משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני מצליח לשמור בגי טי אי אבל כל פעם כש ראני בא להפעיל את השמירה זה ואמר שיש טעות הודעה טיפוסית של ווינדוס איכספי ויש לי את פיקס והכול . תעזרו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום את המשחק מסטים, ישר התחיל להוריד את המשחק הרגיל, אבל את המולטיפלייר הוא לא מצליח להוריד, אומר שיש בעיה. כשאני לוחץ על הלינק לעזרה הוא אומר לי צריך לעשות וידו של הקבצים או משהו בסגנון Verifying GCF Cache Files, אבל שאני רוצה לעשות את זה ונכנס לפרופרטיז של המולטיפלייר הוא בכלל לא נותן אפשרות ללחוץ על הלינק של ה- GCF. למישהו יש מושג או רעיון מה לעשות? תודה. עדכון : לאחר שסיים להוריד את המשחק הרגיל משום מה עכשיו הוא מאפשר להוריד את המולטיפלייר, עדיין לא מובן לי למה זה קורה, אבל זה עובד אז שיהיה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%94-%d7%95%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%98%d7%aa-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-baldurs-gate-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a4%d7%95%d7%aa%d7%97/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דום 3 איפה רושמים את הקודים במשחק? אני רוצה שיהיה לי את כול הרובים יש לי מלא קודים רק איפה רושמים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-AA לא יכול לעבוד שיש את האפקט הזה, ולדעתי זה נראה מגעיל (גם מוריד לי בביצועים). ניסיתי לבטל אותו בקובץ Hardware.ini בתוך התיקיה של המשחק וזה לא הלך... אז אם למישהו יש מושג, או רעיון איך אפשר להיפתר ממנו שיכתוב כאן. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם עוד מישהו נתקל בתקלה שאי אפשר להוריד עדכון data pack ל PRO 13 בסוני ? אני די בטוח שהתקלה נובעת מהשרתים של PES כי ניסיתי ממש הכול! החלפתי ראוטר בבית. הפנתי DMZ לסוני פלייסטיישן. החזרתי את הסוני להגדרות דיפולט כדי לשלול תקלה בסוני. הסוני גולש באינטרנט בלי בעיה אבל עדין לא מצליח להוריד את העדכון מקבל שגיאה comunication error
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברה ! אני מטורף על Counter Strike אבל אין לי קוד ואני מת לשחק בבקשה תעזרו לי ! בתודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אירוע ה-E3 הגדול בלוס אנג'לס שתוכנן להתחיל בחודש יוני מצטרף אל עשרות כינוסים גדולים אחרים - ולא יתקיים השנה כלל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי על המשחק Maple Story... נכנסתי לאתר הרשמי וניסיתי להוריד אותו אבל הוא יורד בקצב של בערך 2 Kbps! יש אתר אחר שאני יכול להוריד ממנו את המשחק?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט דיי חזק, (ראה המפרט שלי) והורדתי היום ספלינטר סייל דמו. משום מה, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה, מידי פעם יש תקיעות מוזרות (Zה נראה לי כמו תקיעה של טעינה יותר מאשר זה נראה לי שזה תקיעה של חומרה..) למישהו יש רעיון מה זה, ולמה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נהיגה\הפצצה בטנקים במלחמה. משהו כמו "סימולטור לטנקים". יש למישהו רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אח בן 9 ואני פשוט מחפש משחקים בישביל הגיל שלו אבל משחקים יפים. אז רציתי לדעת עם יש לכם אילו משחקים להציע לי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי שתי שאלות: 1) איך אני מפעיל את המצב של מדידת ה FPS באנריל 2. 2) איך אני מפעיל את ה Anti Aliasing?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מארגן מסיבת רשת גדולה בקאנטרי קלאב כפר-סבא. היא תהיה ארוע רשמי של ליגת ה-"CSL" (ליגת קאונטר-סטרייק). האירוע יהיה פתוח לכ-150 איש וכ-16 קבוצות וכן יתקיים שם טורניר בשיטת פלייאוף. המסיבה תיערך בעוד שבוע מהיום, יום שישי ה-14 למרץ. ההרשמה פתוחה כבר מזה שבוע בכתובת זו. לפרטים נוספים בנוגע למסיבה לחץ כאן. יש לציין כי יהיה מאבטח במקום לדואגים.
-
צפו: GTA V במחשב האישי לעומת הקונסולות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-gta-v-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצויין אני מכור למשחק. ההרחבה הבא יוצא ב 8 בפבואר וההרחבה הרביעית יוצאת בסוף מרץ יהיה אפשר להוריד אותם מהאתר ב 9.99$ מהאתר ההורדות של EA שזה ממש מחיר הוגן. יש רשימה למטה של מה הרחויבו וכמו כן יוצא עידכון 1.2 ורשימת התיקונים שהחשוב ביניהם לפי דעתי הוא שאי אפשר לקפוץ ולירות.... Community Update 1/11/06 Hello everyone and a Happy New Year to all of you. Today we have some big announcements that were excited to share with you! First of all, news about 2 new booster packs that will expand the battlefields of Battlefield 2, Battlefield 2: Euro Force and Battlefield 2: Armored Fury. Euro Force will be released on February 8th and sees the introduction of the all-new European Arm…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה קודים שמביאים 20% הנחה בחנות של EA. אין לי שימוש בהם, אז מה הטעם שאני אשמור אותם. אם מישהו רוצה אחד, תשלחו לי הודעה פרטית ואשלח לכם. *לא תקפים להזמנות מוקדמות (לדוגמא: BF3, ניסיתי). *כל אחד מהם עד סוף החודש (כמעט בטוח), אז אל תבקשו סתם אם אתם לא מתכוונים להשתמש בהם. אני בטוח שיש אנשים שכן ירצו. רק אם אתם בטוחים שתקנו משהו תבקשו. D:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הMULTIPLAYER של CRYSIS 2 אישית בSINGEL מאד נהנתי אבל הבנתי שהSINGEL לא תמיד משקף את מצב הMULTI איך הוא כדאי לא כדאי ? אהבתם? תודה לכל העונים ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק נהדר, אין מה להגיד! גרפיקה פצצה ושלבים מאתגרים (פחות או יותר) אבל מה?.... הגעתי לשלב שבו כל החיילים יורדים מהסירות (ישר אחרי השלב שצריך לעלות לרכבת). איך שאני ושאר החיילים יורדים, קוטלים אותנו כמו זבובים. פשוט אי אפשר להתחמק מזה! לא משנה מה ניסיתי לזוז ימינה שמאלה למעלה למטה וגם לתוך המים! אי אפשר להגיע לחוף... מישהו הצליח לעבור את השלב הזה? אולי איזה טיפ קטן?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יכול להיות שאוטוטו אנחנו הולכים לשמוע מבליזארד שהם עובדים כרגע על דיאבלו 3?! זה יהיה יום מאושר ביותר בשבילי אם זה יקרה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100779 http://news.softpedia.com/news/Diablo-3-a-secret-revealed-1545.shtml
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק החביב Dungeon 2 מחולק ללא עלות כלל למהירי החלטה - ויש גם שלל מבצעי גיימינג נוספים שכדאי לכם להכיר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אתם הולכים לקנות את המשחק:Command & Conquer 3: Tiberian Wars? מתי הוא אמור לצאת בארץ? ראיתי סרטונים,נראה מדהים!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו רבים מאיתנו סיימתי כמה וכמה פעמים את כל משחקי COD שיצאו עד עכשיו (כן אני מודה, לא בדיוק שילמתי עליהם מכספי). עכשיו חשבתי אולי לקנות את אחד מהם דרך STEAM כדי לשחק ברשת. רציתי לשאול אם יש עדיין תנועה בשרתים באחד מהמשחקים (האמת שאני מעדיף את 4) וגם עוד דבר חשוב, איך זה לשחק בשרתים לא מהארץ? יש לאגים? או שאני עדיין תקוע בסיפור של CS וכל מיני אחרים?! תודה לכם =]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר או יודע מהיכן ניתן להוריד ולשחק במשחק "Battery Online" אשמח אם ישפוך קצת אור מדובר בפיתוח קוריאני והוא נראה לי לפי הגיימפליי בסירטונים כמו שילוב לא רע בין COD4 לבין MW2 או אולי בחיקוי מוצלח לבלאק אופס ;D (שאני לא ככ אוהב) לפי מה שהבנתי השם האמריקאי שלו הוא Arctic Wind וגם זה לא עזר לי למצוא הורדה שלו (אם בכלל קיימת) אולי המשחק הזה בשלבי ביטא? בינתיים נרשמתי לאתר הזה- http://vision.webzen.com/bt/ שאמור לספק את ההורדה אבל ממה שראיתי יש שם רק עידכונים הנה כמה סירטונים מהמשחק:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/forzamotorsport3/index.html?tag=gallery_summary;title המשחק נראה מדהים, כל כך פוטוריאליזם, עדיין לא ראיתי משחק שמגיע לרמה כזו של דיוק ברכבים. אין גרסה ל PC?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-