משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
משחק המירוצים שהושק רק לפני כחודש יקבל המשך, במידה והשחקנים יבחרו לממן אותו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%9d-project-cars-2-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם לפני שעה קניתי cr לbf4 וזה כותב לי שיש לי את זה גם בbattlelog אבל שאני מנסה לשים חפץ של הcr זה כותב ליAVAILABLE IN CHINA RISING ואני כבר לא יודע מה לעשות !!! תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זה ההמשך של המשחק הראשון שיצא: Operation Flashpoint. רציתי לדעת אם יש הבדלים בין המשחק הראשון לשני? שיפורים (חוץ מנשקים) ? גרפיקה ? משהו? או שזה רק משימות המשך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חנות המשחקים המקוונת מסיימת את מבצעי האביב שלה עם הפתעה: פיספסתם את ההנחות הקודמות? עכשיו כולן זמינות יחד למשך יומיים אחרונים בהחלט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%96%d7%93%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%a0%d7%a7/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
מוד עבור משחק התפקידים המשובח של בתסדה בסך הכל רצה לספק אפשרות להריץ אותו גם על מערכות בסיסיות מאוד, אך יצר במקביל גם מראה חדש ומדליק מאוד עבורו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-המוד-שמשפר-את-הביצועים-של-skyrim-וגורם-ל/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן ש-Steam החלה במכירות המוזלות המקיפות שלה, חנות ה-Humble Store מקווה שלא תשכחו על קיומה באמצעות חלוקת המשחק המצליח Killing Floor ללא עלות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק הפלטפורמה הנוסטלגי והמוצלח Sonic Mania הגיעו אל המחשבים האישיים באיחור של שבועיים - כשעתה מתברר כי עיכוב זה לא נועד לליטושים אלא לתוספת של הגנת ה-Denuvo המושמצת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מאז "בונוס" הישן והטוב לא ראיתי אף משחק שבץ נא למחשב בעברית מישהו מכיר משחק כזה???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למשחקי FPS משחקים שכבר שיחקתי בהם:prototype,COD 4,FARCRY2,cod5,crysis,crysis warhead,left 4 dead ויש עוד שאני לא ממש זוכר אני מעדיף מישחקי יריות ופעולה או שזה אותו דבר
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! היום פעם ראשונה התחלתי לשחק ב BF2, ויש לי נורא פינגים גבוהים, בד"כ 100-400. יש לי גם ניתוקים מהסרברים, ותמיד יש לאגים - זהים כמעט עם הגרפיקה הכי טובה ועם הכי נמוכה (משמע הבעיה באינטרנט). התקנתי את ה patch 1.3, ה ISP שלי זה Spotnet. היא בעקרון ISP לעסקים, אבל היא הציעה גם לנו בבית ולא רק בעסק, אז הסכמנו. תמיד כשאני עושה בדיקת Broadband באתרים מוסמכים, אני מקבל תוצאות ממש נמוכות. אמור להיות לי חיבור 2MB עם UPLOAD גבוה מהממוצע, אבל הוא תמיד ממש נמוך. אני צריך לברר את זה. חוץ מזה מה עוד יכול להפריע? אין לי שום דבר רץ ברקע, אין לי ראוטר, הפיירוול לא מפריע ל BF2, אין לי רוגלות, לא וירוסים, המחשב מטופל כמו שצריך, ואין לי פינגים במשחקים אחרים. יש דרך לתקן את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי אותו ב.. מקומות אסורים.. אין מידע עליו ב GS או בכלל, כנראה שהוא לא יצא? שמעתם עליו משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! סיימתי את CRYSIS WARHEAD ואני מחפש המלצה למשחק(עדיף FPS)... שיחקתי כבר בCOD4,TUROK,MASS EFFECT, ASSASSINS CREED,UT4. אפילו שיהיה משחק קליל כזה, לא חייב משהו מפוצץ. תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שמשחק שירשום כאן לפחות את הרמה שלו. מי שלא מכיר, אז זה משחק רשת חינמי, ברוסית. הסיפור מתרחש אחרי מלחמה גרעינית שלחריבה את העולם. השחקן הוא אדם שצובר ניסיון, לומד מקצוע, מרוויח כסף... יש המון אביזרים, כלי נשק וביגוד... אלפי אנשים מכל העולם, וכמה ישאלים אפילו הקימו עיר שלמה שהקלאן שלהם שלוט בה (יש אפשרות להשקיע כסף אמיתי שמוחלף לכסף של המשחק...) כדאי להיכנס לאתר ולקרוא הסבר טוב יותר... www.timezero.ru אני עכשו רמה 10, ובעוד שבוע אני מניח שאני כבר אהייה רמה 11...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משחק רשת חדש MMORPG . חשוב לי: גרפיקה,כולל PVP.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעת משחק, כשאני מנסה לקחת ScreenShot (לחיצה על PrintScreen בברירת מחדל), המשחק קופא, עד לכדי מצב שאין לי מה לעשות מלבד ריסט ידני (מהמארז), אם יש לי סבלנות ועצבים להילחם עם ctrl alt + del, בשלב מסויים אזרק לחלונות ואוכל לסגור ת'משחק משם... מה שגם תגובת המחשב נעשית איטית להחריד ואפילו התגובות של המקלדת וכל השיט מורות על קפיאה כמעט מוחלטת של כל פעולת המחשב. בדמו זה לא קרה לי... :-\ גירסת ה Forceware היא 77.72 (WHQL Certified), כ' המסך הוא 6600GT Xtreme של לידטק - גירסת המשחק היא כמובן 1.1.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי מחשב חדש ולאחר שהתקנתי את התוכנה אני לא יכל להוריד שום משחק. מצורפת תמונה. האם מישהו נתקל בתופעה הזו ? עד כה EA לא ממש מועילים עם התמיככה שלהם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות משחק ואשמח לעזרה. אני צריך הסבר לגבי העמוד שבקישור. https://www.origin.com/irl/en-us/store/need-for-speed/need-for-speed/interstitial תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חבילת ה-Humble Bundle השבועית העדכנית מציעה לכם את מיטב כותריה של המפתחת והמפיצה Bohemia Interactive, במחיר של דולרים ספורים ועם רכיב תרומה כמיטב המסורת לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקי-סדרת-arma-לרכישה-בכל-מחיר-שתבחרו/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני במערכה הראשונה במשימה הראשונה אני צריך להרוג עוד גיבור אחד שנמצא מאחורי החומה ואני צריך להביא את המילת קוד אבל אני לא מצליח להיכנס אני צריך להביא איתי עוד מישהו ואני לא מוצא אותו למרות שאני עושה את כל המשימות שנותנים לי בשלב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק אם מישהו בדיאבלו ב tcp\ip טוב אז מתי שאני מנסה לעשות HOST שזה ישחק ממני והוא יתחבר אלי זה לא עובד לי אבל כשאני מתחבר אליו (עושהJOIN הוא מתחבר ואז רק אני משחק ) מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה? אני סגרתי את הפיירוול המובנה ב XP !! אולי ה אי סי קיו אסור שיעבוד.....?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי את השיטה החדשה של היחידות וההרכבים במשחק כי בעוד 3 ימים אני מקבל את המשחק הזה אולי gta3 red fection ו alien vs predetor 2 ואני רוצה לדעת על השיטה החדשה של היחידות קראתי שהיא אם אתה מגיע לרמה מסויימת ורוצה לבנות בניין מסויים אז אתה צריך לבחור ביצור כלשהוא? אני ממש לא מתמצא בזה ואם יש למישהו קובץ שמתאר את היחידות במשחק והארמונות אני ממש אהיה שמח.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשאני מחבר את הנייד שלי למסך גדול יותר ומשחק איתו על 1080*1920 אני מתחיל לשחק על 60 fps ואז אחרי 15 דקות זה מתחיל לרדת בהדרגה. יש לציין שהמחשב לא מתחמם יתר על המידה וזה לא קורה כמשחקים עם המסך הרגיל שלו ברזולוציה 768*1366. דגם כרטיס מסך: nvidia gefore gt525m אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני לא טועה זה המשחק הכי אלים שיצא עד כה , GTA שנרדף ע"י כל היפי נפש נראה לידו כמו משחק של קונפי ! אז מהי ההוצאה להורג החביבה ביותר שלכם ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם עדיין מוכרים GTA + LONDON מקוריים עם חוברת והכל אני אספן... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-