משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
GuildWars נראה משחק פשוט פצצה, אני מת לקנות אותו אבל יש לי כמה שאלות. א. יש לו תשלום חודשי? ב. יש אותו בארץ? ואם כן כמה הוא עולה?ובאיזה חנות הוא נמצא במחיר הכי זול ג. מה אתם חושבים על המשחק? ברמה של- WOW? הנה מידע על המשחק (ב- GameSpot הוא קיבל 9.2) http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwars/index.html?tag=mp_num1
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל יש לציין שאני עובד עם מעבד Athlon 1.4, כרטיס מסך Asus V8200 ו- Windows XP. ובכן, לאחר שאני מעיל את תפריט ה- AutoPlay ולוחץ על פקודת ה- Install המסך הופך לשחור לכמה שניות ואז בועט החוצה בחזרה ל- Windows... Help Plz
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יכול לקחת את הלפטופ שלי (הוא דיי חזק) ולחבר למסך של הטלוויזיה, להתקין עליו משחק בסגנון של גיטר הירו, ולחבר למחשב דרך בלוטוס: גיטרה, מיקרופון, תופים ובאס?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי באיזה באג במשחק שמונע ממני להתקדם אם מישהו מכיר את הפתרון אשמח לשמוע תראו בסרטון המצורף איך הוא פותח את הדלת עם remote electrical charge כשאני יורה על המנוע של הדלת היא לא נפתחת
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו לי למה הצללים במשחק כל כך מגעילים? אפילו על HIGH :[ תמונה:http://img264.imageshack.us/img264/2037/relic00000ra1.jpg
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש שם של משחק מאוד ישן: זה משחק חשיבה בערך, שבו יש כמה עולמות שונים, אני זוכר שהיה את מצרים ויוון (ונראה לי גם פרס אבל אני לא בטוח) ואתה להגיע לדלת בכול שלב. יש לך 2 כלים מיוחדים: רובה (שיורה מהראש שלו...) נעליים עם קפיצה גבוהה במיוחד והגנה למספר שניות. בכול מסך (יש הרבה מסכים בכול שלב) יש חרקים שונים שפוגעים בך (יש עכביש שיורד מהתקרה וחוזר למעלה, יש חיפושית שנעה ימין ושמאל, יש עטלף שטס בצורה קבועה כמו פטרול ועוד). בעולם של מצרים רוב הבעיות זה שאתה צריך לירות לתוך מכשיר מיוחד כדי לפתוח דלתות הזזה (כחולות אם זה עוזר לכם) ורוב הפעמים יש במסך משולש אדום שעם כפתורים במסך משנים את המצב שלו העולם של יוון מבוסס על הכנסת קודים, שבמסך מפוזרים הקודים ואתה צריך לגעת בהם לפי סד…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק יצא, שווה לשחק בו?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את batman arkham city והוא לא מעלה לי אותו נסיתי 2 קראקים וגם לא עובד מישהו יכול להביא מדריך עם קראק בדוק תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר המתנה רבה, Blackhole הוציאו את עדכון 1.2 למשחק שלהם Heroes 6. העדכון מתקן הרבה מהתקלות(מזל כאשר אין מזל, שבוע המגפה מביא מינוס להכנסת יחידות ועוד...) ומביא בין השאר איזון ליחידות ושיפור לאינטליגנציה המלאכותית. רשימת השינויים הרשמית:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה גם מהספריה __Installer של המשחק ואז הורדתי מהאתר של Pbuster 3.7 וזה תמיד מגיע לשלב הזה בדיוק תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , מאז שהתחלתי ללמוד לא מצאתי זמן לשחק משחקים בשנה האחרונה (בעצם מספטמבר 2013) ואני אשמח לשמוע המלצות למשחקי FPS\פעולה\הרפתקאות (דוגמאת AC) טובים שיצאו בשנה האחרונה ואני פספסתי תודה לכולם. (המפרט בצד עם 3770K מעודכן כך שאין מה לדאוג לגביי יכולותיו של המחשב להריץ)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רכש את המשחק GTA IV , ורשום לו משהו על קובץ פגום. עשיתי חיפוש קצר באינטרנט וראיתי שהדבר קרה ללא מעט אנשים, גם אלו שהורידו את המשחק וגם אלו שרכשו אותו. את הפתרון לא מצאתי. אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה מדובר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יצא לשחק בו? זה נראה לי כמו גרסא משודרגת של FREELANCER עם שילוב של אלמנטים מסטאר-טרק. [ קצת יקר לי 30 דולר אבל יש מבצעים בGAMERSGATE כל שבוע אולי הוא יכנס.. קיבל ציונים טובים גם. http://www.desura.com/games/starpoint-gemini
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני יודע שאמנם עכשיו ה-1 באפריל אבל לא מדובר במתיחה אני שמח לבשר שחברת OverWolf תאמץ מהיום והלאה את Pw-Gaming ותהיה שותפה מלאה מהיום והלאה בכל פעילויות הקבוצה. OverWolf מצטרפת למעשה ל- CoolerMaster ולחברת GIGABYTE המהווים את תומכי הקבוצה נכון להיום! חברת OverWolf היא חברה ישראלית חדשה המתמחה בשילוב משחקי מחשב עם תוכנות תקשורת ורשתות חברתיות כמו סקייפ,פייסבוק וכדומה, אתם מוזמנים לעיין יותר באתר שלהם http://www.Overwolf.com מקווים להמשיך עם הבשורות הטובות ! יובל.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי כמה חודשים במשחק אני נזכר לבוא לכאן ולפרסם ;D בכל מקרה, אם אתם משחקים SWTOR ובא לכם להצטרף לגילה ישראלית, תשאירו לי פה הודעה או חפשו אותי בשרת: tomb of freedon nadd דמויות - bailish, subject-nine בעיקר...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם שמתם לב, אבל המשחק הנ"ל יצא היום במבצע היומי של מבצעי הקיץ בסטים. המחיר ממש אטרקטיבי, אבל בלי ה CO-OP חלק גדול מחווית המשחק נופלת. אני אישית יכול לשחק רק בסופ"ש ומחפש מישהו שרוצה לשחק ב CO-OP של המשחק הנ"ל. יש מעוניינים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רק מתחיל לשחק במשחק פעם ראשונה עכשיו. יש לי בקר XBOX 360 שמחובר למחשב והוא עובד במשחק אבל לא מזוהה אטומטית. זאת אומרת שמופיעים על המסך הכוונות לגבי הכפתורים שיש ללחוץ עליהם אבל אלה האותיות של המקלדת ולא של הבקר. למשל כשצריך לעלות על סולם כתב לי תלחץ על E, שזה כפתור במקלדת. מעבר לזה צריך להגדיר חלק מהכפתורים בבקר לבד. למשל לא היה שום כפתור בבקר שגרם להתכופפות, והייתי צריך להגדיר את זה במיוחד. איך ניתן להביא את המשחק למצב "דמוי XBOX" ככה שכל הכפתורים בבקר כבר יהיו מוכנים אוטומטית ושעל המסך יופיעו לי הכוונות עם כפתורי הבקר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת תופעה מוזרה ביותר ששמתי לב שקוראת ברוב המשחקים שיש לי בסטים... משחקים רשת נתקעים במסך הMOTD, וסינגל נתקעים... מתי שבא להם, בזמנים שנראים לי רנדומליים לגמרי... חשבתי זה בעיה עם הווינדוס, פרמטתי וזה עדיין קורה. (וכאן כבר אפשר לשלול בעיות דרייברים לא מעודכנים, הורדתי והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שמצאתי) חשבתי שאני יוכל להפתר מהתקיעות אם אני יעשה DEFRAG לדיסק. ישבתי 5-6 שעות, חיכיתי שיסיים את הDEFRAG, והמשחקים עדיין נתקעים. יש הצעות מה עוד אני יכול לנסות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק לא מראה לי משחקים שיצרתי במחשב השני. הנה מה שניסיתי: *Hamachi גרסאות 1.0.1.5, 1.0.2.5, 1.0.3.0. *לכבות את החיבור של Hamachi כדי שהמשחק יזהה את הLAN *Static IP *כיבוי כל ההגנות (Firewall, AV...) *לכבות את האינטרנט, להפעיל את המשחק ואז להפעיל את האינטרנט כדי לבדוק אם ככה הוא יקלוט את Hamachi *כל מדריך שמצאתי בקשר למשחקים בLAN. אני נמצא ברשת עם המחשב השני באותה קבוצת עבודה ואנחנו יכולים להעביר קצבים מאחד לשני ולהדפיס אחד אצל השני - הכל פתוח. Demigod כמובן נמצא במותרים בFirewall בניסיונות עם הFirewall GameRanger עובד לי איכשהו אבל זה ממש לא נוח שצריך תוכנה חיצונית. אודה מאוד למי שיסביר לי למה אני לא יכול לראות את המשחקים שאני יוצר במחשב השני (או להיפך...) חרשתי מדריכים …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפי מה שהבנתי NBA 2K9 לא מציע משחק מרובה-משתפפים על גבי הרשת (online multiplayer), אלא רק על אותו המחשב (offline). האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בטואר רקורדס מבצע של ea 1+1 אז צריך המלצה למשחק השני כרגע אני חושב על CS:SOURCE או בטלפילד 2 עם כל ההרחבות או כל משחק אחר שתציעו (בבקשה לא משחק ספורט או OB או קריסיס) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לא מזמן התקנתי את NV מהתחלה ואני חייב לומר לכם שבתור מישהו שמחשיב את עצמו למעריץ של הסדרה (עוד סיימתי את FALLOUT 1,2) אני חושב שהוא הכי טוב בסדרה , אהבתי את העולם שהם בנו , את זה שמהרגע הראשון יש לך בחירה (לעזור ל GOOD-SPRINGS או ללכת עם הpowder gangers ) , ועד הישורת האחרונה בו אפשר ללכת עם הNCR או להיות השליט הבלעדי נקודה שנייה יש שם הרבה יותר סיפורים צדדים כמעט בכל מקום יש משהו נקודה שלישית כמות הנשק שיש שם היא עצומה וגם כמות השיריון , בנוסף הענין עם ה faction Armour הוא אדיר (הרי אין היגיון להסתובב עם שריון של הenclave ליד הBOS ושהם יהיו סבבה עם זה) , נושא הhard core הוא מדהים מכניס עוד הרבה ענין ההרגשה שלי שהם לקחו את הפלטפורמה של FALLOUT 3 ופשוט העשירו אות…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה שחיפשתי אליה תשובה באינטרנט ולא הצלחתי למצוא... יש לי מחשב חדש חזק לאללה..מבסוט עליו. INTEL i5 QUAD CORE 4G RAM GeForce 460 GTX בקיצור אני משחק פיפא על הכי גבוהה ורציתי לדעת אם אני רואה באיכות הכי טובה,כי המסך שלי לא תומך בHD.יש לי 19 אינץ של LG.מסך טוב,אבל לא HD. יש הבדלים בכלל בין מסך רגיל לHD במחשב או שזה לא כמו בקונסלות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-