עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://midwestgeek.blogspot.com/2006/09/top-10-lies-by-sony-road-to-ps3-launch.html ;D > ;D

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Roeebaeloha,

.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by uzana2004,

השאלה בכותרת...מה זה 1 ומה זה 2 ומה עדיף לשחק?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by TaMiRn2,

אומרים לי שיש לי לאגים... אני רוצה לדעת איך מסדרים את זה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Zeev86,

איך עוד לא נפתח על המשחק הזה דיון? בינתיים הספקתי לשחק בשני שלבים, כשעה משחק, ואני כבר מוכן להגיד בלב שלם - זהו משחק הכי - מהנה - ששיחקתי - בשנה האחרונה, וזה בלי עוד שהגעתי לשלב שבו אני מקבל את הsuper powers. הגיימפליי אותו הגיימפליי. אבל ההומור? אחד המשובחים. יש רפרנס או פארודיה לכל דבר קולנועי או ממשחקי וידאו כל חמש מטר. המשחק הרבה יותר מצחיק מSaints Row The Third. קיצר? מי שעוד לא קנה, מומלץ.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by harel1,

קודם כל שלום, רציתי לשאול לגבי קניית קוד דיגיטלי, מאתר כמו g2a לדוגמא.. שקניתי קוד למשחק רד דד רדימפשן 2, ואני מפחד שהקוד שיתנו לי, פרוץ או משהו כזה,(שמעתי שיש כאלה שמוכרים קוד פרוץ) קניתי את הקוד לרוקסטאר, הם יש מצב שזה פרוץ? ומה זה אומר אם הוא כן, תפרטו בבקשה.. כי בתכלס אני מקבל את המשחק ברוקסטאר לא? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום אני תקוע במשימה של השלג - אחרי שצריך לירות עם רובה צלפים בהרבה אנשים שמסתתרים מאחורי בונקר ואז כשניכנסים לבית אני הורג את כולם ולא מבין לאן צריך ללכת כשאני מגיע לכיוון שמראה לי המצפן על הכוכב הוא אומר לי "שלפעמים האובייקטים יהיו ממוקמים לי במקום מעל הכוכב" :s05: בבקשה עזרה תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by navk2,

התקנתי אותו (מקורי לחלוטין לשם שינוי...) אני בא לשחק , אני לוחץ על האייקון (לא משנה איזה) בשולחן עבודה לא קורה כלום,אני הולך למנהל המשימות>תהליכים סוגר את הסטים משמה , לוחץ על האייקון של הסטים וה שאני רואה זה רק שנוספה המשימה לתהליכים חוץ מזה כלום לא קרה, יש למישהו מושג מה קרה ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, חשבתי לשדרג את מערכת ההפעלה שלי מווינדוס 7 32 ל- 64 ביט,על מנת לזהות את ה- 4G זיכרון שלי השאלה: האם זה ייצור לי בעיה עם משחקים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום חברים ! רכשתי לפני מס' ימים מחשב נייד SLI מדגם Ideapad Y510p צריך ייעוץ של מישהו מקצוען, אני כבר בערך שעה מנסה כל מיני דרכים לעשות את ההגדרות הכי טובות עבורי במשחק. מה שמשחק תפקיד זה ה FPS. חשוב לציין שהרזולוציה היא =FHD 1920X1080 Resolution Scale= 100 בהגדרות HIGH ה FPS נע בין 50-60 ב MEDIUM ה FPS נע בין 60-80 אולטרה לא רלוונטי כרגע. אני לא מבין גדול לאחרונה במשחקים ובביצועים, רציתי לדעת האם הגדרות HIGH יספיקו לי. מבחינת האיכות עצמה לא רואים הבדל משמעותי בין HIGH ל MEDIUM. בנוסף, אני מצרף כאן תמונת מסך מתוכנת ה NVIDIA שיש לי במחשב, שבה הוא זיהה לי את המשחק והוא נתן לי את ההמלצות האופטימליות שלו, אומנם שימו לב שהרזולוציה שם נמוכה מהרגיל, ובמשחק שמים לב להבדל. ממי שמ…

11. Started by Hbsten,

שלום, לאחרונה רכשתי מחשב גמיינג: GIGABYTE Z170 i7 -6700k rx480 nitro+ oc DDR4 3000hz אני מפעיל את המשחק TOMB RAIDER החדש ולא משנה אילו הגדרות גרפיות אני עושה (גבוהות/נמוכות) (DX12/DX11 ) אני לא עובר את 60FPS, יתר המשחקים הכול כשורה, לפי סירטונים שראיתי ביוטיוב ובנצ'מרקים עם חומרה חלשה יותר עוברים את ה70 בקלות. אשמח לעזרה, נ.ב בנוסף האם יש לכם תוכנה לתצוגת ביצועי המחשב מומלצת? אני משתמש כרגע ב DXtory

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. http://www.gamebanshee.com/news/108879-drakensang-online-leaves-beta-atlantis-update-trailer.html מדבור במשחק לא רע בכלל בסיגנון דיאבלו.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by mMmSaK,

קניתי כרטיס מסך שאיתו קיבלתי cd-key לכמה משחקים לבחירה ובחרתי DIRT 3... המשחק עובד והכל טוב חוץ מדבר אחד: זה פשוט לא על מסך מלא- גם לא דרך ה STEAM וגם לא רגיל מישהו יודע למה זה ככה ואיך אני פוטר את זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DS,

בקרוב אני אקנה את גאן או אחליף לא יודע. בקיצור איך המשחק הזה? שמעתי שהוא קצר אבל זה נכון גם לגבי המשימות הצדדיות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. התקנתי את התוכנה גם מהספריה __Installer של המשחק ואז הורדתי מהאתר של Pbuster 3.7 וזה תמיד מגיע לשלב הזה בדיוק תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Eric Hi,

כן זאת שמתחרה בגל גדות התותחית ואפילו... מנצחת... מי היא? מהו סודה? האם באמת קיימת דמות כזאת? שהיה לה במשחק גליצ' שהשחקן משתמש בו כדיי לנצח

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by staticx,

האם נמצא פתרון לבעייה שהמשחק פשוט עובד מהר מידי, שלמשל 10 שניות במשחק הן 4 שניות אמיתיות זה קורה ב NFSMW בעיקר והמשחק נהיה בלתי אפשרי מרוב המהירות, ולאחרונה נתקלתי בבעיות גם ב COD2 שהדמויות פשוט עומדות במקום עם ידיים פרושות והנשק באויר... מוזר לאללה. מישהו כבר פתח על זה נושא לפני כמה זמן אבל לא ראיתי שקיבל תשובה, למישהו יש בכל זאת רעיון? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dror_gh,

שלום, חבר שלי רכש את המשחק GTA IV , ורשום לו משהו על קובץ פגום. עשיתי חיפוש קצר באינטרנט וראיתי שהדבר קרה ללא מעט אנשים, גם אלו שהורידו את המשחק וגם אלו שרכשו אותו. את הפתרון לא מצאתי. אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה מדובר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by jara14,

היי, אני רק מתחיל לשחק במשחק פעם ראשונה עכשיו. יש לי בקר XBOX 360 שמחובר למחשב והוא עובד במשחק אבל לא מזוהה אטומטית. זאת אומרת שמופיעים על המסך הכוונות לגבי הכפתורים שיש ללחוץ עליהם אבל אלה האותיות של המקלדת ולא של הבקר. למשל כשצריך לעלות על סולם כתב לי תלחץ על E, שזה כפתור במקלדת. מעבר לזה צריך להגדיר חלק מהכפתורים בבקר לבד. למשל לא היה שום כפתור בבקר שגרם להתכופפות, והייתי צריך להגדיר את זה במיוחד. איך ניתן להביא את המשחק למצב "דמוי XBOX" ככה שכל הכפתורים בבקר כבר יהיו מוכנים אוטומטית ושעל המסך יופיעו לי הכוונות עם כפתורי הבקר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המשחק unreal 2 המלא בבקשה עזרו לי :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Itamaro,

הרגע סיימתי את המשחק. אחד המשחקים הכי קצרים ששיחקתי בהם בחיי. הוא בכוונה כל-כך קצר? כי תיארתי לעצמי שעכשיו יענו הקטע זה לסיים את שאר השלבים, אבל אין לו ערך משחקי חוזר גדול כל-כך...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. חבילת Humble Bundle חדשה עלתה לאוויר ומציעה לכם לרכוש כמה מהלהיטים של חטיבת הגיימינג מבית Warner Bros במחיר מציאה לכתבה

23. היכונו לאחד המסעות המוזרים, אבל בהחלט כיפיים, שעלו ב"אולדסקול" עד היום:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by PuLsE,

אני מחפש המלצה למשחק אסטרטגיה, עכשיו מה שחשוב לי, זה בעיקר משחקיות רשת נוחה, וגרפיקה ממוצעת-טובה.. אבל לא משהו כבד.. ואם זה יהיה בסיגנון עתידי כזה או לפחות לא בסיגנון של ימי הבניים יהיה עוד יותר נחמד בתודה, PuLsE.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by the_big,

^^^^^??????

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.