עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Cupid Me,

היי מחפש תוכנה שיודעת לעדכן משחקים אוטומטית (הכוונה ל-PATCH) מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. כפי שאומרת הכותרת : מחפש משחק יריות (בסגנון Doom-י) המאפשר משחק מרובה משתתפים (2, לא חובה מעבר) במסך מפוצל. המשחק מיועד למחשב AMD X4 עם HD5850. ואם יש המלצה היכן לרכוש (Online או בחנות ספציפית) - דיינו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כפי שניבאו רבים בחצי השנה האחרונה, גוגל תשיק פלטפורמת הזרמת וידאו לגיימינג משלה בקיץ לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-youtube-gaming-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%91%d7%9b%d7%93%d7%99-%d7%9c%d7%94%d7%a7%d7%a9%d7%95/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dennis14,

מדובר על H&S שפותח בחברה צ'כית קטנטנה במשך 10 שנים (ורואים את זה בגרפיקה שלו, שנראית כמו דיאבלו 2 בערך) ו - 3 שנים אחר כך הושלם תרגומו לאנגלית. המשחק מציע עולם ענקי, מקורי יחסית ומעניין (עם המון טקסטים לקרוא) ומשחקיות די פשוטה אבל רמת קושי מאתגרת במיוחד. המשחק לא לכולם (הוא לא מדריך אותך איך לעשות כל דבר והרבה פעמים צריך לשבור את הראש איך להתקדם במשחק) אבל שווה לנסות אותו. הוא נמכר ב - 15$ בלבד ב - GOG, הנה - http://www.gog.com/gamecard/inquisitor אתר המשחק - http://inquisitor-rpg.com/ מנסים להביא אותו גם לסטים - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92965329 ביקורות: http://www.gamebanshee.com/reviews/109533-inquisitor-review.html http://www.rpgwatch.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. משהו מוזר מאוד קורה לי בזמן האחרון. האינטרנט שלי שומר על מהירותו הסטנדרטית (50 מגה) אך למרבה הפלא, בזמן שאני מפעיל פיפא ועד שאני עושה ריסטרט האינטרנט נחלש ל1.5 מגה בלבד! היתכן כדבר הזה? ואיך אפשר להתגבר על זה? תודה !

6. Started by BoOoM2008,

עריכה: היי, ברשותי MW3 שהורדתי. אני חייב לציין שהגרפיקה ממש זוועתית. אשמח לפתרון הבעיה. מפרט: Q8300 HD6870 4GB

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by J.allmighty,

איי, אני לא מצליח לבצע יותר מ34/40 פגיעות כדי לעבור למטווח הסנייפר , ואני צריך להגיע ל36 פגיעות. יש לכם טיפים איך לבצע ? (לא קראק ולא כול שיט אחר, רק טיפים) תודה רבה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by wooper,

אפשר לומר שהסרטונים האלה מתארים את סקיירים בצורה מושלמת בגרסה המציאותית שלהם למי שלא ראה ;D http://www.games.co.il/article6187.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by !!צפעון!!,

ברזולוציה, יש לי בעיה מדובר NFSU2 יש לי כרטיס מסך גי'פורס 6 6600 GT ורואים פשוט ריבועים, כמה שאני לא משנה את הרזלוציה הריבועים לא נעלמים למישהו יש מושג מה הבעיה? הנה תמונה שימו לב לריבועים במיוחד על הכביש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sashakrik,

שלום, אם אני קונה MW3 מיד שניה שכבר עשו בוא שימוש ושיחקו בוא באון ליין אני אוכל לעשות לו REGISTER בסטים שלי ולשחק באון ליין ? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zoyaniv,

שלום אני במערכה הראשונה במשימה הראשונה אני צריך להרוג עוד גיבור אחד שנמצא מאחורי החומה ואני צריך להביא את המילת קוד אבל אני לא מצליח להיכנס אני צריך להביא איתי עוד מישהו ואני לא מוצא אותו למרות שאני עושה את כל המשימות שנותנים לי בשלב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מה קורה רציתי לפרסם פה את הסרטון שלי אשמח לחוות דעת אני עושה גם הגרלה על 3,200 Vbucks פרטים בתיאור של הסרטון למי שלא עובד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by TSerge,

הבעיה שלי כשאני נכנס למשחק אני רואה מסך שחור אבל אני יכול לשמוע את מוזיקת הרקע. המפרט שלי בקצרה הוא: Q6600 GTX650 3G RAM עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, מחקתי את המשחק והתקנתי אותו מחדש מספר פעמים ושום דבר לא עזר. אני לא מבין מה הבעיה כי משחקים כבדים בהרבה מהמשחק הזה פועלים היטב. אז מה עושים אנשים יש פתרון לדבר קניתי את המשחק לפני כמה ימים ועד עכשיו לא יכולתי לשחק אפילו פעם אחת זה ממש מבאס עברתי מפורום fxp לפורום הזה כי שעם ילדים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם פה נראה לי יש אנשים אם יותר ידע. תודה מראש לאנשים שמנסים לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

חברת Game Freak, שבמשך עשרים שנות קיומה הביאה לנו בעיקר את משחקי הפוקימון לדורותיהם, סידרה לנו הפתעה נעימה עם Tembo the Badass Elephant, בכיכובו של פיל קומנדו אימתני לכתבה: http://hwzone.co.il/ביקורת-משחק-tembo-the-badass-elephant/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by AVI.S.T,

הכתבה מאתר gamer קרדיט קן קוטראגי, נשיא חטיבת הבידור הממוחשב של סוני, מבטיח ביצועים יוצאי דופן בקונסולה החדשה לאחר שכבר הכריז בעבר כי 'הפלייסטיישן 2 תציע לשחקנים עולם וירטואלי חי ואמיתי בדיוק כמו המטריקס' וכי 'בעתיד נצטרך להשקיע יותר שעות עבודה כדי לשחק במשחקים האהובים עלינו', חוזר לכותרות קן קוטראגי, נשיא חטיבת הבידור הממוחשב של סוני, באוסף חדש של הצהרות מוזרות לא פחות. במסגרת נאומו בכנס הבינלאומי לציוד דיגיטאלי בטוקיו, טען קוטראגי כי הפלייסטיישן 3 תריץ משחקים במהירות מסחחרת של 120fps (תמונות בשנייה), עד פי שש מהנהוג בדור הקונסולות הנוכחי. יש רק בעיה קטנה אפילו מסכי הטלוויזיה החדשים והיקרים ביותר אינם תומכים בקצב שכזה... אך קן מצהיר כי סוני מתכוננת כבר עכשיו לעתיד. הגיו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. פעם קראתי פה שעובדים על זה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Guymz,

אהלן חברה, נראה לי שזה המקום המתאים ביותר לשאול את זה. אף פעם לא קניתי משחקים באתרים בחול ובחיפוש באינטרנט כל אחד אומר משהו אחר. אז השאלה שלי היא, מאיפה הכי כדאי להזמין משחקי מחשב בהזמנה מוקדמת? אני מתכוון לקנות באטלפילד ועוד כמה.. אבל נתחיל מבאטלפילד. ושאלה נוספת, האם כל גרסה שאני אקנה של באטלפילד כוללת שימוש במולטיפלייר (זה הדבר החשוב ביותר עבורי) ? כי ראיתי בכל מיני אתרים הפרשי מחירים מטורפים ואני באמת שלא מבין למה... אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים. תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Sting,

אם אני לא טועה זה המשחק הכי אלים שיצא עד כה , GTA שנרדף ע"י כל היפי נפש נראה לידו כמו משחק של קונפי ! אז מהי ההוצאה להורג החביבה ביותר שלכם ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לא רק עולמות וירטואליים: בעתיד תוכלו לחסל רובוטים מרושעים ולצוד פוקימונים בתוך הסלון הביתי האמיתי שלכם, תודות לטכנולוגיה החדשנית אותה מפתחת עבורנו מיקרוסופט לכתבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, מאז היום בבוקר יש לי בעיה במשחק: כאשר אני מנסה להפעילו, הוא מראה את הסרט של ההתחלה ואז במסך הטעינה, הוא נתקע באותה נקודה אחרי שהגיע לבערך שליש מהבר. אתמול לא היה לי את זה... עשיתי איחוי דיסק, סרקתי וירוס - הכל נקי, ניקיתי ספייוור + אדוור וכל הזבל הזה - המחשב נקי! מותקן הפאטץ' החדש ביותר - 1,04 ומה שהכי מוזר, אתמול הכל פעל! אנא, אם יש לכם רעיון בבקשה עזרו לי! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הקונסולה האגדית של סוני סיימה את דרכה באופן סופי ורשמי בהחלט - וזה הזמן להיזכר בתקופת הזוהר שלה אי שם בתחילת המילניום לכתבה

22. מיזם מבצעים של חנות ה-GOG מעניק לכם את כותר ההרפתקאות הקלאסי מבית טים שייפר ללא עלות - בזמן ש-Ubisoft מחלקת את Assassin's Creed Black Flag, כמובטח לכתבה

23. היי, קיבלתי את המשחק מחבר שהיה בחו"ל אבל המשחק הוא בשפה הצרפתית. (כל המשחק כולל ההתקנה). יש איזה קובץ שיכול לשנות את המשחק לאנגלית? אפילו השפה שמדברים במשחק היא צרפתית...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by elad76,

אוקיי. יש לי 2GB DC עדיין המשחק לא עובד טוב ניסיתי לשים AF16 בליAA 1024 עם SHDOWS והוא היה על 20 רוב הזמן... לפי מה שבדקתי כשאני מסמן שיפעיל SHDOWS הוא מפעיל לי גם SOFT SHDOWS, הSOFT לא מסומן אך הוא מופעל. איך אני יודע?אחרי שמתי SHDOWS היה על 20,שמתי SOFT וזה נשאר על 20.וגם לא היה שינוי בSHDOWS.הם עדיין נשארו אמיתים. מה לעשות??נמאס לי מהמשחק הזה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Guyn,

אני אפילו לא מצליח להתקין את המשחק ומקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק את הקובץ MW_Music.mus כשההתקנה מגיעה ל-18%. (הקובץ הנ"ל הוא הקובץ שההתקנה מתחילה להעתיק בעצם מההתחלה...) ניסיתי את כל הפתרונות שהוצעו בפורום לבעיות, וגם קראתי בעזרה של EA. -ערכתי את קובץ ה- autorun מ-9.0c ל-0 -העתקתי את DSETUP.dll מהדיסק -שיניתי את ה- compatibility לווינדוס 2000 -מחקתי את תיקיית ה-temp -ניסיתי להעביר את הדיסק לכונן הסי.די השני שיש לי -סגרתי את כל התכניות שברקע -עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך -העתקתי את תוכן הדיסק ה-1 למחשב וניסיתי להתקין משם -בדקתי שאין לי וירוס עם NOD32 ושאין לי ספייוור עם Spyware Doctor מפרט המחשב שלי: P4 2.40Ghz 512mb GT6600 128mb Windows XP SP2 אנ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים