עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם אני החלטתי לשחק בכול הנסיך הפרסי מ1 עד 5 ולעבור את כולם עברתי את 1 ו2 ועכשיו אני בלשלשח עכשיו אני הגעתי למלך הראשון מין מפלצת גדולה כזאותי עם חרב ענקית ואני לא מצליח להרוג אותה אני קופץ עליה נעוץ תחבר בכתפיהה ובמקום להעיף לה תיד לתת לה מכה היא מפילה אותי מכתפיה הינה פה בתמונה מראה את המפלצת מה אני אמור לעשות תודה מראש בברכה מתן

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by musari,

שיחקתי רשום לי משימה הושלמה אבל השלב לא עובר מה אני צריך לעשות איך משיימים משימה ניסיתי לחזור לרכב אבל גם לא עוזר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. משתלם להיות נועזים: מעריץ של סדרת Fallout שלח לבת\'סדה 5 קילוגרם של פקקי בקבוקים, ויקבל אותם של המשחק הרביעי החדש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a9-%d7%90%d7%aa-fallout-4-%d7%a2%d7%9d-2000-%d7%a4%d7%a7%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%a7%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a8%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by reviZor,

שלום חבר'ה קניתי את המשחק איך שיצא ועדיין לא יצא לי לשחק עם צוות כל כך ומכאן באה השאלה אם יש שחקנים ישראליים שמעוניינים להקים צוות? הניק שלי בUPLAY הוא revirev

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. רגע לפני תחילתה של עונת השופינג הבינלאומית הגדולה, נראה כי עוד ועוד מפיצות משחקים מחליטות לדחות את השקת הכותרים הבולטים שלהן לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-קורבן-לעונת-הדחיות-hitman-החדש-יגיע-רק-ב/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by huber,

מישהו ניסה ויכול להגיד מה האפקט על הביצועים? שווה להריץ על I7 ו GTX 1080 ב 4K?

7. Started by hadarK,

שיחקתי לפני כ-7 שנים בערך במשחק שהייתי רוצה לשחק בו שוב. המשחק הוא דו-ממדי ואתה ילד עם רוגטקה שמנסה להציל או לעזור לאבא/סבא שלו. המשחק נע כמו chicken invaders החלק התחתון נעלם ואתה לא יכול לחזור. זה יהיה ממש נחמד אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את המשחק

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Cryptonite,

שלום, ראיתי כמה תחרויות בינלאומיות של משחקים כמו Unreal Quake ועוד משחקי פעולה.. יש מצב שיש כמה כאלה בארץ? בטח הפרסים צנועים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%92%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-carmageddon-reincarnation-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לכם זמן פנוי אבל אין לכם יותר מדי משאבים כספיים להשקיע? נהדר - הנה תשעה כותרים שלא ידרשו מכם אפילו שקל ויוכלו לספק לכם שעות של בידור לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי מחשב חדש בן שבוע , זה המפרט: AMD 3800+X2 GAINWARD 7900 GT 256MB TWINMOSS 2X1GB ASUS A8N-E ACE 580W MAXTOR MAXLINE 3 250GB הצלחתי לשחק פעם או פעמיים ספלינטר סל אפילו על הגרפיקה הגבוהה ביותר, אבל משום מה ניסיתי שוב במשך כמה פעמים אחר כך והמחשב נתקע כבר במסך הפתיחה. לא שיניתי שום הגדרות במחשב. מה שכן משום מה המשחק כותב שחסר לי את הדבר הבא (שאין לי מושג מה הוא) POWER OF TWO TENDER TARGET SUPPOT. WTF זה??? יש למישהו מושג אם זה באג במשחק או משהו? או שמשהו אצלי לא בסדר...? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by LIOR42,

האם בשביל לשחק במשחק הרחבה של Act of War צריך את המשחק הראשון

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן התופעה מתרחשת בעיקר בשרתים ישראלים (פינג נמוך), בדרך כלל כשאני נהרג, אני מרגיש כאילו יורים בי בנשק של 5000RPM בלי שום אפשרות להתחמק. ניסיתי לשחק עם הNETWORK SMOOTHER (כרגע הוא כבוי), הפינג שלי מעולה (10-15 בארץ), הFPS לא נופל מ100 (משחק על LOW), הפורטים פתוחים (עם DMZ ופתוח בפיירוול של הווינדוס- הורדתי גם תוכנה לוודא שהם אכן פתוחים). יש למישהו הצעה ? חיפשתי בפורומים של באטל-לוג וראיתי שהתופעה די נפוצה אבל אף אחד לא הציע לה פתרון. אגב מה שמוזר - אם יש לי וליריב פינג נמוך מאוד, אמור להיות לי זמן להתחמק. אם יש לי וליריב פינג גבוה, אני כבר אסיים להרוג אותו עד שהוא יקבל ממני את המידע ... ומה שקורה לי בפועל הוא ההפך .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי בערך חודש עד שאוכל להתארגן על PC חדש ואני תקועה עם הלפטופ העתיק שלי. אני מתה משעמום, אז כל רעיון למשחק שיכול לרוץ על לפטופ רגיל (כרטיס מסך ג'נרי, 2GB זיכרון ומעבד T6400) יתקבל בברכה! כרגע יש לי ANGRY BIRDS ומונופול ;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by naoriko,

אז ככה יצאתי מהכלא ואז הגעתי למשימה שאני צריך להשיג 10 מכוניות ולהשים אותם במוסך ולתקן שמתי תיקנתי ונתקעתי אני לא יודע מה הלאה...., בבקשה עזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shlomi2003,

כול פעם שאני מתחיל את המשחק והוא בא להכנס הוא נותן לי את הדבר הזה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632158092189295283-untitled.jpg ואז ניכנס ואני רואה הכול מגעיל כזה מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד לי טוב ?? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by c5123,

hi am playing a warrior in oblivion and i run in to this Will-o-the-Wisp in one of my quest cant hit it and my 1 fire spell i got is not doing the job anyone got an idea how to deal with it www.uesp.net i did look there but did not help much should i really go lvl up my dest/fire spell to keep going?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by huber,

http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~127541,00.html SUNNYVALE, Calif. -- August 12, 2008 --AMD (NYSE: AMD) today announced that it has entered into an agreement with Blizzard Entertainment® that will allow AMD to bundle Blizzards best games across all ATI Radeon graphics products, to deliver a superior gaming experience

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. חנויות הגיימינג הפופולריות של פלטפורמות ה-Steam וה-GOG מציעות לכם מבצעים מעניינים משלהן לרגל חג הקניות המקוון הגדול לכתבה

20. Started by HaVoC_850,

מישהו יודע אם אמורה לצאת הרחבה למשחק הזה בקרוב או בכלל תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by HuGeMouTh,

עברו הרבה מאוד שנים מאז שראינו משחק כמו Rainbow Six (הישנים והטובים יותר) או Ghost Recon, ניסיונות של מפתחים להציע משחקים כאלה למפיצות נכשלו אבל בזכות kickstarter יכול להיות שעתיד הקרוב נראה OLD SCHOOL TACTICAL SHOOTER חדש. Christian Allen עבד בעשור האחרון במספר מפתחות גדולות כגון UBISOFT, Bungie, Red Storm ו Monolith ובין היתר הוא עבד על HALO REACH ומספר משחקים מסדרת Ghost Recon (וגם על Rainbow Six). לא מזמן הוא עזב את החברות הגדולות אחרי שכל הניסיונות שלו להציע משחק מהסגנון שהוא אוהב למפיצות הגדולות כשלו. הינה דף הפרוייקט שלו ב kickstarter, תתמכו בפרוייקט ותעבירו את המסר http://kotaku.com/5893236/christian-allen-wants-your-money-to-make-a-great-old+school-shooter-t…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by opbenesh,

כל מי שיש לו את Portal 2 בסטים קיבל קופון 75% הנחה למסירה. זה יוצא 5$. זה אחלה משחק, ויש הרבה פיצ'רים שווים שצריך סטים בשבילם (יש עורך שלבים וכמות עצומה של שלבים שנוצרו בו, מה שמרחיב משמעותית את שעות המשחק). קיצר אין לי למי לתת, אז אם מישהו רוצה שיגיב פה ואני כבר אצור איתו קשר. רק כדי להיות ברור - אני לא מרוויח שום דבר על לתת את הקופון/לגרום למישהו אחר לקנות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nice-1,

כנראה בגלל שיש לי וודו3 כל הדמויות והמבנים בצבע אפור... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by naveh3,

היי חבר'ה, יש לי empire earth וגם יש לי שם בעיה כשאני נכנס למשחק ישר כל הכתוביות זאת אומרת התפריטים הכל מופיע בסימני שאלה (אין כתוביות באנגלית) ??? :'( :'( ??? ??? למה??? אולי צריך קובץ פיקס כמו ב-gta3 אבל אני לא יודע מאיפה להשיג אותו ואם הוא באמת קיים. אז אם מישהו יודע אז בבקשה. :'(

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום אני מעוניין לרכוש את המשחק "ספיידרמן - חבר או אויב SPIDERMAN FRIEND OR FOE האם מישהו יודע היכן/ באיזה חנות ניתן למצוא אותו? אני מבין שזה משחק בן לפחות שנתיים, 2007 או משהו בדומה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים