משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלחו לי מייל שנבחרתי מכל אלו שהמתינו להרשמה. עכשיו הם נתנו לי שנה חינם, אבל הם רוצים את כרטיס האשראי שלי על מנת לוודא שאני מעל גיל 18. האם האתר הזה אמין? שווה לתת להם מספר כרטיס?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אולי זה יעזור למי שיש תקלה במשחק הנ"ל מדובר בתקלה שמופיעה בטעינה של המשחק, COD ו CODUO ההרחבה. כן כן, משחק ישן אבל עדיין משחקים בו. אז רציתי לשתף. למי שיש כרטיס של ATI עם הדרייברים האחרונים 10.6 או 10.5 יגלה שהמשחק נתקל בשגיאה בטעינה ויקבל את ההודעה הבאה=Buffer overrun detected Error הפיתרון לזה פשוט מאוד, להוריד את ההתקנה של הדרייברים של ATI גירסה 10.4 להפעיל את ההתקנה רק בכדי שההתקנה תחלץ את הקבצים , בחרו את התקייה שיהיה לכם נוח למצוא אותה. בדרך כלל זה c:\ATI\Support\10-4_xxxx\packages\drivers\xxxxxx (לא להתקין את הדרייברים רק לתת להתקנה לחלץ וזהו!) אחרי זה לכו לתקייה שחילצתם את הדרייברים מגירסה 10.4 לעיל. מצאו את הקובץ atioglxx.dl_ אל תשנו את השם שלו או משהו כזה. פשוט…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי כאן את המשחקים האלו. רציתי לדעת מה לדעתכם היה משחק יותר מעניין ? מבחינת גרפיקה והכל הם אותו דבר אני מניח, רק קו עלילה שונה. התחלתי לשחק קצת ב Lost and demand ושמתי לב שהרבה מסגנון המשחק הוא סביב האופנועים והקנופיה ופחות "לבד". מה לדעתכם היה משחק מוצלח יותר? ממה נהנתם יותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בנתיים אני מחכה למאפיה 2 האגדי , שיחקתי לא מזמן הנסיך הפרסי החדש ועברתי אותו - נחמד פלוס. כל הSHOOTERS החדשים פשוט על הפנים, משעממים וחוזרים על עצמם, לא משהו שלא ראינו בשנים האחרונות... כל משחק שעובר לי במחשב אני מתבאס מחדש. איזה משחקים חדשים יש ששווים קנייה? ואני לא ממש מת על מולטיפלייר אבל אם יש משחק ממש מומלץ (לא להיות שקופים ולהמליץ על COD) שוט! תודה רבה
-
- 47 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכם! ראיתי מזמן שיש חנות מאנגליה/בריטניה אם אני לא טועה שמוכרת משחקים בזול אני זוכר שמאוד הרבה אנשים קונים משם משחקים והם מביאים אותם לארץ אני לא זוכר בדיוק איזה חנות זאת, מישו יכול להזכיר לי? יש מצב שזה האתר הזה? GAME.CO.UK???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי משחק דרך ההאינטרנט והגיע לי הסידי'קי התקנתי את המשחק ובדקתי שבאמת לא היה שימוש בסידיקי ולאחר מכן שיניתי את הסיסמא והגדרתי שם מייל...המשחק עבד כמו שצריך והתחלתי את הרקוד מהתחלה .. לאחר שבוע שאני מנסה להתחבר הוא טוען שהסידיקי בשימוש הכנסתי שם את הפרטים הנכונים וזה מבקש ממני לתת בנוסף CD KEY כמו שקיבלתי בהתחלה וזה עדיין לא עובד . מבקש את עזרתכם ,למי אוכל לפנות ומה לעשות כל עזרה שתתקבל אודה לכם מאוד...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין קניית משחק Retail לבין קניית CD Key חוץ מהקופסא ? למשל Starcraft II החדש, האם רכישת המשחק בגירסת Retail ב- 240ש"ח, תתן לי משהו על רכישת CD Key ב- 200-220ש"ח ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך הצעות למשחקים אחד מול השני ברשת הביתית שיתאימו למחשבים ישנים (פנטיום 4)
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
ראיתי בסטיקי שהוא אמור לצאת בנובמבר.מצד שני אתמול ב20 לחודש היה אמור לצאת WORLD לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה? שני משחקים ביחד?בחצי שנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
בדקתי את הדרישות באתר systemrequirementslab.com והמשחק עדיין עובד לאט מה לעשות? הנה התמונות: http://img27.imageshack.us/img27/6992/58555648.jpg http://img219.imageshack.us/img219/8923/61338267.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות להרחיב את גודל הפארק, הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה. מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
המממפ...הרגע שמתי לב שהמשחק הזה יוצא גם לPC. זה נשמע קצת חשוד כי אני די בטוח שבדקתי בעבר הלא רחוק וקיבלתי רושם שהוא יהיה רק לקונסולות. מה דעתכם-רענון סטייל "ארקהאם" למותג שלא עובד כראוי למשחקים עד היום(ויש שיגידו גם לא עובד כראוי לקולנוע... ;D) או עוד משחק מותג דלוח ומחופף? ומישהו בכלל מודע לזה שהוא יוצא גם לPC?(רק שלא יצא פורט גרוע...)
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה זה DLC PACK? זה המשחק המקורי? ואחרי ME הולך ME2? או יש משהו באמצע?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איזה משחק יותר טוב משניהם? אשמח גם לשמוע ביקורות קצרצרות מאנשים ששיחקו כדי לעזור לי במה לבחור. כמובן שהולך לקנות מקורי אז שהמשחק יהיה שווה את כסף.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Publisher: City Interactive Developer: City Interactive Release Date: May 25, 2010 המשחק נראה על פי הטרייל חביב למדי אם כי כמה אפשר לשחק ברשת רק עם סנייפר? בנוסף החברה שאחראית על הפיתוח די ידועה במשחקים הז'אנרים שלה. Exclusive Multiplayer Debut Trailer http://www.gametrailers.com/video/exclusive-multiplayer-sniper-ghost/100138
-
- 41 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה מאז שעברתי לווינדוס 7 הFPS הוא 60 קבוע ולא יותר , איך אני יכול להגדיר בווינדוס 7 שהיה לי 100 FPS כמו שיש בווינדוס XP ? דר"כ כרטיס מסך NVIDIA 8600GT , תודה רבה לעוזרים,ניסיתי למצוא מדריכים ולא מצאתי אז אתם הישועה האחרונה שלי . תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כדי לשחק עם אחי.... משחקי ספורט פעולה אולי משהו מעניין עוד יש ועוד שאלה אפשר איכשהו לחבר 2 מקלדות כדי שנוכל לשחק שתינו במקלדות....???
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
-
אני רוצה משחק כדורגל טוב..למחשב איזה עדיף הפרו אבולושן 10 או הפיפא 10 חשוב לי שיהיה אפשר לשחק דרך ההמאצ'י , משחק lan כאילו
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שמעוניין לשחק בdirect ip שייצור קשר דרך messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק ומאוד התלהבתי, שיחקתי דיי הרבה זמן אבל לא הבנתי איך אני אמור להגיע לדברים המגניבים באמת - כבישת טירות, מבצרים, גביית מיסים, מלחמות בין ממלכות, דברים כאלה. אז, איך מגיעים לזה? ובעצם איך מתקדמים במשחק? ודבר שני, מה שונה הדמו מהמשחק המלא? כי בדמו יש המון אפשרויות ולא נראה שיש הגבלות בכלל. תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
משום מה היום נזכרתי במשחק שראיתי טריילר שלו אצלך חבר בערוץ המשחקים שהיה ביס לפני כ-4 שנים. בטריילר היה מוצב/מחסום אמריקאי בתוך עיר עיראקית, עם זכרוני לא מטעה אותי היה שם גם את קונסוליה של ארה"ב. הטריילר נגמר בקטע של העיר מלמעלה שרואים את האזור של המוצב. מעזרה עד כה בפורום אחר יש לציין שזה לא: BF2 Soldier of Fortune America's Army SOCOM Close Combat: First to Fight Iron Storm Conflict: Desert Storm Full Spectrum Warrior Delta Force
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה בכותרת.. רוצה להזמין את test drive unlimited ולא בא לי על ללכת לקנות דיסק (גם יותר זול), פשוט רוצה להוריד ישירות לקונן כמובן בתשלום... מישהו מכיר אתר כזה? חבל שאין בסטים.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
זה משחק אסטרטגיה מלפני 4 שנים בערך. היה בזמנו פצצה מבחינת גרפיקה זה בתקופה מודרנית ואתה מתחיל כמפקד של יחידה שאמורה למנוע פיגוע או משהו כזה. בסוף העולם מדרדר למלחמה בגלל שעשו פיגועים נגד מפעלי נפט בשביל להעלות את המחירים שלהם. זה העלילה פחות או יותר. מקווה שמישו יודע על מה אני מדבר תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-