משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
קאפ במסגרת esl שכל הקבוצות הטובות ביותר במשחק מתחרות בה בכל שבוע ויכולות לזכות ב 125€ ובכל חודש ב500€. חצי גמר GO4BO2: myDGB.Razer vs TEAM BANHAMMER Alive--------------------------- SPIX blµz---------------------- DESIRE GolanNz-------------------- BuTcHeR eyalk------------------------- SeT i7 Divine---------------------- Ken4eG 13-8 לmyDGB שידור של המשחק : http://www.youtube.com/watch?v=sIW9B6uy-tI גמר GO4BO2 : myDGB.Razer vs Druidz.OZONE Alive------------------ Marre blµz------------- FRANKK GolanNz- -------…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק FPS בסלון מול מקרן. חוויה מדהימה. אבל ממש לא נוח לשים את המקלדת על הבירכיים ולהשתמש בעכבר בו"ז. עם העכבר אפשר לעשות הכל אבל עדיין אני חייב את המקלדת בשביל תזוזה ימינה, שמאלה, קדימה ואחורה. איך אתם מסתדרים ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שוחררה הגרסה האירופאית, היא אמורה להגיע לארץ ביום שני
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מפתחת המשחק: Paradox Interactive קישור לאתר הרשמי של המשחקהאתר הרישמי של המשחק , DEMO להורדה, קישור למשחק ב STEAM בונוס מהיוצרים המדריך המקוצר למשחק ו המדריך המלא למשחק Hearts of Iron 3: The next Grand Strategy title from the Paradox Interactive development team is the third instalment in the critically acclaimed Hearts of Iron series. The Hearts of Iron series has become renowned for being the biggest, most detailed and complete strategic game series on World War 2 ever made. Hearts of Iron III will follow that tradition closely while focusing on satisfying veteran players through a multitude of brand new features and systems, including a huge map with more t…
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מישהו הבין או יודע מה הסיפור של האלדר סקרולס כי אין ממש תזכורת שלהם באובליביון (חות מהקטע שאתה גונב אחת) וזה דיי מוזר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3542781,00.html כל דבר עם ג'ק בלק חייב להיות טוב זה חייב להיות משחק גדול! להיטי מטאל ורוק
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, האם תהיה לי בעיה כלשהי להריץ את המשחק הנ"ל ברזולוצייה של 1920X1200? האם יהיה צורך להפחית הגדרות איכות מסוימות כדי שהוא ירוץ בצורה חלקה, ללא קטיעות כלשהן? ובכלל, האם המשחק הזה מומלץ? תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת כמה ישראלים משחקים WORLD OF WARCRAFT ? יש למישהו מושג?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הכוונה היא למחשב מפרט בצד אני מחפש משהו בסגנון gta או מרוץ מכוניות טוב. יש לי כבר את: carbon mw vice city et fifa07 nba07 חחח יאלה תריצו שמות כבר התחיל לשעמם לי במחשב
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את המשחק..(דיסק מקורי) ותראו מה הוא רושם לי אחרי שאני מתקין ולוחץ על PLAY המפרט שלי מופיע בצד.. XP PRO SP1 ניסיתי לעשות התקנה מחדש ד"א... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שמות של משחקים כבדים . כי יש לי אקסבוקס ונמאס לי לשחק באותו משחקים . אני רוצה משחקי אקשן . ספורט . האם ה PRO EVOLUTIN 2010 יצא למדפים ? האם battlefield 1943 נחשב למשחק כבד ?האם כדי לקנות אותו או כל משחק מ battlefield
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משחק הפעולה המבטיח של יוביסופט יעניק לכם ארבעה ימים של התנסות פתוחה וחופשית בכמה ממצבי המשחק המקוונים שלו, בסמוך מאוד להשקה הרשמית לכתבה: http://hwzone.co.il/להתנסות-חינם-לפני-ההשקה-בטא-פתוחה-ל-rainbow-six-siege/
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז איך נראית השנה הנוכחית בשוק הגיימינג עד עתה? עם לא מעט הפתעות, לחיוב אבל גם לשלילה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
החברה היפנית סיפקה לנו את מנת הנוסטלגיה לה קיווינו עם גרסה מודרנית ממוזערת של ה-PlayStation המקורית - במקביל להודעה על חיסולה של ה-Vita הניידת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה, אשמח לשמוע את דעתכם, האם אתם מרוצים מקנייה בסטים? האם ישנן תקלות? שנית, צריך ויזה בינלאומי או אפשר ויזה רגיל?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מניח שכולם כאן שמעו על התעשיה הזאת, שלא ברור אם היא משגשגת או מדשדשת, אבל מה שבטוח שכמה אנשים בעולם הצליחו למתג את עצמם מספיק כמו יוצרי זומה או שאר משחקי ה CASUAL. בעידן של היום יש מספיק בוני משחקים ומיני תוכנות עריכה למשחקים חינמיים שמאפשרים לכל אחד ליצור משחק, אם יש לו מספיק סבלנות וזמן. זה די דומה לתופעת כמות הלהקות שקיימת בMYSPACE בארץ הקטנה שלנו, אני לא יודע מספרים אבל זה הרבה. מה רציתי? סתם, לדעת אם יש כאן מישהו מספיק עם אידיאל ותחת באמת לשבת ולעשות דבר כזה בארץ ואם הוא הגיע לשלבים מתקדמים בפיתוח. יכול להיות שאני מדבר לעצמי, אבל בחו"ל התופעה היא ממש ענקית. הנה סתם כתבה של מפתחי משחקי הRPG האינדי בחו"ל ומה שהם חושבים על כל הרעיון: http://rampantgames.com/blog/20…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה המצב חבר'ה?! תגידו מה אתם אומרים על המשחק המטדור- El Matador איך המשחק יפה כי נתנו לי עם אני לא טועה ציון 5 אבל נראה לא רע יש לו גרפיקה טובה ויש את הקפיצה הזאת שהזמן נעצר משו מגניב כזה... זה התמונה של המשחק: http://image.com.com/gamespot/images/2003/all/boxshots2/921000_54921.jpg אז מה אתם אומרים המשחק שווה שיחוק? כי אני רוצה לרכוש אותו עוד היום אז תודה מראש (:
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך שומרים במשחק הזה תעזרו לי זה מיאש אותי !!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה בדיוק? לפני שנה הייתי יכול להוריד ולשחק (זה חוקי לחלוטין!) ופתאום אני לא יכול?! ??? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו , שאני נכנס לסרבר ... עם 10 אנשים ה FPS נע בין 40- 70 ולפעמים 10 FPS עכשיו עשיתי בדיקת FPS יש בנצמארק במשחק והוא נותן לי 192 FPS ... למה זה ? ... הסרבר שאני נכנס ישראלים .. בלי לאגים ונכנסתי לעוד סרברים והוא עשה את זה .. יכול להיות הוא לא מקבל מספיק חשמל מהספק?
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-