משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
איפה טעינו כצרכנים? מדוע בSTEAM משחק כמו XCOM2 מקבל Very Positive בסיכום ביקורות על ידי הצרכנים שרכשו את המשחק? חיכיתי 3 חודשים לפני שהתחלתי היום לשחק בXCOM2 כי שמעתי שהמשחק מלא באגים, והמתנתי בכוונה מספר חודשים עד שיתקנו את המשחק. לאחר כמה עדכונים, ולאחר שסיימתי את רוב המשחקים האחרים, החלטתי היום להפעיל לראשונה את המשחק, בתקווה שאהנה ממנו. מכל ה-400 משחקים שיש לי ב-STEAM, זה המשחק בין היחידים שפשוט יצאתי ממנו אחרי רבע שעה בתקווה שלא אחזור לשחק בו. ולצערי, אני עומד רק בתנאי אחד מבין 2 התנאים ש-VALVE הציבה על מנת לקבל החזר: 1. פחות משעתיים זמן משחק. 2. פחות משבועים מרגע הקניה. אז מה הייתה בעצם הבעיה שבגללה פרשתי מהמשחק לאחר 15 ד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי את המשחק MAX PAYNE 3 רק עכשיו ,מאיזה מוכר בהודו ( עלה לי 94 ש"ח ) בצעתי התקנה + אימות הקוד הסודי שעבר בהצלחה. כאשר אני מתחיל לשחק ויש את סרטון הפתיחה ממש בהתחלה- שמראים את מקס פיין נכנס לחדר - התמונה קופאת ואני חייב לבצע RESTART זה נראה כמו בעיה בכרטיס המסך , אבל יש לי משהו טוב יחסית HD5850 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! הגיע הזמן לקנות משחק חדש (כן, כן, לקנות, עדיין קיימים אנשים שעושים את זה ), ואני מחפש משחק טוב שיענה על הדרישות הבאות: משחק פעולה מגוף ראשון, כמו: Raven Shield. מאוד נהנתי מ-Raven Shield, ואני מחפש משחקים על עיקרון של אתה זה שיורה (מסתכל דרך העיניים של היורה) עדיף משחק של אנשים ולא אנשים נגד חייזרים או משהו בסגנון... אין לי שום הגבלה כספית או הגבלה בעוצמת המחשב שלי (הוא ירץ הכל ). מחכה לתגובות...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחיר של PS3 צפולי להיות!!... http://mediagame.co.il/details.asp?id=1347 XBOX 360 http://www.mediagame.co.il/catalog.asp?cat_id=177
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לראות אם יש פה הרבה אנשים שיש להם את המשחק (לא חייב שהם קנו אותו...) כי יש דרך לשחק ברשת ולראות אם שווה לפרסם את הדרך. אם יהיה תגובות חיוביות נפרסם מדריך ויהיה אפשר להקיים קהילה קטנה =] =] =] =]
-
סיימתי את המשחק על הרמה הבינונית (עם קודים כי נמאס לי מהמשחק באמצע שלו). לא אמרו לי שום דבר על לסיים על Hard כמו שאמרו שאמורים להגיד לי את זה. איפה אמורים להגיד את זה? כי דילגתי על ה-Credits... אם אני מסיים את המשחק אז איפה הסרטון של Starcraft II אמור להופיע כדי שאני אוכל לראות אותו שוב פעם אם אני רוצה? יש איזה Trainer שמאפשר לראות את הסרט כי אין לי כח לסיים את כל המשחק על Hard, גם עם קודים, כל פעם צריך לחכות שזה יטען את השלב הבא וזה יקח קצת זמן... תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים.. אני מחפש את המשחק הכי חזק שיש היום, המשחק שבשביל להפעיל את ההגדרות המקסימליות שלו צריך מחשב של חיל האוויר וזה בגלל שאבא שלי אמר שאני אביא לו את המשחק הכי חזק היום בשוק והוא יקנה לי מחשב שיחזיק את המשחק על הגדרות הכי גבוההות אז אני שואל אתכם אנשים אז תביאו את המשחק פשוט הכי הכי חזק שיש תודה חברה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הצלחתי להתחבר , נכנסתי להגדרות של ה STEAM וראיתי שאני מוגדר בגרמניה , אז שינתי ל ISREAL ואת הגדרות הרשת שמתי ל 2M ומעלה אבל אח"כ הוא הראה לי שה LAN שלי STRICT ואני לא מצליח להתחבר בכלל לשום משחק (מריף את הפינגים עד הסוף ואני מחכה 5 דקות ולא מתחבר.) יש לי מודם של בזק שנקרא PRIVATE BOX - לא מצאתי איך להכנס להגדרות....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר הצלחתנו בסרטון באסים בבאגז', ישבנו וחשבנו בצוות הערוץ מה אפשר לעשות ? איזה דמות אפשר לקחת שהרבה מכירים ולהעתיק אותה לBF ? אז מצאנו את הדמות, והיא יניר האחמ"ש (לראות את המקורי למי שלא מכיר לפני שרואים את שלנו) דעה אישית שלי בתור מנהל הערוץ, הסרטון לפי דעתי יצא נחמד ולא יותר, אך זה לא יקרה יותר ומעטה והלאה נפציץ בסרטונים אך אני מפרסם בכל מקרה על מנת לקבל תגובות בונות מכם, הצופים צפייה מהנה -
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם כבר לא זקוקים לרכוש את Call of Duty Advanced Warfare בכדי לקבל את Modern Warfare Remastered, אך לפי הדעה הרווחת גם שנה לא הספיקה על מנת לפתור את הבעיות שלו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לכם זמן פנוי אבל אין לכם יותר מדי משאבים כספיים להשקיע? נהדר - הנה תשעה כותרים שלא ידרשו מכם אפילו שקל ויוכלו לספק לכם שעות של בידור לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, הורדתי Forza 4 וכחלק מהתקנה בקובץ Readme נאמר שאני צריך להפעיל בווינדוס מצב Developer Mode לפני ההתקנה. כך עשיתי, רק שהווינדוס שלי לא מעודכן כיוון שאני לא משתמש ב Windows Defender, אז כאשר בחרתי באפשרות Developer Mode, הוא ניתקע לי להרבה זמן ב - Searching for developer mode package.. ולבסוף אני מקבל שהמצב מופעל, אך עם שגיאה 0x80080005.. חשבתי אולי מישהו כאן מכיר פתרון לבעיה ומה ניתן לעשות על מנת להתקין את המשחק במצב הזה? או שאני חייב באיזשהו אופן לעדכן את הווינדוס על מנת להריץ את ה Developer Mode ורק איתו להתקין את המחשב ללא error's? רב תודות לעוזרים. חג שמח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
28 שנים אחרי שנולדה בתור מוצר המיועד לעשירים בלבד, ה-Neo Geo חוזרת בגרסה מוקטנת מדליקה - עם מסך מובנה ובקרי שליטה כמו באולמות המשחקים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חבילת הגיימינג החדשה מציעה את המשחקים שמומלצים בידי צוות המיזם הנודע, וכמו תמיד המחיר הוא כזה שקשה מאוד לסרב לו רוצים משחקים טובים בזול? חבילות ה-Humble Bundle הדו-שבועיות ממשיכות להוות את אחד המקורות הטובים ביותר ברשת לשם כך – כשהפעם מדובר בקונספט מעט שונה בו רשימת המשחקים הורכבה על בסיס העדפותיו והמלצותיו של אחד מעובדי המיזם הוותיק. החבילה הנוכחית, שהורכבה על ידי בחור בשם גלן, תעניק לכל מי שיבחר לשלם דולר בודד או יותר את משחק הפעולה האלים Chivalry: Medieval Warfare, את משחק ההרפתקאות המופלא Brothers: A Tale of Two Sons ואת משחק האסטרטגיה Ultimate General: Gettysburg – ובנוסף גם קוד קופון להנחה של 10 אחוזים בהרשמה לשירות ה-Humble Monthly שמציע חבילת משחקים חדשה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני ועוד 2 חברים משחקים בזה, המשחק הוא חינאמי למי שלא יודע, המשחק הוא בדמוי World of Tanks אם נשמע לכם מוכר - משמעות היא tactical team arena, משחקים בצוות של 5 נגד 5 - הקטע המעניין במשחק לעומת WoT זה שאתה צריך ליצור לעצמך את המכונת קרב הכי אפקטיבית שאתה יכול והכי יצירתי שאתה יכול - אם מישהו מעוניין - תגיבו פה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרטים מלאים על התוכנה ניתן למצוא בדיון שפתחתי לפני מספר שבועות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511104.0 מכיוון ששכתבתי חצי מהקוד, החלטתי לפתוח דיון חדש ונקי, על מנת לתת תקציר לתוכנה, סרטון המדגים את פעולתה, וכמובן קישור להורדה. מטרת התוכנה להציג תוכן חדש (DLC) למשחק, ולאחר שהמשתמש בוחר מה הוא רוצה להתקין מתוך הרשימה, התוכנה עושה את כל העבודה: 1. הורדת התוכן. 2. מציאת מיקום המשחקים. 3. התקנת התוכן בלי שום התערבות מהמשתמש. איזה משחקים נתמכים? Left4Dead2 Alien Swarm Armed Assault 2 איזה משחקים יהיו נתמכים בקרוב? Fallout New vegas Oblivion Left4Dead1 (אני תמיד פנוי להצעות לתמיכת משחקים נוספת במייל Zeevs86@gmail.com) למה לי להשתמש בתוכנה? - Dow…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אז זהו, זה מתקרב ... תאריך הShowMatch עם WhiteRa נקבע ל10 לחודש בשעה 8בערב תהנו SECTORIX.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנראה בגלל שיש לי וודו3 כל הדמויות והמבנים בצבע אפור... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו רוצה משחק זוגות 2-2 ? אני וחבר שלי זוג וצריך עוד זוג או כמה זוגות ואפשר יהיה לעות משחקים ליגה משהו כזה... מי שרוצה נא ליצור איתי קשר דרך המסנג'ר: elad551@hotmail.com
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה בזק פתחו שרתים מהירים מאוד במיוחד ללקחות בזק בין-לאומי של HALO,CS,AMERICAS ARMY הסרברים במהירות 30 PING זה האתר של בזק משחקים: games.bezeqint.net תהנו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי משחק והוא תומך רק ב windows xp ולי יש רק windows vista מה עלי לעשות כדי להפעיל משחק . תודה........
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/forzamotorsport3/index.html?tag=gallery_summary;title המשחק נראה מדהים, כל כך פוטוריאליזם, עדיין לא ראיתי משחק שמגיע לרמה כזו של דיוק ברכבים. אין גרסה ל PC?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי חשבון ב-D2D. נתתי מיקוד אמיתי בארצות הברית ובחרתי לשלם באמצעות Paypal. אם אינני טועה Paypal לא מוסרים את פרטי האשראי, רק את הכסף, אז איך הם יודעים שאני לא גר בארצות הברית? ואפשר לעקוף את זה? אני רוצה לקנות Fallout 3.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-