משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
כללי APB הוא משחק יריות המתמקד במלחמה בין הפושעים לשוטרים בעיר San Paro. במשחק נמצאים מספר NPCים שאותם מעלים רמות ועם כל רמה נפתחים דברים חדשים שניתן לרכוש החל מנשקים,בגדים,רכבים,סמלים ועד לשיפורים לנשק ולרכב. למשחק יש 3 "מודים" של מפות: Social district כאן ניתן לעצב רכבים,לעצב את השחקן שלך,לעצב סמלים לקנות חפצים של אנשים אחרים דרך מערכת מכירה פומבית וסתם להסתובב ולדבר עם אנשים אחרים כשמשעמם. Mission districts 2 מפות גדולות שבהם ניתן לבצע משימות דרך מערכת בניית קבוצות שבוחרת מספר שחקנים מצד הפושעים ומספר שחקנים מצד השוטרים ויוצרת משימה דו-צדדית (2vs2, 3vs3 וכו'), כשאחת הקבוצות צריכה לבצע משימות והקבוצה השניה צריכה למנוע מהם לבצע את המשימה. …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר הצלחתנו בסרטון באסים בבאגז', ישבנו וחשבנו בצוות הערוץ מה אפשר לעשות ? איזה דמות אפשר לקחת שהרבה מכירים ולהעתיק אותה לBF ? אז מצאנו את הדמות, והיא יניר האחמ"ש (לראות את המקורי למי שלא מכיר לפני שרואים את שלנו) דעה אישית שלי בתור מנהל הערוץ, הסרטון לפי דעתי יצא נחמד ולא יותר, אך זה לא יקרה יותר ומעטה והלאה נפציץ בסרטונים אך אני מפרסם בכל מקרה על מנת לקבל תגובות בונות מכם, הצופים צפייה מהנה -
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפרק האלים והמדמם הבא בסדרת משחקי הקרבות מתקרב - ולצידו הנחות משמעותיות מאוד על כותרי העבר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן,יש לי את המשחק Dead Island מקורי. כשאני משחק בו יש לי המון FRAME DROP הכרטיסי מסך שלי הם: Asus 2GB 6950 Crossfire
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 8800GTS והFPS נמוך מאוד משהו כמו 8 FPS ברזולוציה של 860x680 (לא יודע אם זו בדיוק הרזולוציה). יש לי את הדרייבר הכי עדכני וכל שאר המשחקים רצים חלק.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
again later זה ההודעה שאני מקבל שאני משחק ב season לפעמים נותן לי לשחק משחק אחד ואז במשחק השני אני מקבל את ההודעה. ה fifa מעודכן דרך ORIGIN ניתקתי את ראוטר וחיברתי את המחשב ישירות תוך ביטול NIS וה firewall של windows - לא עזר. חיפשתי בגוגל וניסיתי את ה"פתרון" ב EA answer HQ - גם לא עזר. מישהו יודע/נתקל בפתרון שכן עובד? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
עד כמה שאני מצליח להבין ut2k3 יצא עדיין רק בגירסת דמו.....? או שיש כבר את המשחק המלא בחנויות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי את כל המשימות , עכשיו אני במשימה של S בשכונה שלי כשאני הולך למשימה אז זה לא נותן לי לעשות את המשימה זה כותב לי שאני צריך לחסל/להשתלט על כנופיות טרור ואחרי שאני יעשה את זה אז זה יאפשר לי לעשות את המשימה . השאלה שלי זה איך אני משתלט/מחסל כנופיות טרור ? איך הם נראים ואיפה הם ? זה הקטע הזה שכל הבתים בלוס סנטוס בוערים ויש בלאגנים ברחוב .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את Wolfenstien אבל לא מצאתי אותו בסטים ואז בדקתי באוריגין למרות ששיערתי שהוא לא יהיה שם וגם שם הוא היה חסר איך אני קונה את המשחק DRM FREE,עותק פיזי,או פשוט תוכנה כמו סטים רק שאיננה מוכרת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אחים שלי אני יודע איך לצרוב משחקים לאקס בוקס צרבתי מלא אבל יש לי בעיה אחת יש לי הלו 2 לאקס בוקס והוא לא נכנס בדיסק של 4.7 הוא יותר מידי גדול ודיסקים של 8 ג'יגה זה משוכפל בשתי הצדדים אז זה לא טוב אז מי שיכול לעזור לי שיעזורר בבבקשההה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המבצעים הגדולים בחנות המקוונת של פלטפורמת ה-Steam ממשיכים גם היום. בואו לראות מה הם הדילים הכי חמים ברשת כרגע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%99/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פותח על ידי: Hothead Games מופץ על ידי: EA ג'אנר: ACTION RPG, indie מצבי משחק: SP ו LOCAL CO-OP תאריך יציאה: PC - 26/10/2010, MAC - TBA מחיר: 15$ ב - STEAM ממוצע ביקורות: 79 (לגירסת הקונסולות) המשחק עוקב אחרי DeathSpank, משלח הצדק, כובש הרשע, גיבור המדוכאים, במסעו למציאה חפץ רב עוצה בשם "החפץ" (). החפץ, שנוצר על ידי ידיים לא ידועות, למטרה לא ידועה ולפני זמן לא ידוע, נמצא בהישג ידו של DeathSpank! מה הוא החפץ? מה הם כוחותיו? שחקו במשחק וגלו בעצמכם. System Requirements o OS: Windows XP/Vista/Windows 7 o Processor: Intel Pentium 4 (or equivalent) running at 1.7 GHz or greater o Memory: 1 GB of ram, 1.5 GB (Vista and Windows 7) o Hard…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם רציתם פעם לדעת איך חשבו על הדמות של מריו, ולמה הוא דווקא שרברב איטלקי? בסרטון הבא תגלו את כל התשובות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מדיי פעם המחשק ניתקע לאיזה חצי דקה או יותר. קראתי באיזהמקום שזה עובד על 3DFX (כי זה מה שהיה באותו זמן) ואין מה לעשות אלה אם לקנות כרטיס מסך ישן מה שנישמע ממש מצחיק. בכל מקרהיש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יכול לעשות לי טובה ולעשות PRINT SCREEN אני רוצה לראות את ההשוואה בין הכרטיס שלי לכרטיסים אחרים זה ה-PRINT SCREEN שאני עשיתי גרפיקה חרא אבל עדין כיף לשחק משחק בן ז************************* איזה סבבה זה להיכנס להאמר מזכיר לי קצת את בלק הוק דאון יש סינגל ???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחקים האלה כבר מתחילים קצת לשעמם. אז איזה משחק שדומה לאחד מהם את מכירים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי את התרד הרשמי אבל התגובה האחרונה בו לפני 8 חודשים אז לא רציתי להקפיץ אני בפרק 14, וראיתי באינטרנט שאחרי שמסיימים את המשחק אי אפשר להסתובב בעיר אלא המשחק נגמר יש דרך לשחק בלי משימות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק היריות המקוון החדש מבית בליזארד צבר כבר 7 מיליון שחקנים ברחבי העולם, אך האם הוא באמת מצדיק את העניין העצום שהתעורר סביבו? התשובות בפנים אם נסתכל לרגע על סוג המשחקים ששולטים בזירת משחקי המולטיפלייר והספורט האלקטרוני בשנים האחרונות, נגלה שמדובר בעיקר במשחקים מבוססי דמויות גיבורים. גם לחברת Blizzard יש מה לאמר בנושא, ולאחר שהוציאה את הגרסא שלהם למשחקי מובה, Heroes of the Storm, כעת היא ממשיכה עם הטרנד עם משחק מוטיפלייר יריות צבעוני, מהיר ומלוטש בו תוכלו לשחק אחת מתוך עשרים ואחת דמויות שונות – Overwatch. המשחקיות של Overwatch קצת יורשת את הרעיון מ-Team Fortress 2. בכל קרב תצטרפו לקבוצה של שישה אנשים נגד קבוצה יריבה של שישה, ותמצאו את עצמכם באחת מתוך שתיים…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
סוף סוף Vgames פתחה את השרת Ranked שלה.... עד 40 שחקנים, אם יהיה צורך היא תרחיב את זה ל-64 שחקנים!!! לפרטים נוספים: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1006190 Server IP: 213.8.254.38:16568
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Aion פותח מספר שנים על NCsoft, אחת המפתחות הגדולות והחזקות בתחום ה-MMORPG. החברה אחראית, בין היתר, למשחקים מעולים כגון Lineage I&II, Guild Wars, City of Heroes. כל המשחקים זכו לביקורות מצויינות ולבסיס מנויים גדול. Aion הוכרז ב-2006. המשחק יעבוד על מנוע גרפי מעולה בשם Crytek 1. המשחק הושק לפני חצי שנה במזרח הרחוק. תחילה בדרום קוריאה, מדינת האם של NCsoft ובהמשך בסין, יפן וטיוואן. המשחק זכה לביקורות מעולות ובסיס המנויים חצה את רף המיליון במהרה. בחצי השנה האחרונה Aion עבר תרגום מקצועי והתאמה לשוק המערבי. (עיצוב בעיקר) Aion הושק לפני מספר ימים בצפון אמריקה וזכה לביקורות מעולות בקרב הלקוחות. נכון לעכשיו המשחק נמצא בראש הרשימה ב-MMORPG.COM. ביום שישי, ה-25, המשחק יוצא לשוק ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-