משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משחק שאני יכול להטייס מסוק צפע (קוברה) יש לכם שמות של משחקים? האם אפשר?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מנסה בזמן האחרון לשחק במשחק ישן בשם Heist. בגלל תכנות גרוע כל לחיצה מפורשת כלחיצה ארוכה. מאחר ולחיצה קצרה היא ללכת או לירות וארוכה היא בחירה מרובה, קל להבין את הבעיה. כרגע הדרך היחיד שבה אני מצליח ללחוץ ולשחרר מספיק מהר היא ע"י "הפלקת" הכפתור השמאלי עם האצבע. ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו. כל אופציות ה-Compatibility ב-7 לא עזרו. ניסיתי להריץ את המשחק מ-XP ע"י VM. ניסיתי להוריד את ה-polling rate למינימום של 125Hz (עכבר G5). ניסיתי תוכנות שמאמצות את המעבד, המשחק קירטע אבל זה עדיין לא עבד. ניסיתי להוריד את ה-priorety במנהל המשימות להכי נמוך. בהמלצת חבר ניסיתי גם להשתמש במתאם PS\2 (עם עכבר אחר, ה-G5 לע יכול לעבוד דרך PS\2) לא רק שלא עזר, עכשיו גם ה"פליקים" לא נקלטו, כנר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם אם יש שתי מפות, כמו CHASER שאני משחק בערך 6 שנים ולא נמאס בכלל, הבעיה שלא תמיד יש שחקנים בשעות הלילה. היה פעם משחק לא רע שנעלם שדמה ל FARCRY גם עם שם קצר, היו שם אויבים רגילים וכאלה שבתוך רובוט(סטייל רידיק אבל פחות אמודאי). בערך לפני 5-4 שנים. מה רץ עכשיו בחינם? יש דברים חדשים חזקים? AMERICA,S ARMY יותר מדי קשה וגם אני גרוע בו ממש. עריכה: גיליתי, קוראים למשחק F.E.A.R ונראה לי שאני אוריד אותו אבל בטח אין כבר הרבה אנשים. GUNZ היה מצועצע מדי, לא אהבתי.
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש משחק עם עלילה מוקשעת כמו the witcher או mass effect 2 ושיהיה לו גרפיקה יפה (מאוד חשוב). הבנתי שיוצא מתישהוא the witcher 2 שמאוד אהבתי את הראשון, הוא וoblivion היו ממש נהדרים בשבילי. למישהו יש משהו עלילתי (אפשר גם יריות), גרפיקה טובה ומושקעת אבל לא אימה?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אם יש כבר דיון כזה אז אני מתנצל מראש כי לא ממש מצאתי אחד כזה. יש לי paypal ועדיין לא יצא לי להשתמש בו. לצורך העניין אני רוצה לקנות את המשחק Dragon Age: Origins אני אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. מחפש סימולטור מטוסי קרב טוב, כמושן שיש תמיכה בג'ויסטיק. גרפיקה חשובה אבל הכי חשוב שהסימולציה תיהיה טובה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משחק מ YNET קישור חמוד מאוד , מארבעת היסודות יוצרים ובוראים את העולם ע"י צרופים של אלמנטים http://y.net-games.co.il/game/puzzle/402/?utm_source=ynet&utm_medium=computer&utm_campaign=article_dok_Games
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.destructoid.com/need-for-speed-world-hits-1-million-users-becomes-free-183506.phtml שחקו עכשיו!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הורדתי את גרסת ה Clonedvd של ELiTE, אני השתמשתי בPhoenix כמו שצריך וזה חילץ הכל, התיקה שוקלת כ5.8 ג'יגה. אני העתקתי את הקראק המעודכן ביותר לתיקיה PC, כשאני מנסה להפעיל את המשחק לא קורה כלום אני לוחץ על הקובץ mafia2 אבל שום דבר לא קורה זה לא פותח לא את המשחק ולא הודעה לא error פשוט כלום, נכנסתי למנהל המשימות ואני רואה שזה לא פתח כלום. יש לי וינדוס 7 Ultimate באנגלית, יש לי מחשב חזק ואני ניסתי להפעיל את המשחק כאדמין.. אין לי מושג מה לעשות, מישהו יכול בבקשה לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדו', האם יהיו כמה סוגים של מכוניות? כי המסרטונים נראה שיש רק את הF1.
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חזק יחסית Dell Studio XPS 1640 Intel Core 2 Duo P8600- 2.40GHz, 3MB Cache, 1066MHz 4GB DDR3 1GB ATI Radeon HD 3670 והתקנתי את המשחק Sniper: Ghost Warrior ואחרי 15 דק' של משחק הוא מתחיל לזוז בדיליי.. צריך לחכות בערך 5 דק' עד שזה יסתדר, ושוב זה זז בדיליי וחוזר חלילה.. מישהו יכול לעזור לי בפיתרון הבעיה? יש לי כרטיס מסך חזק יחסית
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים... בעיקרון אנחנו מחפשים משחקים, אנחנו 4 חברים, לכולנו מחשבים חזקים שיסבלו משחקים חדשים. כרגע אנחנו משחקים המון Generals zero hour, כבר שנים האמת.. אנחנו אוהבים משחקי אסטרטגיה, ורצוי מאוד שיהיו כמה שיותר ריאליסטים. זאת אומרת בלי חייזרים מוזרים וכל מיני דברים הזויים. למרות שזה לא קריטי. ואם אפשר, משחק אסטרטגיה פשוט.. זאת אומרת, אסוף כסף > תבנה צבא. ולא כמו המשחקים שראיתי לאחרונה שאתה מוגבל מבחינת יחידות.. או שכל X זמן אתה מקבל X יחידות.. וכל מיני דברים הזויים כאלה. יש המלצות? לא חייב להיות משחק חדש.. מעבר לכך, המלצות לכל משחק שיכול להיות כיף ברשת, שאפשר לשחק בו 4 שחקנים ביחד נגד המחשב או זוגות אחד נגד השני.. או אפילו כולם נגד כולם... לא אכפת לנו אם זה shoot…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני סיימתי את הסינגל ב MW2 ורק אז עברתי למולטי, הפעם אני אשחק בסינגל תוך כדי ואתם?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפיצה: Ubisoft מפתחת: Ubisoft Montreal תאריך יציאה: 27/04/2010 דף בית: http://splintercell.us.ubi.com/conviction טריילרים: http://www.gametrailers.com/game/splinter-cell-conviction/4767 פלטפורמות: PC , XBOX 360 ביקורות: IGN 9.3/10 GameSpot 6.5/10 GameZone 8 / 10 Cheat Code Central 4.3 / 5 PC Gamer UK 87 / 100 GamePro 5 / 5 דרישות מערכת: Minimum System Requirements OS: Windows XP/Vista/7 Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.8 GHz/Athlon X2 64 @ 2.4 GHz Memory: 1.5 GB for Windows XP; 2 GB for Windows Vista or 7 Hard Drive: 10 GB Free Video Memory: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800/ATI Radeon X1800) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: …
-
- 40 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
מישהו משחק ב DLC הזה לא יודע מה קרה לי , אבל נתקעתי כבר על ההתחלה בספריה לא ברור לי מה עליי לעשות עם ה ספרים ואינדקס הספרים מישהו יכול לתת טיפ ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן... יש לי משחק מקורי של ''ספילנטר סל צ'אוס תאורי'' ואחר ההתקנה הוא דורש להפעיל את המחשב ומחדש ועדיין אחרי כמה פעמים הוא לא עולה וממשיך לדרוש הפעלה מחדש... ניסיתי במאיפינים של של האייקון את האפשרות שיעבוד כמו ב-XP ועדיין לא עוזר הוא מעודכן לפאצט הכי גבוה 1.5 אבל עדיין לא זז... גם בSTEAM אני רוצה לצרף אותו לרשימת המשחקים.. והוא דורש CD-KEY כמה פעמים ניסתי והתוכנה אמרה שהקוד שגוי(וכנזכר לעיל הוא מקורי) בדקתי טוב טוב אם לא שגיתי באותיות אבל לא... ניסיתי עם מקפים (-) וגם בלי.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: לאחר שבועיים של רישומים הטורניר הגדול ביותר שהיה אי פעם בישראל יוצא לדרך. רשומים 97 שחקנים, צריך לראות בכדי להאמין תשעים ושבע שחקני sc2 בטורניר הכי גדול שהיה אי פעם בישראל. היום בשמונה בערב תעבור ההגרלה של שלב הבתים, שידור וידאו של ההגרלה יעלה לרשת....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתחלת המשחק, המסך לא מזהה את המשחק וכותב שגיאה: input not supported מסתבר שזה נפוץ במסכי ACER, דבר זה קורה מתי שהרזולוציה של המשחק גבוהה מידי. ולכן המסך לא מצליח לקבל אות. כיצד אפשר לשנות רזולוציה מבלי להכנס למשחק? (ז"א בוינדואוס, דרך קובץ הפעלה וכו') תודה
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום. מתוך סקרנות, אני מאוד מעוניין לשאול: מדוע לבחור לקנות מחשב אשר מיועד למשחקים (ומחשב כזה עולה המון כסף), כאשר אפשר לרכוש קונסולת משחקים (Sony Playstation, Nintendo Wii, Xbox) במחיר הרבה יותר זול? מחשב לגיימר רציני יכול להגיע ל 6, 7, 8, 9 ואפילו 10 אלף שקל, כאשר PSP למשל עולה 300 דולר. מה ההיגיון? אני שואל מתוך סקרנות גרידא. [השאלה התעוררה בראשי כאשר יצא לי לשחק לאחרונה - לאחר שנים רבות שבהם לא ראיתי אפילו משחק - ב sony PS, והייתי ה-מ-ו-ם מהגרפיקה, המהירות. לכן אני שואל את עצמי - איזה מחשב יכול להתמודד עם גרפיקה כזאת, עם מהירות עבודה כזאת, ואם ישנו - המחיר שלו בטח יהיה מ-ט-ו-ר-ף. לא?]
-
- 70 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
טוב חברה אני יודע שאני עובר על חוקי הפורום הזה אבל רוח החג צריכה להיות גם במשחקים אז.... שהיה לכולנו שנה טובה וחג שמח. שנה של ניצחונות. שנה של RATIO גבוה. שנה של משחקים ממכרים. שנה של מחירים של משחקים נמוכים.... . שנה טובה לצוות הפורומים שלנו, מי ייתן וימשיכו בעבודה נפלאה, בתמיכה, בהקשבה, ובמענה. ושנה טובה לכל צוות HWZONE. שנה טובה לכל חברי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קניה דרך התוכנה הזאת בטוחה? (דרך הכרטיס האשראי) אני לא מפיץ את הפרטים שלי של המשתמש בטח לא סיסימא.. ואני בודק באופן קבוע את המחשב שלי בתוכנה Spybot - Search & Destroy זו השתדלות מספיקה? או ששמעתם שקרו מקרים לא נאימים בעת ביצוע קניה שכזו?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המצנח במשחק Just Cause 2 שהוא פשוט לא נפתח על ידי לחיצה על המקש רווח גם שינוי הכפתור לא עזר. הדמות פשוט נופלת מגובה רב ולחיצה על הרווח לא גורמת לפתיחה של המצנח כמו מקודם. יתכן ונעלם המצנח וצריך לקנות חדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם החלפה של דיסק שרוט? יש לי דיסק שרוט של BF2 (השתמשתי בו הרבה) והכונן לא יכול לטעון את הדיסק מרוב שהוא שרוט, מה אני יכול לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני יודע שיש דיון ראשי למשחק אבל הסיבה היא שאני פותח את זה היא כי אני רוצה להבהיר נקודה ממש חשובה. אני לא יודע אם זה החוצפה הישראלית או כול דבר אחר אבל יש אנשים שצריך פשוט לשרוף אותם חיים ואחד מאותם האנשים הוא במקרה האדמין של השרת HWZONE, בחור חביב בשם mishax1 או יותר נכון ילד מסכן בן 14 שלא יודע לשחק. לא,זה לא קרה בשרת של HWZONE,אלא בשרת של ALPHA,אחרי שהרגתי אותו KILL אחרי KILL,ככול הנראה הילד הקטן שעדיין לא ירדו לו הביצים חטף NERD RAGE,והתחיל לכתוב ישר שאני ציטר ויש לי אימבוט,איך שנכנס האדמין של השרת ALPHA,הוא פנה עליו ואמר לו שאני ציטר,שלא לדבר על הקללות שהוא זרק עליי במשך חצי שעה.. אני לא בא לבכות או משהו יש לי עוד הרבה שרתים לשחק בהם,אבל בסך הכול רק רוצה להסדיר בפניכ…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-