עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by EdenC,

שלום, יש לי ג'ויסטיק ומקלדת. אני רוצה לעשות משחק שחקן נגד שחקן בCARBON. חיפשתי שם באפשרויות ולא מצאתי,מישהו יודע? תודה רבה, עדן

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by Funkyzord,

???

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by BeNzZy-BoY,

בטוטריאל מוסבר שצריך ללחוץ על המקש "J" להחזיק לחיצה ואז כשהnose של הגלשן בקצה הגל אז צריך לעזוב.. אבל זה לא מצליח לי.. שמתי לב גם שהמקשים שהמשחק מסביר עליהם זה לא אותם מקשים שאתה משחק איתם.. למשל אם אומרים שמתרוממים על הגלשן עם הכפתור "F" במשחק זה בכלל "D" וכן הלאה.. אז מישהו יודע איך אני עושה AERIALS ??? בבקשה תעזרו לי.. אה וגם אני לא מצליח להיכנס לכיוון המקשים דרך ה-OPTION.. מה הבעיה ? בתודה בנצי :-\

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by shloosh,

זה פשוט המשחק הכי כבד שראיתי בחיים שלי עם המפרט שלי בחתימה... המשחק פועל לאט בשביל מה קניתי מחשב עכשיו?!?!? נמאס לי מהחרא הזה אני עובר לקונסולות!!

• 43 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by *Roe.S,

שלום קיבלתי את המשחק half-life 2 הרגיל ו Episode 1 קיבלתי אותם היום אז אני ממש לא מבין בזה כלום לאחר ההתקנה של half-life 2 יש לי 3 דברים: HALF-LIFE 2 , Counter-Strike Source , Steam 1. קודם כל מה זה ה Steam המציק הזה? 2. המשחק Counter-Strike לא מעניין אותי, אני לא רוצה לשחק ברשת אני רוצה לשחק בHALF-LIFE 2 - יעני במשחק הרגיל מול המחשב עם העלילה אבל איך פותחים אותו?? אני לוחץ עליו פעמיים ואז מופיע לי ה Steam המעצבן הזה ואין לי מושג מה עושים שם כדי לשחק במשחק הרגיל (ב HALF-LIFE ) לעומת זאת כשאני לוחץ פעמיים על Episode 1 אז המשחק נפתח בלי בעיות (אפילו לא הייתי צריך להתקין אותו) צריך עזרה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בתיקייה של המשחק יש מלא קבצי rar ... ועוד כול מיני קבצים שלא ניתן לפתוח אותם ... http://www.mytempdir.com/709871 השאלה שלי איך אני מגיע מהמצב הזה למצב שיש לי קובץ setup ומשם זה לא בעיה... (האם התוכנה d-tool יכולה לעזור בפתיחת הקובץ ) בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק במשחק תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  8. Started by redti,

שלום אני רוצה לדעת איך פותחים חדר בניד פור ספיד החדש? ואיך מגדירים כמה שחקנים יהיו בוא איזה מפה? סוג משחק?(DRAG,CIRCUT,SPRINT,DRIFT,)

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  9. אני מצליח לפתוח מנועיל של very easy.. (שזה להרים אחד כזה).. אבל easy אני לא יכול (זה להרים 2 דברים).. אני מצליח להרים אחד.. ואת השני לא.. ואני צריך לפתוח דלת כזו.. ויש לי רק 5 lockpit או איך שקוראים להם.. אני כל הזמן עושה load מחדש ללא הצלחה..

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מה שאני רוצה לדעת זה איך אני פותח משחק ב quake 3 שסוג המשחק הוא נגיד excessive או instagib, למי שלא מכיר יש את זה בשרתים באינטרנת, אלה סוגי משחק מיוחדים שלמשל כול הנשקים מהירים או יש מלחמה בקבוצות שצריך "להקפיא" את אנשי הקבוצה היריבה. איך אני מתחיל אצלי משחק נגיד excessive ב skirmish ? יש איזו פקודה בקונסול? נ.ב יש לי קובץ שהורדתי כשנכנסתי לexcessive וכך גם לשאר הסוגים תודה מראש לכול מי שמגיב וסליחה על השגיאות כתיב

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  11. איך פותחים סרבר ב counter strike ד"א אני משתמש בserver extractor יש לי תוכנה לעריכת מפה(עדיין לא התקנתי יש לי על המחשב ) ועכשיו אני רוצה לפתוח סרבר משלי..... מי שרוצה לשאול מאיפה הורדתי אז czero.co.il תירשמו ואז בתפריט תלחצו על הורדת המשחק אחר-כך תיכנו לדף הראשי של האתר ותורידו תוכנת סרברים העדיפה עליכם(אני אוהב את server extractor)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. הייתה לי בעיה במשחק ונאלצתי להסירו ולהתקינו מחדש... ואז שבאתי לשחק אז הכביש והשמיים היו מפוקסלים כאלה.... אני זוכר שלכמה היו את הבעיה הזאת... מה עושים?? אני עובד עם הדריברים הכי חדשים (66.93) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by PCguy,

יש לי קונסולת PS1 יש לי אימיג' של משחקים במחשב אך שאני צורב אותם הם אינם עולים בקונסולה והמכשיר קורא צרובים! משהו יכול להדריך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. איך צורבים משחק לסוני פלייסטיישן 2 קובץ WinRAR

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nadav1379,

יש לי משחק לסוני אבל אני לא יודע איך אני יכול לצרוב אותו בשביל לשחק בפלייסשטיין מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by dog,

אני צריך לצרוב, או לאחסן בדרך אחרת, משחק סימס עם הרחבת חיות שהורדתי. זה נדרש לי משתי סיבות . האחת, כי אני צריך להפעיל אותו במחשב בבית אחר. השנייה, כי כמעט ולא נשאר לי מקום בכונן סי (אגב, אפשר להתקין את תוכנות המשחקים האלו בכונן די ? ) וחשבתי להפעיל אותו בכל פעם מהדיסק. אחת הבעיות היא נפח המשחק המגיע ל מעל 5 גיגה (ואף יותר עם ההרחבה) ודיסק דיוידי הוא בנפח מקסימלי של 4.7 גיגה.(הרוקסיו נתן הודעה כי אין מספיק נפח). ישנה אפשרות לכווץ אותו ואחר כך לפתוח (אולי רלוונטי להעברה למחשב אחר) אבל לפיתרון המקום בכונן סי אצלי צריך שהמשחק יהיה מותקן, או יעלה בכל פעם מהדיסק, לא? אפשר הצעה לפיתרון ?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by naki,

ראיתי בחנות של מיקרוסופט במחירים אסטרונומים... חיפשתי בgmg לא מצאתי.. יש cdkey או משהו כזה? תודה

19. Started by STRENGTH,

אני משחק ב CREER ואז עברתי מלא שלבים.. ועדיין אני לא יכול לקנות חלקים.. השאלה איך אני קונה הכל נעול שם וכל המכוניות האחרות כבר מה זה מהירות ביחס אלי.. מה עושים?! צריך עוד לחכות?! בבקשה תעזרו לי!!! :'(

20. היה לי פעם אתר במועדפים שבודק את מערכת המחשב ואז אפשר לבדוק מתוך רשימה אם משחק X יעבוד אצלי. משהו יודע את שם האתר?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. יש להם אתר ? תודה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  22. קראתי איפהשהו(לא זוכר איפה) שהיה אמור להיות למשחק פסקול שינגן באמצע השלבים או משהו מישהו יודע מה שם הלהקה?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  23. איך קוראים למשחק האחרון של AGE OF EMPEERS ?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  24. איך קוראים למשחק הזה שצריך לשבור את כל הלבנים למעלה ויורדים בונוסים ששוברים ואז גם עוברים שלבים וזה ניהיה יותר קשה משחק פשוט ויפה שכחתי מה שמו

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by nadaw,

איך קוראים למשחק הזה? http://gamez.nana.co.il/Article/?ArticleID=211695 אבל המלא.. משחק ישן.. משחק אמיתי לא פלאש מסריח..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.