משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, האם מישהו חווה נפילה של FPS כאשר נמצאים ליד עשן ואש כמוני ? באם כן, האם ישנו תיקון לכך ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האחרון שיצא זה Tomb Raider Underworld משחקקק פצצצצצה מטורפת!!! הנה טרילר: אני מקווה שיוצא חדש אני גם מקווה שיצא Roller Coaster Tycoon 4...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.3dgamers.com/dl/games/farcry/farcrypatch12.exe.html בהצלחה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והוא נראה ממש מצויין. התחלתי בהתחלה עם לימוד המשחק והכל סבבה כמעט כמו הראשון. אבל כאשר התחלתי לשחק ולהקים פארק משלי אני פשוט לא מצליח לבנות רכבות הרים מוכנות כבר כל רכבת הרים שאני בוחר מהרשימה מתחילה לי עם החלקים כלומר אני הוא זה שצריך גם לתכנן אותה וגם לבנות אותה, למה אין רכבות מוכנות ( עם כל המסלול ) ? ואם יש אודה לעזרה כיצד להגיעה אליהן בכלל. כמו כן ראיתי שעובדים שלי כמעט כולם משועממים ( כנראה בגלל שאין לי רכבות הרים בפארק....חחחח ) איך ניתן לדוגמא להעלות להם משכורת או לא לגרום להם להשתעמם ? ( אולי בגלל שהעסקתי יותר מידי מהם ). אודה לעזרה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Half-Life 3 Hints Surface Rumour – Half-Life 3 confirmed
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בגיימספוט בפייל פלנט ובגיימר של ולא מצאתי...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום את המשחק מAMAZON ושיחקתי קצת מולטי וCOOP. הוא אמור להשתחרר לכולם מחר ביום שישי. המשחק מאוד כיפי, שינוי מרענן מBATTLEFIELD ומשחקי COD. לכל CLASS אסטרטגיית קרב שונה, חוץ משחקים אפשר לזמן גם בוטים שיתקיפו את הבסיס של האויב, והCOOP גם לא רע. קוד הרשת מעולה ושיחקתי ללא שום לאגים אפילו שהייתי מחובר דרך פרוקסי אמריקאי. הנה הגימפליי שצילמתי של משחק הCOOP: https://www.youtube.com/watch?v=RDZQF2J3bT4
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם מתוכנן כותר (משחק) חדש בקרוב בסדרה C&C אחרי ה ZERO HOUR??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,ברשותי המשחק SETTLERS 3,וברצוני לשחק באינטרנט במשחק.נאלצתי להוריד קובץ עידכון ל1.60 (יש לי 1.20) לאחר הורדת הקובץ עידכון והתקנתו,אני מפעיל את המשחק ולפתע נתקל בהודעה הבאה: Kernel32 call does not point into KERNEL32.dll. Virus or incompatible Systemanalyzer detected! (#3000) יש לי נורטון 2002 מעודכן,אז זה אין שום וירוס..חיפשתי גם את הקובץ בתיקית המשחק וב 2 הדיסקים של המשחק,אך לא מצאתי אותו..חשבתי אולי הוא חסר או משהו. מה עושים?? אנא עזרה!! תודה רבה, טל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני משחק יש סאונד והכל נורמלי, חוץ מהדיבורים של האנשים שאותם אני לא שומע משום מה מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הקונסולה החדשה של סוני זמינה ואפשר לקנות אותה כבר היום בבריטניה ב"לבריט"(יש אפשרות של הזמנה) ,בכתבה הבאה כתוב שסוני שלחה לשם כ20,000 יחידות לקידום הקונסולה , המחיר של הקונסולה עומד על 400$ המחיר אמור להשתנות בעתיד. רק הגרסאה של ה20 ג'יגה זמינה כרגע. הכתבה: http://www.lebrit.com/page/ps3?entry=ps3_power_up לגבי המשחקים כרגע רק המשחק motorstorm עומד למכירה . אני הזמנתי את הקונסולה שלי לפני שבוע והיא הגיעה אליי אתמול בערב. פשוט קונסולה מדהימה ושקטה ! לאלה שמעוניינים להזמין יש לכם את היכולת הזאת דרך האתר. תמונות של הקונסולה שלי!!! מאוד מרוצה מימנה. [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המשחק Trine בזמן האחרון, ורציתי לשאול קודם איך הוא אם יש למישהו נסיון עם זה. מה הפואנטה וכו'.... הוא ניראה ממש ממש מגניב. שווה 22 וחצי דולר?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי את הראם שלי כי הייתי צריך יותר , בפעם הראשונה שנכנסתי לbf3 מאז קיבלתי kick תוך פחות מדקה. ההודעה אומרת משהו על תמונת זיכרון לא זמינה (אני מצרף תמונה). מישהו יודע מה רוצים ממני? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו פה מכיר חנות טובה בחו"ל שמוכרת את המשחק SWG ועושה משלוחים לארץ במחירים סבירים? (אם פתחו על זה דיון אני מצטער אבל יש לי בעיה עם החיפוש פה) תודה לעוזרים :-*
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני משחק בשרת north america שלפי דעתי בשרת הכי טוב למרות לפעמים יש קצת לגים אני מחפש אנשים מlvl 30 .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימו לב שאפשר להצביע לכמה אפשרויות. אצלי אגב התשובה פשוטה: PC עם חלונות בלבד. על הסמארטפון והטאבלט לא מותקן אצלי אפילו משחק אחד.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אני ממש גרוע במשחקים האלו, אז ככה, אני תקוע בשלב השלישי(שזה רק משימה שניה) אני חקרתי את הנהג הזה של הגרוזיני הזה...עכשיו אני אמור לחדור לאגף הדרומי בבניין...עכשיו אני מטפס על תעלת הניקוז(או מה שזה לא יהיה) ופתאום משום מקום- יש אזעקה...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%91%d7%96%d7%91%d7%96-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-ubisoft-%d7%91%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/heroes-storm-%d7%94%d7%91%d7%98%d7%90-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%95%d7%99%d7%a9-%d7%92%d7%9d-%d7%93%d7%9e%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9e%d7%a6%d7%98/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים הגיוני שיצאה הגירסה הסופית של המשחק? כי אם כן אני מוריד אותה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה באפ פי אס של קאונטר סטרייק !!! אני לא יודע יש לי גי פורס 4 .אבל הבעיה נראה לי בגלל הווינדוס או בגלל המחשב !!! תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי זה התחיל אחרי שהתקנתי כרטיס קול חדש של CREATIVE LIVE 24BIT המשחק התחיל להשתגע לגמרי בין היתר גם להתקע ואי אפשר היה לשחק - הבנתי שזה בגלל התנגשות חומרה הסרתי דרייברים חזרתי לכרטיס קול מובנה לא עזר. עכשיו הוצאתי את הכרטיס לגמרי זה עוד איכשהו עזר - אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת. המשחק קורס לי ל DESKTOP כול כמה זמן לא קבוע. זה ממש משגע אותי - מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*אשכול מעודכן* הבתים המעודכנים: לחצו כאן בשביל החוקים המלאים לכו לאשכול הרשמי. בשביל למנוע שאלות מפגרות: השלב הראשון מתחיל מחר (יום שלישי, 9.3.2013) בשעה חמש בצהריים ונגמר ביום שלישי הבא (9.10.2013) בשעה ארבע בצהריים, זאת אומרת שלכל קבוצה יש שבוע שלם לשחק נגד שאר הקבוצות הנמצאות באותו בית איתן. חוקים: במהלך הבתים הקבוצות ישחקו BO1 מפה אחת, הקבוצה הראשונה שמגיעה ל-13 מנצחת במקרה של 12-12 (תקו) כל קבוצה תקבל נקודה אחת, הגמר ישוחק בשיטה של BO3 שתי מפות ובמקרה שיוצא תקו בשתיהן עוברים למפה שלישית שתקבע מי המנצחת. Anti-Cheat: מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו UAC3 - Universal Anti-Cheat 3. אותו ניתן להוריד בלחיצה כאן. על הקפטנים של הקבוצ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-