משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש משחקים טובים וגם יש לי מפרט טוב אז אל תפחדו להביא כבדים כל המשחקים חוץ מהאסטרטגיה תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לא ברור לי עדיין העניין של התקשורת במשחק הזה. חלק מרכזי במשחק, אם לא עיקרו, מדבר על שיתוף פעולה, ואופציית התקשורת ע"י דיבור פשוט מתבקשת. אוקיי , את האופציה של הפארטי הבנתי. אם יש לי חברים בבאטלוג אני יכול ליצור איתם פארטי ולדבר במיקרופון. אך מה עם אנשים זרים? איתם לא ניתן לתקשר?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכון להיות ATI היא היחידה שתומכת ב DX10.1, למרות שהשימוש ב DX10 אפסי היה משחק אחד שבאמת ידע לנצל גם את ה DX10.1. במבחנים שעשו עם AC ו HD3870 גילו שכאשר השתמשו ב DX10.1 היה שיפור של כ 15% בביצועים בהשוואה לביצועים של הכרטיס ב DX10 (אתם מוזמנים לחפש את הכתבה בגוגל). המשחק הוא בשיתוף עם NVIDIA והיא ניצלה את הכוח שלה בשביל לעשות מעשה מגעיל ביותר, בגירסה 1.02 של המשחק התמיכה ב DX10.1 הופסקה וכל מי שיש לו כרטיס מסך של ATI גילה ירידה חדה בביצועים! http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7355&Itemid=1
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בעקבות דיסק קשיח קטן מאוד, אני צריך המלצה למשחקים טובים שאפשר לשחק בהם הרבה שעות, אבל שהנפח שלהם הוא לא גדול יותר מ 1 או 1.5 ג'יגה. רצוי שהמשחקים לא יהיו ישנים. יכול להיות מכל ג'אנר, רק לא קווסטים או משחקי פאזל (ולא משחקים מטומטמים כמו טטריס או זומה.) משחקים שאני מכיר ולא צריך: europa universalis mount and blade civilization משחקי פאזל משחקים של PARADOX INTERACTIVE. משחקים ישנים מאוד שמסתמכים על גרפיקה ופרזנטיישן.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום! אשמח לעזרה! אנחנו מנסים להוריד CC למשחק SIMS 4 מאתרים כמו אלה - https://www.thesimsresource.com/downloads הקבצים שהיו יורדים בהתחלה היו עם סיומת PACKAGE והצלחנו להוריד קובץ אחד אבל מייד אחריו המחשב לא מאפשר לפתוח יותר אותם וכותב לי הודעה כזו - האם יכולים לעזור לי לפתור את הבעיה.? מדובר במחשב חדש . תודה רבה ! יעל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת, אני חייב לדעת דחוף אני לא מוצא את זה בשום קטגוריה בהגדרות משהו מוזר (דרך אגב, אני פרוץ, למי ששואל למה אז כי אני מעדיף לבדוק קודם משחק ורק לאחר מכן לקנות אותו)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=wlYTgkuVvWM
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html?tag=topslot;title;1&om_act=convert&click=topslot הגראפיקה של XBOX 360 הרבה יותר טובה!!!! ( ) וגם ה FPS יותר טוב במשחקים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני רוצה לשחק ממחשב אחר (לא באותה דירה), עם אותו חשבון אוריגין. האם אני יכול פשוט להתקין ORIGIN עם החשבון שלי ואיתו להמשיך הלאה עם כל הנשקים והצבירות שהשגתי עד כה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.) לפני כמה ימים סיימתי את המשחק הראשון שלי בסדרה במחשב - DMC: Devil May Cry ורציתי לשאול: אחרי שסיימתי לשחק עם דאנטה איך אני יכול לשחק גם עם ורג'יל [ עם פירוט בחלוקה לשלבים, כי אני ניסיתי להוריד UPDATE למשחק + VERGIL DOWNFALL וזה עדיין לא עבד. ] 2.) ואני גם רוצה להוריד את 4 DMC , אבל ראיתי גם ביוטיוב שיש DMC 4 Special Edition- שייתן לנו אפשרות לשחק עם 5 דמויות שונות, שיצא רק ב 23/6/15 - תהיה אפשרות להוריד אותו בטורנט כבר בחודש יוני ? אם לא מתי זה יצא למחשב להורדה. ובמידה וזה לא יצא להורדה אז מה הגרסה האחרונה שיצאה ושכדאי להוריד אותה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה הגירסה הזאת ? או שזה Skin ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק התקנתי אותו בלי בעיות המשחק עולה פועל חלק הכל יפה! אבל.............. כל כמה זמן מקס פיין מתחיל לרוץ מבלי שאני ילחץ על כלום לפעמים הוא גם יורה ורץ אי אפשר לעשות PAUSE ושום כפתור לא מגיב באותו זמן וזה נורא מעצבן ו קשה לשחק ,אצל חבר שלי זה פועל בלי הבעיה הזאת שנינו פועלים על WINDOW XP! בבקשה תעזרו לי !! ולפני דקה עליתי על עוד משהו כל הזמן שהוא מבצע פעולות לבד המחשב עצמו לא הרמקולים עושה מלא צפצופים מוזרים כאלה ???
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב יחסית ישן, שמצליח בקושי להריץ את Battlefield 4 בהגדרות נמוכות.. קניתי כרטיס מסך HD6570 ועדיין זה לא שיפר את זה משמעותית.. מה עושה לי את הצוואר בקבוק? מפרט: כרטיס מסך Radeon HD6570 1G 650MHg. מעבד Intel core 2 duo E6550 1992.49MHg. זכרונות 4G DDR2 398.5MHg. (העתקתי מCPU-Z) מה צריך להחליף כדי שהוא יעבוד בלי תקיעות ברזולוציה נמוכה, או בנונית? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד והכרטיס מסך לא עוברים את 50 אחוז שאני משחק בלאק אופס 3 בסינגל הכרטיס עובד טוב על אחוזים גבוהים והfps גם גבוהה יותר ממאה אבל במולטיפלייר הוא על אחזוים נמוכים והfps נמוך נע בין 50 ל70 אין סיכוי שזה המעבד יש לי 7700K כרטיס מסך 1070 והמסך מחשב בחיבור hdmi מסך של 60 הרץ אם זה משנה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מתי שאני משחק במשחק אז יש תקיעות קטנות וזה מעצבן לשחק ככה איך פותרים תבעיה הזאת? המחשב שלי: פנטיום 4 2600 זיכרון 256 כרטיס מסך : 6600gt לידטק כול הדריברים מעודכנים + ניסיתי לשנות דריבר של כרטיס מסך על מנת אולי זה יפתור תבעיה אבל לא עזר
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או במילים אחרות תחליף לסוליטר (לא משחקי רשת) ;D
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש קישור נורמלי כי כל שאר הקישורים גרועים. הורדתי את המשחק במהלך הלילה 3 פעמים (2.3 גיגה הורדה! ) ו כל הורדה הייתה מושחתת או לא יודע מה.... אני לא מחפש עזרה טכנית בהורדות ולמה זה ירד מושחת או מה לא, לא מעניין אותי , אני רק מבקש לינק נורמלי להורדה ממישהו שכבר הוריד בעבר ובהצלחה. בתודה מראש, קובי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המבקרים המקצועיים מהללים את הפרק החדש - אבל במקביל המעריצים עצמם זועמים, בעיקר בשוק ה-PC, עם בעיות שרתים בהשקה אשר לא מאפשרות גישה למשחק כלל לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.enterbf3.com/news/789-m26-mass-adjustments-will-be-made/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אוקיי יש לי שאלה... לחבר שלי יש מעבד core 2 quad q660 2.40 וכרטיס מסך 8600gt ו-512 זיכרון של הכרטיס מסך ו-2gb זיכרון פנימי... התקנו כרייסיס ולא ראו מי יודע מה ניסיתי לשנות את הביצועים על האיכות הכי גבוהה וזה היה תקוע לא יודע למה... בקיצור שיניתי רק את הרזולוצייה להכי גבוהה וזה נתקע אם יש עוד ביצועים לשפר אשמח שתגידו לי אה ו... על 8800gt זה יעבוד על הביצועים הכי גבוהים או שלא??? :jump1:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
LEGO Indiana Jones לכל אוהבתי הג'אנר משחק חובה. וכמובן למי שאהב את לגו סטר וורס ! לעוד פרטים: http://www.gamespot.com/pc/adventure/legoindianajones/index.html?tag=result;title;0 יש שם גם טריילר. הה ו.... בטח תנעלו גם את האשכול הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתצוגת E3 של XBOX ONE הציגו חלק מהסינגל של BATTLEFIELD 4 בגיימפלי הציגו את Angry Sea שהוא חלק בסינגל בנוסף לכך, בE3 בחלק של EA,הציגו את הMultiplayer של המשחק הטריילר של המולטי שפורסם בE3 בחלק של EA צפייה מהנה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-