עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בליזארד ממשיכה לכבוש את השחקנים בכל פעם מחדש. משחק הפעולה המקוון החדש שלה, Overwatch, חוגג השקה מוצלחת ביותר עם מעל לשבעה מיליון שחקנים שרכשו והחלו לשחק בו בתוך כעשרה ימים מאז הושק רשמית - מה שהופך את תחילת הדרך שלו לאחת מהמוצלחות ביותר מאז ומעולם, על אחת כמה וכמה כאשר מדובר במותג חדש לגמרי. https://goo.gl/n2ZqM3

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. איך ניתן ואיפה להוריד חינם שחמט

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. המשחק שהושק שבור ל-PC ונבלם לרכישה לאחר מכן, לא יחזור להימכר בחודשיים הקרובים לכל הפחות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/batman-arkham-knight-לא-יחזור-למחשבים-האישיים-לפחות-עד/

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yossi555555,

מה אני עושה אם יש לי בעיה עם השירות של STEAM? שלחתי להם יותר מחמישה מכתבים והם פשוט לא עונים לי. לגבי החלפת משחק MW2 ל MW3 הם ענו לי בחיוב אבל ביקשו ממני לאשר את הזיכוי לארנק שלי שלחתי אישור והם פשוט לא עונים כבר שלושה ימים מה עושים? יש רשות מחוקקת באינטרנט שנמצאת מעל האתרים הללו אם מישהו מקבל שירות לקוי כמו בעולם האמיתי? בנוסף הדרך היחידה לתקשר איתם היא דרך האתר שלהם מישהו מכיר דרך ישירה אגב פניתי ל VALVE והם כתבו לי תודה שפנית אלינו יש לנו מאות אלפי פניות ביום נקווה שנוכל לעלות לך.... עיזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. טכנולוגיית DRM חדשה בשם Valeroa התיימרה לספק תחרות לכוחה של Denuvo, אך נראה כי לפורצי המשחקים היו תוכניות אחרות לכתבה

6. הכותר הגדול הראשון של חברת Ubisoft לשנה החדשה ידרוש חומרה מודרנית ומתקדמת מהממוצע בכדי להיראות ולעבוד במיטבו לכתבה

7. Started by Galit17,

שוחרר המשחק Space Siege משחק RPG מבית היוצרים של dungeon Siege . http://www.spacesiege.com/spacesiege/index.php יש בעיה כשהדמות הראשית הולכת עם 40 FPS למשל, אז היא כזו מקרטעת לפעמים,מישהו יודע אם זה באג?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by WRX,

מי עושה הכי הרבה שישמור תמונה אחרי שהוא עושה.. אני בינתיים עשיתי 75 שניות שזה המקסימום שלי..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DS,

המשחק לכל גרסאותיו קיבל 8.7 (ציון מאוד טוב אין ספק) מאתר IGN. חיקוי של GTA אבל חיקוי טוב! תנו את דעתכם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dana_rafi,

שלום לכולם, עשיתי חיפוש בפורום מצאתי טיפ אך למרות זאת לא הצלחתי. זאת המשימה שאני מטיס מטוס לעבר הים וצריך לעבור דרך החישוק האדום במטוס שבא לעברי.לא מצליח לעבור אותה כבר יותר מ 3 ימים. אשמח אם תוכלו לעבור לי אותה. אני מצרף את השמירה שלי. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Pure-Gold,

שאני משחק בג'נרלס אחרי מספר דקות מתחילות להיות תקיעות קטנות לשבריר שניה וזה נורא מעצבן. אני משחק על רמת פרטים בינונית. יש לי ATI Radeon 9500 Pro 128 MB של הרקולס ( תוך יומיים מיום ההזמנה הוא היה אצלי ). יש למישהו מושג למה יש תקיעות ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חצי שנה אחרי ששוחרר סופסוף מגיעה תמיכה (חלקית) ב RT ו DLSS:

13. Started by Amir Hasson,

המשחקים שאני מוכר זה Dragon ball xenovers 2naruto shippuden storm 4csgoFNAF 3For Honorgarry modGTA IVGTA VJUST CASUE 3L4D2THE WITCHER 2NARUTO STORM 3המחיר שלכם המשתמש שלכם תציעו לי כמה באלכםהמספר שלפון 0525600975http://steamcommunity.com/profiles/76561198067102035/home

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Alex14,

למי שיש את המשחק שאישלח לי הודעה ואז נידבד ;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Master_K,

אנשים... אני שובר את הראש פה איזה משחק מבין השלושה הכי טוב... כרגע אני חושב ש3 זה סתם מריחה מגעילה ל2... 2 הוא חמוד אבל לדעתי אין כמו הכי ראשון... פשוט וטוב... מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by J0n1,

היה פעם איזה משחק כזה שבונים מן בובות כמו בצעצוע של סיפור ואז אפשר להלחם איתן. ואם לדוגמא הפלתי ליריב את היד אני יכול לקחת אותה ולהרביץ לו איתה. מישהו זוכר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בקיצור, אני בשלב בו צריך להרוס את המצודה של Fanja בצפון כדי להכניע אותו. הבעיה שיש לי הגבלה של 20 אנשים וגם אחרי שהפכתי את כולם לDragon Warriors אני לא מצליח להביס אותו. איך שאני נכנס לשטח שלו באה חמולה ענקית של חיילים (נראה לי משהו פי שניים מהחיילים שיש לי) ומחסלים לי את כולם. חרשתי כבר את כל המפה בנסיון למצוא דרך אחרת (מצאתי שביל צר בצד שמאל שהולך לאותו מקום אבל שוב, אותה תוצאה). אם מישהו שיחק בזה ועבר את השלב הזה, אנא, תנו לי טיפים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Tarnrgol,

כשאני מנסה לשחק ברשת אני צריך לפתוח חשבון וכאשר אני עושה את זה זה פשוא אומר לי "password is incorrect plz try again " מה אני אמור לעשות$#^#$ help me plz עידכנתי את המשחק כבר Tar

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Zeev86,

חזרתי לשחק לאחר כמה חודשים של הפסקה. שמחתי נורא לראות שמלא אנשים אומרים שהמשחק תוקן. ו.. הוא עובד לי כל כך על הפנים שהייתי שמח לחזור לתקופה של הקריסות, בערך כשהוא יצא. מה זה החרא הזה?! המשחק כל - כך - לא שחיק שאני לא יכול אפילו לכוון עם הטנק או הנשק. FRAME RATE על הפנים אפילו בHIGH כששנה שלמה שיחקתי על ULTRA. WTF?!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by mahno586,

שלום לכולם העלתי סנייפינג מונטאז' חדש מקווה שתאהבו http://www.youtube.com/watch?v=GsxNLWulbDo

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by wooper,

משהו שיחק ב braid של גרסת המחשב איך המשחק? בגרסת ה xbox הוא קיבל ציון גבוה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yuvyuv,

ערב טוב, לפני כמה חודשים היה איפהשהו בפורום הסבר על איך להעתיק רשימת שרתים מעותק אחר של המשחק ע"י העתקת אחד הקבצים... מישהו יודע על מה מדובר ויכול להצביע על שם הקובץ הנחשק...? בתודה, Yuv...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

בואו לשמוע את הסיפור של אחד ממשחקי הרשת הפופולאריים ביותר כיום: League of Legends, שלא היה הופך לאימפריה ללא כמה מעריצים שרופים של וורקראפט 3 לכתבה: http://hwzone.co.il/מהמרתף-הביתי-אל-פסגת-העולם-הסיפור-של-league-of-le/

24. Started by Domovoi,

nfs:hot pursuit 1 or 2 nfs:high stakes 1 or 2 ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שני משחקי הפעולה הצבאיים הגדולים לשנת 2018 נחשפו רשמית - והם ממש לא מה שציפינו לראות לכתבה

דיונים חדשים בפורומים