עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by N.Silent_Sword,

אני שמח להודיע כי במאי צפויה להגיע הגירסה המשודרגת של The Witcher. למען האמת, הרבה זמן לא ראיתי שיפור כה גדול. הם הקשיבו לכול מה שאמרו להם בפורום, הפנימו את הכול, ועכישו הם עובדים על זה. כמעט על כול שיפור תוכלו למצוא נושא שביקש את השיפור הזה תחילה. מדובר בכמות אדירה של שיפורים לגירסא חדשה של הויצ'ר. *הדברים החשובים מסומנים בצבע*. במה מדובר? - ב16 במאי צפויה להגיע גירסא משודרגת של המשחק לחנויות, The Witcher Enhanced Edition. תחשבו שזה כמו ריימיק [רק שעברה רק שנה בקושי, שזה לא הרבה בשביל ריימיק]. - אומרים שמי שקנה את המשחק יוכל להוריד את הכול מהאינטרנט, אבל דברים כמו תוספות לדיסק DVD, עוד טרקים וכדו' באריזה [בדיסק ולא בהורדה למחשב בקובץ PDF מסכן], קצת גורמים להרבה להרגיש רע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by miim17,

יש קוד לעבור עיר ב GTA3?

3. Started by gallag1,

שלום קניתי BF 4 לפני כמה ימים אז החלטתי לבוא קצת להיות ב TS לשחק אם יש תחרותי עדיף אבל יש פה אנשים שמשחקים יש קהילה ? אם כן תרשמו פה את השמות שלכם ב ORIGIN נשחק קצת אי אפשר כל היום לבד ...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היה לי חשבון אוריגין בעבר עם כמה משחקים שכנראה לא היה מקושר למייל שלי פתחתי חשבון origin חדש שמקושר למייל שלי. אני מנסה לעשות redeem product code לקודים שיש לי ומתקבל הודעה this code has already been used קיבלתי את המשחקים מ humble bundle. מדובר ב dead space 3, battlefield 3, בקיצור איך אני מפעיל את המשחקים לחשבון אוריגין הנוכחי? תודה למי שיכול לסייע

5. יש לי תגריסת פרימיום ולפי מה שהבנתי אני צריך לקבל חודש ראשון חינם אבל משום מה לא ראיתי דבר כזה המכשיר נקנה בסין עכשיו איך אני אמור להתחבר ל-LIVE? יש איזה חלק מיוחד שאני צריך לקנות בנוסף למנוי של ה-Live? כי שאני בא להתחבר דרך התפריט הראשי הוא לא נותן ועוד דבר אם אני קונה משחק אורגינל בPAL הוא יעבוד לי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by stone cold,

לא היה לי הרבה זמן לשחק אבל בשעתים שכן שיחקתי לא כל כך אהבתי תמוזיקה אז החלטתי להחליף חלק מהקבצים של המוזיקה במוזיקה של ZELDA וSTAR WARS מה אתם חושבים יפעל? סך הכל הקבצים בMP3 עריכה-הצלחתי להחליף תמוזיקה במסך פתיחה בSTAR WARS פשוט החלפתי תקובץ-tes4title בקובץ של שיר של MP3 של STAR WARS ושיניתי תשם של הקובץ STAR WARS לtes4title בעיקרון אני הולך לישמוע קובץ קובץ של Oblivion ולהחליף לפי סיגנון המוזיקה בקבצים מתאימים של מישחקים אחרים בעיקר של ZELDA וליצור שילוב חלומי של מישחק מצוין כמו Oblivion אם מוזיקה הרבה יותר טובה של מישחקים אחרים אתם מוזמנים לנסות את זה רק תישמרו גיבוים ותיזכרו תתיקיה של הקבצים המוחלפים + =

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by huber,

מישהו הגיע לדרקון והצליח לחסל אותו? אני נהרג מייד במכה הראשונה שהוא מנחית למרות שאני כבר בדרגה 21 (עשיתי את המשימות בדרך, כולל משימות הביניים).

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by אלימלך אגוז,

http://img127.imageshack.us/img127/3028/nodreferenceyi6.gif http://img127.imageshack.us/img127/1707/gdireferencelh0.gif http://img262.imageshack.us/img262/8853/scrinreferencelt7.gif בקצרה: בטנקים קלים GDI לוקחים, בטנקים כבדים NOD וסקרין הכי חלשים. ביחידות אוויר סקרין הכי חזקים, GDI באמצע וNOD הכי חלשים. חיילים וSW שווים פחות או יותר. מסתבר שיש סיבה לכך שאווטר יותר יקר מממותה ועכשיו יודעים באמת שהוא יותר משתלם.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/crew-%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%91%d7%93%d7%99%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-25/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by FresH-MeaT,

טוב אז שכחתי את הסיסמא שלי של STEAM.. אז עשיתי שישלח לי באימייל קיצר הוא שלח לי באימייל איזה קוד... וגם אני צריך לענות על איזושהי שאלה שאני לא ממש מבין מה הם רוצים ממני What did customer support last reset your passphrase to? מישהו יכול להסביר לי מה רוצים ממני?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%91%d7%96%d7%91%d7%96-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-ubisoft-%d7%91%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. באובליביון ובCOH, שכבר עבדו לי פעם, חודשים על חודשים בצטרה מעולה, החליטו פתאום לעשות בעיות לפני משהו כמו שבועיים. ניסיתי כבר הכל: החלפתי דריברים הלוך ושוב(7.9 לדריבר שקיבלתי עם הכרטיס וחוזר חלילה), ניסיתי עם catalystCC ועכשיו אני עם ATI TrayTools. שום דבר לא עזר. לפעמים הם עובדים ולפעמים לא. COH נותן NO Signal במסך אחרי שהוא טוען את השלב(כשיש את הסרט הזה לפני תחילת משימה שעושה שימוש במנוע של המשחק) ואובליביון נותן error report כשאני מתחיל לטעון את המשחק(התפריט הראשי->continue-> הודעת שגיעה) משחקים אחרים(Gunz: The Duel, Worms WP) עובדים ולא עושים בעיות.... עזרה!!!!%!@

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Le-Fay,

רכשתי לעצמי gamePad (זול ומגניב) כמתנת יומולדת. אני נהנה מאוד לגלוש איתו מהמיטה ללא צורך בעכבר ולהגיע לרמות עצלות לא נתפסות באמצעות הישומון הקטן הזה: JoyToKey. ואני יכול כמובן לשחק באותו האופן במשחקים שיודעו ל-PC. אבל במשחקים שיועדו מראש לסוג כזה של שליטה ההנאה המובטחת רבה יותר... בזמנו הייתי די מכור לאימולטורים שכאלה (עצם הרעיון של אימולציה מעביר בי רטט קל). יש כמובן את MAME האלמותי. ואני זוכר שהיה לי איזה אימולטור טוב של SEGA ו- NES. אבל אני לא ממש זוכר כרגע איזה. מישהו יכול להמליץ על אימולטורים מוצלחים? ואולי (פחות סביר או מוצלח למיטב זכרוני) אפילו כאלה שמדמים קונסולות מודרניות יותר כגון PS2 , GameCube או XBOX ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Jeka90,

מישהו יכול לתת לי שם של משחק פאזל נחמד? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yonib5,

2 שאלות יש לי אליכם: 1.איפה נמצאת המכונית במשחק שנקראת washing ? עשיתי לה מוד ואני לא מוצא אותה... 2.מישהו ראה אתר עם מודים יפים למסוק או למטוס DODO שבמשחק? (מחפש בנרות) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by GameGems,

משחק חדש משלב בין קלפים דיגיטליים, הישרדות ומשחקי תפקידים - ועושה זאת עד כדי כך טוב שפשוט לא תוכלו לנתק את עצמכם מהמסך לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. להיט הפעולה של Gearbox Software יגיע בעוד עשרה ימים לחנות המקוונת הפופולרית של וואלב, אחרי כחצי שנה בה ניתן היה לשחק בו רק דרך ה-Epic Games Store לכתבה

18. Started by frodo,

אני מחפש משחק סימולטור טוב אבל לא עם מטוסים ישנים,מישהו יכול להמליץ לי על משחק כלשהו ואיפה אני יכול להשיג אותו.?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by kalabokk,

MW3

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ndv,

יש לי טריינר שהורדתי ממגה גיימס אבל עדכנתי את המשחק שלי ל1.35 בגלל מלא באגים וקריסות שהיו לי והטריינר לא פועל עם הגרסא הזאת... אני חייב קודים למשחק. תודה לעוזרים... *נ.ב. מישהו יכול להמליץ לי על משחקים FPS בסגנון GRAW או COD?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Red Siskin QA,

76HMV-8W7BV-34WE 9 50KPT-EWCIM-FM7V 7 X4EQJ-EXTFN-WAD2 V A59Z2-PWFWG-3QK3 M EYTWW-JPNEW-P06V 7 DH968-TAIA5-V3N6 F FLA30-JZM98-II62 W G96LJ-6X0L9-4KQJ G VYA6L-JKNBP-MELY F שבת שלום, תהנו...עשיתי רווח כדי שבטוים למינהם לא יתפסו את זה. ותרשמו מה לקחתם שחאירם לא יצטרכו לנחש מה עובד !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Dima67,

קניתי את היום את Dawn of War II ואת ההרחבה מסטים. אז אני מחפש אנשים לשחק איתם ולדבר בסקייפ וכדומה. יהיה אחלה. D=

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. היי חברים אני מנסה להפעיל לאחותי משחקים ישנים במחשב יחסית חדש I5 וכדומה. בקיצר הבנתי שיש אימולטור שמריץ משחקים ממש ישנים ואני חרשתי את האינטרנט ולא מוצא משהו נורמלי. אז פה אני פונה אליכם חבר'ס אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. תודה מראש:party0023::s0817:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אני הורדתי מפות חדשות למשחק c&c generals ואיפה אני אמור לשים אותם אני מתחרפן כבר מהמפות הרגילות נ.ב יש שם ספריה של UserData ואחר כך maps ואני שם אותם שם אבל במשחק אני לא רואה אותם הם לא מופיעות לי בטפריט

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כמו בכל שנה, אתר משחקי האינדי (מפתחות עצמאיות קטנות) gametunnel.com ערך את פרסי השנה שלו. השנה אני ממליץ על אימורטל דפנדר, ככל הנראה אחד ממשחקי הטאואר דיפנס הטובים ביותר שנוצר, קודוס רוק לג'נס, משחק סימס מופשט עד לבסיס שבו מקימים להקה, ודיטרמנס, משחק עם מכניקת חרבות דומה לדיי ביי דה סורד הזכור לטובה בו שולטים ישירות בתנועת החרב. משחקים רבים נוספים מחכים לכם, הגיימרים העצלים שמתעלמים מהשוליים המצויינים שהתפתחו בתעשיית המשחקים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים