משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%99-supergiant-games-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה משחק פשוט -ריאלי- טוב רציתי לשאול 1.העם כדי להתקין את הפטצ של OBLIVION מהאתר הרשתי כי נרא לי יש בו מלא בגים והדיף בלי 2.איך אני עובר משימה 1 Black Hand Quests Next of Kin: זה משפחה שצריך להרוג הרדתי את כולם חוץמ השומרת Caelia Draconis כי כשה אני תופס אותה לבד בחדר במלון והורג אותה בכול זאות מקבל BOUNTY של 1000 והשומרים רודפים אחרי מזה יש להם מחשיר קשר או שזה בגלל הפתצ??בג או משהו ?? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט של המחשב - Pentium II 400MHz 128MB Sdram ATi Rage Pro 8Mb היה לי בזמנו מחשב כזה, אבל אני לא מצליח להזכר באיזה משחקים שיחקתי שם... אפשר שמות של משחקים שיעבדו על מחשב כזה? אני מתכוון משחקים מעניינים שזכורים לכם מהימים הטובים.. אבל את תגזימו, אל תציעו דיגר ודייב... תודה מראש ;D
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.rascalboy.nzone.it/ideas.html דרך אגב התמונות זה לא מהגירסא שהם הוציאו אז אין טעם להוריד בינתים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Screen Space AmbientOcclusion מזה עושה ? על מה כדאי לשים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שיתן לי אתר שיש בו את המשחק gta2 או gta3 אם אפשר לשחק באתר הזה זה מאוד בסדר אבל אם צריך להוריד זה גם בסדר.... אני פשוט אובד עצות כבר!!!! :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: אני פשוט מתחרפן כבר!!!!! :screwy: :screwy: :screwy:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את ut2003 ואני עם המודם 56k שלי סובל מפינגים, איך לומר, לא הכי טובים..... הכי טוב זה בסביבות 200+ וגם אז כל הadsl קורעים אותי(למרות שאני גם לא רע), מה, הפינג, זה כל כך חשוב במשחק רשת? אני לא יכול לשחק עם אנשים שיש להם פינג כמו שלי? it sucks!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כשאני משחק סקורץ' יש לי בעיה עם הקצב ריענון (ריפרש רייט) במסך. אם למישהו יש מושג איך לסדר את העניין. או אפילו איך לשנות את הרזולוציה במשחק... שיגיד!! כואב לי הראש מזה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תשמעו דוד שלי מגיע השבוע מחו"ל עכשיו הייתי שמח אם הייתם ממליצים לי על איזה משחק טוב שנהנתם ממנו באמת. בבקשה לא להכניס את המשחקים הבאים (אלה אם כן המולטי פלייר שלהם במידה ויש טובים מאוד ולא סתמיים) crysis Stranglehold Call of Duty® 4 Conflict Denied Ops World in Conflict Need for Speed ProStreet אלה משחקים שיש לי כיום כבר במחשב וסיימתי כמעט את כולם. במידה ויש משחק אחר טוב. אסטרטגיות,מירוצים,יריות מגוף ראשון וכו' הייתי מאוד שמח אם תמליצו לי. ואם אתם מכירים משחק מהרשימה שיש בו מולטי פלייר טוב ויפה כמו COD4 שיש לי כבר הייתי שמח שתמליצו לי. האם כדי לבקש COH:OF ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד מכוניות וכו' למשחק הזה? אם אפשר לינק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא חיפשתי כאן אך גיגלתי ונראה לי שזה טרם הופץ, אם כן- אפשר למחוק בכיייף בקיצור ובהתאם לכותרת: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/nfs-most-wanted-2013/pc-download/base-game/standard-edition למי שמעוניין במשחק לא כבד כ"כ [אני משער] ולא חייב להוריד!! אפשר לרכוש דרך חשבון האוריג'ין [מחייב כזה+ התוכנה] ולא להוריד לעת עתה... שיהיה בתאבון
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש עוד חברות חוץ מ HYPERNIA שמוכרות שרתים של בד קומפני 2 בישראל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Half-Life: Alyx נחשף רשמית - ומתיימר להיות המשחק הראשון ביקום ה-VR שכל אחד ירגיש כי הוא פשוט חייב לשחק בו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני מנסה לשחק ברשת את Unreal Tournament 3 רק עם עוד חבר אחד אני פותח server וחבר שלי לא מוצא כשהוא פותח server אני לא מוצא אני תשתית כבלים 8 מגה והוא ADSL 5 מגה(אין קשר סתם לצורך העניין) אני אשמח לעזרה כי זה פעם ראשונה שאני מנסה אבל זה נראה לי אחלה משחק לשחק ברשת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יהיה/יש המשך למשחק COMMAND & CONQUER Generals: ? ואני לא מתכוון לתוספת של גנרלס...... ד"א אם אין המשך אולי יש משחק שדומה למשחק הזה פשוט בין המשחקים הכפיים ביותר ששחיקתי בהם...... תודה ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו קודמו, גם הפרק הבא בסדרת האקשן-תפקידים שנחשף זה עתה יתמוך במצב משחק לשחקן בודד - אך עדיין עם תנאי לחיבור קבוע אל שרתי החברה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://img208.exs.cx/my.php?loc=img208ℑ=66660us.jpg אני תקוע פה אני לא יודע מה לעשות,יצאתי מהביקתה הלכתי ימינה קיצור לבסוף הגעתי לאגם חימצון גרעיני שאי אפשר לעבור אותו מה עושים? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לחבר את סוני 2 למסך של המחשב? במקום לטלויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך עוברים את המשימה אם האופנוע שאני צריך לעלות על המטוס ? אני לא מצליח הוא תמיד בורח לי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם זה עוזר יש לציין כי הייתה לי את הבעיה של הOpenGL אז עשיתי דרך RivaTuner שיכריח שימוש בגרסה 1.5 בחרתי את ההגדרות שאני רוצה והכל טוב ויפה וכשאני עושה New Game ובוחר דרגת קושי Normal יש קוביה כזו וכתוב Loading הכיתוב מהבהב.. אז ככה שהמשחק לא קופא או משהו כזה. ולצורך העניין ניסיתי גם הכרח ל OpenGL 1.3 והתוצר זהה. תודה מראש לעוזרים:]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, אז אני משתמש שנים בסטים. לאחרונה הדיסקים של CS:CZ וHL2 עשו בעיות (ישנים כבר) אז זרקתי הכל עם הקופסא, ושמתי בתיקייה של הדיסקים דיסק עם סטים+כל הקבצים ואת המדבקה של הסידיקי של השניים. לפי מה שראיתי אם אני משחק רק אונליין אין צורך בדיסקים, אני רק רוצה לוודא שאין בעיה עם זה שאני מוריד ומתקין את כל המשחקים דרך סטים (בהנחה שאני תמיד באונליין). אם כך אז למה הדיסקים בכלל? אם אפשר להוריד הכל דרך סטים ואין צורך בהכנסת הדיסק בשביל לשחק?? לגבי אוריג'ין, חשבתי לקנות BF3 ואת simcity החדש שיצא עוד כמה חודשים, אבל: המחירים כפולים בחנות של אוריג'ין מגרסאות ה hard-copy שנמכרות ב PCGAMES ו SHOPTO, אפשר להבין למה? ועוד דבר, אם אני קונה BF3 או משחק אחר של אוריג'ין עם הדיסקים, אני ישר מת…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות משחק ואשמח לעזרה. אני צריך הסבר לגבי העמוד שבקישור. https://www.origin.com/irl/en-us/store/need-for-speed/need-for-speed/interstitial תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-