עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DrOrZ,

המשחק Battlefield 2142 הוא משחק רשת בלבד ? כי כשאני נכנס אליו יש לוגין... תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Phuq,

http://www.adrianwerner.neostrada.pl/1/920668_20040518_screen003.jpg מישהו יודע מה זה המשחק הזה? לאיזה פלטפורמה הוא?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כל פעם שאני נכנס לשרת בתוך המשחק עצמו אחרי טעינת המפה מופיעה ההודעה:punkbuster kicked player xxxxxx for 0 minutes... restriction: service communication failore: PnkBstrB.exe handshaking failed בדקתי בtask manager ועובד לי רק PnkBstrA.exe ולא שניהם ביחד (כלומר A ו-B). מה עליי לעשות כדי לתקן את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by black colt,

ערב טוב לכולם לפני כמה שנים שיחקתי במשחק שמאוד אהבתי שנקרא סים טים הוספיטל שבמשחק בונים בית חולים וכאלה ממש נחמד הבאתי את המשחק הזה מחבר ניסיתי לפתוח אותו עם הדיימון טול ומתקבלת השגיאה הבאה מערכת משנה של 16 סיביות קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת היישומים של CףWINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT של MS DOS M ושל MICROSOFT WINDOWS לחץ סגור כדי לסים את פעולץ היישום ויש שתי אופציות התעלם וסיים שתיהם סוגרות את התיבת דו שיח ולא עושות כלום מעבר לזה יש למישהו פיתרון נ.ב אני יודע שההודעה מסובכת אבל העתקתי בדיוק את מה שכתוב שם קצת שינויים במקומות של האנגלית כי זה התבלגן תודה עידן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by GameGems,

אמנם המשחק יצא ב2012, אבל רק עכשיו הזדמן לי לשחק בו. משחק אדיר, אין לי מושג איך פספסתי אותו.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by anri,

שלום =) חח כמו שכתוב בכותרת. . . נממ המון זה לא התעניינתי וזה . אז אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על כמה משחקי פעולה חדשים שיצאו בכמה חודשים האחרונים =) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Danix60,

טוב אחרי מאתיים שנה שקניתי את המשחק ואחי שיחק בו, הגיע תורי לשחק, מאוד אהבתי ) הבעיה היחידה, המשחק קופא לי אחרי 15 דקות +- קרה אותו דבר לאחד החברים מהעבודה, הוא ניסה הכל בסוף פרמט ושם הפעם קראק שונה לווינדוס ועבד, אין לי כוח לפרמט, השאלה אם זה באמת קשור ?? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by (G),

עקב חוסר במשחקי FPS טובים בזמן האחרון החלטתי לחזור לקלאסיקה האיכותית של פעם. אני מחפש MOD טוב של HALF LIFE, מישהו יכול להמליץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אבא שלי נוסע לארצות הברית האם כדי לקנות שמה XBOX או האם בכלל כדי לקנות

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ROTFL,

הגעתי למשימה בא צריך להציל את צוות הטנקים. הצלתי אותם, הובלתי אותם לטנקים שלהם והובלתי את הטנקים בביטחה דרך המינהרה (אפא שארבו להם חיילים עם נ"ט). ביציאה מהמנהרה מחכים לי 2 מסוקים שלצערי אינני מבין איך ניתן לחסלם. נראה שלנשק האישי (התת מקלע) אין השפעה עליהם והחיילים שאיתי לא ממש עוזרים לי. מה לעשות? איך ממשיכים הלאה? איך מחסלים את המסוקים הללו?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by The Dom,

הוא על 30% כבר שעתיים. יום אחד הוא היה תקוע ותוך שעתיים הוא התעדכן. היום השארתי אותו בערך 6 שעות פתוח והוא לא מתעדכן... מה לעשות? (אין פיירוול שחוסם את זה)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי חברים אני מנסה להפעיל לאחותי משחקים ישנים במחשב יחסית חדש I5 וכדומה. בקיצר הבנתי שיש אימולטור שמריץ משחקים ממש ישנים ואני חרשתי את האינטרנט ולא מוצא משהו נורמלי. אז פה אני פונה אליכם חבר'ס אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. תודה מראש:party0023::s0817:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Half-Life 3 Hints Surface Rumour – Half-Life 3 confirmed

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rotem27,

שלום חברים, אני מחפש שמות משחקי אסטרטגיה שאפשר לשחק נגד חברים ממחשב מרוחק, חוץ מ warcraft : ) מיציתי אותו עד תום עם החבר'ה שלי. . אגב , אני לא מפעיל את החיבור רשת למשחקים דרך Battlenet, אני מרים VPN דרך ה local area connection מתחבר ישירות למחשב של אותו חבר שאני משחק איתו. אז כל משחק אסטרטגיה (עדיפות למשחקים הישנים כמו : warcraft , age of empires ) יתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קבוצת פורצים שלישית החלה לקרוא תיגר על הגנת הקבצים האוסטרית, ונראה כי כותרים חדשים נמצאים בסכנה ממשית להפצה פיראטית ברשת במהירות חסרת תקדים לכתבה

16. Started by lmlm,

המשחק פשוט מושלם. גרפיקה מדהימה מכוניות מגניבות/מטוסים. משחקיות חדשה .פשוט מדהים אבל הוא יוצא ב2006 מתי? אנחנו כבר בחודש ה4 תודה לאלה שיודעים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קניתי היום את המשחק מAMAZON ושיחקתי קצת מולטי וCOOP. הוא אמור להשתחרר לכולם מחר ביום שישי. המשחק מאוד כיפי, שינוי מרענן מBATTLEFIELD ומשחקי COD. לכל CLASS אסטרטגיית קרב שונה, חוץ משחקים אפשר לזמן גם בוטים שיתקיפו את הבסיס של האויב, והCOOP גם לא רע. קוד הרשת מעולה ושיחקתי ללא שום לאגים אפילו שהייתי מחובר דרך פרוקסי אמריקאי. הנה הגימפליי שצילמתי של משחק הCOOP: https://www.youtube.com/watch?v=RDZQF2J3bT4

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום חברים, התקנתי פרו 2012 על המחשב , ברגע שאני מעלה את המשחק הוא עולה מסך שחור עם כדור כחול מסתובב ונתקע , מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. החנויות המקוונות של וואלב, יוביסופט ו-EA Games מציעות לכם שלל דילים שלא כדאי לפספס לכתבה

20. Started by huber,

כזה אני רוצה ליומולדת אה, רק 10000$. לא יקר בהתחשב במה שמגיע בחבילה האמת:

21. Started by ic10,

כשאני משחק יש סאונד והכל נורמלי, חוץ מהדיבורים של האנשים שאותם אני לא שומע משום מה מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. היי,אני מחפש המלצות למשחקי פעולה מגוף ראשון ,כעיקרון אני מאוד אהבתי את אנריל כששיחקתי בו באינטרנט. המליצו לי על איזה משחק בשם * Ops מה המילה השניה? בכול מקרה,מחפש המלצות באופן כללי למשחקי פעולה מגוף ראשון ולמשחק מכוניות. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום תשמעו אני כבר כמה ימים משחק וכל פעם שאני מת זה טוען לי את השלב מחדש ולא מעלה כלום זה נשאר במסך הטעינה לאחר מכן אני יוצא מהמשחק דרך סיים משימה וכשאני נכנס שוב הוא לא שומר שום דבר למרות שרשום לי במהלך המשחק שזה שומר מה הפיתרון לדבר הזה ? בנוסף יש פעמים שהמשחק פשוט נשאר על מסך השמירה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shaul,

טוב אני ממש גרוע במשחקים האלו, אז ככה, אני תקוע בשלב השלישי(שזה רק משימה שניה) אני חקרתי את הנהג הזה של הגרוזיני הזה...עכשיו אני אמור לחדור לאגף הדרומי בבניין...עכשיו אני מטפס על תעלת הניקוז(או מה שזה לא יהיה) ופתאום משום מקום- יש אזעקה...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by WarMachine,

ראיתי שעוד לא נפתח שום דיון על המשחק הבא בסדרה. בתור אוהד מושבע של הסדרה ואחד ששיחק בכל המשחקים אני ממש מצפה למשחק הזה. האחרון היה עשוי כמו שצריך, אמנם קצת עמוס יתר על המידה אבל הוא לקח את הסדרה לכיוון טוב יותר ורחב יותר מה שלדעתי מבורך. בכל מקרה יצא טריילר למשחק. הטריילר עשוי היטב וממש עושה חשק כבר לשים את הידיים על המשחק הזה ולשחק בתור נפוליאון, לקחת חלק בכמה מהקרבות היותר גדולים בהסטוריה של אירופה ומי יודע, אולי לשנות את העבר לינק: http://www.gametrailers.com/video/kieran-brigden-napoleon-total/55833

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.