עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by lavi_lol,

אני חייב לדעת כי אני מפרמט את המשחב שלי מחר איפה ה-save!!!?!?!??!? תודה מראששששש

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  2. על המחשב אני מתכוון שהכל על HIGH (או VERY HIGH - מה שיש). ועל ה-XBOX 360 על מסך פלזמה עם HD (אבל לא פול HD). זה פשוט מעניין אותי כי ל-XBOX360 המשחק יצא עכשיו ולמחשב לפני כשלוש שנים בערך. תודה.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  3. Started by Zeev86,

לפחות תסגרו אותו. אני מביא לכם את השרת שלנו, של MGAMERS, כדי שתוכלו להוריד משם את הדמו במהירות טובה ובלי שום הרשמות, ואתם עוד מוחקים את זה? http://bf2demo.mgamers.co.il/

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

איפה אני מוצא את הכוורת של הכחולים? נתקעתי ואני צריך את הכחולים אבל הם לא יוצאים לי כי אין לי את הכוורת. עריכה: אני מדבר על המשחק הראשון כמובן.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. Started by AiXC,

:s05:

• 42 תגובות
    • 7.1k צפיות
  6. Started by rotman,

שלום לכולם , אני חייב לקנות את המשחק ולשחק בו... איפה הכי זול לרכוש אותו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by oneday,

איפה הכי זול לקנות Starcraft 2? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. קניתי את המשחק מ http://www.offgamers.com, סידיקיי רוסי. אין שם את ההרחבה. ראיתי בhttp://intkeys.com/ שההרחבה עולה 18.90$ - יש יותר זול? ועוד שאלה, איך זה עובד עם ההרחבה, אני מכניס סידיקיי נוסף לORIGIN? כמו ששמתי כשקניתי את הסידיקיי למשחק עצמו? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by The Ball,

אני רוצה לפרמט את המחשב, אבל אני באמצע עונה במשחק. אני חיפשתי את השמירה בתיקיות, אבל לא מצאתי. חבל לי לאבד אותה אז החלטתי לחכות עוד קצת עד שמישהו פה יוכל לעזור לי... יש מישהו כזה? ???

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. Started by liav12,

שאלה בכותרת, אני לא מוצא אותה בכלל..מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by tom123,

במסמכים שלי יש משהו אבל ניסיתי לשים שם וזה לא הולך.... אם מישהו יודע בוודאות שיגיד..

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  12. Started by -OmeR-,

..?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by Tomerico,

שלום. אני הולך לפרמט את המחשב שלי ואני לא מוצא את קבציי השמירות של המשחק סימס, שאותם אני רוצה לגבות. מישהו יודע איפה השמירות של הסימס נמצאות. ???

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  14. Started by kobi_af,

פשוט אחרי פירמוט של סי המשחק נשאר לי בדי והוא עובד אז בטח השמירות של ניד פפור ספיד היו בסי שמרתי אותם אבל עכשיו אני לא יודע איפה לשים אותם שהמשחק יפעל עם השמירות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני עושה פרמאט ואני רוצה לשמור את מה שהגעתי במשחק איפה זה נמצא ניד פור ספייד החדש

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  16. Started by Elite_Sniper,

אני לא מוצא את זה ...

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by edbd,

שלום היום הורדתי את המשחק אמריקן ארמי 2.8 בקיצור התקנתי וזה התקין לי 4 דברים רציתי לדעת מה צריך לעשות מדריכים והכל נכנסתי למשחק אמר לי שצריך להירשם נרשמתי התחברתי ויש לי כל מיני דברים שאני יכול לעשות איך אני מתחיל בעצם ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. עם מדריכים והכל..

19. Started by Galit17,

אני לא מוצאת אותם מישהו יכול לעזור? : [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by shaithebest,

שלום לכולם שאלה קצת מטומטמת אבל ממש בא לי שיהיה לי במחשב את הפיפא. יש לי בפליי סטיישן ואני מכור אני רוצה להתקין אותו בלפטופ שילך איתי לכל מקום במיוחד בהפסקות בלימודים ובעבודה חיפשתי את הדיסק באופיס דיפו ולא מצאתי הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA GEFORCE 8400 GS 256MB נראה לי שזה יריץ לי את הפיפא בנייד בלי לקרטע (אני מתאר לעצמי....יכול להיות שאין מצב?) רק איפה קונים את הדיסק ומה המחיר בערך? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן הורדתי שני קבצי זיפ הראשון בשביל לעדכן את הקבוצות בFIFA06 והשני עושה שכל הדברים הנעולים נפתחים יצא ששני הזיפים הם אותו דבר שמכילים שלושה קבצים - אחד הוא DATA.BIN השני הוא סתם תמונה של פיפא והשלישי הוא קובץ PARAM.SFO איפה אני תוקע את הקבצים האלה? אין בשום מקום במשחק סוג קובץ SFO וכל הBIN נמצאים באותה תיקיה..... תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by Night,

אני מדבר על הגירסא הדקה של המכשיר.. תודה

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  23. אני מעוניין לרכוש forza horizon 3 למחשב (win10) מאיפה הכי מומלץ? ואיזה גרסה באמת שווה לרכוש? עש פשוט ודלוקס ועוד אחד שאני לא בטוח, מה באמת ההבדל ביניהם?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  24. הוא אמור להיות לפני DELFI אבל לא מצאתי שוב דבר אם למישהו יש איזה תמונת מסך עם המפה והוא יכול לסמן לי איפה למצוא אותו אני אשמח...

25. Started by Doron Rosenzweig,

איפה מורידים דברים כמו DOOM2 , DUNE2 , KIRANDYA, KING QUEST6 וכו' וכו'

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.