משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני משחק בGW די הרבה זמן ואני מחפש עוד שחקנים ישראלים שאם הם רוצים ישחק איתי אני ישמח... לא מצאתי דיון רשמי אז פתחתי לבד... אתם יכולים לפנות אלי במשחק IGN: I Kick Mhenlos Butt או דרך פה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים - מישהו מכיר במקרה משחק אסטרטגיה ריאליסטי (עם כלי מלחמה מתאימים לתקופה וכו'...) מלבד C&C Generals? יעזור לי המון תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בלהפעיל את המשחק. יש שגיאה בויסטה כל פעם שמנסים להפעיל את המשחק על RAILWORKS PROC. האם מישה יכול לעזור לי איך לפתור את זה? [br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 19:25:37 מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא פתרון לבעיה?או מכיר לחילופין סימולטור רכבות אחר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחחחח איזו נוסטלגיה! אח, טרופיקו חוזר! סדרת המשחקים החביבה והמצחיקה שילבה בין בניה וניהול של עיר בנוסח SimCity (או, יותר נכון, Settlers) לבין רקע קריבי משעשע במיוחד. אנחנו מגלמים את "אל פרזידנטה" המנהיג חובב-הסיגרים הנצחי של רפובליקת בננות באי קריבי, וצריכים לנהל את האי כפי יכולתנו. המשחק הראשון בסדרה יצא ב- 2001 והפך ללהיט מפתיע ומרענן, אבל המשחק השני קילקל את הרושם הטוב מכיוון שהעביר אותנו לאי פיראטים, זרק מהחלון חלק גדול מהמשחקיות המורכבת, ובאופן כללי נחשב לאכזבה יחסית. חובבי טרופיקו הראשון ישמחו לדעת שהמשחק החדש, על פי כל מי שראה אותו עד היום, חוזר למקורות, ורק משדרג את ההתרחשויות עם מנוע גרפי תלת-ממדי. בואו לשתות מוחיטו צונן ולהנות מהבריזה מתחת לעצי הקוקוס שבחופ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך שמות של משחקים כבדים . כי יש לי אקסבוקס ונמאס לי לשחק באותו משחקים . אני רוצה משחקי אקשן . ספורט . האם ה PRO EVOLUTIN 2010 יצא למדפים ? האם battlefield 1943 נחשב למשחק כבד ?האם כדי לקנות אותו או כל משחק מ battlefield
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחובבי המשחקים הריאליסטים המוד הזה בשבילכם: * No crosshair * No HUD * No death messages * Revised score display * An advanced damage system מדובר במשחק רשת בלבד שלטעמי יש לו פוטנציאל. גרפיקה סבירה בהחלט, משחקיות טובה ורושם יחסית טוב. http://www.moddb.com/mods/resistance-liberation ניתן להתרשם עוד בעמוד הבית http://www.resistanceandliberation.com/ הורדה של הגירסה המלאה http://www.moddb.com/mods/resistance-liberation/downloads/resistance-and-liberation-alpha-4-full [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בן אדם שחולה על משחקים..הבעייה היא שהמחשב הנוכחי שלי עגלה מסריחה ושום משחק כמעט לא עובד ברמה שאני יכול להנות ממנו כמו שצריך...הבעייה היא שאני מתגייס עוד 3 חודשים ובנוסף יש לי בגרות להשלים וכל מיני שטויות על הראש...ככה שלא ישתלם לי להשקיע במחשב חדש (גם בגלל שעכשיו זאת תקופה שהכי לא כדאי לקנות מחשב כי עוד מעט יצא ויסטה וכרטיסי dx10 ופיזיקה)...קיצר אני חושב שמחשב חדש ממש לא משתלם לי עכשיו לקנות (למרות שאני הכי אוהב משחקי מחשב ולא קונסולה) אבל כנראה שאין לי ממש ברירה...אז חשבתי אולי אני יקנה איזה קונסולה יד שנייה..השאלה שלי מה אתם ממליצים לי? בהתחשב בזה שאני הכי אוהב משחקי fps ומשחקים סטייל gta...לאיזו קונסולה יש הכי הרבה משחקים שגם יצאו למחשב? הבעייה גם שאני gfx whore לא…
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
היי, מי ששיחק ב-Alien Shooter הראשון בוודאי ישמח לשמוע את הבשורה: המשחק השני מתקרב בצעדי ענק. אמנם הגרסה האנגלית תופץ רק בתחילת ינואר 2007 (כרגע יש רק גרסה רוסית )... אבל יש דמו באנגלית. אני אישית מאוד אהבתי את הדמו וזה נראה לי משחק מאוד ממכר ומספק. נסו ובשרו. סרטון: http://www.sigma-team.net/alienshooter_2/video/as2_trailer.zip דמו (אנגלית) ~137 מגה: http://www.sigma-team.net/alienshooter_2/upload/as2demo.exe הוראות לבטל את הגבלת הזמן בדמו: 1. Go to Maps cataloge 2. Open level_02.lgc with notepad 3. find line "FAILURE_COUNTER ХХХ" where xxx is level time. Put there 3600 (one hour) and enjoy! To remove time limit in survive mode: Find files survive_01.lgc an…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקינו לי לאחרונה כרטיס מסך חדש 7600GT ורציתי להתקין את המשחק ולשחק בשביל לבדוק ביצועים.. אז שהתקנתי וניסיתי להפעיל זה מה שקרה: http://img147.imageshack.us/img147/5125/untitled2ub3.jpg ולפני זה היה לי Geforce fx 5500 וזה עבד.. למה זה קורה? ויש גם משחקים שפשוט לא רוצים לפעול אני לוחץ ולא קורה כלום! כמו serious sam 2 והדמו של Play Dark Messiah of Might and Magic.. כל המשחקים שדיברתי עליהם מקוריים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שיש שתי חדשים cumulative ו-standalone http://patches.ubi.com/far_cry/ צריך להתקין גם אותם ?
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קודם כל העיצוב של הסיביבות נראה מדהים!מגוון!וקטלני ביותר... שמתי לב ששופר הAI של האוייבים מה שבולט בסרטון הגיימפליי ה5 כאשר רובוט רודף אחריך סביב הבית,בצורה כל הגיונית ואמיתית... כל הקטע שזה ביערות גם מגניב..זוהי יכולה להיות סיבה לדחיית המשחק כי לוקח זמן לעצב שטח כזה גדול... מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בבקשה עזרה ב TEKKEN 5-לא מצליך לעבור את הזקן ה בן ז**נה הזה ב STAGE 9 STORY MODE :'( :'( :'( :'( PLZ?! איך עוברים אותו? אני משחק עך EASY!! ויש לי עבר ב TEKKEN מה זה כאילו שמתי על ULTRA HARD או משהו :-[
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ ניצחתי(בקושי) בקרב אחד בARENA בעזרת SHADOW בין השאר(להיות בלתי נראה); בקיצור, אחרי שניצחתי הופיעה לי ההודעה הזאת שיש אחרי שאתה רוצח מישהו באופן סתמי(כנראה הDARK BROTHERHOOD).. ? אגב, איך אני יכול להגיע לTHEIVES GUILD?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היום ראיתי סירטון מישחקיות של Blue Dragon http://stage6.divx.com/members/199018/videos/1024120 (צריך DIVX ליצפות) אם אפשר ליקרוא לזה מישחקיות מה שראיתי זה הרבה סירטונים ודיבורים וקצת מישחקיות זה ניראה כאילו לקחו RPG יפני גנרי דחפו לו גרפיקה חלקה+הרבה סירטונים ודיבוב ומפרסמים אותו כאילו זה הדבר הבא ואני אומר את זה כי מיקרוסופט דיברו הרבה על Blue Dragon אבל איך שזה ניראה כרגע לפחות לפי הסירטון זה RPG בינוני שלא מיתקרב לגרנדיה\פינל פנטזי\מאריו RPG \לונר\ וכו (אני לא מדבר רק על מישחקים של נינטנדו אלה גם מישחקים שיצאו לקונסולות אחרות ) בקיצור זה התשובה של מיקרוסופט ZELDA TP ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה משחקים טובים הולכים לצאת בזמן הקרוב! כי לא רק שהשנה הייתה ממש חרא במשחקים [במיוחד הFPS] אז התקופה עכשיו.... פשוט אין לי כבר המה לשחק! איזה משחקים טובים [במיוחד FPS] יהולכים לצאת בזמנן הקרוב[חודשים שלוש הקרובים............]?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אוקי, לא משנה איזה משחק בנוי מנוע Source, בין אם זה DOD : S או CSS יש לי בעיות FPS, בלי פילטרים!! הכל על HIGH הוא מסרב לעבור את ה50 FPS עם פילטרים זה בכלל נופל. הרזולציה ניסיתי את כולם ואין הבדל בשינוי FPS לא משנה אם הכי גבוה או הכי נמוכה אותו FPS!! מה נסגר? כעיקרון יש לי מערכת יחסית חזקה למה יש לי ביצועים שמישהו עם X800GTO יש לי ביצועים יותר גבוהים ממני על אותם הגדרות. ד"א זה רק במשחק הזה, במשחקים כמו COH, CALL OF JARUZ וSC:DA אני מקבל ביצועים מקסימלים ויפים רק במשחק הזה יש לי את הבעיה.
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש משחקים טובים למולטי פלייר כמו שר הטבעות שובו של המלך או אקס מן לג'נדס 2 וכו' אפילו משהו בסגנון קראש בנדיקוט יהיה סבבה, עדיף עם תמיכה בג'וייפדים ולPC יש הצעות? גם סתם משחקים טובים לרשת יתקבלו בברכה העיקר שליותר משחקן אחד
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
או במילים אחרות תחליף לסוליטר (לא משחקי רשת) ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי NFS:C מקורי ואני מתקין את זה וזה לא מתקין עזרה דחוף!
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כשאני נכנס לשרתים מישראל אני מקבל פינג של 350- 1000 ... כשאני לוחץ טאב זה מתחיל עם 350 ויורד לאט לאט ל20 אבל בצד זה כותב לי שיש לי פינג עצום! לעוד מישהוא זה קרה? יש לי חבילת אינטרנט רגילה של 1.5 מגה ב013 אין לי תוכנות שפועלות ברקע תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מפרט E6300 1.8 1GB 667 7600GS 256 למה המשחק בקושי אולך על הגדרותבינוניות?? הנה הדרישות.... שלי לא מספיק?? Operating system: Windows XP with latest service pack installed, DirectX 9.0c August 2006 edition (included with demo), OpenAL (included with demo) CPU: Intel Core/Pentium 4/AMD Athlon 2 GHz or equivalent (3 GHz recommended) RAM: 512 MB (1 GB Recommended) Video Card: 128MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above, only Ati and Nvidia chipsets are supported (256 MB of memory recommended) Sound Card: OpenAL compatible (full OpenAL hardware acceleration capable card recommended) Hard Drive space: 2 GB of free space is required to install and play the dem…
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי איך אני יכול לפנות לקבוצה מסויימת ולקנות ממנה שחקן? כשאני עושה חיפוש בטרנספר מארקט אז יש שם שחקנים חלשים ( 40-75) ואני לא מוצא דרך לפנות לקבוצה ולקנות ממנה שחקן. איך עושים את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כשיורים הסאונד נשמע לא טוב צרוד כזה ממה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה כמה שלבים יש ב-COH? סיימתי 15 ואז המשחק יצא ( ) למרות שבמדליות יש מקום גם לשלב נוסף תודה
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-