמור לקבל יסחוב הכל? מקווה שזה המקום.. אני רוצה לשחק במשחקים הכי חדשים על רזולוציה של 1600 ופילטרים.. האם עם ציוד כזה יעבוד: core i5 geforce 275 twintech overclockd 896 ddr3 gskill 4gb memory 2000mhz לוח אם שם gigabyte p55m האם זה מספיק ואני יכול להרגע?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה PPJOY , שנותנת להגדיר גויסטיק וירטואלי כך שמופיעים 2 שחקנים בהגדרות השליטה , אבל עדיין אני לא מצליח להגדיר את השחקן השני , למישהו יש מושג מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוספתי תמונת מצב של TASK MANGER , איך זה יכול להיות שה PROCESS עולה ב 32BIT במקום 64 ? פספסתי משהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה קניתי מחשב חדש והתקנתי את המשחק והוא עובד חלק...אבל כנראה חסר משהו שאין קול... מישוה יודע מה יכולה להיות הבעיה אולי? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי זה בקשר למשחק Call Of Duty: Modern Warfare 2 , הבנתי שנערך פה מכירת מוקדמת שבסופה כל אחד שילם 165 שקל , עכשיו אני לא ידעתי שיש מכירת מוקדמת פה באתר בפורום והמחיר נורא מתאים לי כי אין לי עודפים יתרים בכיסי ואני מאוד רוצה לשחק במשחק הזה עכשיו השאלה שלי האם מישהו מהמנהלים פה יוכל לדבר עם החנות שאיתה עשיתם ת'מבצע הזה שאני אוכל לשלם גם סכום של 165 שקל ? סך הכול רק אתמול המשחק יצא אז אני מניח שזה עוד טרי אז אם מישהו יוכל לדבר או משהו עם החנות אני מאוד אודה לו , ובקשר אלי אם ויצא והמחיר יוסכם אז אני יביא את פרטי בהודעה פרטית. ובכל מקרה אם הדיון לא במקום אני יוכל להסתפק גם בהודעה פרטית מאחד הנהלים או מישהו שקשור לכל המכירה וזה גם יהיה סבבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,קניתי הגה חדש אתמול,אולם כשהתקנתי את הדמו של NFS CARBON או MW לא הרגשתי את רעידות המנוע,כמו שהרגשתי עם הגה של מיקרוסופט ב NFS5,האם זה בגלל שהמשחקים היום דמו בלי כול האופציות של השליטה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר איזה 4 שעות מנסה בסך הכל להנות קצת והמשחק הזה פשוט גורם לי לבכות כל מה שאני רוצה זה לטוס קצת באיזה מטוס או מסוק מעל האי אבל האופציה היחידה שזמינה לי היא ה SHOWCASE ושם נכנסתי למסוק GUNSHIP ו מטוס אבל המשימות האלו כל כך נוראיות אני בקושי מצליח לבצע חצי פעולה שם שעות של סבל דבר ראשון המשימה הראשונה שאני מעלה מדברים אליי באיזה שפה מוזרה נשמע לי הונגרית חוץ מזה לא מוסבר כלום בכלל דבר שלישי אי אפשר לירות עם המקלדת וצריך להרים את היד במיוחד לעכבר כדי לירות בזמן שאתה מנסה לטוס בסוף שיניתי את המקשים שיהיו במקלדת אבל גם ככה אין באמת מה לירות פה כי זה בנוי ככה שכל מה שאתה עושה זה להעלות רשימה של מטרות לבחור אחת ולהגיד לטייס משנה לירות ואם אתה כן יורה הרגישות של הכל …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפרק הבא בסדרת משחקי ההאקינג והפשע של חברת Ubisoft כבר נמצא בפיתוח, כך נראה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הצדדים שלה...ולמעלה מכל צד יש שתי חיילים עם בועה כזאת שמגנה עליהם...איך עוברים את הקטע הזה? ניסיתי כבר הכול,לעלות על התותחים ולירות על החיילים עם הבועה אבל זה לא עוזר ותמיד החיילים שבאים מהכנסייה הורגים אותי כבר... מה עושים? :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי בשני החלקים של Darksiders ונהנתי מאוד. מישהו מכיר עוד משחקים בסגנון? אגב, זה מה שנקרא Hack-n-Slash? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפיצת המשחקים THQ Nordic מחליטה ללכת נגד הזרם, ומכריזה כי תשיק את כל המשחקים המובילים שלה לשנת 2018 גם בגרסאות ללא שום הגנות קבצים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אשמח לדעת האם ניתן להריץ את Dead Island CO OP על LOW ב720P- ב25-30 FPS על GT 210? שאר המפרט סביר בשביל זה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-