עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Fadida,

המשחק היה מעניין, בהצלחה בפעם הבאה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. ^ הגיוני שהמשחק צורך 2 גיגה של ראם ? ( אוריגין , כרום וכמובן bf3) יש לי 8 גיגה ראם , ובזמן המשחק הוא על 60 אחוזים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Spiderpaz,

יש משחקים טובים שיכולים לעבוד על כרטיס מסך מובנה של הלוח אם? (3100X)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by 888,

.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by gtrippleg,

כן, אני יודע שזה משהו מוכר. אני יודע ש-planetside 2 ידוע כמשחק שמאמץ את המעבד. אבל בכל זאת החלטתי לבדוק בעצמי ואני מקבל תוצאות ממש מוזרות. אני משחק על ultra, ובאיזורים שבהם אין עומס, אני עומד על 60 fps (עם Vsync) קבוע ויציב. באיזורים עמוסים הfps מתנדנד בין 50-30, ובלי Vsync זה בין 50-35. בהתחלה חשבתי שזה המעבד (i5 4590) אבל כשבדקתי עם riva tuner בזמן משחק, זה מראה שהליבה הכי עמוסה נמצאת על מקסימום 78% בזמן שכל השאר מתנדנדות בין 30-60%.. לא בדיוק עומס מקסימלי... כשה-FPS נמוך, הכ"מ (R9 280X) נמצא בשימוש של מקסימום 60%, ופחות או יותר 1GB שימוש בזכרון: אחריי שביטלתי לחלוטין את ה-shadows... ה-fps באיזור עמוס עלה ל 47-60... הקטע המוזר הוא שהמעבד מראה בדיוק את אותו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. כפי שניבאו רבים בחצי השנה האחרונה, גוגל תשיק פלטפורמת הזרמת וידאו לגיימינג משלה בקיץ לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-youtube-gaming-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%91%d7%9b%d7%93%d7%99-%d7%9c%d7%94%d7%a7%d7%a9%d7%95/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מי שלא מכיר את המשחק, חבל משחק מירוצי "דראג" ענק! יש שם 5 מכוניות: הונדה סיויק האצ'בק, מיצובישי לאנסר איבו 7 (נדמה לי ש7), פורד svt קוברה, טויוטה סופרה, וניסן סקייליין ניתן לשפר כ-ל (!!!) חלק במכונית אפשר לעשות קבוצות וכל מיני .. תקראו את הfaq באתר www.nitto1320.com תודה למישה שהראה לי ת'משחק מזמן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dennis14,

מדובר על H&S שפותח בחברה צ'כית קטנטנה במשך 10 שנים (ורואים את זה בגרפיקה שלו, שנראית כמו דיאבלו 2 בערך) ו - 3 שנים אחר כך הושלם תרגומו לאנגלית. המשחק מציע עולם ענקי, מקורי יחסית ומעניין (עם המון טקסטים לקרוא) ומשחקיות די פשוטה אבל רמת קושי מאתגרת במיוחד. המשחק לא לכולם (הוא לא מדריך אותך איך לעשות כל דבר והרבה פעמים צריך לשבור את הראש איך להתקדם במשחק) אבל שווה לנסות אותו. הוא נמכר ב - 15$ בלבד ב - GOG, הנה - http://www.gog.com/gamecard/inquisitor אתר המשחק - http://inquisitor-rpg.com/ מנסים להביא אותו גם לסטים - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92965329 ביקורות: http://www.gamebanshee.com/reviews/109533-inquisitor-review.html http://www.rpgwatch.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by noiZE,

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sMoCHTa,

כמו שכולכם יודעים האלפא של המשחק החדש BF4 התחיל אתמול. כבר צצו כמה סרטונים אך כמה הוסרו. הצלחתי למצוא אחד טוב שיראה לכם קצת טעימה ממה שהולך להיות כאן בעוד כ4 חודשים. http://www.youtube.com/watch?v=3aEhkqoc3WE

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/valve-%d7%9e%d7%96%d7%92%d7%96%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

אני מעוניין להתחיל לשחק במשחק מחדש ויש ברשותי את כל הדיסקים חוץ מהשני שהלך לאיבוד. האם יש פה מישהו שיש לו את המשחק(ואיתו את הדיסק השני ) ויכול לשלוח לי את זה באחד הלילות דרך MSN\ICQ? אני אעריך את זה מאוד! תודה,

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by צפיד,

התקנתי את המשחק , המפרט שלי מפורט בצד (המעבד עודכן ל Q9950) הכרטיס מסך 8800 GTS 640 MB. ויסטה 64 ביט דרייבר עדכני:180.48_geforce_winvista_64bit_english_whql המשחק עולה שאני בוחר להתחיל SOLO לא קורה כלום. הבנתי שיש איזו בעיה עם X38 בהקשר המשחק אבל לא מצאתי פתרון. אודה מאוד לפתרון הבעיה גם בפרטי. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by STRENGTH,

הסוף בכלל לא היה מובן לי. וזה אמור להיות סוף עצוב??? זה הפעם הראשונה שאני מסיים משחק ויש סוף לא טוב :'( מישהו יכול להסביר לי מה קרה בסוף?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MisterL,

שלום, יש לי בעייה כשאני מפעיל את המשחק אני רואה את הצלליות בצורה מגעילה במיוחד... יש לי כרטיס מסך (ATI Radeon 9700pro)....הבנתי שככה זה בכרטיסים של ATI מה שרציתי לשאול זה האם יש פאטץ' מסויים שמסדר את הצלליות? תודה לעוזרים. נ.ב. עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי פאטץ' (אם יש בכלל).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by firemebad,

היי האם יש לכם המלצות ל - SHOOTHERS ממלחמת העולם הראשונה ? כל המשחקים שנתקלתי בהם עד עכשיו עסקו רק במלחמת העולם השניה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בהתקנה של המשחק נשאלתי אם אני רוצה להתקין DIRCTX וסירבתי כי אני יודע שבחלונות 7 יש כבר DIRCTX11 מותקן.. ואחר-כך באתי להפעיל את המשחק ואני מקבל הודעה שחסר הקובץ D3DX9_41.DLL.. השאלה היא האם לחזור על ההתקנה וכן להתקין DIRCTX בהתקנה או מה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by aGGy,

בכל קהילה נורמלית יש שרשור היכרות, שאנשים חדשים וותיקים יוכלו להציג את עצמם בפני הקהילה. אז הנה, אני אתחיל! אני אבנר דוכובני, אני בן 23 ואני גר בהרצליה. אני לומד באוניברסיטת תל אביב ביולוגיה ותואר בין-תחומי, ואני כרגע בשנה השניה. אני שחקן מאסטר, אבל כבר לא משחק כמו ששיחקתי פעם. וזה חבל . לפני שנה וחצי פחות או יותר פתחתי עם עמרי (GreatOldOne) את קבוצת הסטאקראפט הראשונה - TOP. לימים, מקבוצה זו יצאו מספר שחקנים, ואיתם הקמתי את קבוצת הסטאקראפט של ארגון e-Srael Gaming. (יותר מאוחר TOP החליפה את שמה והצטרפה לארגון NOM Gaming, בניהולו של Effect ואחריו Sectorix). בצבא הייתי ביחידה בשם 'זיקית', שהיא חלק ממודיעין שדה, ובה שירתתי כמפקד וכחובש. כיום אני משרת במילואים בפלס"ר שירי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by digitalseeker,

בואנה משחק מצויין , פשוט כיפי הדבר היחיד שמאכזב אותי זה הגרפיקה ! הדבר שיאכזב את כל האנשים המורכבים והלא שטחיים פה שזה משחק ללא מורכבות אלא פשוט חיתוך אנשים והנאה טהורה. ואותי מאכזב זה הגרפיקה - שהיא לא רעה - אבל הייתי רוצה אחת שתאמץ קצת את המחשב , שאני אשמע את הכרטיס מסך עושה רוח בקיצור ממליץ לכל האנשים שהם לא יומרניים במורכבות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ofer_mat,

מצויין אני מכור למשחק. ההרחבה הבא יוצא ב 8 בפבואר וההרחבה הרביעית יוצאת בסוף מרץ יהיה אפשר להוריד אותם מהאתר ב 9.99$ מהאתר ההורדות של EA שזה ממש מחיר הוגן. יש רשימה למטה של מה הרחויבו וכמו כן יוצא עידכון 1.2 ורשימת התיקונים שהחשוב ביניהם לפי דעתי הוא שאי אפשר לקפוץ ולירות.... Community Update 1/11/06 Hello everyone and a Happy New Year to all of you. Today we have some big announcements that were excited to share with you! First of all, news about 2 new booster packs that will expand the battlefields of Battlefield 2, Battlefield 2: Euro Force and Battlefield 2: Armored Fury. Euro Force will be released on February 8th and sees the introduction of the all-new European Arm…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itsik2525,

איך קוראים לתוכנה שפורצים איתה את המשחק?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חנות הגיימינג המקוונת המשווקת כותרי Steam, כותרי uPlay וכותרי Origin פצחה בהנחות משמעותיות שכדאי לכם לבחון אם מבצעי סוף השבוע של Steam עצמה לא הספיקו לכם – כדאי שתדעו כי גם חנות המשחקים Green Man Gaming מציעה בימים אלו מבצעים והנחות משלה, על מיטב הכותרים של מפיצות כמו 2K Games, סגה ו-Capcom. לפני שנתחיל, חשוב לדעת כי בכל רכישה בסכום כולל של 10 דולר או יותר, שימוש בקוד הקופון 'X' יעניק הנחה של 20 אחוזים נוספים מהמחיר המצויין באתר – ויהפוך את ההצעות למשתלמות הרבה יותר. המחירים שיוזכרו בפיסקאות הבאות לוקחות בחשבון את 20 אחוזי ההנחה הנוספים הללו. אצל 2K ניתן לרכוש את משחק האסטרטגיה הממכר Civilization 5 בגירסתו המלאה עם כל הרחבותיו במחיר של 10 דולר בלבד, א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לפני כ-שבוע רשמתי מודעה על בחירת משחקים מומלצים ברשת , היום אני רוצה לבחור שלושה משחקים שכדי לקנות אותם על בטוח מאחר ואתם מבינים יותר ממני במשחקים אני שואל אותכם מה כדי לקנות ???. המשחקים המומלצים בפעולה שחשבתי לקנות בנתיים: Soldier of Fortune 2 (אמרו לי לא!! לקחת את הגירסה החדשה GOLD כי אפשר להוריד אותה מהרשת את כל המפות והנשקים הנוספים). המחיר 99 ש"ח \ ציון כללי 8.9 * counter strike - Half Life (אני לא בטוח לקנות אותו כי המשחק די מיושן ואומרים הגרפיקה לא משהו כמו המשחקים של היום) המשחק די דומה ל- Army Operations המשחק של הצבא האמריקני שמוחלק ברשת חינם והמשחק פשוט מגניב אני נותן לו ציון של 9.2. לכן לא בחרתי את המחשק counter strike - Half Life. המשחק BattleField 1942 אהב…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dani2k,

היי אני מתלבט בין שני העכברים באלו , טווח המחירים הוא אותו דבר אז אפשר בבקשה המלצות ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.