משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל, ומסתבר שזו לא בעיה רק אצלי. הכביש נראה מפוקסל בטירוף וזה לא תמיד היה ככה מישו יודע על פיתרון?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.kickstarter.com/projects/670743543/ground-branch בעקרון הסרטון שם מדבר בעד עצמו. המפתח הראשי שם כבר המון שנים מנסה לקדם את הפרוייקט הזה, ואחרי שלא הצליח למצוא משקיעים, סוף סוף הצליח להגיע לשלב שיש לו מספיק מה להראות כדי לפתוח kickstarter ולנסות לממן דרכו את המשחק. המשחק אמור להיות tactical shooter ריאליסטי שבא לגרום לכם להשתמש בטקטיקות ריאליסטיות בגלל שהמשחק ריאליסטי, ולא כמו משחקים אחרים בגלל שהמשחק מכריח אתכם לשחק בדרכים מסויימות. משקיעים שם בהמון פרטים שאף משחק אחר אפילו לא מתקרב אליהם. למי שלא מכיר, kickstarter זו פלטפורמה שנותנת למפתחים לאסוף כסף מאנשים, כאשר הכסף נאסף רק אם בסוף תקופת הזמן הקצובה מספיק אנשים התחייבו לשלם. כלומר, אם הם לא יצליחו לאסוף 4250…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן בוקר טוב וחגן שמח. יש לי את 4 חבילות ההרחבה (או שזה 3 ) , התקנתי אותם כמו שמוסבר ואני לא יודע מה הלאה, נשמע טיפשי ומגוכח אבל ככה זה , אני מעלה את FALLOUT בוחר ב LOAD DATA מסמן את ההרחבה ושום דבר לא קורה כאילו, אני נכנס למשחק רגיל ולא נוספת לי שום אופציה חדשה שום כלום. אשמח להסבר . תודה וחגם שמח
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-half-life-2-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%90%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%98%d7%92%d7%99%d7%94-%d7%91%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%90%d7%9e%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
City of Steam is a browser based RPG אלפא פתוחה מתחילה בקרוב, הרשמה דרך האתר של המפתחת: http://www.cityofsteam.com/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שמאפשרת כזה דבר (שתפעל ברקע כמו ICQ או EMULE ) או שזה בכלל לא אפשרי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המשחק Max Payne 2 : The Fall of Max Payne. בדקתי בכל חנות אפשרית, Bug, Freak ועוד חנויות מוזרות אחרות (מושי ) גם ב-Yad2 וב-Zap ולא מצאתי אף חנות שמחזיקה את המשחק. אם אתם מכירים חנות שמחזיקה את המשחק - בבקשה תעזרו לי ותפרסמו את שמה כאן. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שלא מכיר את המשחק, חבל משחק מירוצי "דראג" ענק! יש שם 5 מכוניות: הונדה סיויק האצ'בק, מיצובישי לאנסר איבו 7 (נדמה לי ש7), פורד svt קוברה, טויוטה סופרה, וניסן סקייליין ניתן לשפר כ-ל (!!!) חלק במכונית אפשר לעשות קבוצות וכל מיני .. תקראו את הfaq באתר www.nitto1320.com תודה למישה שהראה לי ת'משחק מזמן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://halflife2.filefront.com/file/HalfLife_2_R8_HDR_Bloom_MiniMod;38224 *כל כרטיס מסך עם Pixel/Vertex Shader 2.0 מסוגל להריץ את המשחק עם האפקט הנלווה. עובד נהדר אצלי! 8)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה ב yuri's כאשר משימות מתחילות ויש קטע וידאו בחלון הקטן בצד ימין למעלה, קטע הוידאו והשמע מקרטעים ונתקעים מדי פעם. במשימות עצמן אין בעיה והן רצות חלק. התקנתי את ה update לגירסה 1.01 אבל זה לא עזר. מעבד Athlon 1.1G זיכרון 512M-SDRAM כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe כרטיס קול Creative Live לוח Asus A7V133 תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום-אני עומד לפני פירמוט של המחשב אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לשמור את השמירה שלי בניד פור ספיד... אני עוד מעט מסיים את המשחק אבל חייב לפרמט.....אני לא יודע איפה נמצאת התיקיה של השמירה של המשחק.. אז בבקשה עזרו להציל את המשחק... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=GfMvlL1e9Wg הפעם סידרתי את הבעיה עם הלאגים (Fps).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסדרת הכתבות \'הסיפור מאחורי\' תוכלו ללמוד את היסטוריית הגיימינג, ולגלות את הפרטים שלא ידעתם על המשחקים האהובים עליכם. הפעם אנו נצלול אל Fallout, סדרת המשחקים הפוסט-אפוקליפטית שכולם אוהבים לכתבה: http://hwzone.co.il/הסיפור-מאחורי-סדרת-משחקי-fallout/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! לאחרונה יש לי הרבה זמן פנוי (דבר די נדיר) ומרוב שיעמום חשבתי לחזור לשחק WoW שזרקתי אותו לפני חצי שנה בערך כי הייתי משחק כמו מכור. היום אני אומר לעצמי שאוכל לקחת את הכל בפרופורציה ולהגביל את עצמי בשעות המשחק, אבל אני לא בטוח ואני עדיין מתלבט. מצד שני, יש הרבה משחקי סינגל פלייר נפלאים שפסחתי עליהם בזמן האחרון ועוד הרבה שייצאו בעתיד ואני מעוניין בהם (SKYRIM) ואיתם אין לי בעיה שעות משחק מרובות בכלל. מצד שלישי, עוד מעט (פחות או יותר) יוצא SW:TOR שאני מת לנסות אותו, וגם Guild Wars 2 שהוא ההמשך לראשון שאהבתי מאוד (המשחק הכניס אותי לכל הז'אנר של ה-MMOS שמאוד התחברתי אליו). כמה שאלות יש לי בעצם: 1) עד כמה קל יהיה "להיכנס" ל-WoW כרגע? גם מבחינת מציאת גילה לריידים פה ושם, Heroi…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה סימולטור מטוסים טוב וחדש של מטוסי קרב (כמו USAF IAF וכו) יש?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח להתייעץ אילו טלוויזיות הם הטובות ביותר בשוק היום, על מנת לשחק משחקי מחשב באיכות והרזולוציה הגבוהה ביותר. אשמח למספר רב של אופציות תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני רוכש משחק חדש אני מחוייב להפעיל אותו כשהדיסק נמצא בכונן הדיוידי. יש אפשרות כלשהי לשחק במשחק ללא צורך בדיסק ההתקנה (אני רוצה לקנות את COD4, אבל לא מעוניין להיות תלוי בדיסק)?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אז כמו שאומרת הכותרת , אני לא מצליח להתקין את הפאטצ' האחרון לGTA IV לקראת סוף ההתקנה, המחשב מודיע ש "GTAIV_TU5.exe has stopped working" עם כל הפאטצ'ים על לאחרון לא הייתה שום בעיה. את המשחק הורדתי מאתר שבו רכשתי סיריאל מה שאומר שהוא חוקי ויש לי חשבון והכל. זה ממש מבאס והמשחק כרגע עובד פריים אחר פריים בצורה מעצבנת בעליל מה שלא קרה לפני התקנת הפאטצ'ים הקודמים. כל עזרה תתקבל בברכה! מצורף מידע מערכת System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: G41M-ES2L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz Memory: 3070MB RAM Page File: 1785MB used, 4582MB available Dir…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי. יש לי 2GB DC עדיין המשחק לא עובד טוב ניסיתי לשים AF16 בליAA 1024 עם SHDOWS והוא היה על 20 רוב הזמן... לפי מה שבדקתי כשאני מסמן שיפעיל SHDOWS הוא מפעיל לי גם SOFT SHDOWS, הSOFT לא מסומן אך הוא מופעל. איך אני יודע?אחרי שמתי SHDOWS היה על 20,שמתי SOFT וזה נשאר על 20.וגם לא היה שינוי בSHDOWS.הם עדיין נשארו אמיתים. מה לעשות??נמאס לי מהמשחק הזה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כלומר נעשה משחק של עד 4 שחקנים אם כן נערוך היום את המשחק ב 8 בערב תשאירו הודעה אם משהו מוכן
-
האם כאשר רכשתי מהם משחק והורדתי אותו או חלקו למחשב,אני חייב להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן כדי שאוכל להמשיך לשחק ? האם צריך להתחבר כל כמה זמן כדי להטעין חלק כזה או אחר ? :
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המשחק ב250 שקל. ואני חושב שעשיתי טעות, האנגלית שלי לא ראה אבל קשה לי להבין את המשחק. באמת יש המון אפשרויות ואני רואה כאן אנשים מדברים על נשמות דרקון איך ללכוד איך ללמוד וכו' וכו' יש באמת המון דברים שאין לי מושג ואני גם לא יודע איך להבין אותם. לא שחקתי במשחקים הקודמים ככה שהבסיס של העלילה מבחינתי זה המשחק הזה אז אין לי מושג יש איזה אתר שמדריך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר אור יש לי את המשחק מאוגד בקובץ ZIP אחד המכיל בתוכו את רשימת הקבצים מה בעצם התהליך להתקנת המשחק? ניסיתי לעשות EXTRACT לתיקייה אחרת ומשם להפעיל את קובץ ה SETUP. במהלך ה EXTRACT אישרתי לו לעשות OVERWRITE לחלק מהקבצים וכשהפעלתי את ההתקנה הוא ביקש שאכניס את הדיסק הראשון. מישהו יודע מה התהליך הנכון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-