עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ערב טוב......... שלום אני צריך פאץ' למשחק Rainbow Six Vegas בבקשהה זה דחוף תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בעבר היה נסיון קודם שעשה שימוש בעותק לא חוקי של המשחק ולכן לא היה ניתן לפרסמו כאן. כעת הפרוייקט החדש עושה שימוש בקבצי הסטים של המשחק ובודק את החוקיות שלו. כרגע יש פה ושם באגים אך מקווה שלאחר האישור הסופי של אקטיביזן הפרוייקט יתפתח. הנה קיל קונפירם קצר מתוכו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by BeNDeR,

אני שואל כי חצי ממליץ ! אין מה להגיד זה המשחק הכי יפה ששחקתי בחיים שלי ! א. הגרפיקה שלו מדהימה ( לדעתי ) ב. הסיפור יותר יפה מהגרפיקה פעמיים והסוף פיי ארבע ! בכל אופן עניין אותי עם בכלל שמעתם על משחק שכזה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הפרק האלים והמדמם הבא בסדרת משחקי הקרבות מתקרב - ולצידו הנחות משמעותיות מאוד על כותרי העבר לכתבה

5. המשחק החדש בסדרת המכות המיתולוגית הוא לא מהפכה, אבל המבקרים מסכימים שמרוב הבחינות הוא צעד קדימה עבור סקורפיון, ג\'וני קייג\' והצוות, כולל שמונה הדמויות החדשות שהצטרפו אליו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%98-%d7%9e%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a2%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by xjj,

כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה מראה לי את זה:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dennis14,

לאחר שנים של בקשות (הוא היה המבוקש ביותר ב - GOG) משחק ה - Horror-FPS/RPG הקלאסי (מ - 1999) שהיווה השראה למשחקים כמו Deus EX ו - Bioshock ייצא בגרסה דיגיטלית שתעבוד ללא בעיות על מחשבים מודרניים. http://www.rockpapershotgun.com/2013/02/13/many-questions-system-shock-2-comes-to-gog/ http://www.dsogaming.com/news/system-shock-2-is-now-available-on-gog-com/ יש כרגע ספירה לאחור באתר של GOG והמשחק צפוי להיות זמין להורדה בעוד כ - 16 שעות. http://www.gog.com/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by anri,

שלום =) חח כמו שכתוב בכותרת. . . נממ המון זה לא התעניינתי וזה . אז אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על כמה משחקי פעולה חדשים שיצאו בכמה חודשים האחרונים =) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כמו שראיתם , התעדכן הגוסטס לשם שינוי והורידו את ה RAM ל 4 [ רשום בכותרת 6 על מנת להמליץ לקנות 6 RAM ] מה שיפר האפדייט לשחקנים שעמדו בדרישות המינימליות : - סנייפינג לטווח רחוק היה תקיעות ב FPS - לאגים של רעידות אדמה ועמודי חשמל נופלים - שאר הדברים הקטנים במשחק שזה המון לפרט , לסיכום הכתבה המלאה : Previously, I'd assumed Call of Duty: Ghosts' heavy RAM requirement was there because loading a nice dog was a memory intensive procedure. Either that's not the case or canine computer tech is becoming increasingly advanced, because a new multiplayer patch has lowered the game's 6GB RAM restriction. Now you'll only need 4GB of memory juice to access the multiplayer portion, which…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by superginiman,

http://www.vugames.com/coming_soon.do כבר לא כתוב FALL2004 אני חושב שזה ידחה עוד פעם ): :'( :'( :'( :'( (תרדו למטה זה במקום 15!!!!)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהמשיך אחר כך מאותה הנק'.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כיצד נוצרה אחת מהדמויות הנשיות הוירטואליות המוכרות ביותר בעולם כולו, ומדוע היא הייתה קרובה להיעלם לנצח אי שם באמצע העשור הקודם? בואו לשמוע ולראות את הסיפור של לארה קרופט והפעם, הסיפור מאחורי מותג המשחקים שהיה בין הראשונים לאמץ לעצמו בחורה בתור הגיבורה הראשית. גיבורה שעד מהרה הפכה לאחת מהדמויות הנשיות המפורסמות ביותר בתרבות הפופ, והופיעה על השערים של אינספור מגזינים. זהו מותג שקיים כבר 20 שנים, שווה מאות מיליוני דולרים, ועם כל משחק שיוצא בו, ניתן ממש לראות את ההתפתחות ההיסטורית של הטכנולוגיות שמאחורי יצירת משחקים – Tomb Raider.אז הסיפור שלנו מתחיל הפעם בשנת 1988, כשבחור בריטי בשם Jeremy Smith מחליט לעזוב את עבודתו בתור איש מכירות כדי לפתוח סטודיו לפיתוח משח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ^GunX^,

טוב אז התחלתי שוב (בפעם ה6 אולי) לשחק בדיאבלו 2 , משום מה אני לא מוצא איפה משנים את הרזולציה עידכנתי את המשחק לגירסא 1.10 , וזה לא תיקן אתזה למישהו יש רעיון ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by R3gM4n,

באתי לכאן כנציג השרת הישראלי לBF2 (אני אדמין בו, אז אם יש תלונות, או הודעה פרטית כאן, או בפורום בVGAMES או בXFIRE או MSN) כל שחקני משחק הרשת המדהים הזה יכולים להתפקד בדיון הזה, אם אפשר, אנא בהודעה שימו את מספר המתפקד, שם (לא חייב אמיתי, אפשר כינוי), ניק במשחק (בלי PREFIX), ואם יש, XFIRE או MSN. הנה, דוגמא: 1 תמיר tnauman Xfire: tnauman פרטים על הקהילה הישראלית למשחק: bf.vgames.co.il שרת ישראלי מדורג: 213.8.254.138:16567 שרת וייב: 213.8.254.38:16567 שרת TeamSpeak: 84.94.230.165:2525 בלינק הראשון עם הפורום תוכלו לראות FAQ למשחק, מדריכים למינהם, שרת FTP לקהילה עם סרטונים של משתמשים ועוד. דיון ראשי על השרת, כולל חוקים, רשימת אדמינים ועוד כמה דברים נחמדים על השרת: http://forum…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. השקה של הקונסולה הביתית הגדולה הבאה מבית סוני עשויה להתרחש בתוך פחות משנתיים לכתבה

16. Started by vcarterrap,

איפה אני יכול למצוא את זה? :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם הבעיות בשרתים נפתרו ואפשר לשחק באופן שוטף ואם בכלל שווה להוריד את המשחק?! רציתי גם לקבל פרטים עליו... 1. אם המשחק הוא כמו דיאבלו שדורש כל הזמן חיבור קבוע של אינטרנט? 2. ההתקדמות במשחק היא במשימות או שפשוט בונים עיר? 3. איפה הכי כדאי ומשתלם להוריד את השמחק?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by chnon,

במשימות מסוימות כאשר צריך לפרוץ את הקוד עם האקינג כמו בתמונה למטה, העכבר פשוט נתקע ולא זז לי. מישהו מכיר את הבעיה? חיפשתי ברשת ולא מצאתי כלום. בלי זה אי אפשר להמשיך במשחק ואני פשוט תקוע על 40 אחוז פרוגרס. המשחק לא פרוץ. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את העניין. תודה.

19. Started by vicker,

יש המלצות טובות? אם אפשר בלי אלימות, עדיף.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by hardgore1,

הי, מה ההגה הכי טוב היום? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by the man,

מה קורה חברה? זוכרים הלארי 7 שצריך היה להוציא כוביות משחק מאחד הפסלים. אם הצלחתם ספרו לי איך כי אני תקוע שם תגידו על מה ללחוץ כדי שהוא יוצי את הקוביות PLEASE ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by The_MichMan,

Every Game That i play for 40 min gets stuck up and i dont know what to do please help guys

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני צריך כרטיס מסך למשחק אך אני לא רוצה להוציא הרבה כסף, האם אתם יכולים להמליץ לי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by asili,

אני ואחי מחוברים ברשת רציתי לדעת אם ניתן לשחק 1:1 דרך הרשת הביתית אם כן איך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. באובליביון ובCOH, שכבר עבדו לי פעם, חודשים על חודשים בצטרה מעולה, החליטו פתאום לעשות בעיות לפני משהו כמו שבועיים. ניסיתי כבר הכל: החלפתי דריברים הלוך ושוב(7.9 לדריבר שקיבלתי עם הכרטיס וחוזר חלילה), ניסיתי עם catalystCC ועכשיו אני עם ATI TrayTools. שום דבר לא עזר. לפעמים הם עובדים ולפעמים לא. COH נותן NO Signal במסך אחרי שהוא טוען את השלב(כשיש את הסרט הזה לפני תחילת משימה שעושה שימוש במנוע של המשחק) ואובליביון נותן error report כשאני מתחיל לטעון את המשחק(התפריט הראשי->continue-> הודעת שגיעה) משחקים אחרים(Gunz: The Duel, Worms WP) עובדים ולא עושים בעיות.... עזרה!!!!%!@

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.