עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AtR,

נפתח אתר חדש עם קצת מידע על ההמשך של המשחק הגאוני הזה http://www.stalker-game.com/clearsky/index_en.html המנוע של המשחק יוחלף ויתמוך גם ב-DX10, לכן כנראה זו לא תיהיה גרסת הרחבה אלא משחק בפני עצמו- אבל אל תיקחו אותי במילה אני אישית מחכה בקוצר רוח לראות מה הוא יציע

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Gosha,

לא יודע, פשוט לא עושה לי את זה המשחק הזה. כל החרבות והאבירים והקסמים - לא, זה לא אני. וחבל, כי המשחקיות מעולה! אני מת על משחקי Sandbox, שמטיילים בעולם ועושים מה שרוצים בו, עם עליית רמות והכל, אבל התפאורה הזאת של העולם הפנטזי הורסת לי הכל. יש אולי איזה מודים למשחק שהופכים את עלילתו לסגנון מדע בדיוני - עתידני כזאת? או אולי אפילו משהו מציאותי, כל דבר - רק להעיף את כל הפיות האלו מהמסך שלי. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Y-T-M,

שלום לכולם ! אני בשלב של המשחק בשם boat עכשיו הגעתי לספינה שאני צריך להניח עליה פצצה הנחתי עליה פצצה ועכשיו בא אליי מסוק ואני לא מצליח לחסל אותו ניסיתי עם בזוקה ופגעתי בו איזה 8-9 פעמים והוא לא מתפוצץ כך גם ניסיתי עם הנשק החדש שמצאתי על האי! ואני אבוד! ועוד שאלה אחת מה השלב אחרי boat?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by poune,

בעיקבות מצב הווירוס ולאלו שבבית . A list of (nearly) every game that has generously been made free to claim/download during this hellish time. I'm keeping this list updated for as long as I can; these titles will not be free/PWYW forever, so some of them may disappear suddenly. If you see something you're interested in, grab it now. https://itch.io/c/759545/self-isolation-on-a-budget Stopping the spread of COVID-19 is on all of us, so make your time social distancing a little easier. Here's a collection of games from developers who are offering special discounts to do what they can to help. https://itc…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by HGIK,

קניתי משחק והוא תומך רק ב windows xp ולי יש רק windows vista מה עלי לעשות כדי להפעיל משחק . תודה........

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dan9,

בוקר טוב לכולם! אני משחק במשחק עם שלט xbox360 הכל עובד יופי אבל במקום כפתורים של xbox מופיעה לי סמנים של מקלדת.. אין לזה תמיכה מלאה? או אולי איזה פאץ שמשנה/מתקן את הדבר הזה? אחרת זה פחות נוח!!

7. Started by davidcohen,

היי מישהו יודע מה עם הדמו ? הוא היה אמור להשתחרר עד היום

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by La Or,

אהלן אנשים.. אני מחפש את המשחק הכי חזק שיש היום, המשחק שבשביל להפעיל את ההגדרות המקסימליות שלו צריך מחשב של חיל האוויר וזה בגלל שאבא שלי אמר שאני אביא לו את המשחק הכי חזק היום בשוק והוא יקנה לי מחשב שיחזיק את המשחק על הגדרות הכי גבוההות אז אני שואל אתכם אנשים אז תביאו את המשחק פשוט הכי הכי חזק שיש תודה חברה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שליש מהדיון של MW2 מלא בהודעות על בעיות של סטים, נראה לי מתאים לפתוח דיון כזה. תתלוננו פה על כל הבעיות שלכם עם סטים, כולם ימצאו פתרונות לכולם אה ועוד דבר. בלי ספאם בבקשה, לא נעים לקרוא שטויות. בתור התחלה יש פה (למטה) משהו כמו חצי מהפתרונות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מתכוון לקנות משחק (למחשב) באחד הימים הקרובים אבל אני מתלבט מאוד בין כמה משחקים: 1. Assassin's Creed 2. Team Fortress 3. Test Drive Unlimited פשוט תדרגו אותם לפי דעתכם. כמה הערות לפני הסוף: 1. אני יודע שהם שונים לחלוטין מבחינת הז'אנר, ואני יודע שהדעות הן די חלוקות, אבל בכל זאת אני רוצה לדעת על מה אנשים הכי ממליצים. 2. אין לי בעיית תקציב מיוחדת. 3. TF2 נחשב מבחינתי גם ORANGE BOX, כלומר יכול להיות שאם ההמלצה הכללית תהיה TF2 יכול להיות שאני פשוט אקנה את כל הOB. 4. אין לי בעיית מפרט טכני. (בקטנה: 2 GB ראם, GeForce 8800GT, מעבד E6750 של אינטל) 5. בתגובות תחסכו ממני את העובדות הידועות על זה שAC חוזר על עצמו וכאלה... כי הרשימה הזאת הצטמצמה מרשימה יותר גדולה וזה כבר …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אם עוד נשאר לכם קמצוץ תקציב, ב-Steam יש כמה כותרים עדכניים בהנחות מעניינות שממתינים לכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%aa%d7%a0%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ido.G,

חלק 1: חלק 2: הסרט הראשון הוא דיי משעמם. בשני מפורטים השינויים במשחק. חלק מהשינויים: -עוד תוספות לפידבק שעוזר המאמן מעביר למאמן במחצית המשחק. -יותר חדשות. -"מסיבות עיתונאים". -תוספת מבורכת לדעתי- אפשרות לשלוח את השחקנים לאימונים מסויימים באופן פשוט ולא דרך תפריטי האימון המייגעים. -אפשרות משחק כאשה. -תוספות של עוד מדדים של ביטחון (confidence), אהדה וכו'. -כרגיל, הגדלת ה DB. -שיפור (כביכול, לדעתי) הדיוק הכלכלי במשחק. -כתיבה מחדש של מערך ההעברות של המשחק- לדעתי שינוי מבורך. -הרבה תוספות למהלך הצפיה במשחק, כולל התוספת הראשית לדעתי (אם כי לא בטוח שהיא באמת תשפיע על המשחק): לראשונה, אפשרות לצפות במשחק בתלת מימד! (רק שיהיה ברור- עדיין תהיה אפשרות למצב הדו-…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. המטרה העיקרית היא שהמשחק יהיה ברשת כך שלא יהיה קצר. אני מוכן לרכוש בארץ/חו"ל אך לא מ-steam (הסיבות לא חשובות, העיקר שהעותק יהיה בידיים) מחיר מקסימלי כולל משלוח $40 המשחק שנמצא כרגע על הכוונת שלי הוא L4D, שמעתי עליו רק דברים טובים ובמיוחד על המשחקיות שלו ברשת. יש לי את Prototype לכן הוא אינו אופציה, מה שכן- הוא מאוד כיפי. שניהם משחקי "אימה" אבל זה ממש לא הז'אנר היחיד שאני אוהב. בד"כ אני לא אוהב משחקים חשוכים מידי כמו FEAR (ממש לא אהבתי אותו), אבל שמתי עין על L4D בגלל שהוא נראה קליל יותר ומאוד מעניין (בעיקר עניין העבודת צוות) לשחק בו מולטי. וכמובן אם צפוי לצאת משחק מעניין בקרוב אז אשמח לשמוע גם על זה. תודה מראש(:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by eNtro,

ביו טיוב, מי זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. http://www.pcsx2.net/ בקיצור למי שיש מעבד כפול ליבה יקבל שיפור ביצועים גדול ומומלץ כרטיס מסך 6600GT ומעלה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. האם היצירה החדשה של הצוות שהביא לנו DmC ואת Heavenly Sword תצליח להוכיח לכולם שהיא יותר מסתם תצוגה ויזואלית מרשימה? בעוד כמה ימים נגלה לכתבה

17. המשחק נתקע לי בתדירות גבוהה, המסך פשוט מתכבה וריסט למחשב היא האופציה היחידה. הסרתי את הדריברים של הכרטיס קול והתקנתי חדשים מאתר החברה וזה לא עזר. כמו כן, התקנתי את קטליסט 5.5 במקום 4.1 שהיה לי, אך גם זה לא עזר. מישהו מכיר עוד פתרונות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. התקנתי לא מזמן את ut2003 ואני עם המודם 56k שלי סובל מפינגים, איך לומר, לא הכי טובים..... הכי טוב זה בסביבות 200+ וגם אז כל הadsl קורעים אותי(למרות שאני גם לא רע), מה, הפינג, זה כל כך חשוב במשחק רשת? אני לא יכול לשחק עם אנשים שיש להם פינג כמו שלי? it sucks!!!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. משחק הפעולה הפוסט-אפוקליפטי החדש מבטיח להיות גדול ומגוון יותר, ומתבסס על שיתוף פעולה מפתיע בין שתי מפתחות ידועות לכתבה

20. Started by dans41,

פרצו לי לחשבון ושינו את השאלת אבטחה, לא שינו את הסיסמא אבל אני לא יכול לשנות את הסיסמא. אין פרטי אשראי או משהו אבל עדיין. למי אני צריך לפנות? יש דרך לאפס סיסמא דרך האימייל?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by GameGems,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by hardgore1,

הי מה ה VR הכי מתקדם היום? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. נהג ראלי העונה לשם וויל אורדרס תועד כשהוא מספק ביצועים מרשימים במשחק המירוצים הטרי מ-Codemasters ומוכיח, לכאורה, עד כמה הוא דומה לדבר האמיתי לכתבה: http://hwzone.co.il/הפרסומת-הטובה-ביותר-צפו-בנהג-ראלי-מקצו/

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בהגדרות בקושי של המשחק ישנם כמה אלמנטים שמשפיעים על הקושי : 1) TRACTION CONTROL - off\medium\full - על מה זה משפיע ? 2) PARC FERME - on\off מה זה? 3) כשאני מתחיל את המרוץ בקריירה עם צמיגים רכים (וקבעתי מראש שאני מחליף לצמיגים קשים בעצירה ראשונה בסיבוב 6) ולאחר כ 4 סיבובים הצמיגים נשחקים והאחיזה על המסלול יורדת ומורגשת באופן ניכר ככה שאיני מצליח להשתלת על המכונית , השאלה מדוע הם נשחקים כל כך מהר שאפילו עוד לא הגעתי לאזור ה סיבוב ה 5/6 ? - האם זה כתוצאה מהנהיגה האגרסיבית ? בלימות מאוחרות ? או האצה אגרסיבית שלפעמים גורמת לפירפורים של הצמיגים ? *אני חייב ליעל את הנהיגה שלי על מנת להצליח במרוץ או אפשר להגדיר בהגדרות שהצמיגים ישחקו פחות ממצב הנוכחי? נ.ב: מי שלא משחק ושיחק חיי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. חזרתי למשחק היום, יש לי דמות קוסם רמה 70, ודי נמאס לי מדמות עם שתלויה במ-MANA. אני רוצה דמות שנלחמת בחרבות, אבל לא יודע איזה לבחור. מי הדמות הכי חזקה מבחינת DPS, ברמות הגבוהות כמובן (הנמוכות לא חשוב)?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים