עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by lioron7,

היי אני מתלבט בין counter strike שכלול בhalf-life2 או battlefield 2 לפי מה ששמעתי counter strike ממכר וטוב את המלצתכם בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by WarMachine,

ראיתי שעוד לא נפתח שום דיון על המשחק הבא בסדרה. בתור אוהד מושבע של הסדרה ואחד ששיחק בכל המשחקים אני ממש מצפה למשחק הזה. האחרון היה עשוי כמו שצריך, אמנם קצת עמוס יתר על המידה אבל הוא לקח את הסדרה לכיוון טוב יותר ורחב יותר מה שלדעתי מבורך. בכל מקרה יצא טריילר למשחק. הטריילר עשוי היטב וממש עושה חשק כבר לשים את הידיים על המשחק הזה ולשחק בתור נפוליאון, לקחת חלק בכמה מהקרבות היותר גדולים בהסטוריה של אירופה ומי יודע, אולי לשנות את העבר לינק: http://www.gametrailers.com/video/kieran-brigden-napoleon-total/55833

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכל המשתתפים, את עץ הטורניר ניתן למצוא כאן: http://binarybeast.com/xLoL1202112#brackets לכל הקבוצות, נא להכנס לערוץ הצ'ט "HWzone" על מנת שיהיה קל יותר לכולם ליצור קשר עם הקבוצות שמולן אתם משחקים. בנוסף, אני רוצה להזכיר לכולם שבסיום המשחק, על הקבוצה המנצחת לקחת צילום של מסך הסיום ולעלות אותו לכאן לפורום תחת נושא עם הפרטים הבאים לדוגמא: - שם נושא: ODC #1 - Q.Finals - eSr vs Who Cares - תוכן ההודעה: צילום המסך של המשחק. לאחר מכן אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בערוץ הצ'ט על מנת שאני יעדכן את התוצאה. אני מאוד מעודד שימוש בLOLREPLAY על מנת להקליט את המשחקים. בסיום המשחק ניתן יהיה לעלות את הריפלייז לאתר על מנת שאנשים אחרים יוכלו לראות את המשחקים. בהצלחה לכל המשתתפים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם יש לי מישתמש סטים אם המן משחקים מוכר אותו ב500 שקל לל המעוניין שיצור איתי קשר 0507114835

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by halo,

המשחק עושה לי ריסטים כל הזמן ומצאתי שהבעיה באחד הקבצים של הדרייברים של הכרטיס קול AC97 אז אם אני מוחק תקובץ הזה אין קול אבל אם אני משאיר המשחק עושה ריסטים מה אני אמור לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. משחקי סדרת Might and Magic חוזרים אל אתר ה-Humble Bundle ובגדול, לטובת כל מי שרוצים להכין את עצמם לקראת הפרק החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/הנוסטלגיה-בשיאה-כל-משחקי-heroes-of-might-and-magic-תמורת-כמ/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה. שיחקתי לפני כמה שנים בTomb Raider שיצא ב2013 ומאוד אהבתי... אני רוצה לקנות את ההמשכים וראיתי שיש 2 המשכים וגם יצאה גרסה בשם "Rise of the Tomb Raider 20 Years Celebration" היא כוללת בפנים את Shadow of the Tomb Raider ואת Rise of the Tomb Raider שבהם לא שיחקתי? ניסיתי להבין קצת מגוגל אבל לא לגמרי הבנתי במה מדובר. אשמח לעזרה בנוסף, יש לי גם PS4 PRO וגם מחשב שאני מאמין שיריץ די טוב. יש הבדלים בין הגרסאות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by rikus,

גרסאת ההמשך של 2 הקווסטים הכי טובים שיצאו בשנים האחרונות...למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות? אני לא מוצא את זה בחנויות.. עריכה: למחוק, מצאתי בפריק.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. חנות האונליין הפופולרית שמתמקדת במשחקים קלאסיים וכותרים ללא כל הגנת קבצים מכריזה על קמפיין דילים משלה שימשך 11 ימים - ומציעה משחק אסטרטגיה נהדר חינם אין כסף לזריזים לכתבה: http://hwzone.co.il/gog-%d7%a4%d7%95%d7%a6%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%90%d7%aa-age-won/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Guy950,

בBF4 יש מבחר עצום של כוונות שונות לטווחים השונים, אז עלתה בי השאלה איזו כוונת אתם אוהבים ולמה? באיזה תנאים ובאיזה מצבים ולמה? אני אתחיל! באופן אישי אני מעריץ גדול של כוונות לטווח הקרוב, בראשית הערצה שלי היא הקוברה מכיוון שהקו המאונך עוזר לי יותר להתיישר מול הגוף\ראש של האויב שעומד מולי. כמו כן עם הקוברה, למרות שזה לא ממש היעוד שלה, אני מצליח יותר לצלוף מרחקים של 300-500 מטרים ולפגוע בדיוק מאשר הכוונת הרפלקס שלטעמי יש לה שטח פחות רחב מאשר הקוברה. אני יודע ששתי הכוונות הללו אמורות להציג את אותו הרוחב, אבל הפלסטיק העבה של הרפלקס לפעמים מפריע לי ומרגיש לי שהוא מגביל את טווח הרוחב של הכוונת עצמה. לפיכך, הפעם הוסיפו את הCOYOTE שכמו הרפלקס יש לה נקודה בודדה אבל רוחב יותר גדול מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by abstract,

שלום. אני מחפש חנות שמאפשרת הזמנת משחקי מחשב און ליין. אני מחפש באופן ספציפי את ההרחבה של דיאבלו 2 (Lord of Destructio) - בשביל לשחק ברשת. אבל זה משחק ישן, לכן , אין את זה בחנויות הקרובות אלי. חיפשתי קצת ומצאתי את החנות pcgames.co.il לפני שאני קונה שם, רציתי לבדוק אם מישהו מכיר את החנות וזה לא סתם איזו הונאה ... : כן פרנואידי מצידי, אבל אף לא קניתי ברשת... תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by digitalseeker,

בואנה משחק מצויין , פשוט כיפי הדבר היחיד שמאכזב אותי זה הגרפיקה ! הדבר שיאכזב את כל האנשים המורכבים והלא שטחיים פה שזה משחק ללא מורכבות אלא פשוט חיתוך אנשים והנאה טהורה. ואותי מאכזב זה הגרפיקה - שהיא לא רעה - אבל הייתי רוצה אחת שתאמץ קצת את המחשב , שאני אשמע את הכרטיס מסך עושה רוח בקיצור ממליץ לכל האנשים שהם לא יומרניים במורכבות

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by lisly,

? וזה בא עם half life 2? עריכה: עוד משהו כשאני מוריד את הסטים , אז זה יתן לי לאפשרות להוריד גם את הגירסאות הקודמות כמו CZ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Half-Life 3 Hints Surface Rumour – Half-Life 3 confirmed

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mj23,

היי כבר ניסיתי 3 פעמים אבל אני ינסה שוב ..... קניתי גינרלס וגינרלס זירו מקורי התקנתי אותו ושאני מנסה להיכנס אז מופיה התמונה של הטעינה בהתחלה תמונה של המשחק זה מחכה חצי דקה ואז נעלם ולא עושה כלום...... יש לציין תמפרט שלי אולי הבעיה שם intel 6750 2.66+OC 3.5 ati 4870 512 4 giga ram osz win vista אני מאוד מאוד מבקשעזרה למה שילמתי על המשחק 100 שקל וזה ממש מעצבן שאתה צריך לזרוק אותו בגלל בעיה מסויימת במחשב עשיתי את כל העידכונים ניסיתי לשנות רזולציה וכלום לא עוזר.........אני מזה נואש בא לי לשבור תדיסקים זה פ]שוט עושה כאילו טוען ואז יוצא בלי שום אירור (טעות) וזה עוד יותר מעצבן למה עם הייתה טעות לפחות הייתי יודע מה הבעיה... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eldar4455,

טוב אז ככה התקנתי Crysis 3. שאני מנסה להעביר סוג קובץ בשם rldea.dll לתיקיה של המשחק המחשב רואה אותו כוירוס ומוחק אותו מידית מהמחשב. עכשיו נסיתי לכבות את האנטי וירוס ולהעביר את הקובץ זה עבד אבל לעשות ככה כל פעם זה סיוט וברגע שאני מדליק שוב את האנטי וירוס הוא מוחק את אותו קובץ. האנטי וירוס הוא MSE. [תודה רבה לעוזרים.=]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, הנה הרשימה שלי למשחקים מומלצים, חלקם בעלי גרפיקה כבדה יחסית וחלקם הרבה פחות. רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על משחקים נוספים ל PC פרט למשחקים הללו, כל ז'אנר יתקבל. ה DONE אגב אל תשימו לב אליו, הוא מסמל משחקים שסיימתי [או קרוב לזה, כבר לא זוכר!] -------- Spider-Man 3 *DONE* - S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl - *DONE* *DONE* - Need for Speed Carbon - *DONE* Ghost Recon Advanced Warfighter 2 X-Men Legends II: Rise of Apocalypse *DONE* - Age of Empires III - *DONE* *DONE* - Top Spin 2 - *DONE* *DONE* - Overlord - *DONE* Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Battlefield 2142 *DONE* - F.E.A.R - *DONE*

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Kpro`,

טוב ככה לכל אחד ואחת מכם יש עכשיו הזדמנות לתת המלצה על 5 משחקים שכל גיימר בארץ ובעולם פשוט חייב לשחק. המלצה שלי : Call of Duty 4 - Modern Warfare Call of Duty - World at War Gears of War Grand Theft Auto IV Far Cry 2 :

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ccc,

אני מחפש קווסט איכותי, לא משעמם עם קצת אקשן כמו לדוגמא Syberia 2 שהעלילה שלו הייתה ממש ממש מעניינת יכולת לשחק שעות.. והיה גם אקשן כזה יפה.. לא סתם להזיז איזה דלת שתפתח ארגז כל המשחק.. האם יש משהו שמסוגל להשתוות לסיביריה 2?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by אוראל משעלי,

😇

21. שלום, אני חדש בפורומים ובכלל בדברים מסוג זה. אני פשוט אוהב לשחק וזהו כמעט ולא משתמש בשאר הדברים מסביב. מה גם שאני לא מוצא סיבה להיכנס לאתרים כאלו.... אבל יש לי חברים שלא מפסיקים להציק לי ולהגיד לי שאני חייב לבקר באתר שנקרא זרגלינג אתר ישראלי של סטארקראפט. בכתובת www.blizzard.co.il עכשיו אני לא מבין מה האנשים הללו ומה לעזאזל הם עושים- הרי הם לא יוצרים את המשחק. מה הקשר שלהם לבליזארד? ולמה בכלל צריך אותם? מותר להם בכלל לעשות כזה אתר? לא נרשמתי לשם רק כי אני מפחד, אני לא יודע מה ומי האנשים הללו? יש למישהו תשובות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by קובידון,

שלום, ברשותי מחשב נייד בעל מעבד intel core i5-3230M 2.6GHz, זיכרון RAM של 8GB וכן כרטיס גרפי AMD radeon HD 8750M. כמו כן, מערכת ההפעלה הינה : windows 10 enterprise 64 bit האם אני עומד בדרישות המומלצות להרצת המשחק ? האם יש מצב ובו המשחק יתקע לי או שאחווה lagging ? מה לגבי fifa 17 ? אני שואל כיוון שאני מתלבט בין אם לקנות קונסולה או לחסוך זאת ולהריץ על המחשב הנייד (באם אני עומד בדרישות) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אכפת לכם לזרוק שמות? כל דבר ששווה איזכור בשנה-שנה וחצי האחרונות. הייתי מחוץ ל"סצנה" ורוצה להתעדכן, מבחינתי - כל הז'אנרים. thanx(:

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. סדרת משחקי האסטרטגיה המצליחה של Relic חוזרת אלינו לסיבוב שלישי בשנה הבאה כפי שכבר טענו בפניכם אתמול – התקופה שלפני תערוכת הגיימינג הגדולה E3 עתידה להיות עמוסה בחשיפות והכרזות עסיסיות, ועכשיו אנחנו מקבלים דוגמה נוספת וטובה מאוד לכך עם Sega ו-Relic Entertainment, שחושפות יחד את Warhammer 40K: Dawn of War 3. אין לנו הרבה פרטים על הכותר החדש פרט לסרטון השקה מושקע, אך מדובר כמובן במשחק אסטרטגיה בזמן אמת שיהיה המשך לסדרה הנהדרת אשר החלה את דרכה בשנת 2004, וקיבלה צמד משחקים ראשיים, עוד חמש חבילות הרחבה שבהן ניתן לשחק בנפרד וגם אינספור תכני DLC מוספים מסוגים שונים. משחקי הסדרה התמקדו מאז ומעולם באקשן מהיר ואגרסיבי על פני איסוף משאבים וניהול אסטרט…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי האם קיים counterstrike חינמי שלא צריך להשתמש בו עם HALF LIFE? יענטו משחק רשת בפני עצמו

דיונים חדשים בפורומים