משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי כבר ניסיתי 3 פעמים אבל אני ינסה שוב ..... קניתי גינרלס וגינרלס זירו מקורי התקנתי אותו ושאני מנסה להיכנס אז מופיה התמונה של הטעינה בהתחלה תמונה של המשחק זה מחכה חצי דקה ואז נעלם ולא עושה כלום...... יש לציין תמפרט שלי אולי הבעיה שם intel 6750 2.66+OC 3.5 ati 4870 512 4 giga ram osz win vista אני מאוד מאוד מבקשעזרה למה שילמתי על המשחק 100 שקל וזה ממש מעצבן שאתה צריך לזרוק אותו בגלל בעיה מסויימת במחשב עשיתי את כל העידכונים ניסיתי לשנות רזולציה וכלום לא עוזר.........אני מזה נואש בא לי לשבור תדיסקים זה פ]שוט עושה כאילו טוען ואז יוצא בלי שום אירור (טעות) וזה עוד יותר מעצבן למה עם הייתה טעות לפחות הייתי יודע מה הבעיה... תודה לעוזרים ולאיזי בוי תגידי לי אתה בסדר? אני מסביר לך …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,ברשותי המשחק SETTLERS 3,וברצוני לשחק באינטרנט במשחק.נאלצתי להוריד קובץ עידכון ל1.60 (יש לי 1.20) לאחר הורדת הקובץ עידכון והתקנתו,אני מפעיל את המשחק ולפתע נתקל בהודעה הבאה: Kernel32 call does not point into KERNEL32.dll. Virus or incompatible Systemanalyzer detected! (#3000) יש לי נורטון 2002 מעודכן,אז זה אין שום וירוס..חיפשתי גם את הקובץ בתיקית המשחק וב 2 הדיסקים של המשחק,אך לא מצאתי אותו..חשבתי אולי הוא חסר או משהו. מה עושים?? אנא עזרה!! תודה רבה, טל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב: אז ככה קניתי את המשחק assassin's creed unity וכשאני מנסה להיכנס ל-initiates זה רושם לי שגיאה 0x8000000d מה אני אמור לעשות אני לא מצליח להתחבר גם לאפליקציה של המשחק בבקשה אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש אביחי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי מאתיים שנה שקניתי את המשחק ואחי שיחק בו, הגיע תורי לשחק, מאוד אהבתי ) הבעיה היחידה, המשחק קופא לי אחרי 15 דקות +- קרה אותו דבר לאחד החברים מהעבודה, הוא ניסה הכל בסוף פרמט ושם הפעם קראק שונה לווינדוס ועבד, אין לי כוח לפרמט, השאלה אם זה באמת קשור ?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו אחים שלי אני יודע איך לצרוב משחקים לאקס בוקס צרבתי מלא אבל יש לי בעיה אחת יש לי הלו 2 לאקס בוקס והוא לא נכנס בדיסק של 4.7 הוא יותר מידי גדול ודיסקים של 8 ג'יגה זה משוכפל בשתי הצדדים אז זה לא טוב אז מי שיכול לעזור לי שיעזורר בבבקשההה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה במחשב שאחרי שאני מתקין משחק, ומנסה לפתוח אותו זה כותב שגיאה: 'ביצוע הקוד אינו יכול להמשך' וכו. (מצורף תמונת מסך). ווינדוס 10. אשמח לפיתרון... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צריך סרברים ישראלים ל: counter strike: 1.6 counter strike: condition zero לא מקורי(לא בשבילי...) תודה למי שימצא!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשיורים הסאונד נשמע לא טוב צרוד כזה ממה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי את הראם שלי כי הייתי צריך יותר , בפעם הראשונה שנכנסתי לbf3 מאז קיבלתי kick תוך פחות מדקה. ההודעה אומרת משהו על תמונת זיכרון לא זמינה (אני מצרף תמונה). מישהו יודע מה רוצים ממני? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני ממש גרוע במשחקים האלו, אז ככה, אני תקוע בשלב השלישי(שזה רק משימה שניה) אני חקרתי את הנהג הזה של הגרוזיני הזה...עכשיו אני אמור לחדור לאגף הדרומי בבניין...עכשיו אני מטפס על תעלת הניקוז(או מה שזה לא יהיה) ופתאום משום מקום- יש אזעקה...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
? וזה בא עם half life 2? עריכה: עוד משהו כשאני מוריד את הסטים , אז זה יתן לי לאפשרות להוריד גם את הגירסאות הקודמות כמו CZ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק במולטיפלייר של כל מיני משחקים כולל של SHOOTERS, איזו חבילת אינטרנט כדי לי לקחת מבחינת מהירות העלאת נתונים והורדה ומאיזה ספק?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי היום את המשחק מAMAZON ושיחקתי קצת מולטי וCOOP. הוא אמור להשתחרר לכולם מחר ביום שישי. המשחק מאוד כיפי, שינוי מרענן מBATTLEFIELD ומשחקי COD. לכל CLASS אסטרטגיית קרב שונה, חוץ משחקים אפשר לזמן גם בוטים שיתקיפו את הבסיס של האויב, והCOOP גם לא רע. קוד הרשת מעולה ושיחקתי ללא שום לאגים אפילו שהייתי מחובר דרך פרוקסי אמריקאי. הנה הגימפליי שצילמתי של משחק הCOOP: https://www.youtube.com/watch?v=RDZQF2J3bT4
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
76HMV-8W7BV-34WE 9 50KPT-EWCIM-FM7V 7 X4EQJ-EXTFN-WAD2 V A59Z2-PWFWG-3QK3 M EYTWW-JPNEW-P06V 7 DH968-TAIA5-V3N6 F FLA30-JZM98-II62 W G96LJ-6X0L9-4KQJ G VYA6L-JKNBP-MELY F שבת שלום, תהנו...עשיתי רווח כדי שבטוים למינהם לא יתפסו את זה. ותרשמו מה לקחתם שחאירם לא יצטרכו לנחש מה עובד !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני לא אוסיף הרבה,JUST READ "משחקים משומשים - לא על ה- PS3 מאת אייל מנגד מחיר שערורייתי, היעדר משחקים אטרקטיביים, כנס משעמם וקן קוטוראגי. עם הזמן נדמה שסוני חופרת את הקבר של עצמה, ואם להאמין לשמועות האחרונות, נראה שהיא הגיעה ל-6 רגל. אתר המשחקים Games Radar מקבל דיווחים מקמעונאים האומרים כי לדברי Sony, אסור יהיה להם, על פי החוק, להעמיד משחקי PlayStation 3 משומשים למכירה. זאת עקב פעולה חדשה של סוני, לפיה השחקנים ירכשו למעשה רק את הזכות לשימוש במשחק, בעוד הרכוש עדיין יהיה שייך עדיין לחברה היפנית. אם הצעד הזה יתברר כאמיתי, אז לא רק שלא נוכל לקנות משחקים משומשים, אי אפשר יהיה גם להשכיר משחקים או לשחק אותם אצל חברים. כל דיסק אמור להכיל קוד מסוים, כך שיפעל רק על קונסולה ספ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, האם מישהו חווה נפילה של FPS כאשר נמצאים ליד עשן ואש כמוני ? באם כן, האם ישנו תיקון לכך ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האחרון שיצא זה Tomb Raider Underworld משחקקק פצצצצצה מטורפת!!! הנה טרילר: אני מקווה שיוצא חדש אני גם מקווה שיצא Roller Coaster Tycoon 4...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Half-Life 3 Hints Surface Rumour – Half-Life 3 confirmed
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתר הסטרימינג הפופולרי נרכש על ידי אמאזון, ובכך מתחמק מאימת זכויות היוצרים של יוטיוב לכתבה: http://hwzone.co.il/twitch-%d7%a0%d7%a8%d7%9b%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מתוכנן כותר (משחק) חדש בקרוב בסדרה C&C אחרי ה ZERO HOUR??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי הלף לייף 2 ואני רוצה לנסות לשחק ברשת ואני לא מכיר סרברים שרתים בשביל לשחק האם יש איזשהו אתר שיש שם רשימה של סרברים הוא משהו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שאפשר לבדוק דרישות מערכת למשחקים לפי המחשב שלי, מישהו פעם הביא לי אותו ושכחתי את האתר :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-