עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. עבר לפורום תוכנה - לינק!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DimRah,

היי, יש לי איזשהו קטע ב-BF4. משחק משחק ופתאום משום מקום כשאני רץ, אם אני מנסה לשנות כיוון עם לחצני A ו-D, השחקן שלי ממשיך לרוץ קדימה, גם אם אני עוזב מקש W. בנוסף לזה, העכבר שלי לא מגיב לתנועות. אחרי כמה זמן (זה משתנה מפעם לפעם בזמנים), הכל חוזר לנורמה ואפשר לשחק, אבל זה חוזר כל כמה דק' על עצמו. אם אני עושה ALT+TAB וחוזר למשחק, הכל חוזר לנורמה גם. אם אני מת ועושה RESPAWN זה קורה עוד פעם אחרי כמה שניות-דקות... מה הקטע עם המשחק הזה? זה בגלל המקלדת שלי? לעשות REINSTALL למשחק? אם צריך מפרט או רק את המקלדת תגידו (אם זה קשור למקלדת בכלל). תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם. אני מחפש משחקי יריות (סגנון hitman, half-life) שירוצו על p4 3ghz ו geforce 6600. תודה רבה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אנחנו עדיין לא יודעים מתי בדיוק הרחבת ה-Blood and Wine תהיה זמינה לרכישה והורדה, אך יש לנו סט של תמונות חדשות ממנה שמצדיקות את השם שקיבלה בעוד קצת פחות מחודש יחגוג המשחק The Witcher 3, אחד המשחקים המוצלחים והאהובים ביותר לשנת 2015 וכנראה שגם בעשור האחרון כולו, יום הולדת שנה להשקתו – אבל נראה שזה ממש לא מונע מהמפתחת CD Project RED להמשיך ולהשקיע את מרבית זמנה בהמשך הפיתוח והשידרוג של הכותר, כאילו הגיע אל החנויות ממש זה עתה. אחרי שלל תכני ה-DLC הצנועים והחינמיים שקיבלו כל אלו שרכשו את הכותר, ואחרי חבילת ההרחבה Hearts of Stoneשהושק באוקטובר בשנה שעברה תוך כדי שהיא זוכה לביקורות ושבחים כמעט כמו The Witcher 3 עצמו – כעת האנשים שמאחורי משחק התפקידים עמלים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ItachiSan,

אחרי שאני נהיה מבוקש, מה אני יכול לעשות כדי שהשומרים/bounty hunters יפסיקו לרדוף אחרי? אני עדיין יחסית בשלב מוקדם של המשחק אז אני לא יכול לשחד את השומרים, ולא מתחשק לי לשבת בכלא... אגב ניסיתי להיכנס לכלא ואז לברוח אבל הם עדיין מנסים לתפוס אותי גם כשאני יוצא. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כשאני מתקין את המשחק הוא מבקש ממני דיסק מספר 4 אני מכניס אותו הוא מתקין טיפה ואז הוא נתקע ומראה לי שגיאה שחסר קובץ hl2.ico1 בתקיה hl24.CAB ויוצא מההתקנה. הקובץ hl2.ico1 נמצא בתקיה hl25.CAB מה לעשות? אגב... המשחק הוא מקורי! פעם התקנתי אותו והוא עבד דיי בסדר עכשיו אני מתקין והוא לא...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by naveh3,

היי חבר'ה, יש לי empire earth וגם יש לי שם בעיה כשאני נכנס למשחק ישר כל הכתוביות זאת אומרת התפריטים הכל מופיע בסימני שאלה (אין כתוביות באנגלית) ??? :'( :'( ??? ??? למה??? אולי צריך קובץ פיקס כמו ב-gta3 אבל אני לא יודע מאיפה להשיג אותו ואם הוא באמת קיים. אז אם מישהו יודע אז בבקשה. :'(

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חנויות הגיימינג הפופולריות של פלטפורמות ה-Steam וה-GOG מציעות לכם מבצעים מעניינים משלהן לרגל חג הקניות המקוון הגדול לכתבה

9. Started by eriksexy,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by slim_shady,

http://www.prosieben.de/games_handy/onlinegames/yetisports/games/popup_game_part3/ זה משחק נחמד.... השיא שלי 286.... עשיתי חיפוש והגרסה הזאתי לא נמצאה..... עריכה: 450 .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הפרק האלים והמדמם הבא בסדרת משחקי הקרבות מתקרב - ולצידו הנחות משמעותיות מאוד על כותרי העבר לכתבה

12. יש לי מחשב חדש בן שבוע , זה המפרט: AMD 3800+X2 GAINWARD 7900 GT 256MB TWINMOSS 2X1GB ASUS A8N-E ACE 580W MAXTOR MAXLINE 3 250GB הצלחתי לשחק פעם או פעמיים ספלינטר סל אפילו על הגרפיקה הגבוהה ביותר, אבל משום מה ניסיתי שוב במשך כמה פעמים אחר כך והמחשב נתקע כבר במסך הפתיחה. לא שיניתי שום הגדרות במחשב. מה שכן משום מה המשחק כותב שחסר לי את הדבר הבא (שאין לי מושג מה הוא) POWER OF TWO TENDER TARGET SUPPOT. WTF זה??? יש למישהו מושג אם זה באג במשחק או משהו? או שמשהו אצלי לא בסדר...? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. טוב הדחוף כי יש מבצעים של סטים אז ככה: 1. Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent - ב 4.99 דולר (20 שקל). http://store.steampowered.com/app/13580/ 2. Freedom Force Pack - ב6.74 דולר (26.96 שקל) http://store.steampowered.com/sub/1662 3. Assassin's Creed: Director's Cut Edition - ב9.99 דולר (40 שקל) http://store.steampowered.com/app/15100/ תגידו לי מה מומלץ לקחת כי זה מבצעים בסטים לפני שייגמר. בנוגע לספלינטר סל יש לי את הטרילוגיה ולא נגעתי בה עדיין. פרידום פורס נשמע נחמד. ואססינס קריד נראה טוב אבל אמרו לי שהוא חוזר על עצמו.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by AmitDanan,

קצת מצחיק אבל אני לא מצליח לעלות על הספינה על מה צריך ללחוץ? לחצתי על כל המקלדת ועדיין לא הצלחתי??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Moooshe,

כל סדרת הקומנדוס היתה קשה, ואני יודע שאפשר להתמודד עם הקושי הזה ולעבור את המשימות בסוף, גם אם זה אחרי 30 נסיונות. הבעיה היא שלפעמים רוצים סיפוק מהיר ממשחק, וכל מה שהצלחתי להשיג מקומנדוס 3 זה תסכול. הכל נראה כאילו זו גרסת beta של המשחק - אין אופציות שאפשר לשנות (פרט ל- high/ low details ללא שום פירוט, ורמת הווליום), אי אפשר להפטר מההוראות על המסך גם ברגעים שצריך אינטראקציה עם מה שמאחוריהם, אין מספיק הסברים על מה המשימות, מי נגד מי ומה עושים... המשימה הראשונה זורקת את השחקן במפה ענקית שצריך להגן בה על השגריר. איזה שגריר? איפה הוא? מה העניינים? אני הולך להמשיך לנסות, מקווה שאני אצליח להגיע לאנשהו היום...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by vitalis,

מי שמוכר את המשחק סימס שיתן את המחיר ולמי שיש קודים אז הוא יכול לשלוח לי בבקשה פה בפורום ותנו את כל הפרטים טלפון ובלה ובסימס את הקוד התקנה אני רוצה את האמיתי אני אבדוק את זה לפני שאני אקנה את המשחק

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MISTER WEB,

מישהו מוכן לעזור לי למצוא קראק NOCD למשחק YURIS REVENGE?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני מקווה קודם כל שאני רושם בפורום הנכון כי זה בעייה טכנית אבל שקשורה למשחק COD אז אם צריך להעביר אני מתנצל מראש. רציתי לדעת אם מישהו ניתקל בבעייה ב SOUND במשחק CALL OF DUTY ? יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 שתומך EAX ובאופציות של המשחק יש תמיכה בפורמט הזה אבל כאשר בוחרים בEAX אז המשחק נשמע לא טוב מבחינת חלוקת הרמקולים. הכוונה שלי היא שבמקום לשמוע אפקטים למשל ברמקולים האחוריים של מטוסים ויריות מאחורה אז הם נשמעים בקדמיים והיריות שלי עצמן לא נשמעות בכלל.. הקיצר סלט שלם. אז בגלל זה אני צריך לשחק בפורמט הרגיל של המשחק 2D משהו כזה... וזה לא מנצל בכלל את האפקטים שהכרטיס שלי תומך בהם. יש עוד מישהו פה שנתקל בבעייה הזו ?! תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dd7,

שאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל שגיאה: fatal string manager failed to initialize properly עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי משו מיוחד או שלא הבנתי, מה זה אומר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by stone cold,

Resident Evil: Revelations המישחק שקיבל ציונים מאוד טובים ל3DS יקבל גירסאות לקונסולות הניחות ולPC אני אישית שמח כי זה מישחק שלפי הביקורות מזכיר את RE4 נקווה שלא ידפקו אותו בפורט חוץ מיזה למרות שאני מתכנן בעתיד ליקנות 3DS ,השליטה עם גימפאד נורמלי ומסך גדול בהרבה ניראים לי הרבה יותר מתאימים למישחק הזה מה שכן המחיר שהוכרז ניראה לי גבוה מידי מפורט של ה3DS אבל בטח ירד עם הזמן http://www.maxconsole.com/maxcon_forums/showthread.php?194324-Resident-Evil-Revelations-confirmed-for-consoles-and-PC

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by JohnnyBravo,

http://g4tv.com/thefeed/blog/post/706933/stalker-2-announced.html http://www.vgames.co.il/article/11953.html "After the official sales of the series exceeded 4 million copies worldwide, we had no doubts left to start creating a new big game in the S.T.A.L.K.E.R. universe. This will be the next chapter of the mega-popular game players expect from us" - said Sergiy Grygorovych, CEO of GSC Game World. The game is scheduled for release in 2012.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המחשב שלי, נייד: lenovo T60 T5600 @1.83Ghz 1GB of Ram : מה משחק הפעולה הכי חדש שירוץ על המחשב שלי? אני לא מצפה פה לcrysis או משו.. אבל לפחות hitman... תגידו לי שמות של משחקים, אני מאוד ישמח. תודה! =)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. טכנולוגיית DRM חדשה בשם Valeroa התיימרה לספק תחרות לכוחה של Denuvo, אך נראה כי לפורצי המשחקים היו תוכניות אחרות לכתבה

24. Started by yosda-boy,

שלום, אני מעוניין לקנות מהחנות האינטרנטית IntKeys היא חנות לא מהארץ ואינטרנטית מקווה שאני לא עובר על החוקים עם השם שלה. מישהו קנה משם ויכול להגיד לי שהם אמינים? תוך כמה זמן מגיע סידיקי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nice-1,

כנראה בגלל שיש לי וודו3 כל הדמויות והמבנים בצבע אפור... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים