עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by athi,

אני רוצה לדעת איך עושים תרגילים בפיפא 2007 הבנתי שיש הרבה לפי הסירטון הזה: http://www.fifa-il.com/next_video.asp?ID=12&IDGame=22 אז איך עושים את התרגילים האלה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by amos700,

מה הדירשות למשחק כזה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by TomQuE,

TomQuE Tamirko UnderCat Manorah IINoMercyII TomQuE מאשר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by treva42,

שלום, יש לי כאן את המפרט של המחשב שלי ואני אשמח את תגידו לי על איזה הגדרות אוכל לשחק בו BF3 וכמה FPS אני אקבל. כעיקרון אני לא רוצה לרדת מתחת ל60 FPS Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz TraY -ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte GA-H77-D3H [-TMS S1 case with two 120mm fan (front Blue led) + SEASONIC 500W ECO Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED -Toshiba 1TB Sata3 7200rpm Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL -LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black -ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. תמונה ראשונה מתוך הגרסה המחודשת של משחק האסטרטגיה האגדי נועדה להמחיש את תשומת הלב הגדולה לפרטים שמצפה לנו בתוצר הסופי לכתבה

6. Started by Impreza,

יש קרטועים פה ושם במשחק וכשאני יוצא מחוץ לבית לאיזו עיר שזה מגיע לשם צריך לחכות איזה דקה וחצי וזה נורא איטי.. המפרט בחתימה שלי זה אמור להיות ככה??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yuval1101,

קניתי גיימפאד חדש, חזק ברמות שמתאים גם לסוני וגם לPS. לכן אני רוצה לחזור לבערך חודש לסוני אחד שקבור אי-שם אצלי בבית ואני רוצה להשיג משחקים חמודים "חדשים". אני רואה מלא משחקים ל PSP ותתקנו אותי אם אני טועה אבל זה ה-PS הנייד, עכשיו באה השאלה: האים המשחקים של ה-PSP יעבדו גם ב-PS1? תודה מראש אחים שלי, ועוד משהו שאני חייב לעשות.... אני חייב לתת לכם את התמונה של הגיימפאד השולט שקניתי: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Kpro`,

טוב ככה לכל אחד ואחת מכם יש עכשיו הזדמנות לתת המלצה על 5 משחקים שכל גיימר בארץ ובעולם פשוט חייב לשחק. המלצה שלי : Call of Duty 4 - Modern Warfare Call of Duty - World at War Gears of War Grand Theft Auto IV Far Cry 2 :

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by RoyShefy,

שלום, אני משחק במשחק World of Warcraft כבר שנה. לפני חצי שנה התחילו לי FPS Drops פה ושם, לא ממש הטרידו אותי אבל ב3 חודשים האחרונים זה התגבר ועכשיו כל כמה שניות הFPS יורד מ40 ל5 וזה פשוט בלתי נסבל. התקנתי WinXp מחדש התקנתי את כל הדרייברים האחרונים והתאכזבתי לגלות שWoW עובד בדיוק כמו מקודם. אני רוצה לציין שלא פירמטתי אלא רק התקנתי מחדש וכל הרג'סטרי נקי עכשיו כמו חדש. גם כן ניסיתי להוריד את ה Fast Write וזה לא עזר, הוספתי זכרון וירטואלי (2048-2048) וזה לא ממש תרם גם כן. בהגדרות נמוכות עדין יש דרופס באותה מידה, ולא הפילטרים לא עובדים. עשיתי Defragment המון פעמים ויש לי 40GB מתוך 80GB פנויים. שהתחלתי לשחק לא היו דרופס בכלל והכל עבד מושלם עם המפרט הזה: 2.6MHz HT+Duel Channel יש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Art Tatum,

מדען מסתבך בניסוי מטורף. משהו משתבש. אתה מוצא עצמך זרוק בלי כלום בעולם חדש. חייב לשרוד. הלילה מגיע ואיתו החושך והמפלצות, חייב להיות מוכן. הרעב מאיים. השפיות מידרדרת. העולם מלא סכנה. והחורף מעבר לסיבוב... אין הזדמנות שניה. המוות הוא סופי. שילוב של כמה רעיונות מז'אנרים שונים. fun fun fun

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. פוסט טוויטר משונה של יצרנית הציוד ההיקפי בעל כשל לוגי בסיסי מציע להשתמש בחומרת הגיימינג שלכם על מנת להפיק כסף וירטואלי בתמורה למטבע מיוחד - בו תוכלו להשתמש בכדי לקבל פרסים לכתבה

12. Started by aGGy,

השחקנים שמגיע להם פרס כספי מטורניר הסטאקראפט מתבקשים להעביר את פרטיהם. עוד מידע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. להיט הפעולה של Gearbox Software יגיע בעוד עשרה ימים לחנות המקוונת הפופולרית של וואלב, אחרי כחצי שנה בה ניתן היה לשחק בו רק דרך ה-Epic Games Store לכתבה

14. אני מתכוון לקנות משחק (למחשב) באחד הימים הקרובים אבל אני מתלבט מאוד בין כמה משחקים: 1. Assassin's Creed 2. Team Fortress 3. Test Drive Unlimited פשוט תדרגו אותם לפי דעתכם. כמה הערות לפני הסוף: 1. אני יודע שהם שונים לחלוטין מבחינת הז'אנר, ואני יודע שהדעות הן די חלוקות, אבל בכל זאת אני רוצה לדעת על מה אנשים הכי ממליצים. 2. אין לי בעיית תקציב מיוחדת. 3. TF2 נחשב מבחינתי גם ORANGE BOX, כלומר יכול להיות שאם ההמלצה הכללית תהיה TF2 יכול להיות שאני פשוט אקנה את כל הOB. 4. אין לי בעיית מפרט טכני. (בקטנה: 2 GB ראם, GeForce 8800GT, מעבד E6750 של אינטל) 5. בתגובות תחסכו ממני את העובדות הידועות על זה שAC חוזר על עצמו וכאלה... כי הרשימה הזאת הצטמצמה מרשימה יותר גדולה וזה כבר …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by vcarterrap,

איפה אני יכול למצוא את זה? :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by zobi12,

http://img208.exs.cx/my.php?loc=img208ℑ=66660us.jpg אני תקוע פה אני לא יודע מה לעשות,יצאתי מהביקתה הלכתי ימינה קיצור לבסוף הגעתי לאגם חימצון גרעיני שאי אפשר לעבור אותו מה עושים? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by michael1232,

יש לי בעיה עם המצנח במשחק Just Cause 2 שהוא פשוט לא נפתח על ידי לחיצה על המקש רווח גם שינוי הכפתור לא עזר. הדמות פשוט נופלת מגובה רב ולחיצה על הרווח לא גורמת לפתיחה של המצנח כמו מקודם. יתכן ונעלם המצנח וצריך לקנות חדש? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by halo,

המשחק עושה לי ריסטים כל הזמן ומצאתי שהבעיה באחד הקבצים של הדרייברים של הכרטיס קול AC97 אז אם אני מוחק תקובץ הזה אין קול אבל אם אני משאיר המשחק עושה ריסטים מה אני אמור לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mc_elad,

באי השלישי מההתחלה יש תוקי באמצע בית קברות מה צריך לעשות שם??... תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BONO,

כשאני מנסה להפעיל את המשחק NBA LIVE 2003 הוא רושם לי דוח שגיאות ויוצא מהמשחק מה הבעיה? נ.ב יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by rikus,

אפשר לשחק משחקי D&D בלי שום בעיה קבוצה של עשרה חברה בעט ונייר, זה ידוע שזה חוקי. השאלה אם משחק שכזה עולה לרשת ומשתתפים בו אלפים של אנשים, צריך לשלם זכויות יוצרים? מכיוון שאין שום בעיה לשחק דבר כזה לא ברשת ללא מטרות רווח-מדוע שתהיה בעיה לעשות דבר כזה ברשת-ללא מטרות רווח? (החברה האחראית על זכויות ה AD&D היא WIZARD OF THE COAST ו-HSBRO)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by rtr,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121618 זה מה שקורה כשMX400 מנסה להריץ NFS:C.. :lol: פאק אפילו DOOM 3 על וודו היה ניראה טוב יותר...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, כפי שרשמתי אני מעוניין לייצור משחק 2 נגד 2 במולטיפלייר הכוונה היא שאני וחבר שגר בדירה אחרת נוכל לשחק ביחד באותה קבוצה נגד 2 שחקנים אחרים ראיתי שיש כזה דבר חדר של 4 אבל איך יוצרים אותו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gkman,

שלום, אח שלי קנה מחשב חדש וביקש ממני לבדוק לו אם הוא יכול להריץ כל מיני משחקים. נכנסתי לאתר של systemrequirementslabs ותשאלתי לגבי כמה משחקים. באחד המשחקים הוא הכשיל רק את הכרטיס מסך- אבל בפרטים הכל עבר- אתם יכולים לראות בתמונה המצורפת.. מה זה אומר? המחשב יריץ או לא יריץ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tal_levi1000,

התקנתי היום את המשחק והוא עובד בצורה חלקה ביותר (למשעה זה די הפתיע אותי יחסית לכרטיס הישן שלי FX5600XT אבל לא משנה) אבל אחרי איזה 10-15 דקות בצורה פתאומית מופיע לי המסך הכחול הזה (די נבהלתי- פעם ראשונה שזה יוצא לי מאז שעברתי לXP) וכתוב שם משהו על: DUMPING PHISICAL MEMORY TO DISK עושה איזה ספירה כלשהיא ומאתחל את המחשב מה הבעיה מישהו יודע? למישהו עוד זה קרה? בקשה תעזרו לי המשחק הזה נראה לי מזה טוב ואני מת לשחק בו תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.