משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
עזרה בבקשה במשחק ENEMY TERRITORY...כל פעם שאני נכנס לאיזה SERVER זה מתחיל להוריד לי מפות שנה...וגם עושה DISSCONNECTED או שלא נכנס לפעמים בכלל...צריך להוריד את המשחק המלא וגם עוד קובץ של מפות או משהו? עזרה בבקשה דחוף!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תשמע אני נראה לי הולך לקנות עוד מעט (היום) פלייסטיישן 2. מה אתם אומרים כדאי יותר? הרגיל או הדגם המוקטן? אני יודע שהוא מגיע עם מתאם רשת מובנה ואין אפשרות לשחק עם המולטי טאפ (במילא אין לי צורך בו)... וגם לאיזה מהם יש אפשרות לחבר הארד דיסק
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק LOL כבר המון זמן ומחפש להצטרף לקבוצה של חברה רציניים, לא ילדים קטנים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-crysis-2/50065?type=mov הולי שיט!@~!@ נראה מדהיםם אני רוצה אותווווווווו
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/video/x19vjqc_titanfall-gameplay_videogames?start=14
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביקורת דת' סטרנדינג (היינו הראשונים בארץ!) שלום חברים! לפני חודשיים פתחנו מטעם ynet ערוץ יוטיוב בשם Gamey ומאז העלינו 35 וידאויים מושקעים בהם ביקורות משחקים, ראיונות ( באולפן ynet ואפילו עם בכירים מבליזארד ) סרטוני אנבוקסינג, לטס פליי מבזקי חדשות ועוד סרטונים רבים ומיוחדים. המטרה שלנו היא לייצר ערוץ גיימינג ישראלי עם תוכן ברמה בינלאומית. אתם מוזמנים לבוא להתרשם מהערוץ ואם אהבתם נשמח שתצטרפו אלינו כמנויים, שתיהיו אקטיביים בקומנטים ותציעו רעיונות משלכם. ערוץ גיימי ביוטיוב https://www.youtube.com/channel/UChLWagjK0QgCEeXSflk3uug/ קבוצת הפייסבוק: https://www.facebook.com/gamey.ynet לינקים למספר סרטונים: | | ביקורת זלדה לינקס אווייקנינ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
*** Alpha החליט להביא לי באן,למה?ביגלל שמישהו אמר שצריך לתת באן לאיזה ערבי שהשם שלו זה =GAZA=HAMAS ***,נרצחו שתי חיילים היום ועוד אני מקבל באן?למה אתם לא בודקים למי אתם מביאים לנהל את השרת?ואני בקושי מדבר בתוך המשחק פשוט היה דיון בנושא הזה...והאדמין הזה הביא באן לשתי ישראלים,למה?ביגלל "גזענות"גם כן... ***
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה איזה משחק ישן שמזכיר מאוד את Blade runner.. היו במשחק hover cars אבל לא כמו בבלייד ראנר אלא מכוניות שממש מזכירות את אלה שיש בSatelite reign (משחק חדש) (המכוניות שרואים ב3:20 עד איזה 3:50 בשביל אינדקציה) ממש דומות.אם אני לא טועה ממש בהתחלת המשחק אתה מתחיל לא רחוק מהעיר ויש איתך עוד דמות שרצה לכיוון העיר ואז נעלמת. (יש גבר ונקבה, אני לא זוכר אם אפשר לבחור לשחק עם שניהם אבל עם הבחור בטוח אפשר.) הזווית ראייה היא כמו של משחקי אסטרטגיה ואם אני לא טועה זה Point & click בשביל לנוע. אממ.. זה מה שאני זוכר בערך..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא יודע עם המשחק שונה מי הגירסה בPS2 אבל ניתקעתי במשימה שאני פשוט לא מבין מה לעשות, למשימה קוראים Save Algie ואני לא מבין מה עושים שהם. זה הולך ככה אני הולך לסיפריה פוגש איזה יצור בשם ALGIE שרוצה להחזיר ספרים לארונית שלו וכולם רוצים להרביץ לו, ואז אני יוצא איתו מרביץ לכולם, ניכנס לבית ספר, אנחנו הולכים לשירותים של הבנים אני מכסח שהם 2 ואז השירותים מקולקלים, אז אנחנו רצים לשירותים של הבנות הוא לא רוצה להיכנס ואני מכניס אותו בכוח ואז יוצא לי לילחוץ על ALT והשחקן שלי מכניס תראש של ALGIE לשירותים ו אז זה כותב לי שALGIE יתעלף והפסדתי במשימה וזה גם על זמן. יש מצב מישהו עוזר לי ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
MoranForFun Efiyahu TzionIL YarikTheAwesome chifgun601 chif
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את שני המשחקים ברגע שאני נכנס לבאטלוג ומתחיל משחק הוא נטען מאחור ואז כשאני אמור להכנס למשחק הוא נפתח לי על חלון מלא ואחרי זה מתכווץ לחלון קטן ובשביל להיכנס למשחק אני רב איתו כמה דקות עד שהוא מסכים לעלות על מסך מלא כל פעם אני מצליח להגדיל אותו אחרי איזה דקה שאני לוחץ עליו הוא גדל ואז קטן שנייה אחרי זה קורה גם בMP וגם בSP בווינדוס 8 לא הייתה לי בעיה עם BF3 רק מאז שעברתי ל8.1 זה קורה לי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביטא פתוחה למשחק למי שרוצה לנסות: http://world.needforspeed.com/home יצא לי לשחק קצת וההיתרשמות בינתיים טובה.השליטה במכונית די קלה ולא ממש מאתגרת,הגראפיקה לא בשמיים וגם אין הרבה אופציות להוסיף (חוץ מסקלה של מינ' ומקס'). יש שלושה מצבים: מולטי,פרטי ושחקן יחיד. הסרברים מפוזרים על המפה וצריך להיות על האיקון של המירוץ ולהיצטרף. כמסיימים מירוץ אפשר לראות כמה כסף הרווחתם וrep points. אחרי זה בוחרים בבונוס אחד מתוך 6. יש גם נקודות שנקראות boost points. איתם אתם יכולים לשפר את הניטרו,לשפר את המכ''ם שקולט את השוטרים,להעלות את אחוזי הזכייה שלכם בכסף ועוד. זהו בינתיים. לא יצא לי לשחק הרבה כי משום מה המשחק לא מתחבר לי לשרת עכשיו אבל זה יכול להיות משחק די טוב להעביר איתו את הזמן.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חדשות רעות בהחלט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3672103,00.html מעציב נורא מצב השוק של חברות משחקים השנה. ליביו
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המערכת הזו: CPU:AMD Athlon XP 1700+ MotherBoard:Gigabyte GA-7VTXE Video Card:ATI Radeon 8500LE 64MB + TV Out Memory:Crucial Micron 256MB DDR PC-2100 Hard-Disk:Western Digital 80GB 7200RPM Special Edition DVD-ROM:Toshiba (16x48) CD Recorder:Mitsumi 32X12X48 Mouse:A4Tech WOP-35 תריץ טוב את המשחקים הבאים חלק ויפה עם איכות טובה ? Zoo Tycoon Star Trek Aramda WarCraft III Unreal Tournament Stunt GP Doom 3 Unreal Tournament 2003 Sega Bass Fishing Madden NFL 2002 Lego Racer 2 Trophy Bass Fishing Ping Pong 3D Virtua Fighter Virtua Cop 2 World Cup 2002 FIFA 2002 Ghost Recon Cue Club GTA3 Dragonball GT Final Bout Roller Coaster Tycoon Theme Park World World Cup 2002 Heroes…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרגע סיימתי את המשחק. אחד המשחקים הכי קצרים ששיחקתי בהם בחיי. הוא בכוונה כל-כך קצר? כי תיארתי לעצמי שעכשיו יענו הקטע זה לסיים את שאר השלבים, אבל אין לו ערך משחקי חוזר גדול כל-כך...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבילת Humble Bundle חדשה עלתה לאוויר ומציעה לכם לרכוש כמה מהלהיטים של חטיבת הגיימינג מבית Warner Bros במחיר מציאה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש המלצה למשחק אסטרטגיה, עכשיו מה שחשוב לי, זה בעיקר משחקיות רשת נוחה, וגרפיקה ממוצעת-טובה.. אבל לא משהו כבד.. ואם זה יהיה בסיגנון עתידי כזה או לפחות לא בסיגנון של ימי הבניים יהיה עוד יותר נחמד בתודה, PuLsE.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לזה אף אחד לא ציפה: קרוב לעשור אחרי ההשקה ל-Xbox 3, הפרק השלישי בסדרת Halo מגיע למחשבים האישיים - במתכונת מוזרה ומצומצמת לכתבה: http://hwzone.co.il/halo-3-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c-pc-%d7%9b%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9e%d7%99-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%99%d7%94-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שבהרבה מאד משחקים יש קבצי "קרא אותי" שבתוכם יש דרישות מינימום ובדרך כלל גם מומלצות, אבל הבעיה היא שנגיד יש לי את הדרישות מינימום אז המשחק אמור לרוץ בסדר (בלי תקיעות למיניהם) אבל לא כל האופציות על HIGH בלי הרבה עומס. והבעיה המרכזית היא שנגיד יש לי מחשב שעומד ואפילו עובר את הדרישות המומלצות אז המשחק אמור לרוץ חלק וכל האופציות על HIGH כי הרי זה המומלץ, אבל הבעיה היא שבדרך כלל המשחק לא רץ משהו טוב וגם לא על HIGH והדרברים בסדר (מעודכנים) אז למה הם כותבים את הדרישות המומלצות אם זה לא באמת ככה? > > :'( :bash:
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9-overwatch/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדעתי הם: 1. סקיירים 2. call of duty 3. וויצ'ר 3 4. מאריו 5. 7 forza motorsport 6. זלדה 7. גוד אוב וור 4 8. tomb raider 9. dark souls 3 10. halo 5 איזה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בואו נדבר קצת על המשחק הזה איך הוא עובד איזו חומרה הוא דורש (בפועל איזו חומרה מתאימה ואיזו לא ) איך המולטיפלייר ביחס לגרסאות הקודמות ??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש משהו חדש אבל אחרי שסיימתי את Zuma החדש בכמה שעות ולא מצאתי משהו ארוך יותר שנראה לי מעניין במיוחד, למישהו יש הצעות? משחקים שאהבתי: Red Alert 3 C&C 3 Half Life 2 Team Fortress 2 Company of Heroes Portal Crysis Crysis WarHead Age of Empires 3 Call of Duty 4 Call of Duty 5 World of Goo Zuma Zuma's Revenge Peggle GTA IV משחקים שלא אהבתי: Far Cry 2 (מפה ענקית ומשחק מרוח מאד) 1701 A.D (כיף בהתחלה אבל חוזר על עצמו ונמאס מהר מאד) Burnout Paradise (רק בגלל המחסור בעלילה) Battlefield Heroes (חיקוי לא מוצלח) *בכל המשחקים שציינתי שיחקתי גם בהרחבות שלהם. זמינות בארץ זה לא בעיה, אין לי בעיה לקנות בסטים, EA Store או חנויות מקוונות רגילות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי GRAN TURISMO 4 ובחוברת ההסברים אין אנגלית אז אני לא יודע כלום על המשחק :-X :-\ חיפשתי יש כמה שפות אבל אין אנגלית ואני לא מבין איך לשחק :'(
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-