עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. איפה הם נשמרים? אני לא מוצא אותם

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by gevAA,

כותרת..ויש לי מערכת הפעלה XP

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  3. Started by aldema,

אני מנסה למחוק את האלף לייף 2 מהמחשב שלי ואני לא מוצא את האנאינסטול... ד"א זה יותר חשוב- איפה השמירות??

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by royk50,

תודה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  5. מחפש חנות אמינה לקנות ממנה key יחסית בזול ל SC2:HOTS יחסית בזול: כלומר לעומת בליזארד, שבה משום מה גרסה אירופאית למשחק עולה 40 יורו. (וגרסת US עולה 40$...) אני מחפש אירופאית בפחות מ2 האופציות האלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by DDDDPJ,

יש לי דום 3 איפה רושמים את הקודים במשחק? אני רוצה שיהיה לי את כול הרובים יש לי מלא קודים רק איפה רושמים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by omnius,

כמו שרשמתי

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by omri_ro,

אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר, איזה קבצים אני צריך ולאן להעביר אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  9. התחלתי לשחק עוד פעם GTA:SA ואני לא יודע איפה לשים שירים בתיקיה של המשחק.. (כדי לשמוע ברכב/אופנוע בתור רדיו..) תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. למה הוא נעלם ?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  11. Started by Or ei,

שמעתי שהדמו של UT 2003 יצא מישהו יודע איפה יש לינק????? עריכה: אני מבין את הלחץ והכל, אבל פעם הבאה בבקשה תדאג לכותרת עיניינית.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  12. איפו אוכל למצא סרטונים של BF2? בעיקר ארוכים מעל 1 MIN

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by ILYA MOLO,

אבא שלי רוצה שאני אמצא לו משחקים כמו רנג'ו גומוקו ליינס וארקנואיד ואת הגירסאות הכי הכי ישנות שיש(הוא לא רוצה ת'חדשות הוא רוצה מקורי) לינק יתקבל בברכה...

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  14. חשבתי לארגן פה משחק ב-Company Of Heroes. 8 שחקנים ישראלים בסרבר 4vs4 (כמובן שיהיה פינג נמוך, זה מה שהכי כיף פה ;D). כל אחד יירשום פה את הדרישות: *כינוי במולטי *מס' אייסיקיו/מסנג'ר *ה-Level שלו (זה כדיי לאזן בין הקבוצות). לגביי- כינוי: XCrossFireX מס' אייסיקיו/מסנג'ר: 279188637/kfirlion15@walla.com דרגה: 2 Axis Level 1/Allies Level. (65 הפסדים/46 ניצחונות) המשחק יהיה ביום שהשחקנים פה ייקבעו בייחד.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Steam Lanches EA Titles Across Europe http://store.steampowered.com/news/2122/ אלו חדשות מצויינות

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  16. המשחק האחרון בסדרת Arkham חזר לסטים לאחר שלושה חודשי היעדרות, אבל נראה כי הוא עדיין לא ממש בשל וראוי עבור המעריצים המאוכזבים לכתבה: http://hwzone.co.il/איש-העטלף-ו-arkham-knight-השלימו-את-הקאמבק-אבל-עדי/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Internal,

The theft of part of its source code has delayed until April 2004 the launch of Half Life II, the hotly anticipated alien-hunting game of Vivendi Universal Games. "A third of the source code was stolen. It's serious because it forces us to delay the launch of the game by at least four months, that is to April 2004. Just the time to rewrite parts of the game." Read the full article for more details. :'( :'( :'( :'( :'(

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. נציג של חברת Bethesda אישר רשמית כי משחק The Elder Scrolls 6 חדש נמצא בתוכניות של סטודיו הפיתוח הביתי Bethesda Game Studios - אם כי העיתוי נותר אפוף עמימות. לסטודיו המצליח שהביא לנו את משחקי Elder Scrolls ו-Fallout מתחילת המילניום יש שני פרוייקטים חדשים ומאסיביים שטרם נחשפו, ורק אחריהם יעבור המיקוד לפיתוח היורש האמיתי ל-Skyrim, כך שגם אם נצא מנקודת הנחה שאותם פרוייקטים מפותחים עתה במקביל ונוסיף לכך השקת כותר של סטודיו שמתרחשת לרוב פעם בשלוש שנים - נראה כי הפרק השישי של The Elder Scrolls בכל זאת יגיע במקרה הטוב בסוף העשור, ובמקרה הקצת פחות טוב בתחילת העשור הבא. מה אתם הייתם רוצים לקבל במשחק החדש של סדרת התפקידים המשובחת הזו?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by bla7,

היה לי וורקרפט 3 קנוי וכשר למהדרין (מהיום הראשון שהוא נחת בארץ ). בזמן האחרון לא שיחקתי בו, ולפני כמה ימים רציתי לשחק שוב (הוא עדיין מותקן במחשב) והפלא ופלא - אני לא מוצא את המשחק. כלומר, אני לא מדבר על ההתקנה המחשב, אלא פיסית, לא מוצא את הקופסה עם הסידי... הפכתי חלקים נרחבים מהבית, אפילו כאלה שלא סביר למצוא בהם את המשחק. לא מצאתי. השאלה היא כזאת. המשחק מותקן לי כרגע על שני מחשבים, עם הסריאל המקורי. אני רוצה למצוא את הסריאל ולרשום אותו - כי חוץ מאשר על העטיפה של המשחק, זה לא רשום לי בשום מקום (לא ראיתי צורך לזה, האמת). למקרה שאני לא אמצא את המשחק, לפחות שיהיה לי הסריאל - כי הרי דיסק זה לא בעיה להשיג (גם סריאל, אבל לא מקורי כמו שהיה לי שאפשר לשחק איתו בבאטל נט). בקיצו…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by naki,

איך מוחקים את השמירה של הקמפיין ושאר הדברים במשחק? ניסיתי ואין שום אפשרות שם.. מחיקה והתקנה מחדש בסטים תעזור? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by alex125,

אך אני מפעיל את אמולטור של PlayStation 2??? יש לי אמולטור PCSX2 תעזרו לי!!!

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  22. Started by alex125,

היי לכולם אני בקובע במשימה אחת ואין לי כוח אליה אז תעזרו לי אך לעשות את קודים במשחק Heroes of Might and Magic V: Hammers of Fate

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by alex28,

שלום לכולם אני רוצה לשחק ברשת ב Unreal Tournament הראשון, אז אך אני יכול לשחק??? תוכנה או משהו אחר תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום אני זוכר שפעם היתה אפשרות לשחק בNFSU2 ברשת דרך IP והיה צריך תוכנה משהו יכול להביא לי אותה או לפחות את שמה ואם יש דרך חדשה ויותר נוכה אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

אך עוברים את המשימה עם 8-BALL זו שנותנים לך רובה צלפים ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.