עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ag43,

VGAMES החליטו לפתוח את הכספת (שירות ההורדות בתשלום) שלהם למשך כל ימי החג כלומר לשבוע הקרוב. הורדה מהנה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. דבר ראשון המחשב שלי אמור להריץ תמשחק בצורה מעולה. יש לי 512 DDR2 גיפורס- PX6600 256MB מעבד פנטיום 4 3000 קיצר המשחק פועל טוב חוץ מדבר אחד. יש לי בגרפיקה כל מיני ריבועים ורודים כאלה בדרכלל איפה שיש אפקט של אשן או אש. אממ ניסיתי להוריד ביכלל תגראפיקה להכי נמוך וזה עדיין אז זה לא בעיה של זה. התקנתי פעמיים ועדיין זה ככה. החלפתי קראק פעמיים וזה עדיין ככה. התקנתי דרייבר הכי חדש לכרטיס מסך וזה עדיין ככה. התקנתי דיירקסט 9 וזה עדיין ככה. לא יודע מה לעשות. יש לך הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן בוקר טוב וחגן שמח. יש לי את 4 חבילות ההרחבה (או שזה 3 ) , התקנתי אותם כמו שמוסבר ואני לא יודע מה הלאה, נשמע טיפשי ומגוכח אבל ככה זה , אני מעלה את FALLOUT בוחר ב LOAD DATA מסמן את ההרחבה ושום דבר לא קורה כאילו, אני נכנס למשחק רגיל ולא נוספת לי שום אופציה חדשה שום כלום. אשמח להסבר . תודה וחגם שמח

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tal_levi1000,

רציתי לשתף אותכם במשחק שאני משחק בזמן האחרון לא יודע כמה ממכם מכירים את המשחק הזה אמנם הוא לא משחק עם גראפיקה ברמה של FARCRY (תאמת הוא די רחוק ממנו) אין לי עלילה משובחת (תאמת העלילה די טיפשית, אם זה בכלל נחשב עלילה) המשחק שוקל 2GB ומשהו והוא אפילו לא 3D אמיתי אבל בכל זאת הוא כל כך ממכר!!!!!!! לאלה שלא יודעים על מה אני מדבר אני יספר קצת על המשחק זה משחק תפקידים אונליין (תאמת יש סינגל אבל הוא מסריח) בהתחלה אתה יוצר דמות ומתחיל לשוטט העולם הגדול של רון מידגר (RUNE MIDGAR) המטרה במשחק היא לשפר את הדמות שלך, להשיג אייטמים מגניבים כמו חרבות שריונים קסדות וכל מיני אביזרים שונים ומשונים עכשיו הקטע הכי מגניב בכל המשחק הזה הם מלחמות הגילדות בכל רגע נתון אתה יכול להצטרף ל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by composite,

אז ככה, אני תקוע במערכה עם הבריטים, במשימה על הקרב למען גשר פגסוס המפורסם (PegasusNight). לאחר שחיסלתי את הטנק עם התותח, כתוב לי לאבטח את הגשר משני צדדיו, ורק אחד נשאר. טוב, אז אני לא מצליח לעשות את זה ולא יודעים איפה עושים את זה. המצפן של המסך לא אומר לי כלום. תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, יש לי COH שקניתי לפני כמה שנים טובות בקופסא. אני מנסה להפעיל את הסידיקי הזה בסטים (Game >>> Activate a Product on Steam) ומשום הוא כותב לי להסידיקי הזה לא תקין. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by danesc,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לאחרונה ביצעתי קנייה דרך אמזון בפעם הראשונה הייתי צריך להרשם גם באתר יושופס שנתן לי כתובת בארצות הברית שאלייה נשלחו כל המשחקים ואחרי שהגיעו לשם נשלחו לארץ בתשלום (לא קטן אגב) הרבה מהמשחקים במחירים יפים אבל עשיתי כמה טעויות שהזמנתי משחקים יקרים בגלל שרציתי שכל המשחקים יהיו מאותה חנות באמזון אבל זה לא באמת משנה כי הכל נשלח לכתובת האמריקאית ועושים איחוד חבילות (עולה 3 דולר כל איחוד) ככה שלמשל dead space 2 אפשר גם להשיג ב 10 דולר אבל קניתי במחיר כפול ויש עוד כמה מקומות שהייתי יכול לחסוך אבל לא נורא אגב הייתי בבאג וראיתי שם dead space 2 ב 299 שקל ממש מביש אבל חלק מהמשחקים שלי כן קניתי בבאג במבצעים של 50 שקל עד מאה שקל כל המשחקים 19 במספר עלו 218 דולר באמזון עם משלוח…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Trooper-Flax,

קיבלתי היום את המשחק, ומתי שאני שם את הסיראל שעל הקופסא, אני מקבל מסך של ההסכם שצריך להסכים לו, אני לא יודע אם זה חשוב אבל המסמך ריק ואז אני לוחץ agree ומופיע לי מסך שאני חייב DirectX 9.0 ומעלה, וזה כותב את האתר של ווינדוס כדי להוריד את הדיירקט איקס. אבל העניין זה שכבר מותקן אצלי directX 9.0c וגם אם לא אז התקנתי אחרי זה והדבר עדיין ממשיך להופיע.. למישהו יש מושג איך לפתור את זה :s05:

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by aradgonen,

היי ברצוני לשאול כמה שאלות על הHOT PURSUIT : 1 האם המכונית יכולה להפגע במשחק - הרס במנוע, שבירת חלונות וכו' 2 האם בעתיד יצאו עדכונים ושיפורים היכילו עוד מסלולים ועוד מכוניות? 3 באיזה חנות הכי משתלם לרנות את המשחק? (כולל חנויות מחו''ל וEBAY) תודה ארד גונן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by benor,

האם יש דרך להפעיל את הירוס 3 בווינדוס XP?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום יש לי חיבור של 10 מגה ב012+ADSL עכשיו בזמן האחרון הפינגים שלי קפצו ל80 ומעלה יש לי בקושי שרתים שאני יכול לשחק בהם ועד שאני מוצא שרת עם פינג של 80+- אני משחק עם מלא לאגים(השחקנים קופצים ממקום למקום אני קופץ ממקום למקום וכו') לפני שאני עושה משהו דרמטי יש אפשרות אחרת חוץ מתשתית גרוע של 012 כי עד כמה שהבנתי להרבה אנשים עם 012 יש בעיות במשחקים זה נכון? ואם כן איזה תשתית אחרת עדיפה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כמו קודמו, גם הפרק הבא בסדרת האקשן-תפקידים שנחשף זה עתה יתמוך במצב משחק לשחקן בודד - אך עדיין עם תנאי לחיבור קבוע אל שרתי החברה לכתבה

14. Started by BRPOQNT,

האם כאשר רכשתי מהם משחק והורדתי אותו או חלקו למחשב,אני חייב להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן כדי שאוכל להמשיך לשחק ? האם צריך להתחבר כל כמה זמן כדי להטעין חלק כזה או אחר ? :

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by orenoren1911,

שמעתי שיש בעיה שאם משדרגים את המכונית לפני צריך להתחיל את המשחק מהתחלה מתי יסדרו את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by xTak,

היי אנשים כאן שוב אנחנו Ri5e Clan עם סרטון חדש בו RusheZz ידבר קצת על השאלה הגדולה - מה זה נוב.מקווה שתהנוקומנטרי #5 מה זה נוב?| Ri5e RusheZz

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yakirmizrahi,

לא מזמן קניתי מחשב עם מפרט הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC GIGABYTE GA-P55-US3L ₪536 ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - GAMING SERIES SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL COOLERMASTER CM 690 SEASONIC 500W : SS-500E SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME רציתי לדעת איך מטרו 2033 יעבוד עם מפרט כזה? דרך אגב יש לי מסך של סמסונג fullhd! האם הוא יעבוד על הרזולוציה הכי גבוהה או שיהיו קצת לאגים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

התקנתי מחשב חדש ולאחר שהתקנתי את התוכנה אני לא יכל להוריד שום משחק. מצורפת תמונה. האם מישהו נתקל בתופעה הזו ? עד כה EA לא ממש מועילים עם התמיככה שלהם. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Internal,

WOW המשחק ניראה פשוט מדהים#@!! זה המחשק הכי מצופה עליי אחרי ...(אתם יודעים מה....) 2 תמונות לדוגמא עוד תמונות כאן חדשות http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesims2/screenindex.html

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by myDGB blws,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. http://www.destructoid.com/how-naughty-lost-command-conquer-generals-mission-now-downloadable-123049.phtml http://www.commandandconquer.com/portal/site/cnc/article/detail;jsessionid=01104DCE801D61B17D23CF20F3F3EC5E.ea-e-h-p-del1-3?contentId=a7004223c8faf110VgnVCM100000100d2c0aRCRD שווה התקנה מחדש של generals

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

נתקפתי בהתקף נוסטלגיה עז, ואצתי רצתי להוריד את Dune המקורי: http://www.theisozone.com/downloads/pc/dos-games/dune-full-talkie-cd-version/ אח אבוי, אינני יודע כיצד אני מריץ אותו. יש לי DOSBOX, אך אין לי שום מושג איך לגרום לזה לעבוד. עזרה, מישהו?

23. Started by yaron@,

שלום לכולם אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על משחקים אשר תומכים בהפעלת גויסטיק ולא רק סימולטורים. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הלהיט הגדול של חברת קאפקום, Monster Hunter World, מקבל תאריך השקה רשמי ל-PC - וגם דרישות מערכתיות והגנת קבצים של Denuvo לכתבה

25. התחלתי את ההתקנה והופיעה לי שגיאה.. צירפתי קובץ להודעה עם תמונה של השגיאה ------------------------------------------------------------------- ב-Assassins Creed II יש לי בעיה, אני משחק ובלי שום התראה המשחק נסגר במהירות ונעלם כלא היה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.