עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by noiZE,

http://www.file-upload.net/download-8264438/rki-geister-cfg-pewpew.zip.html אני משתמש בו ולי זה די עזר בנתיים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by LazyBoy,

כתבה ראשונית על הדמו של SC שהוצג בblizzcon http://www.gamespot.com/pc/strategy/starcraft2/news.html?sid=6176164&tag=topslot;title;2 אני חייב לציין את היחידה המגניבה החדשה של הterran שנקראת VIKING. מדובר בשידרוג של הgoliath הטוב והישן, רק שהפעם הרובוט יכול לשנות צורה (כמו הרובוטריקים) ולהפוך למטוס! מה שמאפשר לדוגמא לטוס מעל להגנות האוויר של האויב ולשנות צורה בחזרה לMECH ולזרוע הרס http://www.starcraft2.com/features/terran/

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קהילת הגיימרים של HWZONE ביום שני הבא בלילה יושק WOW קטקליזם באירוע השקה ענק עם מאות משתתפים המיועד במיוחד לקהילות שחקני wow בישראל. האירוע מאורגן על ידי קהילת וורלד אוף וורקראפט הישראלית בגמדיה. האירוע יתקיים באודיטוריום של המכללה האקדמית תל אביב-יפו, שלכבוד המאורע יקושט בתפאורה ססגונית מתוך עולם המשחק. המשתתפים יגיעו מחופשים לדמויות שונות מתוך המשחק וישתתפו בתחרות נושאת פרסים. כמו כן יוצגו באירוע סרטונים נבחרים מתוך תחרות סרטוני גולשים המתנהלת בימים אלו באתר הגמדיה, ויחולקו פרסים ומתנות כדוגמת חולצות רשמיות. האירוע יתקיים ביום ב' 6.12.10 , בשעה 21:00, במכללה האקדמית תל אביב-יפו חשוב שכולכם תגיעו! האירוע של הקהילה וגם מי שאינו הזמין את המשחק דרך הקנייה המרוכזת של הג…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by superginiman,

http://www.vugames.com/coming_soon.do כבר לא כתוב FALL2004 אני חושב שזה ידחה עוד פעם ): :'( :'( :'( :'( (תרדו למטה זה במקום 15!!!!)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. http://www.commonsensemedia.org/reviews/review.php?id=2997&type=Video%20Game את השורה הזאתי הכי אהבתי "It's simply too graphic, too intense and too scary for anyone under 17."

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. תודה רבה רבה למי שיעזור לי!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by !!צפעון!!,

ברזולוציה, יש לי בעיה מדובר NFSU2 יש לי כרטיס מסך גי'פורס 6 6600 GT ורואים פשוט ריבועים, כמה שאני לא משנה את הרזלוציה הריבועים לא נעלמים למישהו יש מושג מה הבעיה? הנה תמונה שימו לב לריבועים במיוחד על הכביש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Jesus Christ,

היי, אני חדשה פה אז שלום לכולם! אני יודעת שזה משחק קצת ישן אבל בכל זאת...אולי מישהו זוכר.... נתקעתי במשחק RAYMAN2 בשלב של הלוייתן במיים.... צריך לשחות אחריה ולתפוס את בלוני האוייר שהיא שולחת לך....אני שוחה אחריה אבל אין לי מושג איך מסיימים את השלב ולאן הולכים.... הלוויתנית לא מובילה אותי לשום מקום! :'( תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by erandob,

אני מעוניין לקנות את המשחק The Witcher: Enhanced Edition בגרסתי האירופאית המהדורה הזו עדיין לא משווקת בארץ ולכן התחלתי לחפש באתרים שוניפ מחו"ל. לכן, נכנסתי לחלק מהאתרים שמוזכרים כאן בפורום, אך לצערי לא מצאתי את עלויות המשלוח לישראל. לדוגמה: http://www.game.co.uk אם מישהו יודע מה מחיר המשלוח לארץ באתר זה (או אם יש לו אתר נוסף מומלץ) אשמח לקבל את עזרתם. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by psxr,

בעקבות הכתבה בעמוד הראשי "קניתי" את dirt rally ובstea, כתוב DiRT Rally is already in your Steam library אבל אני לא מוצא אותו בlibrary שלי.

11. Started by TSerge,

הבעיה שלי כשאני נכנס למשחק אני רואה מסך שחור אבל אני יכול לשמוע את מוזיקת הרקע. המפרט שלי בקצרה הוא: Q6600 GTX650 3G RAM עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, מחקתי את המשחק והתקנתי אותו מחדש מספר פעמים ושום דבר לא עזר. אני לא מבין מה הבעיה כי משחקים כבדים בהרבה מהמשחק הזה פועלים היטב. אז מה עושים אנשים יש פתרון לדבר קניתי את המשחק לפני כמה ימים ועד עכשיו לא יכולתי לשחק אפילו פעם אחת זה ממש מבאס עברתי מפורום fxp לפורום הזה כי שעם ילדים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם פה נראה לי יש אנשים אם יותר ידע. תודה מראש לאנשים שמנסים לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Natan_Rozen,

היי התקנתי (ניסיתי ) להתקין לאחי פיפא 2006 במחשב שלו. הכל עבד מעולה עד שהרצתי את המסך, אז קפצה לי הודעת שגיאה: והפרטים: המחשב: AMD 3000+ ABIT AN8 Ultra nVIDIA 6600 OS: Windows XP Home Edition חשוב לציין שהתקנתי את אותו הדיסק עם המשחק במחשב שלי, והכל עובד מצויין. הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן וה-DirectX מעודכן. בדקתי ב-DXDIAG וזה לא מצביע על בעיות כלשהן... נ.ב SIMS 2 עבד מעולה במחשב. HELP? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DXT,

לכל מי שלא פועל לו התפריט פקודות קולי באנריל 2003 הנה ההסבר לתיקון. 1. הפעילו את המשחק. 2. כנסו ל settings ואז ל controls. 3. לחצו על reset. 4. הפעילו משחק instant action ולאחר שהוא התחיל לחצו על V וראו שזה פועל (סוף סוף). 5. אם אתם רוצים לשנות כפתורים אחרים חזרו למסך controls שנו מה שאתרים רוצים אבל אסור לגעת בכפתור של SpeechMenu! אסור לשנות אותו. כנראה לא יהיה רשום שום מקש לידו אבל זה בסדר. 6. לאחר שיניתם את הכפתורים שרציתם, כעת תוכלו לשחק עם התפריט הקולי במקש V ועם ההדגרות האחרות שלכם. בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yuval1101,

היי לפני כשנתיים קניתי את המשחק HALF LIFE 2, שיחקתי בו וגמרתי אותו בהנאה אני יודע כבר גירסה חדשה לפני כמה זמן- HALF LIFE 2:EPISODE 1 ום שמעתי שעוד מעט יצא EPISODE 2. מהן הגירסאות האלה??? הן חבילות הרחבה או שהן שונות לחלוטין מהקודם ( מפות חדשות, עלילה מתקדמת יותר וכו' )? אם הן חבילות הרחבה, אז מהן מוסיפות למשחק??? תודה וחג שמח

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכם ppl ברגע זה ממש אני מתכוון להזמין מהאינטרנט מהחנות פריק את המשחק Half life:blue shift ואני חייב לדעת בוודאות ממישהו שהסידיקיי של ה-half life blue shift עובד אצלו בקאונטר סטרייק 1.6 , זה ממש חשוב אני לא הולך לבזבז סתם 100 שקל (+משלוח) על משחק שלא יהיה שימושי! אם מישהו מוכן לעזור לי אני מאוד יעריך את זה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. זה המפרט: כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 מעבד amd phenom ii x4 X4 960T PEROCSSOR 3.00 GHZ זה לא נראה לי קשור למעבד כי יוצא אוויר קר מהמאורר של המעבד (ש לו קירור ענק) ראם-4 גיגה רוזלוציית מסך -1920-1080 מערכת הפעלה -WIN 7 ULTIMATE 64 BIT עריכה: המהרתי את המהירות מאוורר של הכרטיס מסך מ20 ל50 והבעיה נפתרה, כמעט, אם אני המהיר את עוד ע"מ שיעבוד חלק יכול לקרות משהו? כל שאר המשחקים (כולל קריסיס 2 ) עבדו חלק על המקס' אבל משום מה במשחק הראשון יש תקיעות רציניות בחלק מהשלבים (רובם דרשו ריסט למחשב) מה שניסיתי בנתיים : להוריד מVERY HIGH ל-HIGE - לא עזר לעדכן דרייברים לכ.מ - רואים שיפור אבל לא רציני עידכון למשחק - רואים שיפור אבל לא רציני מישהו יודע מה הבעיה ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lipact,

אתמול הבאתי מחשב חדש ועכשו יש לי בעיה במחשב הישן ה CS עבד לי מצוין והכל ו"הריקול" ( הכדורים שילכו אותו דבר וכו" ) הכל טוב במחשב החדש ה CS עובד מצוין אבל ה "ריקול" נהיה מוזר אני לא פוגע בכלל משהו מוזר ביותר עכשו רציתי לדעת עם זה הגיוני שמשתנה הריקול עם הכרטיס מסך / לוח האם והמחשב עצמו כי עם זה לא קשור לדברים האלה אני לא מוצא סיבה לבעיה הזאת ועם אפשר לסדר איכשהו ד"א את אותם הגדרות אני שמתי במחשב החדש (config) אותו דבר

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by xjj,

כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה מראה לי את זה:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מהו המשחק עם הגראפיקה הכי טובה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

http://www.gametrailers.com/player/47312.html?type= כל מה שיש לי להגיד שאני כבר לא יכול לחכות למשחק הזה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. גילדה Kyphosis חוזרת אחרי הפסקה של כשנה!הגילדה פתוחה לכל הישראלים באשר הם, בנוסף בעבר ניהלנו קבוצת ריידים ברמת Mythic וזו הכוונה שלנו עם הפנים ל-Legion.בנוגע לריידים חשוב להבהיר קודם כל שאנחנו מכוונים את עצמנו לקצה גבול היכולת בכל הנוגע ל-PvE ב-WoW וזה אומר שקבוצת הריידים שלנו לא מתאימה לכולם והיא דורשת מחוייבות אבל בשביל להצטרף לגילדה עצמה כאמור הדרישה היחידה היא להיות ישראלי ובמידה ויהיה רצון קולקטיבי לאירועים הנוגעים ב-PvP או בקבוצות ריידים נוספות, אנחנו האופיסרים נעשה את כל מה שאנחנו יכולים בשביל לעזור.השאיפה שלנו בנוגע לקבוצת הריידים בראש ובראשונה היא לנקות את כל התוכן העכשווי ברמת Mythic בהקדם האפשרי במינימום זמן שזה אומר לדעת למקסם את הביצועים שלנו ואיך לפעול כצוות…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by alergic,

התחלתי משחק חדש בשם RAKION ויש לנו Event שיותר אנשים ישחקו במשחק אם אתם מעוניינים לשחק ותשחקו בבקשה מלאו את שם השחקן שלי כ Reccomender זאת אומרת זה שיידע אותכם על המשחק. מצד אחד אני ארוויח מתנות בזכותכם, מצד שני נוכל לשחק ביחד ואסביר לכם את ה Basic של המשחק כמו כן כשחקנים חדשים תקבלו המון הטבות עד רמה 15. רק ש עד רמה 15 קשה מאוד לעלות-אז אני אעזור לינק לאתר המשחק:http://rakion.softnyx.net/ מצד שמאל יש לכם שם הכל. מקווה לראותכם במשחק שם השחקן שלי Akolis תודה מראש לכל העוזרים והמשחקים. נתראה שם D:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כמו שראיתם , התעדכן הגוסטס לשם שינוי והורידו את ה RAM ל 4 [ רשום בכותרת 6 על מנת להמליץ לקנות 6 RAM ] מה שיפר האפדייט לשחקנים שעמדו בדרישות המינימליות : - סנייפינג לטווח רחוק היה תקיעות ב FPS - לאגים של רעידות אדמה ועמודי חשמל נופלים - שאר הדברים הקטנים במשחק שזה המון לפרט , לסיכום הכתבה המלאה : Previously, I'd assumed Call of Duty: Ghosts' heavy RAM requirement was there because loading a nice dog was a memory intensive procedure. Either that's not the case or canine computer tech is becoming increasingly advanced, because a new multiplayer patch has lowered the game's 6GB RAM restriction. Now you'll only need 4GB of memory juice to access the multiplayer portion, which…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהמשיך אחר כך מאותה הנק'.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by musari,

מהם מחדשים עוד הפעם לא כתוב כלום בעידכונים???זה ממש עכשיו עושה לי ככה כבר יש לי דטמצ'... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.