משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר את משחק ה"נוסטלגיה" Revolt? הקיצר, כשאני מתחל לשחק, אז אין את השעון הזה שסופר לאחור ואז עושה GO! אלא ישר מתחילים לנסוע. איך מסדרים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. כמה שחיכיתי למשחק הזה , אתמול השגתי אותו לאחרי שהכנתי אחלה תשתית (מחשב חדש ב5000 ש"ח + וינדוס ויסטה). אני מנסה להתקין את הדיסק הראשון , ומיד כשמתחילה התקנת המשחק עצמו (אחרי ההתקנה של הרישום באינטרנט שעוברת טוב) הוא טוען כי המחשב שלי לא מתאים... להלן תמונת מצב : http://img122.imageshack.us/my.php?image=123fx7.jpg מה הבעיה ?? הלינק מוביל לעדכונים של WIN XP לSP3 , הקטע שיש לי ויסטה.. אז מה הבעיה? תודה מראש , שחר.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אנחנו עדיין לא יודעים מתי בדיוק הרחבת ה-Blood and Wine תהיה זמינה לרכישה והורדה, אך יש לנו סט של תמונות חדשות ממנה שמצדיקות את השם שקיבלה בעוד קצת פחות מחודש יחגוג המשחק The Witcher 3, אחד המשחקים המוצלחים והאהובים ביותר לשנת 2015 וכנראה שגם בעשור האחרון כולו, יום הולדת שנה להשקתו – אבל נראה שזה ממש לא מונע מהמפתחת CD Project RED להמשיך ולהשקיע את מרבית זמנה בהמשך הפיתוח והשידרוג של הכותר, כאילו הגיע אל החנויות ממש זה עתה. אחרי שלל תכני ה-DLC הצנועים והחינמיים שקיבלו כל אלו שרכשו את הכותר, ואחרי חבילת ההרחבה Hearts of Stoneשהושק באוקטובר בשנה שעברה תוך כדי שהיא זוכה לביקורות ושבחים כמעט כמו The Witcher 3 עצמו – כעת האנשים שמאחורי משחק התפקידים עמלים…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב במשחקים שיוצאים לאחרונה על המנוע הזה הפיזיקה לא זזה באנימציה חלקה 100%. ז"א המשחק יכול לרוץ על 60FPS אבל אובייקטים שזזים (כגון גופות וחפצים דוממים אחרים) כאילו זזים בקיטועים כאלה וזה ממש מבאס אותי, עם כל ההיפ על המנוע הזה. לדעתי הסיבה היא שהמנוע תומך ב-Ageia PhysX, ואם לא משתמשים בכרטיס הזה הפיסיקה תהיה לא חלקה בכוונה. (בדיוק כמו ב-CellFactor אם שמתם לב) ישנם משחקים ישנים יותר עם פיזיקה הרבה יותר משכנעת - אולי בגלל שהיא מיושמת באנימציה שלא נופלת מה-FPS הכללי בו רצים המשחקים (למשל CSS / Doom3) וללא צורך בשום כרטיס פיזיקה. מה אתם חושבים ? האם אנחנו בדרך ל- "אם אין ageia הפיזיקה תהיה גרועה יותר ממה שהיתה פעם" ? או שבכלל אין קשר ל-ageia והפיזיקה סתם מאכזבת ? (שוב אני…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק הפעולה שפותח במקור על ידי יוצרת Far Cry ו-Crysis עושה קאמבק אחרי תקופה ארוכה של שקט, ודווקא נראה לא רע בכלל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-ב-homefront-the-revolution-חוזר-לחיים-עם-סרטון-משחקיות/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמעתי על תוכנה בשם rivatuner statistics server, ושיש לה frame limiter שאמור להגביל את FPS בצורה יעילה יותר מV-SYNC, ובכן ניסיתי את התוכנה בthe witcher 3, הוספתי את פרופיל המשחק, הפעלתי אותו, נטרלתי את V-SYNC, ושמתי את הגבלת הפריימים לUnlimited, על Full screen, ויש קריעות רציניות, מישהו יודע כיצד להפעיל את התוכנה כראוי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה משחק ממש ממש ארוך ובלי סוף משימות, אבל אולי מישהו זוכר. כאשר מגיעים לעיר המדברית בשם ald-ruhn הדמות בשם Aengoth The Jeweler (שהוא זה שמחלק את המשימות בעיר לגילדת הגנבים) נותנת לי משימה. הדמות אומרת לי שאין כרגע אף אחד בגילדת הקוסמים ושאני יגנוב משם פריט שנראה: devil tanto קיבינימט. אני לא מוצא שום דבר כזה .אגב, יש שם ארון שצריך בשבילו pick lock 100 ושני תיבות עם pick lock 75 אני ממש לא רואה את עצמי מגיע למספרים האסטרונומים האלה. יש למישהו עצות הסברים או פתרונות???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Resident Evil: Revelations המישחק שקיבל ציונים מאוד טובים ל3DS יקבל גירסאות לקונסולות הניחות ולPC אני אישית שמח כי זה מישחק שלפי הביקורות מזכיר את RE4 נקווה שלא ידפקו אותו בפורט חוץ מיזה למרות שאני מתכנן בעתיד ליקנות 3DS ,השליטה עם גימפאד נורמלי ומסך גדול בהרבה ניראים לי הרבה יותר מתאימים למישחק הזה מה שכן המחיר שהוכרז ניראה לי גבוה מידי מפורט של ה3DS אבל בטח ירד עם הזמן http://www.maxconsole.com/maxcon_forums/showthread.php?194324-Resident-Evil-Revelations-confirmed-for-consoles-and-PC
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.prosieben.de/games_handy/onlinegames/yetisports/games/popup_game_part3/ זה משחק נחמד.... השיא שלי 286.... עשיתי חיפוש והגרסה הזאתי לא נמצאה..... עריכה: 450 .
-
שיטת הגנת הקבצים Denuvo ממשיכה לתסכל את אלו המתעסקים בפריצת משחקים והפצתם באופן פיראטי, ויש מי שמאמינים כי מדובר בתחילת הסוף עבור התחום כולו על Denuvo, טכנולוגיית הגנת המידע (או הגנה בפני התעסקות ושינוי של קבצי הרצה, אם לדייק) האוסטרית שכבר הפכה למילת גנאי של ממש בעולם של פיראטיות המשחקים,סיפרנו לכם עוד בשנת 2014, כשזו הגנה בהצלחה מפני פריצה על כותרים כמו FIFA 15, Dragon Age: Inquisition ו-Lords of the Fallen לתקופות זמן של שבועות וחודשים שהיו בגדר חסרי תקדים בתחום. הכותרים הללו נכנעו לבסוף והופצו ברחבי הרשת באופן פיראטי, אך עושה רושם כי זה היה רק הסיפתח עבור שחר חדש של הגנות שמיועדות לאתגר את פורצי המשחקים. עתה, משחקים כמו FIFA 16 ו-Just Cause 3 מגיעים עם …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול... אם יש לי משחק צרוב של PS2 .. איך אני יכול להפעיל אותו על המחשב? אם בכלל אפשר..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי איזשהו קטע ב-BF4. משחק משחק ופתאום משום מקום כשאני רץ, אם אני מנסה לשנות כיוון עם לחצני A ו-D, השחקן שלי ממשיך לרוץ קדימה, גם אם אני עוזב מקש W. בנוסף לזה, העכבר שלי לא מגיב לתנועות. אחרי כמה זמן (זה משתנה מפעם לפעם בזמנים), הכל חוזר לנורמה ואפשר לשחק, אבל זה חוזר כל כמה דק' על עצמו. אם אני עושה ALT+TAB וחוזר למשחק, הכל חוזר לנורמה גם. אם אני מת ועושה RESPAWN זה קורה עוד פעם אחרי כמה שניות-דקות... מה הקטע עם המשחק הזה? זה בגלל המקלדת שלי? לעשות REINSTALL למשחק? אם צריך מפרט או רק את המקלדת תגידו (אם זה קשור למקלדת בכלל). תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בקאוונטר סטרייק 60 FPS קבוע, לא זז ולא יורד... עכשיו השאלה שלי היא איך להעלות את זה? אני די בטוח שזה לא המחשב שמגביל את זה כי הגעתי לFPS גבוהה יותר במשחקים אחרים... עשיתי בערך כל קונפיג אפשרי חבר שלי אמר לי שהוא שינה את הקצב ריענון של המסך ועלה מ60 ל100... אני עובד על 85 mhz וזה הכי גבוהה ברזולוציה שאני משתמש בה. ניסיתי גם להוריד רזולוציה ולהעלות את הקצב ריענון ל100 אבל זה לא שינה שום דבר. בבקשה תעזרו
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצליח לשמור בגי טי אי אבל כל פעם כש ראני בא להפעיל את השמירה זה ואמר שיש טעות הודעה טיפוסית של ווינדוס איכספי ויש לי את פיקס והכול . תעזרו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו הם גאונים וזה יהיה זמין בתקופת החיים שלנו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי, נייד: lenovo T60 T5600 @1.83Ghz 1GB of Ram : מה משחק הפעולה הכי חדש שירוץ על המחשב שלי? אני לא מצפה פה לcrysis או משו.. אבל לפחות hitman... תגידו לי שמות של משחקים, אני מאוד ישמח. תודה! =)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חולה משחקי אסטרטגיה (בזמן אמת), ומכיוון שג'נרלס מזמן הפך להיות מאוס, AOW אכן נשמע מבטיח.... אז מה דעתכם, שווה קנייה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום 8) עד לפני כשבועיים בערך הייתה לי בעיית FPS כאשר שיחקתי Half-Life (בעיקר TFC, HL Mod), כאשר ה-FPS היו צונחים ממקסימום של 30-40 FPS עד לאפילו 5FPS! דבר זה הקשה עליי לשחק בעיקר משום שבעיה זו חלה לא על המחשב הרגיל בו אני משחק Half-Life ושאני מקבל בו עד לכ-100FPS (בלי קפיצות FPS). התייעצתי עם כמה אנשים שמבינים דבר או שניים בחומרה והם יעצו לי בהתאם למצב המערכת שלי דאז: Windows 98 SE, AMD K6 500mhz, Voodoo4 וכ-128mb SDRAM ובהתאם למצב הכספי שלי, 1500 ש"ח כדי לשדרג את המחשב שלי במטרה היחידה להעלות את ה-FPS במשחק הספציפי Half-Life לרמה הנורמלית, לקנות כרטיס מסך חדש (Radeaon 8500 128mb) וזיכרון נוסף (עוד 256mb SDRAM). שני הרכיבים הגיעו לאחר כשבועיים בערך והותקנו ע"י טכנאים, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות שאלה ששאלו פה, אז אני שואל?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שהבנתם כבר מהכותרת אני משחק ב Soul Reaver II ואני תקוע ממש אחרי שהשגתי את האלמנט הראשון.... יצאתי מהטירה ולאן עכשיו... ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
UT 2007 יוצא בקרוב מאוד, נכון ? אם כן: יש על זה כבר איזה ידיע על תאיריך מדויק?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין cs ובשביל זה צריך hl אז התקנתי את hl מדיסק צרוב והוא מראה את ההודעה :AR15: :AR15:Service Pack 3 לפני זה הורדתי מהאינטרנט וזה אותו דבר יש לי windows 2000 pro אם מישהו יכול לעזור לי ואם אני יקנה hl אז יעבוד ???? עזרה ??? ??? ???
-
יש לי פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה וגיגה זיכרון ואני מחפש משחקים מלאים טובים ורציניים של יריות ( וכו... ) מגוף שלישי. כן כן אני יודע שיהיו פה כאלה שיגידו לי תשחק בפקמן או משהו כזה אבל העינין הוא כזה, אני רוצה תחילה לנסות לשחק ( מזמן לא שיחקתי ) ואם אני יהנה אז אולי זה יהיה מספיק בשבילי כדי לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב שגם משחקים חדשים יעלו בו, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שאפשר לבדוק דרישות מערכת למשחקים לפי המחשב שלי, מישהו פעם הביא לי אותו ושכחתי את האתר :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-