משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
במשחקים חדשים שיצאו לפחות בשנה\שנה וחצי הבאות? יש לי p4 2.4B 512mb daul ddr 2700 לוח אם:Gigabyte GA-8SQ800 ATI Radeon 9500 pro 128mb ספק:enermax 350W עכשיו השאלה היא אם אני קונה עוד ג'יגה זיכרון ומחליף תכרטיס מסך לכרטיס חזק יחסית (לא לשכוח שהלוח שלי תומך רק בagp x8 ואין לו pci-e) הביצועים של המחשב ישתפרו בהרבה? כאילו במשחקים כמו ghost recon advanced warfighter יהיה אפשר לשחק ב50 fps ככה לפחות? ואני יוכל להפעיל משחקים שיצאו בשנה\שנה וחצי הבאות בהגדרות גבוהות? ואם כן איזה זיכררונות הכי יתאימו ללוח שלי? כי אני רוצה לקנות זיכרונות מהירים אבל הקטע שיש לי את הזכרונות הנוכחיים שהם ישנים ואיטיים יחסית (מהירות 2700 נראה לי שזה 333 לא זוכר)..אז אני יוכל להוסיף עוד זיכרון מה…
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני מוריד משחק שאין אותו יותר בחנויות ולא מוכרים אותו בכלל בשום מקום ( משחק ישן מלפני שנה שנתיים), זה נחשב גם גניבה?
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם אני מחבר PS2 ל HDTV הרזולוציה משתנה? ועל איזו רזולוציה עובד XBOX360 אם HDTV איכות כמו של מחשב?? (התמונה)
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לחוברת (או GAME GUIDE) שיש בקופסא מתי שקונים משחק. תודה.
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
אני מדבר על הFEAR החדש שיצא החינימי כתוב כליו שהוא תומך בדולבי דיגטיל איך אני גורם לו לעבוד דרך ה SPDIF שמחובר למערכת קול עם רסביר אני יודע שעקרונית משחקים מתשמש ב קול אונלגי אבל קראתי אפישהו שזה אפשרי תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אם אפשר הורדה מהירה מאוד לקאונטר סטרייק 1.6 הפרוץ!!! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
אם יש כל כך הרבה אנשים שאוהבים משחקים בסגנון דיאבלו מדוע אין משחקים חדשים?
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מודים של HL2 עובדים גם על EP1 ? אם כן אז איך שמים אותם ?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני יוכל להוריד מהסטים את ה SOURCE בחינם ?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אם יש מישהו שרוצה לשחק age of mythology titans שידבר איתי בפרטי
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שחקתי בדמו ואהבתי השאלה שלי היא בקשר למשחק ברשת אם יש לו שרתים באירופה(קראתי שאין לו שרת יציב כמו BF2 שכל אחד צריך לפתוח) מישהו שחק ברשת במצב משחק שהוא כמו BF2 ? אני יודע שזה רק יצא באירופה אז אולי זה מקודם מדי לשאול אבל אם לדעתכם היו לזה מספיק שרתים עם פינג טוב לישראל (עד כמה שפניג יכול להיות טוב) תודה לעונים
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיוריד עכשיו!!! איזה דמו ענק, חבל שנגמר מהר כל כך בדוק אני קונה תמשחק כשייצא אגב, שימו לב לדרישות המערכת וגודל ההורדה(1.6GB הקובץ) הנה לינק להורדה למנויים בויגיימס http://www.vgames.co.il/website/vgames_download_page.asp?platform=PC&seqDownloadID=24053&seqDownloadTypeID=1
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בכיר בחברה בטוח כי ניתן לייצר גרסת קונסולות של קרייסיס מקור: http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100456 ידעתי שזה מה שיהיה, אוליי קונסולות הדור הבא לא תומכות ב DX10 אבל הם תומכות במשהו יותר טוב לפחות הפליסטיישן 3 בקשר ל360 יש לו מין BETA של DX10
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/967336 לא מספיק שהרבה מישחקים של EA ממוסחרים וממוחזרים הכשיו גם יהיו פירסומות ועוד במישחקים כמו Battlefield 2142 :kopfpatsch: אם היו מורידים לפחות מחירים היתי איך שהוא מבין אבל במחירים של היום ועוד פירסומות הם ידפקו תלקוחות שלהם כמו שבתי הקולנוע בארץ דופקים תלקוחות
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אפ מישהו מכיר את המשחק אני בשלב שצריך לשחרר את החייל המקסיקני אני הרגתי כמעט את כולם חוץ משני אנשים למעלה השמן שמסתובב זה שיושב למטה והשניים בצד ימין בשלב הזה אני כבר לא מצליח להרוג יותר שאני מנסה להרוג את השמן ליד החייל לא משנה איפה אני הורג אותו אפילו ליד הסוסים אני נפסל
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם מישהו רק התחיל לשחק ב-AA (כמוני) ומעוניין להתאמן בכל סוגי הנשקים, מפות ועוד... בשרת כל אחד יוכל לבקש החלפה של נשק למה שבא לו בכדי להתאמן ובנוסף נחליף כל X זמן מפות בשביל ללמוד את כולם. שיכתוב כאן ונתאם כולנו "פגישה" בשרת שלי ואני מדגיש שלי כי אני מעוניין "על הדרך" ללמוד את ניהול השרת.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך עוברים את המפלצת האדומה השעירה בחלק השני של שלב 10 ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום.. אז ככה יש לי שתי שאלות על המשחק שקשורות יותר למוזיקה שלו: א) איך קוראים לסיגנון של המוזיקה במשחק? ב) אפשר שמות של להיטים של הסיגנון הזה?
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שתריץ משחקים של ps 1 במחשב ב win xp תביאו לי לינק
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום שלום תראו אני יודע שהנושא הזה של אמולטורים קיים, לדוגמא התנסתי בין היתר באמולטורים של NES SNES SEGA (נראה לי ג'נסיס) Nintendo 64 ... שעבדו סבבה לגמרי על מערכות מחשב שלי - למשל הNES עבד על 486, הSNES עבד חלק על P200, הN64 על אט'לון 1900... כיום יש לי מערכת שלפי דעתי תיהיה מסוגלת לבצע אמולציה של הPS2 (ניתן לראות את המפרט שלי) והשאלה היא האם ישנו אמולטור שהגיע לרמת פיתוח שבה אפשר אשכרה להריץ משחק. הייתי מעוניין למשל להתנסות בTEKEN שזה משחק שאין את הז'אנר שלו לPC (אלא אם מחשיבים משחקים מ-א-ו-ד ישנים כדוגמת Virtua Fighter 1 או דברים ממש עלובים כמו איזה משהו שהורדתי דמו שלו והיה כל כך על הפנים...) מה שלא צויין במפרט שלי זה בקר משחק דואל-אנלוג רוטט של SAITEK.
-
- 30 תגובות
- 3.5k צפיות
-