עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ccc,

שמעו בקיצור לקחתי לדיאז את הבית.. עשיתי כמה משימות והרגע סיימתי את המשימה שמתחפשים לשוטרים והולכים עם lance להשתיל בצצה בבת קפה התרבוש הזה בקניון או קיי קיבלתי את הכסף והכל ועכשיו יש לי סמל של דולר כזה מסתובב שם ונותן לי מדי פעם כסף אבל אין שום משימה... איפה המשימה מה הלאה? ודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. ישנה משימה ב-vice city מהסטודיו של הסרטים הכחול שאתה צריך לעלות על מטוס ולחלק פליירים לסרט כחול. אפשר רק לשוט עם המטוס על גבי המים ואני לא מצליח להמריא. אם איזה כפתור ממריאים ? יש רק את W להאיץ וימינה שמאלה אבל לא מצליח להמריא. תודה רבה למי שעוזר

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by itai_1813,

לילה טוב. תערוכת VGA 2008 מתקרבת, הולך להיות מטורף! לפרטים המלאים בעניין התערוכה: http://www.spike.com/blog/world-premieres/70766 שתפו את הגולשים בדעותיכם ובציפיותיכם מהתערוכה. אני אישית נורא מחכה לשמוע (ולראות!) פרטים נוספים בנוגע לפרק החדש בסדרת GTA IV (בלעדי ל-360)

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by icebreak,

http://media.putfile.com/Extreme-Adventure הזוי משהו

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by bogdant,

שלום יש לי את ה משחק 1.60 והוא עובד הכול טוב חוץ במשחק אצמו הוא נתקעה כאילו המחשב חלש מדי או שאין מספיק זכרון (לא יודעה את הסיבה) System: Microsoft Windown XP professional Version 2002 Service Pack 2 Computer: Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz 1.70GHz, (512)(256) 768 of RAM ATI RADEON 9600 SEries ATI RADEO 9600 Series Secondary

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by KKK,

מישהו מכיר את המשחק הזה? איך הוא? מי שמכיר אם אפשר להרחיב עליו... (אני מתענין במיוחד בסינגל פלייר שלו...)

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by SandLegion,

שלום לכולם! אני מעוניין להודיע לכולם על רעיון לפתיחת שרת ישראלי למשחק הריאליסטי וייטקונג פיסט אלפא. אם יש ביניכם שחקנים רציניים (לא ילדים בבקשה...) אנא תרשמו חוות דעת פה ורעיונות. אני בשמחה הייתי פותח שרת עם הDSL שלי אך כברירה אחרונה אם לא יימצא שרת עם חיבור יותר טוב. אשמח לשמוע דעות.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by hagay21,

פתאום בשלב התעלות התמונה מתחילה לקפוץ הדרייבר של הכרטיס מעודכן redon 9700 pro הדרייקט איקס מעודכן 9.03c הורדתי רזולוציות אבל רק בשלב הזה התמונה קופצת ניסיתי להתקין מחדש אך ללא הועיל חיפשתי פאט'ץ ואין בשום מקום למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by pc student,

חברה מישהוא מכיר משחק זה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  10. Started by mc_elad,

איך מגישים underarm serve ב- pc...אני תקוע(באימונים)... :-[ בבקשה עזרה.. :-\

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by RDS,

אוקי, אז קניתי את המשחק לפני כמה זמן, וכל כמה דקות (2-3) המשחק קורס... הורדתי את העידכון החדש ביותר... המחשב שלי אמור להפעיל את המשחק בלי בעיה, והוא אכן מפעיל אותו על ההגדרות הגבוהות ביותר במהירות, אך המשחק קורס מדי פעם... יכול להיות שזה קשור לכך שהמשחק תמיד קורס כאשר אני מנסה ליצור שחקן? תודה

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by avi2014,

משחק מדהים!!! גרפיקה פצצה אחת הטובות שראיתי בייחוד במשחקי ספורט, שליטה מצויינת, תזוזה טבעית יחסית(לא רובוטית) משחק מאוד קליל,מהנה.. מומלץ בחום! http://www.gamespot.com/pc/sports/virtuatennis3/index.html

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. משחק הטניס של סגה כנראה לא מתחבב על המערכת של הבחורים מרדמונד. חיפשתי פאצ'ים שיתקנו את העוול אך לשווא. מישהו יודע איך לגרום למשחק כן לעבוד בויסטה?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  14. Started by bennnn,

אז ככה הפעלתי עכשיו את המשחק........והוא מ-דה-ים!!!!!!!!! משחק הטניס הטוב ביותר שיצא למחשב שיחקתי סהכ 5 דקות וכבר השליטה ריאלסטית גרפיקה מדהימה וממש כייף לשחק בו ושיחקתי בכל משחקין הטניס הקיימים למחשב המשחק הזה לא רואה את top spin 2 שהוא ככ גרוע לעומתו!!!!!!! מומלץ לכולם בחום!!!!

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  15. לילה טוב! אני אצל חברה שלי עכשיו ,(היא ישנה חחח), ניסיתי להתקין אצלה את המשחק הזה אבל הוא לא עובד, יש לה מחשב מאוד "עתיק" 256RAM 1000MHZ GF-6200 256 MB, האמת היא שעד היום היה לה GF-5200 אבל הבאתי לה 6200 שסתם זרוק אצלי, בדקתי את המשחק אצלי עם ה 6200 והוא עבד ממש טוב, עכשיו מה שקורה אצלה זה שיש את המסך הלבן הראשון של ההתחלה , ואז הוא חושב טיפה ונותן שלח ,אל תשלחץ מעבד, לוח ,זיכרונות ,הכל יחד??? ;D

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  16. Started by okpimp,

שלום, יש לי ווינדוס ויסטה, ניסיתי להתקין את GTA SA אבל כשאני מפעיל את הדיסק בדימון טולס, הווינדוס פותח חלון ושואל אם להפעיל את התוכנית, אני עונה כן, ולא קורא כלום. שום חלון לא נפתח. זה אומר שהמשחק לא עובד על ויסטה, או שיש דרך להפעיל אותו. אם ההודעה לא מתאימה לפה אז להעביר בבקשה כי לא ידעתי לאן היא הכי מתאימה. תודה

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by johnwoo,

1) נכון להיום, אם אני קונה מחשב חדש עם מעבד כפול ליבה, 4 ג'יגה זכרון וכרטיס 8800GT, כדאי להתקין את ויסטה בתור מערכת הפעלה או להישאר ב-XP. 2) האם ויסטה תתמוך לי במשחקים ישנים כגון: SOUL REAVER STAR WARS: KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC

• 150 תגובות
    • 12.3k צפיות
  18. לא ידעתי שViva Pinata גם יגיע אבל בתצוגה של מיקרוסופט בE3 זה הוכרז רישמית - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18811 טוב אני הולך לעבודה ואני מקווה שאני יחזור אני יוכל ליצפות בווידיאו של שלושת החברות הגדולות(נינטנדו\מיקרוסופט\וסוני)

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Slayer,

לחבר שלי יש וודו3, והוא קנה לפני כמה זמן GTA3(בזבוז כסף על כזה כרטיס מסך, אבל לא משנה), יש לו אגב P3 1ghz או 800mhz, לא בטוח ממש, אחרי שהתקנו את המשחק, הפעלנו, התחלנו לשחק. נסענו קצת עם המכונית שמקבלים בהתחלה, והופ, המחשב נתקע. האור התחיל להבהב כאילו המחשב "עובד" (לא התעניינתי מה זה באמת אומר מאז שהייתי בן 6 בערך ואמרו לי "המחשב חושב.. חכה"), אבל חיכינו בערך 5-10 דקות והוא עדיין המשיך להבהב שם.. הפעלנו מחדש, חשבנו אולי זה סתם תקלה חד פעמית, התחלנו לשחק - ושוב, הפעם לקח לזה קצת יותר זמן אבל שוב נתקע, חיכינו 10 דקות וכלום. יש לו directx 8.1 (בהתחלה היה לו 4, בגלל זה הוא קרה לי בהתחלה כי המשחק לא פעל), והמשחק הכי חדש שהיה לו עד עכשיו הוא Serious Sam (הראשון), שאגב שמתי לב בו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

http://www.evilsourcegaming.com/2011/11/gameoftheyear/

21. Started by Wheel,

אני לא שואל מבחינת ביצועים! במחשב שלי זה יעבוד אותו דבר גם עם או בלי אני שואל מבחינת משחקיות, בעיקר האם המשחק יותר יציב כשהוא מופעל (אם יורים על אותו מקום מרחוק יש יותר סיכוי שזה יפגע באותו מקום) גם מישהו יודע עם שחקנים מקצועיים משחקים עם או בלי? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, השאלה שלי היא האם ניתן להשתמש בזה לכרטיסי מסך של ATI כדי לא להפסיד FPS כשמפעילים VSYNC... אני זוכר שהיה פה באתר פעם משהו על זה אבל בחיפוש לא עולה לי שום דבר משום מה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by FatherBoard,

איך שמים לטוני הוק 3 וי-סינק לעזאזל? המשחק נחתך לגמרי כאשר עושם איזה תנועה חדה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by R)X(Z,

שלום, אני לא בטוח שזה המקום, אבל מה שיהיה יהיה [= יש סיכוי שזה קשור לתקלות בחומרה אבל מקסימום תעבירו. בכל מקרה לעניין, קניתי מחשב חדש לא מזמן, פירוט קל על המחשב עצמו: CPU: Intel core 2 Due e6300 1.8mhz Video card: evga geforce 7600 GT 256 ram Ram: 1G אני משחק כרגע Wolfenstain : enemy territory והמשחק הקודם return to castle wolfenstain. המחשב הישן שלי הריץ את המשחק די בקלות. אבל כרגע קורה לי מצב שהמשחק פשוט נתקע, הקול במשחק נתקע, המחשב נתקע אפשר לשמוע את הקול חוזר על עצמו עד שעובר פרק זמן מסויים שמשתנה מפעם לפעם ואז שום מעיין צליל גבוה וארוך, לא צפצוף. המשחק חוזר לעצמו והמחשב כבר לא תקוע. אבל לפעמים המחשב עושה ריסט. זה נראה לי מוזר שעם מערכת כזאת, המשחק יעשה בעיות. במיוחד …

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by --Shadow--,

--Wanted: Weapons of Fate-- זאנר: Third-person shooter פיתוח: GRIN מפיצים: Warner Bros. Interactive Entertainment מנוע: Diesel Engine פלטפורמות: PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows מוד: SinglePlayer אתר הבית: http://thewanted.warnerbros.com/ תאריך יציאה: 24/03/2009 סיקור: משחק שאפתני במיוחד שמבוסס על הסרט האקשן שיצא לא מזמן, אנחנו נמשיך בתור ווסלי, שגילה בסרט שהוא נצר למשפחה של מתנקשים בין לאומים בעלי יכולות מטורפות וקטלניות. אנחנו נמשיך כחמש שעות במקום שבו הסרט עצר, ווסלי ישן בדירה של אביו כאשר לפתע פתאום קבוצה של ביריונים חמושים פורצים פנימה, מה שמתחיל בתור מסע ארוך בו ווסלי ילחם בצד הצרפתי של ארגון המתנקשים העולמי, ינ…

• 102 תגובות
    • 11.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.