עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התנופה שבמאבק בטכנולוגיות הגנות הקבצים ממשיך, כשגם משחק הכדורגל הפופולרי של EA Games מופץ לפתע ברחבי הרשת לכתבה

2. Started by plXy,

איך אני בודק FPS במשחק הזה? תודה

3. Started by liordavid,

ראיתי ביוטיוב אפשרות להריץ מן דמו של המשחק והוא מחשב באיזה FPS הוא רץ ? איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מכיוון שהקהילה משחקת כמה משחקים COD4 MW3 BO2 החלטנו לבדוק באשכול אחד את לכל המשחקים באשכול הזה תתבצע הבדיקה ל 5VS5 הטופס יכלול שם קבוצה, שחקנים ובאיזה משחקים הם ישתתפו בקאפ לדוגמא: Dragon Ball Z Goku Gohan Piccolo Vegeta Bulma Chi-Chi Trunks Goten Master Roshi מעוניינים לשחק ב MW3/COD4/BO2 תגובות שהם לא קשורות ימחקו והמשתמש יקבל אזהרה הבדיקה היא כדי לדעת כמה קבוצות מעוניינות, המשחק עם הכי הרבה הרשמות, לפחות 8~12 יבחר הקאפ כנראה יתחיל בחודש הקרוב בעתיד היה עוד קאפ ל 3VS3 באותה צורה מעוניינים ב MW3 FIFA.MW3 מעוניינים ב BO2 FIFA.BO2 מעוניינים ב COD4 dic kTeam במידה והרוסט שונה לכל משחק, אפילו בקצת, יש לכתוב את כולו מחדש למרות שנפרסם אותו הרבה, כולם מוזמנים ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by simonsix,

המסורת היא כזו שמדי שנה אנחנו קונים ביחד את הכותר הבא בסדרת קול אוף דיוטי, נפגשים בדינזגוף סנטר ובודקים מי שרד את השנה האחרונה... הת'ראד הזה נועד לבדוק את רמת הענין שלכם בקניה משותפת של המשחק Call of Duty: Ghosts ואני מדגיש- מדובר בגרסה פיזית של המשחק, לא הורדה דיגיטלית או איזה סידיקי מאתר כזה או אחר. להבדיל משנים קודמות, וכדי להביא כמה שיותר קונים, הכנסתי את האופציה לגרסאות הקונסולה של המשחק.במידה ויהיו מספיק קונים, אחליט אם הקניה הקבוצתית כדאית. ככל שיהיו יותר קונים, כך המחיר יהיה יותר אטרקטיבי. אז יש סקר למעלה, אם אתם בענין, תצביעו ותשפיעו! -------------- עדכון המחירים: גרסת מחשב- 269 ש"ח גרסת קונסולה- 295 ש"ח. ----------------- עריכה: ההרשמה עברה דירה

• 42 תגובות
    • 7.4k צפיות
  6. ההרשמה עברה דירה אהלן נובים יקרים, קיבלתי בקשות רבות לארגן קניה קבוצתית למשחק BF4 אולי סתם התגעגעתם ואתם רוצים לפגוש אותי בדיזנגוף סנטר אבל ברצינות, אני פותח את הדיון כדי לבדוק היענות לקניה שכזאת, על מנת לקבוע מחיר סופי (כמו תמיד- כמה שיותר קונים, כך המחיר סבבה), מדובר על עותק פיזי של המשחק כמובן. -------------- עדכון המחירים: גרסת מחשב- 249 ש"ח גרסת קונסולה- 279 ש"ח.

• 26 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. משחק רב-משתתפים חדש על בסיס הסרט והספר המפורסם מביא את העולם של Arakkis למחשב האישי - בדקנו את ביצועי המשחק Dune Awakening בשילוב טכנולוגיות DLSS של NVIDIAלכתבה

8. פלטפורמת המציאות המדומה המדוברת ביותר מקווה לשכנע את הצרכנים לבצע הזמנות מוקדמות בהמוניהם בעזרת הכותר העתידי EVE: Valkyrie שנת 2016 היא כנראה השנה שבה נגלה מהו הכיוון שאליו צועד הגלגול החדש של טכנולוגיית המציאות המדומה – האם הוא סוף סוף בשל להצלחה במיינסטרים של עולם הטכנולוגיה, או שאנחנו בדרך לעוד כשלון צורם כמו זה שראינו אי שם בשנות התשעים. מי שתוביל את המהלך הזה ותשפיע עליו יותר מכולם היא כנראה חברת Oculus, כיום בבעלות פייסבוק, שמשקפי ה-Oculus Rift שלה אמורים להציע אלטרנטיבה 'לגיימרים אמיתיים' עבור משקפי המציאות המדומה למיניהם שמבוססים על או משתמשים במערכת האנדרואיד. אז איך גורמים לצרכנים להשקיע מאות דולרים בפלטפורמה צעירה שבעצם אין לה יותר מדי תכנים מותאמים מ…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  9. האם בעלי ה-PC יוכלו בקרוב להשלים פערים גדולים מהעבר בסיפורו של המאסטר צ׳יף? לכתבה

10. הוא חוגג יום הולדת ארבע בקרוב, אבל כותר העולם הפתוח הנהדר של Rockstar Games ממשיך לככב גם בימים אלה בדוחות הפיננסיים של המפיצה 2K לכתבה

11. משחק האסטרטגיה האגדי של חברת בליזארד זוכה לכבוד הראוי לו עם גירסה מודרנית ומלוטשת לכתבה

12. אני יודע שהמילה NATIVE זה "טבעי" משהו כזה ,אבל זה מתייחס להכי נמוך או הכי גבוהה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. בהגדרות תצוגה במשחק מסוים היה לי אפשרות של ANTI ALIAING מה זה? היה שלא יהיה בכלל או 1 או 2 או 3 מה לבחור? ומה זה בכלל?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Mindistortion,

שלום לכולם.... אני בטוח שכולם זוכרים את המשחק מקס פיין הראשון (אני ביליתי שעות רבות עם המשחק בגיל 9 עם חברים) לקחתי את העותק מחבר ילדות (בשביל הנוסטלגיה) והמשחק לא פועל... אני פותח את המשחק ומופיעה לי האייקון של מקס פיין (המלבן הקטן הזה) ומשמה זה נעלה ולא ממשיך. אני משאר שזה כי המשחק לא אמור לעבוד על XP יש איזו דרך לתקן את זה? יש איזה פאטצ'? תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  15. אם כן: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. איגוד מבקרי משחקים (כן, יש דבר כזה) בחר את הכותרים שהכי הרשימו, הפתיעו והדהימו את אנשים בתערוכת המשחקים הגדולה שנחתמה בחודש שעבר. חלק מהתוצאות עשויות להפתיע אתכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%95%d7%90%d7%95-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%a0%d7%a6%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%aa%d7%a2%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  17. הפרק הרביעי בסדרת משחקי הפעולה הוותיקה נכנס אל שלב הבטא הפתוחה שלו, ומעניק לכולנו הזדמנות להתרשם ממצבי המשחק המקוונים שלו שנת 2016 הייתה עד כה מרשימה לחיוב בכל הנוגע למשחקים ולגיימינג, והמגמה הזאת אמורה להמשיך ולהתפתח בתקופה הקרובה. ב-13 במאי, למשל, אנחנו אמורים לקבל אלינו את Doom החדש והמאותחל, שינסה להחזיר את העטרה של לאחר הפסקה של יותר מעשור. כל מה שראינו אודות המשחק עד עכשיו נראה מעניין וגם מבטיח למדי – ועכשיו מגיעה ההזדמנות שלנו לבחון את התוצר במו עינינו וידינו, מעט לפני ההשקה הסופית, במסגרת מבדקי בטא פתוחה אשר יחלו ביום שישי הקרוב, ה-15 באפריל. במסגרת הבטא הפתוחה, שתהיה זמינה באופן חופשי לכל מי שמעוניין בפלטפורמת ה-Steam ובקונסולות…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן למי שכבר מכיר את המשחק אז בבקשה אל תתחילו עם תגובות ה"יאללה זה ישןןןןן" קוראים למשחק Drug Lord, משחק דו מימד ממכר!!! (חד משמע! DONT DO DRUGS!) לינק להורדה פה הסבר מהיר על המשחק- אתה סוחר סמים שיצא מהכלא ויש לך 2K דולר ואתה בחובות אתה נמצא בעיר אוסטין ואתה צריך לסחור בסמים ולעלות בדרגות ולהוויח כסף ככל שאתה עולה בדרגות (עולים בדרגות לפי כסף, וגם יורדים) אתה מקבל עוד ימים עד סוף המשחק (אפשר להגיע עד 55 יום) אתה יכול (זה למעשה מטרת המשחק) לטוס בין ערים שונות בשביל לקנות בעיר מסוימת במחיר טוב ולמכור במחיר פצצתי ולעשות הון..... יש לך גרפים של הסמים בכל הערים..... יש לך מדי פעם טיפים על שינוי מצב הסמים בערים אחרות אבל לא תמיד הטיפים אמינים אז צריך לעשות צעדים בהיגיון.....…

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. שלום לכם, לא נשאר לי המון זמן לפני המטרה הבאה, אז צריך למהר. קוראים לי מתי, ואני עוסק ב"עבודה מלוכלכת". אתם יודעים, מסוג העבודה שאם אני אספר לכם עליה אני אצטרך לסדר לכם פגישה עם היוצר של Postal. בתחתית של בריכה. עם כרישים אוכלי אדם. וטבעת אש מסב.. בקיצור - הבנתם את הנקודה. אני פונה אליכם בגלל שאחרי סכסוך עם הסוכנות, החלטתי ללכת בדרך משלי (שימצאו מישהו אחר שיבצע עבודה מלוכלכת עבור שעות משחק ב-WoW). אני בעצם מציע את העזרה שלי לאדם הפשוט, שלא יכול להתמודד לבד אל מול הקשיים של המשחקים הנוראים האלו, שרק רוצים לראות את העולם עולה באש. אז ככה, אם יש לכם "בעיה" שדורשת "טיפול", אתם יכולים לשלוח לי הודעה סודית דרך הפרוטוקול המוצפן. אני קורא לו "דואר אינטרנטי" אבל אני חושב …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. המשחק החביב Dungeon 2 מחולק ללא עלות כלל למהירי החלטה - ויש גם שלל מבצעי גיימינג נוספים שכדאי לכם להכיר לכתבה

21. חגיגת הנדיבות של חברת Ubisoft מתקרבת לסיומה, ובינתיים יש לכם אפשרות לקבל משחק פעולה מטורלל ללא עלות לכתבה

22. מבצע הקיץ הטרי של החנות המקוונת הפופולרית GOG מציע קונספט מעניין, כשכל רכישה באשר היא תזכה אתכם גם במשחק החלל Rebel Galaxy ללא עלות נוספת לכתבה

23. רוצים לראות מה נשתנה בסדרת האסטרטגיה המופתית של חברת Relic בשנת 2017? בעוד קצת פחות משבועיים תוכלו לעשות זאת, כשכל מה שתזדקקו לו הוא הרשמה מקוונת וחינמית לכתבה

24. Overwatch, משחק הפעולה המקוון החדש של המפתחת המצליחה שצבר כבר יותר מ-20 מיליון שחקנים פעילים, מעוניין להגיד עוד יותר את בסיס המשתמשים שלו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.