עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kobibo,

בדקתי בדביק וראיתי אכן לא מעט אתרים כאלו אבל לא מצאתי באמת אתר טוב שמביא סיקורים למשחקים חדשים שיצאו ומשחקים שעומדים לצאת. אודה להמלצה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Krazy-Hawk,

שלום, רציתי שתמליצו לי על משחקי פעולה-יריות בסגנון של FAR CRY\SOLDIER OF FORTUNE

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by davokado,

שלום לכולם! אני משחק בmanager mode עם הקבוצה west hum, אני מנסה ומנסה לקנות שחקנים, אבל לא משנה כמה כסף אני יציעה לקבוצה וכמה כסף אני יציע לשחקן, אני פשוט לא יצליח לקנות אף אחד... מה עושים? למישהו יש פיתרון? זה כזה קשההה... אני מתחנן לעזרההה!! תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by DivineS,

בגמר אתמול היה לי CLUTCH 1V3 נגד SAEVUS וזה יצא די יפה אז ערכתי את זה והוספתי גם את השידור.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mc_elad,

באי השלישי מההתחלה יש תוקי באמצע בית קברות מה צריך לעשות שם??... תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. משחק העולם הפתוח של Rockstar Games יוכל לפעול גם על מערכות מחשב בינוניות וסבירות - עם הרבה מאוד מקום פנוי בכונן האחסון לכתבה

7. תאמינו או לא...אבל הפעם גיימר הפגיזו. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100800&page=0

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אז ככה פעם מאוד אהבתי לשחק במשחקים 2003-2011 היום זה קצת יותר מורכב, ואוהב תפשוט כמו למשל wolfenstein או resident evil יש לכם המלצות? אני בינתיים ממתין לינואר, סתם חבל לי שהמערכת לא מנוצלת יותר....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

תהנו לייק וסאב יתקבלו בברכה תגבירו קצת סליחה על הסאונד שהיה טיפ טיפה חלש http://www.youtube.com/watch?v=GtYUgvYrN18

10. Started by urielka,

איזה סימולטור מטוסים טוב וחדש של מטוסי קרב (כמו USAF IAF וכו) יש?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by redead,

אני תקוע בשמימה אצל טורינו בסוף העיר השניה תחילת העיר השלישית הוא מבקש ממני ללכת לקנות איזה שדה תעופה נטוש וזה עולה 80 אלף ולי יש כולה 35 אלף.. איך לכול הרוחות אני אמור להרוויח עוד 50 אלף ואין לי שום משימות אחרות לעשות..??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. תודה רבה רבה למי שיעזור לי!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ^GunX^,

טוב אז התחלתי שוב (בפעם ה6 אולי) לשחק בדיאבלו 2 , משום מה אני לא מוצא איפה משנים את הרזולציה עידכנתי את המשחק לגירסא 1.10 , וזה לא תיקן אתזה למישהו יש רעיון ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Shbd,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by jeffo,

dfgdf

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני משחק עם הצבא האמריקני בשלב החמישי חיסלתי את כולם נשארו רק משגרי הטילים ,אני לא מצליח לפוצץ אותם או להשתלט עליהם מה צריך לעשות תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tgen,

מאז "בונוס" הישן והטוב לא ראיתי אף משחק שבץ נא למחשב בעברית מישהו מכיר משחק כזה???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ravenclock,

שלם לכולם במידה ואני קונה מסטים משחק אני מקבל הורדה חד פעמית שלו? או שאני יכול לסיים את המשחק למחוק אותו ולאחר מכן להוריד אותו שוב?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם קניתי מחשב חדש, צריך להגיע שבוע הבא , המפרט למי שמעוניין - כאן (ב2-3 דפים האחרונים יש את המפרט שקניתי בסוף) עכשיו, בחיים לא קניתי משחק מקורי (חוץ מ RED ALERT 1, זה שיצא ב 1996) אני מעוניין לקנות משחק מקורי עכשיו, שאפשר לשחק ברשת מול שחקנים אחרים. ז'אנר - אסטרטגיה (הכי אהבתי - RED ALERT 1 , STARCRAFT) או משחקי תפקידים + אסטרטגיה (WARCRAFT, DIABLO) (אף פעם לא שיחקתי דיאבלו 2, המחשב שלי לא החזיק אותו, זה שווה ?) (אגב "אהבתי" אומר - ממש אהבתי, הגעתי בתחרויות של WESTWOOD למקום שישי ורביעי בRA1 בעולם, מתוך עשרות אלפי שחקנים, בחיבור DIALUP מאפן לאינטרנט) דרישות : אורך חיים ארוך מאוד, משחק רשת חובה, הרגשת "מתכת במתכת" משחק כיפי שלא ייגמר, תצוגה יפה ולא תלת מימדית מקרטע…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sos,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם המשחק הזה,אחרי שאני מתקין אותו ואני בא להיכנס למשחק,הוא לא נכנס,הוא פותח לי כזה חלון של המשחק וזהו,המשחק לא עולה. מישהו יודע מה לעשות? דרך אגב,מדובר בבלק אנד וויט הראשון... תודה

21. Started by EpoXi,

פתאום נזכרתי כמה אהבתי את המשחק הזה, הכי זרם מכל הNFS שבאו אחריו. מישהו חושב אחרת? שיחקתם במשחק מירוצים אחר שהיה יותר מהנו ממנו? אני ממש לא, לא קרוב אפילו. אשמח לשמוע את דעתכם ואולי המלצה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ***צונזר*** הודעות מכירה על גבי הפורום אסורות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by maazg,

שלום רב, קניתי את המשחק BATTLEFIELD 3 LIMITED EDITION מ ORIGIN (בהנחה של 50% כמובן) שמגיעה עם PREMIUM והכל. אחרי שאני מוריד את המשחק והוא מותקן כשאני נכנס למשחק אני מקבל חלון שכתוב בו syncing cloud data ואז נפתח חלון אינטנט עם ה battlelog והמשחק לא מתחיל. מה אפשר לעשות? ??? ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בעבר היה נסיון קודם שעשה שימוש בעותק לא חוקי של המשחק ולכן לא היה ניתן לפרסמו כאן. כעת הפרוייקט החדש עושה שימוש בקבצי הסטים של המשחק ובודק את החוקיות שלו. כרגע יש פה ושם באגים אך מקווה שלאחר האישור הסופי של אקטיביזן הפרוייקט יתפתח. הנה קיל קונפירם קצר מתוכו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by aGGy,

בכל קהילה נורמלית יש שרשור היכרות, שאנשים חדשים וותיקים יוכלו להציג את עצמם בפני הקהילה. אז הנה, אני אתחיל! אני אבנר דוכובני, אני בן 23 ואני גר בהרצליה. אני לומד באוניברסיטת תל אביב ביולוגיה ותואר בין-תחומי, ואני כרגע בשנה השניה. אני שחקן מאסטר, אבל כבר לא משחק כמו ששיחקתי פעם. וזה חבל . לפני שנה וחצי פחות או יותר פתחתי עם עמרי (GreatOldOne) את קבוצת הסטאקראפט הראשונה - TOP. לימים, מקבוצה זו יצאו מספר שחקנים, ואיתם הקמתי את קבוצת הסטאקראפט של ארגון e-Srael Gaming. (יותר מאוחר TOP החליפה את שמה והצטרפה לארגון NOM Gaming, בניהולו של Effect ואחריו Sectorix). בצבא הייתי ביחידה בשם 'זיקית', שהיא חלק ממודיעין שדה, ובה שירתתי כמפקד וכחובש. כיום אני משרת במילואים בפלס"ר שירי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים