משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
בצד אתם יכולים לראות את המפרט החדש שלי ועכשיו אני רוצה סוף סוף לשחק באיזה משהו.. כמובן הכרטיס מסך עדיין קצת מגביל לכן את GTA הגם ככה בעייתי אני שומר לכרטיס מסך חדש, במה כדאי לשחק בנתיים? אני אוהב משחקי אסטרטגיה , יריות , מרוצים..
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הצלחתי להפעיל את המשחק מצויין אבל ישנה בעייה אחת. הווינדוס חוסם לי את תקיית MY DOCUMENTS מסיבה שלא הצלחתי להבין ולפתור וזה גורם לכך שאני לא מצליח לפתוח פרופיל חדש בתחילת המשחק. לפי מה שראיתי זה גם מונע ממני לשחק במשחק בכלל! אם למישהו יש פתרון שיודע כיצד ניתן לעקוף את פתיחת הפרופיל בבקשה שיעזור לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל שלא מצאתי דיון ראשי למשחק הזה, אני שואל כאן: אני עכשיו בקטע שאני צריך למצוא מסמכים של הדוקטור ההיא. בדיוק עכשיו עברתי קטע שאני צריך להציל שני אנשים בזה שאני מפיל את הנברשת בתקרה (המנורה הגדולה) לתוך החדר על ידי זריקת שוריקאן על מה שמחבר אותה לתקרה. מה אני אמור לעשות עכשיו? תודה, אלון
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
כידוע, המשחק הזה משתמש ב Havok Destruction באופן מאוד מרשים - כל המבנים\אובייקטים ניתנים להריסה מוחלטת בפרטי פרטים. הבעייה היא ש-Havok (לפחות בינתיים) לא תומך בהאצת GPU ולכן כל החישובים הפיזיקלים נופלים על המעבד, כמובן בנוסף ל-AI וכו'. אני אומנם עם 8800GT שכבר עבר זמנו, אבל אם אני מבטל Ambient Occlusion המשחק רץ ב-FPS סביר למדי. אולם, בסצינות מורכבות של הרס (בעיקר בהפלת מבנה שלם) ה-FPS צונח לרמה בלתי נסבלת. אני עם Q6600 באוברקלוק ל-3.2ghz ואני כמעט בטוח שהמעבד מהווה את צוואר הבקבוק, ולא כרטיס המסך - לשם כך הסקר. הסקר אינו כולל כרטיסי מסך, לכן אנא הצביעו רק אם ברשותכם כרטיס המספק FPS סביר, ולא כזה שמקרטע בלי קשר לסצינות של הרס. שוב, המטרה היא לוודא אם אכן המעבד הוא הגורם ה…
-
- 78 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
התחלתי להתקין את המשחק Batman: Arkham Asylum וכשזה הגיע ממש לסוף ההתקנה זה נתקע כך המון זמן לכן ביצעתי ריסטרט ומחקתי את כל מה שהוא יצר בPROGRAM FILES. מאז כל פעם שאני פותק את הSETUP הוא מציג לי רק אפשרות של לשחק את המשחק ולא של להתקין למרות שאין קבצים קיימים של המשחק כי מחקתי אותם. מה אפשר לעשות כדי אולי "למחוק כל זכר" לחצי התקנה הזאת שביצעתי כדי שאוכל להתקין שוב?! תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא בדיוק סימולטור אלא יותר פעולה ויריות. כמו xwing שהיה פעם. מה המשחק הכי חדש שיש בז'אנר הזה?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/article/6846.html למישהו יש הורדה יותר נורמאלית?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ראיתי שעוד לא נפתח שום דיון על המשחק הבא בסדרה. בתור אוהד מושבע של הסדרה ואחד ששיחק בכל המשחקים אני ממש מצפה למשחק הזה. האחרון היה עשוי כמו שצריך, אמנם קצת עמוס יתר על המידה אבל הוא לקח את הסדרה לכיוון טוב יותר ורחב יותר מה שלדעתי מבורך. בכל מקרה יצא טריילר למשחק. הטריילר עשוי היטב וממש עושה חשק כבר לשים את הידיים על המשחק הזה ולשחק בתור נפוליאון, לקחת חלק בכמה מהקרבות היותר גדולים בהסטוריה של אירופה ומי יודע, אולי לשנות את העבר לינק: http://www.gametrailers.com/video/kieran-brigden-napoleon-total/55833
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום! אני צריך עזרה בלהפעיל את המשחק. יש שגיאה בויסטה כל פעם שמנסים להפעיל את המשחק על RAILWORKS PROC. האם מישה יכול לעזור לי איך לפתור את זה? [br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 19:25:37 מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא פתרון לבעיה?או מכיר לחילופין סימולטור רכבות אחר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן הורדתי והתקנתי את Tropico 3 Demo ורוב הזמן המשחק רץ לי ב 30-20 FPS ולפעמים זה פחות מזה. המערכת שלי אמורה להסתדר לא רע עם המשחק GTX285+Q9450 3.2 אני מריץ את המשחק על ההגדרות ULTRA על רזולוציה לא כל כך גבוהה 1440X900. האם מישהו נתקל בבעיה או שזה בכלל באמת משחק כבד??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים - מישהו מכיר במקרה משחק אסטרטגיה ריאליסטי (עם כלי מלחמה מתאימים לתקופה וכו'...) מלבד C&C Generals? יעזור לי המון תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוננו להודיע על פתיחתו של קלאן חדש למשחק ארמה 2- קלאן ישראלי. הקלאן ירכז את שחקני ישראל במסגרת משחק אחת ויציע חווית משחק שונה ומאתגרת. הקלאן הישראלי, IDF, יתנהל בצורה בוגרת ואחראית וישאף למשחקים ריאליסטיים עד כמה שאפשר הן ברמת בניית המפות והן ברמת הפיקוד בשטח. מתאים לכם? הצטרפו אלינו! asaflivne4@gmail.com goldenfiver@walla.com ישנו גם פורום ואתר למשחק אך הם בבניה. לאתר הרשמי שלנו נב: חברי הקלאן הם בעלי עותק חוקי בלבד של המשחק. אם אין לכם עותק חוקי ואתם מעוניינים להצטרף לקלאן, שיקלו לרכוש אחד כזה. אני מצרף מספר תמונות מהמשחק הקבוצתי הראשון של הקלאן. במשחק השתתפו כ8 חברים אשר ביצעו פשיטה אל תוך שטח אויב, אשר בו נמצאו מספר בני ערובה, ועל הקבוצה היה לשחררם וללוות…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
דיונים ראשיים - מעוניינים לפתוח דיון ראשי למשחק? אנא תקפידו על הכללים המנחים לפתיחת דיון ראשי. - אם נתקלתם במשחק שחסר כאן לדעתכם, פנו בבקשה בהודעה פרטית אל אחד מאחראי הפורום וצרפו קישור אל הדיון של אותו משחק. A Age of Conan: Hyborian Adventures Alien Swarm America's Army 3 ArmA II Assassin's Creed Assassin's Creed: Brotherhood B Battlefield 2 Battlefield 3 Battlefield 2142 Battlefield Bad Company 2 BioShock BioShock 2 Bionic Commando BloodRayne 2 Borderlands Brothers in Arms: Hell's Highway Brink Bully: Scholarship EditionBurnout Paradise C Call Of Duty Call of Duty 2 Call of Duty 4: Modern Warfare Call of Duty (5): World at War Callof Duty (6): Modern Warfare 2 Ca…
-
- 2 תגובות
- 24.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב tom clansys end war אני לא יודע איך להעביר את המצלמה מיחידה אחת ליחידה אחרת... יש למישהו מושג איך עושים את זה? (בPC)
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
בהמשך לדיון הקודם, הרעיון הוא לפרסם תמונה או פריט קול ממשחק, עדיף שלא יהיה ברור מאליו- כדי שהמשתמשים ינסו לזהות. על מנת לצלם תמונה ממשחק, לחצו על Print Screen במקלדת בזמן משחק והדביקו את התמונה ב"צייר". את התמונה תעלו לאתר אירוח תמונות, כדוגמת: www.imageshack.us או www.tinypic.com את הקישור לתמונה תדביקו בהודעה, תסמנו אותו ולחצו על "הכנס תמונה": תשימו לב- מטרת הדיון היא לא לפתח דיון על המשחקים שיפורסמו בו, לכן הודעות לא קשורות ימחקו. ------------------------------------------ ובתור התחלה... זהו את המשחק!
-
- 1k תגובות
- 116.2k צפיות
-
-
אשכול תאריכי יציאת משחקים החזיקו CTRL ולחצו F כדי להעלות את תיבת החיפוש! כתבו את שם המשחק שאתם רוצים לראות את תאריך השחרור שלו ואשרו. [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TH]Released 18/11/2014[/TH] [TH]Dragon Age 3: Inquisition[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 18/11/2014[/TH] [TH]Far Cry 4[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 18/11/2014[/TH] [TH]Never Alone[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 27/11/2014[/TH] [TH]Raven's Cry[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 02/12/2014[/TH] [TH]The Crew[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 09/12/2014[/TH] [TH]Lara Croft and the Temple of Osiris[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 18/12/2014[/TH] [TH]Metal Gear Solid V: Ground Zeroes[/TH] [/TR] [/TABLE] [TABL…
-
- 1.2k תגובות
- 426.1k צפיות
- 1 follower
-
-
Developer-Runic Games Distributor-Runic Games Designer-Travis Baldree Composer--Matt Uelmen Engine-OGRE 3D rendering engine Release date-October 27, 2009 Genre-Action RPG Mode-Single-player - עמוד הבית- http://www.torchlightgame.com/ אחרי הטיזר שהציג 3 גיבורים/דמויות ולא מעט סקרנות מגיע טריילר גיימפליי ואם זה נראה לכם כמו גירסה רזה של דיאבלו אז יש דברים בגו
-
- 65 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
הורדתי דרך סטים את הדמו של באטמן, היה לי משעמם.. בכ"מ כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה מבקש ממני להתקין את התוכנה של .NV http://i25.tinypic.com/2cfsew6.jpg ואני תוהה לעצמי, מה בידיוק אני אמור להתקין? אין לי כרטיס של NV.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אחרי הטרייל/טיזר הראשון שלא הראה שום דבר, הפתיע אותי הטריילר הזה שנראה כמו משהו שיש למה לחכות. מזכיר מאוד משחקי ילדות דו מימדיים אבל נראה בהחלט טוב ויזואלית/אומנותית משחק הרפתקאות Beat-'Em-Up סטייל זה ענין ממכר http://www.gametrailers.com/video/pax-09-shank/55492
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
כחלק ממאמצי השיווק של חברות המשחקים, תפקיד האריזה הוא מאוד מאוד חשוב יש בו לפעמים את הכוח לגרום לגיימר פוטנציאלי לקנות או לא לקנות את המשחק ב-20 שנים האחרונות ענף הגיימינג התפתח מאוד מבחינה גרפית אך העטיפות תמיד היו מרהיבות ואמנותיות זה דומה כמעט לתקליט/דיסק שהעטיפה נחקקת בזיכרון לנצח. מענין לראות את הטעם שלכם ,אז מהי העטיפה הכי טובה/יפה/אומנותית לדעתכם? (שכל אחד יבחר אחת ויציג תמונה כמובן) אתחיל באחת שעד היום אני לא שוכח והיא כבר בת 17
-
- 39 תגובות
- 5.3k צפיות
-