משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המשחק cod modern warfare 2 אני מתכוון לקנות אותו היום מי יכול לעזור ולהגיד לי עם שווה לקנות את זה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק כרגע בskrimish במפה RIVER TOWN. ואני לא מבין איך אני משיג IRON, באזור שיש IRON אני לא יכול לבנות.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב יש לי שאלה: קניתי את המשחק לפני כשנה וחצי שיחקתי מעט כי המחשב היה קצת חלש ולא נהנתי היום התקנתי את המשחק על הלפטופ החדש שלי TOSHIBA L650 10H הכל היה סבבה ואז ראיתי בוונדוס לייב שיש עדכון חדש להוריד הורדתי אותו והתקנתי,ואז פתאום המשחק לא עלה יותר הסרתי את המשחק והתקנתי אותו שוב מישהו יודע מה קרה?,הרי קניתי את המשחק והוא מזהה אותי בלי בעייה(הסריאל נמבר בחוברת של המשחק) האם בכלל אני חייב לעשות UPDATE למשחק? תודה רבה ליאור
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, זה משחק שיצא לא מזמן [למחשב בטוח אבל נראה לי שגם לPS3/360] שאתה משחק בגוף שלישי וזה מתרחש בעיר שהתפזר בה איזה חיידק ואתה צריך להציל אותה. החיידק ממש נטפל לביניינים [גם למגדלי מים שצריך להרוס אם מתקרבים אליהם או שיוצאים מהם מפלצות]. הגיבור/שחקן יכול לשנות את הגוף שלו לגוף אבן / יד שהופכת לשוט/להב וכד'. נראה לי שמסרתי מספיק פרטים בשביל אלה שמכירים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם אתם מתכוונים לקנות תקוד החדש שייצא?וכמה אתם אומרים הוא יעלה?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ואם לא, האם אתם יכולים להמליץ לי על חנות שממנה אפשר להזמין במחיר שפוי (נגיד... בערך 200 שקל?) לא אכפת לי גם לקנות מחו"ל... מחוסר מזומנים
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, מישהו יודע אם יש איפשהו בחיפה קנית SC2 מרוכזת בחצות בליל ההשקה?? ראיתי בכל מיני פורמים שיש ביקוש רב גם בחיפה ולדעתי אין סיבה שלא נפתח קבוצת מכירה גם בחיפה\קריות. אשמח לדעת אם כבר קיים רעיון כזה, אם יש ביקוש לרעיון? ואם מישהו מכיר חנויות משחקים שאפשר לפנות אליהן? חשבתי על באג סניף קריון, השאלה אם יש משהו יותר טוב? אשמח לעזרה בנושא, נ.ב לי אישית פחות חשוב לי המחיר שנשיג, יותר חשוב שנשיג את זה ולא נצטרך להגיע לתל אביב.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי Windows 7 32 bit ואני חשוב לפרמט לWindows 7 64 bit רציתי לדעת אם יכולות להיות בעיות עם משחקים מסויימים במערכת 64 bit. תודה על העזרה
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו חלונות 7 לראשונה. כמו כן הוחלף כרטיס המסך ל- GTX470. לצערי, לאחר שהתקנתי את Steam, לפחות שני משחקים בו מגמגמים ו"קופצים" כל כמה שניות. מדובר ב- TF2 ו-SupCom2. יש לציין שאלה משחקי התלת מימד היחידים שכרגע מותקנים לי בסטים. שני האחרים הם Plans Vs. Zombies ו- Secret of Monkey Island שהם דו-מימדיים לחלוטין ועובדים בלי בעיה. ב-TF2 יש לי גמגומים בזמן משחק שלא נובעים מבעיות התחברות, כי הם קורים גם במשחק מקומי. ב- SupCom2 זה עוד יותר בולט כי אפילו במסך הפתיחה, בו מתנפנפים כמה דגלים- יש לי את אותם גמגומים. בשני המקרים שינוי ההגדרות הגרפיות, עדכון דרייברים, סגירת תוכנות שברקע וכו לא פתרו את הבעיה. חשבו לציין ש bioshock 2 שאינו מחובר לסט…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש משחקים טובים שיכולים לעבוד על כרטיס מסך מובנה של הלוח אם? (3100X)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הסדרה איבדה את הפופולריות מזמן, והמשחקים התחילו לצאת רק יותר ויותר גרועים עם כל משחק חדש מאז TONY HAWKS UNDERGROUND 2, אבל אני בטוח שלפחות חלק קטן מכם פה שיחקו לפחות במשחק TONY HAWK אחד, בPC או בקונסולה, לפחות בסינגל פלייר. מדובר באחד ממשחקים ממש לא רבים, שהקהילה פיתחה והביאה לביצועים שמפתחי המשחק בחיים לא היו מצפים לראות ממנוע המשחק ומה שהפיזיקה שלו מאפשרת. אני מאמין שזה אחד ממשחקים בודדים שאינם FPS אך פיתחו (בזמנו, עכשיו כבר כל הERA נגמרה) תחרותיות וטורנירים גדולים ורציניים, וקהילה עם אופי מיוחד וייחודי משלה. אני אפשר לומר שחקן VETERAN של THPS, משחק כבר משהו כמו 5 שנים ואמנם זה היה נורא נדיר, אבל היו שחקנים ישראלים בודדים במשחק, כשרובם המכריע היו שחקנים לא רעים בכלל. …
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
המשחק אוטוטו יוצא וחשבתי למה לא לעשות למשחק דיון הוא נראה ממש מעניין ומהנה אז בקיצור ולעניין, אנחנו למעשה נשחק עם זמן, בדומה לtimeshift תיהיה לנו שליטה מלאה על חולות הזמן. אנחנו נשחק בתור חייל אמריקאי שמגיע לאי מסתורי תחת שליטת הרוסים שבו מתבצעים ניסויים מוזרים שגורמים לאי לנוע קדימה ואחורה בזמן, מה שהשפיע על הסביבה בצורה מאסיבית, צמחים ובעלי חיים עברו שינויים אבולוציונים ופיתחו יכולות מוזרות והרוסים עצמם משחקים עם נפלאות הזמן בעזרת מכשיר הTMD שאנחנו מצליחים לגנוב ולאט לאט מתחילים ללמוד להשתמש בו. לרשותינו יעמדו מספר מצבים של המכשיר כגון הרצה אחורה שנותן לנו להעביר את הזמן אחורה, נוכל להחזיר גשר שהתרסק אחורה כאילו היה חדש או לגרום לאוייב לחזור אחורה בזמן למצב עובר , תוכלו…
-
- 40 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
מה לדעתכם הכלים שצריך לבנית משחק מחשב? ולמה אין חברות ישראליות שמפתחות משחקים? (זכור לי שהיה פעם איזה משחק ישראלי אבל כנראה שלא הצליח יותר מידי)
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ביטא פתוחה למשחק למי שרוצה לנסות: http://world.needforspeed.com/home יצא לי לשחק קצת וההיתרשמות בינתיים טובה.השליטה במכונית די קלה ולא ממש מאתגרת,הגראפיקה לא בשמיים וגם אין הרבה אופציות להוסיף (חוץ מסקלה של מינ' ומקס'). יש שלושה מצבים: מולטי,פרטי ושחקן יחיד. הסרברים מפוזרים על המפה וצריך להיות על האיקון של המירוץ ולהיצטרף. כמסיימים מירוץ אפשר לראות כמה כסף הרווחתם וrep points. אחרי זה בוחרים בבונוס אחד מתוך 6. יש גם נקודות שנקראות boost points. איתם אתם יכולים לשפר את הניטרו,לשפר את המכ''ם שקולט את השוטרים,להעלות את אחוזי הזכייה שלכם בכסף ועוד. זהו בינתיים. לא יצא לי לשחק הרבה כי משום מה המשחק לא מתחבר לי לשרת עכשיו אבל זה יכול להיות משחק די טוב להעביר איתו את הזמן.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בן 3 שנים. המעבד שיש לי הוא ATHLON 3700, ולאחרונה החלפתי את כרטיס המסך ל- RADEON 4870. המסך שלי ברזולוציה 1680X1050. השאלה שלי היא כזאת. כבר הרבה זמן אני רואה שדרישות המערכת להפעלת משחקים היא מינימום מעבד כפול ליבה. לאחרונה הצלחתי להריץ את DRAGON AGE ן-CODMW 2 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו לי חלק. ב-DRAGON AGE נתקלתי בהאטה במשחקיות רק בשוק של דנרים ובקרב האחרון מול הדרקון. גם WOLFENSTEIN ו- DEAD SPACE רצים לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות. המשחק היחיד שסרב אפילו להתחיל את ההתקנה הוא BATMAN ARKHAM ASYLUM, בטענה שהמעבד שלי לא עונה על הדרישות המינימאליות. אז מה הסיבה שהדרישות הרשמיות שמפורסמות עבור המשחקים דורשות מינימום מעבד כפול ליבה? האם BATMAN הוא…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום יש לי יום הולדת וקיבלתי מתנה מea לקנות משהו בחנות הוירטואלית שלהם ב10 יורו. זה הלינק למה שאני יכול לקנות:http://eastore.ea.com/store/eaemea/cat/offers/categoryID.14365500 האם כדאי לי להזמין battlefield 1943 שאפילו לא יצא ויש לו הזמנה מוקדמת? ואם לא איזה משחק כדאי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צירפתי תמונה מישו יודע מזה עושה??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170509412757&ssPageName=STRK:MESELX:IT וזה דוד שלי מאמריקה מוכר!
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות עשיתי פורמט למחשב, לאחר הפורמט אני התקנתי את המשחק מחדש אני נכנס למשחק ברשת והמשחק לא מוצא לי שום סרברים (לפני הפורמט הכל עבד), כמו כן כאשר אני פותח משחק אף אחד לא יכול למצוא אותו ואני לא יכול למצוא משחקים שאנשים אחרים פותחים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
משהו?תאריך יציאה?או שעדיף לא לחכות לו?(אולי יהיה אכזבה) אין דיון ראשי?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד בחינם גירסאות דמו של משחקים חדשים, בעיקר מהסוגים: אקשן (FPS כמו UT וכו'), כדורגל (פיפא, PES), מרוצים, פלטפורמה וכו'. לאיזה משחקים יש גירסאות דמו "נדיבות"?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-