עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by shaielgali12,

המעבד והכרטיס מסך לא עוברים את 50 אחוז שאני משחק בלאק אופס 3 בסינגל הכרטיס עובד טוב על אחוזים גבוהים והfps גם גבוהה יותר ממאה אבל במולטיפלייר הוא על אחזוים נמוכים והfps נמוך נע בין 50 ל70 אין סיכוי שזה המעבד יש לי 7700K כרטיס מסך 1070 והמסך מחשב בחיבור hdmi מסך של 60 הרץ אם זה משנה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by udicol,

3. Started by DS,

בדקתי וראיתי שנוסף עוד טריילר בנוסף לקודם. בנוסף יש עוד תמונות. www.rockstargames.com/bully יש גם פרוספקט או משהו כזה שמסביר על הדמויות

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ori24,

שלום לכולם, לא מצליח להפעיל את המשחק, זה כותב לי שחסר קובץ בשם XLIVE.DLL,זה פעם ראשונה שאני נתקל בזה. איפה משיגים את הקובץ ואח"כ איפה צריך למקם אותו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yirmi_opp,

אני לא יכול להריץ את המשחק של רזולוציה של יותר מ-640X480 זה ממש גרוע! לא עשה לי בעיה כזאת באף משחק אחר!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. **צונזר**

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by iyehuda,

המשחק הזה : http://www.shockwave.com/gamelanding/redlinerumble3.jsp המשחק עולה אך המקשים לא מגיבים יש לי עוד מחשב עם XP ושם הכל בסדר אולי זה בגלל ה WIN7 בפורום תוכנה הביאו לי את האתר הזה http://www.filehippo.com/download_shockwave/download/e5f5e57c495b22f260e48effba767571/ כדי לשדרג את ה הSHOCKWAVE PLAYER ועדיין זה לא פתר את הבעיה יש אפשרות לפתור את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DenisF,

נורא הפתיע אותי שאף אחד עדיין לא פרסם שסוף סוף יצא הבאנדל #2 לאור בקצרה מדובר על חבילת משחקי Indie שיוצאים לאור ללא שום DRM ועם תג מחיר שאתם מחליטים עליו (אפילו שבשנה שעברה היו כל מני ליצנים שהפיצו בטורנטים את מה שאפשר לקנות בשני סנט. פשוט פאתטי. בכל אופן ->) orzQ2J-oDpc אגב, מי ש"תורם" יותר מהממוצע שעומד כרגע על 7.62$ יקבל גם את הבאנדל הראשון. סך כללי של 11 משחקים במחיר אפסי. (או לחלופין רק החבילה החדשה במחיר שנע בין 2 סנט לכמה שתוכלו להרשות לעצמכם) http://www.humblebundle.com/ תהנו =]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מדבר אבל שחקנים ברמה. אני משחק ב GAMERANGER עם כל מיני אנשים מאירופה שהם די טובים אבל נחמד יהיה לשחק עם קצת ישראלים שיודעים איך לשחק. כן \ לא ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מחפש משחק מבוסס מלחמה עם כוחות על טבעיים... למחשב, משהו בסגנון דרגון בול אני מניח..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Symbore,

היי אנשים שיחקתי רק בשוגון וברומא הראשונים. וחשבתי לחזור לאחרונה לשחק. עכשיו ממה שזכור לי אין שלבים מוגדרים במשחק ופשוט צריך להשתלט על כל המפה (או 60% ממנה) האם ישנה סיבה לשחק במשחקים לפי הסדר או שפשוט לשחק במשחק הכי אחרון בגלל שכל החידושים שקיימים בקודמים, קיימים גם באחרון?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by GRiM,

כפי שידוע לחלקכם, היה לי מחשב מאוד ישן (המפרט בחתימה עדיין ) והחלפתי אותו לא מזמן (AXP3000/NF7-S/1GB/MX440). שיחקתי בכמה משחקים עדכניים כמו Juiced, GTA:SA, Postal 2, Swat 4 - עובדים לא רע עם גראפיקה לא רעה (עם ה-MX440). המשחקים האחרונים שהצלחתי לשחק בהם במחשב הישן היו עד שנת 2002 בערך, חלקם כמובן לא עבדו. עכשיו אני מחפש משחקים טובים שיצאו מאז שנת 2002, אשמח לקבל ממכם הצעות (תוסיפו בבקשה גם תמונות). תודה, לילה טוב.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Art Tatum,

people of trrropicoooooooo i come before you to address the upcoming election we will complete the 5 years plan, in just 4 years this is prrogressss the game is good, and our victory, Secuuuuuuuuuuuured This is: Tropico 4 [Part 1/4]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by galh_5,

שלום אני מחפש משחקים טובים וגם יש לי מפרט טוב אז אל תפחדו להביא כבדים כל המשחקים חוץ מהאסטרטגיה תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by davidcohen,

הייתי מעוניין לדעת איזה משחק פשע עדיף לי לקנות מבחינת כל התחומים גרפיקה, הנאה וכו' בקיצור תצביעו לפי נתוני שיכלול [לדוג': נגיד שלGTA אין גרפיקה טובה אבל הוא מהנה וכו' ברמה גבוהה אז ניקוד 8 ונגיד שלMAFIA יש גרפיקה טובה והיא גם מהנה וכו' ברמה גבוהה אז 9 ולפי זה תצביעו לMAFIA]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by matan1806,

כל קבוצה שרוצה להתפקד ולקבל חדר בטים ספיק עלייה להתפקד פה זאת אומרת למלאות את הפרטים הבאים : על כל קבוצה שרוצה להתפקד צריכה למלא את הפרטים הבאים ועלייה להיות בעלת 4 שחקנים מינימום . שם הקלאן : שמות שחקני הקלאן : _______________________ לדוגמא : שם הקלאן : M.a שמות שחקני הקלאן : gilad moti avi tamir *אין אפשרות לשחקן להופיע ב2 קלאנים במקביל במידה ויופיע אותו שחקן פעמיים הוא לא יחשב כשחקן בקלאן . * ההתפקדות נמשכת עד ליום חמישי הקרוב 1/8/13 קבוצות אשר לא יתפקדו עד יום חמישי ימחק להם החדר בשרת הטים ספיק שלנו.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DivineS,

טוב תודה לאל סוף סוף קיבלתי את הציוד שלי (חלקו מתן אתה בן זונה אני אוהב אותך לא כזה אכפת לי THOUGH) Razer Deathadder 2013 Razer Blackwidow 2013 *not ultimate* המקלדת קיבלתי מ IVORY המקלדת הישנה שלי BLACKWIDOW 2012 ULTIMATE EDITION נהרסה ונשארו לי שבועיים לאחריות ובידיוק היום קיבלתי בחזרה בגלל שהם לא מוכרים יותר הביאו לי חדשה Razer Goliathus MED Razer Carcharias אל תקנו את האוזניות האלה ממש לא ממליץ לא אטומות כמעט בכלל לא כל כך נוחות למען האמת אבל בכל זאת יש לי אותם רק עשרים דקות ויש להם רעשים מוזרים כמו זבוב כזה זה נגרם בגלל החיבור USB שלא חייבים להשתמש בו אבל בשביל שהצדדים יזהרו חייבים . זה לא קורה לכולם אבל להרבה זה יקרה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by optimizeR,

אהלן חברים, לא מזמן גיליתי שהמשחק World Of Tanks דווקא מאד משעשע ונחמד :-) התחלתי לשחק בשרת האירופאי, אם יש אנשים שרוצים להצטרף ולשחק ביחד אז תפנו אליי. כולם מוזמנים לנסות לשחק, המשחק חינמי. www.worldoftanks.eu תפנו אליי : במשחק :Rajahz סקייפ: tfc.justrpay או כמובן להשאיר הודעה פה בפרטי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Bug2000,

אני תקוע במשימה בעיר הראשונה :'( :-\ ;D כאשר ה S אומר לפוצף אוניה ואני צריך לנסוע למקום שכתוב במפה 8 שם לקבל פצצה ומה אני עושה אחרי זה? (כמה עוד משימות יש לסיום העיר?)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ofer_mat,

משהו יודע אך עוברים את השלב שצריך להציל איזה טיס...לאן לוקחים אותו?!?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום אני עם המפרט שבצד ומשחק בPES עם 2 ג'ויסטיקים ואחרי שאני מכניס גול אני לא יכול לעשות START ולהמשיך לשחק {עם אחד כן ועם אחד לא וזאת לא בעיה של הג'ויסטיק אלא של המשחק כי שחקתי ככה ב-2 מחשבים והיתה בעיה...} יש איזה פתרון לבעיה!? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה נשמע חברים? חג שמח! הכנתי פרק נחמד על משחקי XTREME שיצאו פה בארץ, לאורך כמה וכמה שנים. נראה לי שתהנו! ומשהו חביב לקינוח, קצת פספוסים מצילומי הפרק חג שמח חברים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

בימים האחרונים התחלתי לשחק את המשחק הזה שוב(אחרי שנתיים וחצי שלא נגעתי בו) ברמה הכי קשה, ושמתי לעצמי משימה לסיים אותו ברמה הזאתי. המשחק הזה פשוט מדהים, למרות שסיימתי פעם אחת את המשחק במדיום אני עדיין "ניתקע" בו במספר נקודות ולדעתי הוא הרבה יותר מתוחכם מהמשחקים הקיימים היום כגון RTCW, Max Payne. הוא הרבה יותר טוב מהשניים האחרונים וזה נראה שבשנים האחרונות רמת המשחקים ירדה. למרות זאת, RTCW הוא משחק טוב באופן כללי למעט הנקודות הבלתי ראליסטיות שבו. HL לפחות לא מתיימר להיות משחק ריאליסטי במלא מובן המילה, אבל הוא לפחות משחק שבנוי מ-ע-ו-ל-ה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by 00000,

טוב אני לא גיימר בגרוש, אבל יש לי מחשב חדש אז החלטתי קצת לחרוש אותו. יש לי Intel Pentium 4 3Gh'z ( 2MB) 64bit NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) וג'יגה הרץ זיכרון(שתי זיכרונות 512 ddr2 של kingstone) המלצות? (600 ג'יגה פנויים..)

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Interl-Conore,

http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html?tag=topslot;title;1&om_act=convert&click=topslot הגראפיקה של XBOX 360 הרבה יותר טובה!!!! ( ) וגם ה FPS יותר טוב במשחקים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.