עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by אלון פ,

שלולם לכולם, אני מחפש מודים למשחק Rainbow Six Vegas 2. ואם אפשר, אז גם הסבר איך להפעיל אותם. תודה מראש, אלון

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by daniel1saida,

בס"ד שלום אני רוצה לדעת אך אני מפעיל ומאיפה אני מוריד מודים של CRYSIS? ושמעתי על איזה מוד יפה קוראים לו LOST WORLD RETUREN אני חיפסתי ולא מצאתי הורדה אך אני מוריד אותו? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by cb,

http://www.vgames.co.il/article/6860.html הוא לא היה אמור לצאת לקראת סוף החודש ? 24-26?

• 182 תגובות
    • 23.7k צפיות
  4. Started by hammer_of_light,

לכל מי שרוצה לרכוש את המשחק המשובח-הוא במבצע בסטים בסופ"ש הקרוב.24$ בלבד.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by redead,

לפי מה שהבנתי פיפא ממה השתפר ורציתי לדעת מה מבין הכותרים החדשים יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by J0n1,

היה פעם איזה משחק כזה שבונים מן בובות כמו בצעצוע של סיפור ואז אפשר להלחם איתן. ואם לדוגמא הפלתי ליריב את היד אני יכול לקחת אותה ולהרביץ לו איתה. מישהו זוכר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. http://www.remedygames.com/games/death_rally.html המשחק המצויין הזה שוחרר ב-1996 ומאז העלה אבק. עכשיו הוא משוחרר חינם עם תמיכה ב-XP וויסטה ואפילו 64 ביט (במקור היה מיועד לדוס.) תורידו ולא תתחרטו!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום חברי פורום יקרים, לאחרונה התחלתי להתעניין בנושא סימולטורי טיסה אך אין לי מספיק ניסיון בתחום על מנת להחליט על קנייה בתחום זה כי הבנתי גם כי משחקים מסוג זה שונים משמעותית ממשחקי ARCADE אליהם הייתי רגיל, ולכן יש לי צורך במשחק סימולטור טיסה בגרסאת דמו על מנת שאוכל להרגיש קצת את אופי הז'אנר המדובר. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי להורדות הרלוונטיות. תודה מראש, מאג'י.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by צפיד,

אחד המשחקים שיותר נהניתי לשחק . אם אני לא טועה נסיונות התקנה של המשחק על XP לא ממש צלחו(או בעצם על ויסטה 64ביט ).... האם יש משחק שדומה לו?או משחק המשך ?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  10. מישהו מכיר אתר כזה בגלל שבסוף השבוע הזה אני נוסע לחבר לישון ויש לו את המשחק קופסה המלא והמקורי ואני צריך אתר שיסביר לי על המשחק ( מה לעשות אני אוהב להיות מוכן ) אני צריך אתר אם מידע על דמויות חוקים חוזק וכדומה ומה הקטע של אדון המבוך?

• 26 תגובות
    • 11.1k צפיות
  11. Started by chap123,

נתוני המחשב: מעבד: E6750 2.66GHz זיכרון: 2 GB DDR2 כרטיס מסך: Geforce 8800 GTS משום מה התקנתי משחק לאחי הקטן Lord of the ring conquest והוא עובד טוב מאוד ואז התקנתי Fifa 2010 ועוד איזה משחק של Lego Starwars חדש והם בכלל לא עולים... כלומר ב Task manager המשחקים לא נמצאים בתהליך הפעלה!!! למה זה ככה????

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי התקנתי את הפאטץ ועכשיו יש לי בבמוצע 40 FPS על הגדרות High ורזולוציה 1024 על 768 , זה הגיוני ?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by Mingi,

כבר דיי הרבה זמן שאני לא מצליח להפעיל את הSteam כי הוא נתקע לי בקטע שאני מפעיל אותו והוא מנסה לעשות Update ולא מצליח... ממה זה יכול להיגרם העניין הזה? ואיך פותרים את זה? * עשיתי פירמוט למחשב והורדתי קובץ התקנה חדש וזה עדיין לא עובד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by J0n1,

יש את המשחק הנוסטלגי שחופרים באדמה כדי לקחת יהלומים. אז אני זוכר שפעם הייתה גירסא של משחק כזה, שהיו גם פצצות, הגרפיקה הייתי יותר טובה, אבל חוץ מזה אני לא זוכר הרבה. למישהו מצלצל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי ברגע שאני מפעיל את קובץ ההפעלה , אני רואה לחלקיק השנייה מסך שחור וחוזר לשולחן עבודה , יש בעיה עם כרטיסיי NVIDIA 7600 GT ? רוני

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  16. לכל מי שחיפש איזה killingTime לשעות הפנאי משחק חינמי ששוקל פחות מחצי גי'גה שוחרר באפריל השנה. מה שיעלה כסף זה שידרוגים של נשקים למי שיהיה מעונין. הגרפיקה נראית טוב מאוד אבל מכיוון שהמשחק נטול אקשן אז יכול לפרקים לשעמם לא נעים להרוג חיות בר אבל כשחושבים על זה אנחנו הורדים בני אדם במשחקי FPS אז זה נראה לי בסדר סירטוני גיימפליי: כדאי ללחוץ על HD הורדה מכאן: http://www.thehunter.com/pub/client.php

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by talsa,

יצא כמו בשנה שעברה ב2 גרסאות תות-strawberry - גרסא זו כוללת התלחלות מהירות לליגות הטובות בעולם כולל תמונות ואנימציה 1GB הורדה וניל-vanilla - כוללת את הליגה האנגלית + סקוטית ללא תמונות שחקנים

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by simonsix,

לחובבי המשחקים הריאליסטים המוד הזה בשבילכם: * No crosshair * No HUD * No death messages * Revised score display * An advanced damage system מדובר במשחק רשת בלבד שלטעמי יש לו פוטנציאל. גרפיקה סבירה בהחלט, משחקיות טובה ורושם יחסית טוב. http://www.moddb.com/mods/resistance-liberation ניתן להתרשם עוד בעמוד הבית http://www.resistanceandliberation.com/ הורדה של הגירסה המלאה http://www.moddb.com/mods/resistance-liberation/downloads/resistance-and-liberation-alpha-4-full [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Xilver,

מישהו עלה על הדרך לשנות את הזמן בMy Player של הרבע? כי למרות ששיניתי בהגדרות, זה לא עובד בmy player. ולעוד מישהו יש בעיה עם הsimulate? לא משנה כמה אני לוחץ זה לא עובד

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by gal555,

כותרת ^^ תודה רבה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Aion פותח מספר שנים על NCsoft, אחת המפתחות הגדולות והחזקות בתחום ה-MMORPG. החברה אחראית, בין היתר, למשחקים מעולים כגון Lineage I&II, Guild Wars, City of Heroes. כל המשחקים זכו לביקורות מצויינות ולבסיס מנויים גדול. Aion הוכרז ב-2006. המשחק יעבוד על מנוע גרפי מעולה בשם Crytek 1. המשחק הושק לפני חצי שנה במזרח הרחוק. תחילה בדרום קוריאה, מדינת האם של NCsoft ובהמשך בסין, יפן וטיוואן. המשחק זכה לביקורות מעולות ובסיס המנויים חצה את רף המיליון במהרה. בחצי השנה האחרונה Aion עבר תרגום מקצועי והתאמה לשוק המערבי. (עיצוב בעיקר) Aion הושק לפני מספר ימים בצפון אמריקה וזכה לביקורות מעולות בקרב הלקוחות. נכון לעכשיו המשחק נמצא בראש הרשימה ב-MMORPG.COM. ביום שישי, ה-25, המשחק יוצא לשוק ה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Legendary_Undertaker,

הי חברה, אני יודע ששאלה זאת נשאלה הרבה בקרב בני האנוש שפורום זה, אבל אם בכל זאת ניתן לענות על השאלה. אני מתכנן לרכוש כרטיס אשראי והשאלה שלי זה איזה מקבוצת ישרכארט יכול להתאים לקניה בSTEAM וגם בארץ? קראתי שהVISA מאושרת לקנית דברים בחו"ל, זה אקטואלי לגבי STEAM? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Galit17,

אם למישהו יש CD KEY ל GUILD WARES והוא לא משחק יותר במשחק הזה ומעוניין לתת אותו,אשמח לקבל.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by Guyn,

משחק מז'אנר ה-FPS, משלב לוחמה בנאצים בעזרת מגוון נשקים עם יכולות מיוחדות. פירוט המשחק: אתה נשלח למשימה מיוחדת בליבו של הרייך, על מנת לחקור את האפשרות של החזקת כוח חדשני ומסתורי על-ידי הנאצים. כאשר אתה מאחורי קווי האויב, אתה מגלה שהם פיתחו הרבה יותר מסתם נשק חדש. הנאצים מנצלים את כוחו של מימד מקביל ואפלולי הנקרא "The Veil", על מנת ליצור נשק שיכריע את סוף המלחמה. תנוע בין המציאות האפלה של הנאצים לשלך, בזמן שאתה מפקד על ארסנל רחב של נשקים מכוחות ההתנגדות ומדינות הציר הנאציות. בנוסף ביכולתך לפנות אל השוק השחור עבור שדרוגי נשקים, או על מנת להפנות את הכוחות האפלים של הנאצים עצמם כנגדם, תוך שימוש בנשקים עם יכולות על טבעיות וכוח אש המונע על-ידי יכולות ה-Veil. אתר הבית: w…

• 198 תגובות
    • 20.2k צפיות
  25. Started by roi200050,

האם יש לכם את המשחק need for speed undercover אם יש בבקשה שילחו קישור רועי מנחם

• 6 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים