עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Bashash,

מה הדרך הכי מהירה לקנות\להוריד את FAR CRY 2 בצורה חוקית(!)? להוריד הכוונה למשהו בסגנון STEAM... וזו נראה הדרך הכי מהירה... (אם כן הייתי שמח להסבר איך לעשות זאת ואם לא אז באיזו חנות יהיה הכי כדאי?) עריכה: ראיתי עכשיו את האתר direct2drive... נשמע משהו טוב רציתי קצת הסבר עליו ואיך בדיוק הקניה וקבלת המשחק מתנהלים... תודה רבה לכל העונים!!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מארגן לאן-פרטי לכבוד שחרור של חבר ומחפש משחקים מקוריים. זה לא הלאן הראשון שלי (אנחנו נפגשים כבר קרוב 3 שניםכל כמה חודשים ללאן) בלאן יהיו בסביבות ה10 אנשים. בלאנים בד"כ משחקים DOTA וUT, לפעמים CS וקצת רד-אלרט 2 או WC3. יש קצת בעיה עם יכולות של מחשבים (חלק מהמחשבים בני 5~) אז משחקים חדשים לא באים בחשבון. אני מחפש משחק מעניין עדיפות למשהו שונה מFPS או RTS קלאסי. אחד המשחקים שאני מנסה לשחק כבר הרבה זמן הוא FALLOUT TACTICS שבזמנו ממש נהנתי לשחק בו ברשת, אבל לא הצלחתי לגרום למניאק לפעול על VISTA או 7 (ניסיתי גם VMWARE וגם זה כשל ) אז אם יש לכם המלצות למשחקים שיוכלו לרוץ על מחשבים חלשים ומהנים במולטיפלייר אני אשמח לשמוע. תודה מראש, בני.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SiaTex,

לקראת הקאפים שבאים, חשבתי להוסיף חוק שיכול להיות ממש ממש כיף. אולי נעשה שסיבוב הסכינים יעשה על ידי combat knife על מנת לשחק יותר טוב? כולנו מכירים את זה שאנחנו הורגים אחד ואז הורגים אותנו כי לוקח לנו זמן להוציא את הסכין מגוף הנדקר. הגעתי למסקנה אחרי משחקים רבים עם ה combat knife שאולי נשחק איתו בסיבוב הסכינים ולא עם אקדח. מחשבות מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

אז ככה, כשאני מתקרב לORBITAL STRIKE של האויב נאמר לי מבחורה שאני יכול להרוס את זה ולמנוע משהו מהאויב (לא זוכר בדיוק מה) איך אני יכול להרוס את זה? עוד דבר, איך אני מחייה עם המדיק חיילים מתים? אני פשוט מעיף את זה עליהם? כי לא קורה כלום ??? היו לי עוד כמה שאלות ששכחתי אותן אבל אני יזכר בהן בהמשך אה! עוד שאלה! איך אני משתמש בכלים שיש במפה שאני לא יכול להשתמש בהם ככה סתם? ז"א, איך אני יכול לשגר לאויב מטח טילים מהשמים אה ודבר נוסף, למה אי אפשר להשתלט לאויב על המפקדה הראשית בחלק מהמפות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by EazyEMan,

שלום, אני חדש פה אבל רציתי להגיד לכם שבמשחק זה השרתים מחולקים ע"י gameservers.com אשר לא יחלקו סרברים לישראל עד שיראו כמה בקשות אנו נשלח לכן אני מבקש מכם להכנס לאתר זה: http://www.gameservers.com/blackops/ ולבחור למטה suggest a location ולבחור ISRAEL ולשים אימייל תודה רבה ולהתראות.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם ! אני ממש שמח לבשר בשורה מדהימה שאני בטוח שכולכם ממש ממש תאהבו לשמוע ! כמו שאתם יודעים לאחרונה צירפנו 2 נותני חסות משמעותיים שהם חברת Coolermaster וחברת gigabyte בנוסף קבוצתנו סגרה נותני חסות משמעותיים נוספים אשר יחשפו במהלך השבועות הקרובים! קבוצת Pw-Gaming החליטה לפתוח בעזרת הספונסרים שלנו בית גיימינג בישראל אשר ימוקם בעיר אשדוד הבית יכיל את כל הציוד המתקדם בעולם לגיימרים הכולל : -אינטרנט 100MB של חברת בזק בעל מהירות העלאה מיוחדת של 6MB שתתמוך בשחקנים -הבית יכיל 8 שחקנים -כל העלויות ימומנו על ידי הקבוצה כולל שהייה+מזון+לינה -מנוי לחדר הכושר SweatStar (חדר הכושר הגדול בישראל הממוקם באשדוד) על מנת לשמור על כושר גופני 6 שחקנים מקבוצת הסטארקראפט שלנו יעברו לבית הח…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by i.k,

איך להפעיל שלב בבטא כי אני נכנס לmenu ולא יודע איך להתחיל להריץ את המשחק איזה פקודות לרשום בקונסול?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. משחק הפעולה המבטיח מאמץ נשקים וגישה מסדרת Doom במטרה לספק לנו עולם פוסט-אפוקליפטי ממכר שלא נרצה להתנתק ממנו - החל מאמצע החודש הבא לכתבה

9. Started by NivShmuel1,

צריך ערוצי גיימינג מעניינים ומקצועיים... כאלו שמסקרים וכאלו שנותנים gameplay וכאלו תודה 8)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by SweetDeath,

לפני כמה חודשים עבדתי על משחק בשם "תימנינג'ה": דמיינו Fruit Ninja לתימנים. יש כמעט את כל מה שיש במשחק המקורי, מלבד בונוסים, מכות קריטיות (שזה לא בעיה... אבל שכחתי P: ) ולהבים בצבעים שונים. יש מצב Zen וארקייד שבו יש מאכלים שמשנים קצת את המשחק (סחוג נותן X2 נקודות, ביצה מאטה את המשחק ורסק מביא לזריקת המון מאכלים מהצדדים של המסך) ועוד כמה שינויים מהמשחק המקורי. אסור לחתוך גפילטפיש. המשחק תוכנת בC# (וXNA). הורדה: תצטרכו להתקין את הספריות של XNA כדי להריץ את המשחק. ו... הנה ההורדה. אשמח לקבל חוות דעת ולשמוע מה אפשר לשפר =)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by wooper,

שלום היה לי חשבון בsteam ואיבדתי את הסיסמא עכשיו יש לי את הסיסמא למשחק אבל לא לsteam והוא לא נותן לי ליצור חשבון בסיסמא של המשחק איך אני מחדש את החשבון

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by asili,

אני רוצה משחק של 4 אנשים ניתן לשחק עם הבטא? או שצריך להוריד את הדמו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לפני לא מעט שנים, הייתה תקופה שלא ידעתי מה זה מחשב והמשחקים שהכרתי היו מכונות המשחקים ההם בקניונים. עברו השנים, הכרתי את המחשב, ואחרי כשנה הכרתי גם את האמולטורים שחסכו לי כמה שקלים/אסימונים היו שני משחקים שאני מאוד מקווה להיתקל בהם אך עדיין זה לא קרה, אנסה לתאר את המשחקים ואולי מישהו כאן ייזכר... המשחק הראשון הוא משחק כדורגל (אני לא אחד שאוהב משחקי כדורגל בכלל) המיוחד במשחק הזה, זה שלכל קבוצה יש 'כוח' מיוחד להתקפה והגנה לדוגמא: - לקבוצת ברזיל יש כוח, כשהיא נמצאת ברחבה של היריב אז יש לה אפשרות לתת בעיטת כח שגורמת לכדור לעוף לכיוון השער במהירות אדירה כזו שלרוב, השוער לא מצליח לעצור את הבעיטה ונכנס עם הכדור אל השער. - לקבוצת גרמניה יש כח, כשהיא ברחבה של היריב היא יכול…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. רוב הזמן אני משחק על הרמה הבינונית. יש משחקים פה ושם שאני משחק ברמה הקשה אבל בדרך כלל אני די סובל. (מרגיש לי כאילו רק מזוכיסטים נהנים מזה ) בגלל גם שברמה הקשה אני מתעקב בהרבה קטעים המשחק לא מרגיש זורם וזה די הורס אותו לדעתי. רמה קלה מבחינתי זה לא אופציה בכלל.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Vidati,

שיחקתי בFALLOUT 3 וVEGAS ומאוד אהבתי אותם, DRAGON AGE אהבתי אבל לא סיימתי, BORDERLANDS אם אפשר לקרוא לו תפקידים, MASS EFFECT 1 -2 זה גם יותר פעולה מאשר תפקידים, בכל מקרה יש לכם משחק טוב להציע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. סרטון מפתחים חדש מציע לנו מבט ראשון על המשחקיות של כותר ה-Total War הייחודי והשאפתני ביותר אי פעם, ולעת עתה זה נראה מבטיח ביותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סרטון-המשחקיות-של-total-war-warhammer-ישאיר-אתכם-ללא-מ/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Aviram,

שלום, המלצתם לי לקנות מחשב: AMD Athlon 64Bit +3000 ATI Radeon 9800 Pro 128MB 512DDR לפני כמה ימים קניתי אותו, והתקנתי א תהמשחק בטלפילד וויטנאם. פתחתי משחק, הוא נתקע לי קצת ב"גימגום" בתחילת המשחק, אבל אחר-כך זה לא נתקע בכלל. אותו דבר קורה לי בחבילות הרחבה של בטלפילד 1942, אבל פחות. בבטלפילד 1942, הרגיל, לא נתקע לי בהתחלה בכלל, אבל לפעמים כשאני לקוח מטוס, ויש הרבה יריות, ופוגעים בי, לשניה אני פתאום לא שומע את המנוע, וקצת נתקע "בגימגום" שוב... כאילו המשחק ממש כבד. למה? זה קורה לכולם או רק לי?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by sagim194,

בעקבות קניית 2 שלטים למחשב רציתי לדעת על באיזה משחקים אתם ממליצים לשחק. דיון מהנה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Greg#,

סתם עובר לי בפורום, מה הולך אנשים ישנים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ot,

אחד המשחקים החביבים עלי בזמן המתנה ברשת הוא ספיידר (עכביש) המובנה בחלונות (גירסאות אחרונות). פתאום אני מגלה תוך כדי משחק (WINXP PRO) שהוא פשוט נתקע! מיד אחרי איתחול המערכת המשחק מתחיל מהר וללא בעיות במהלך המשחק הוא מתחיל לגמגם ולקרטע. תופעות: חלוקת הקלפים היא בהפרשים של שניה/שתיים בין קלף לקלף גרירת קלף היא משימה מתסכלת, רק לאחר כמה שניות הפעולה מתבצעת, וכך הלאה... אין לי בעיות בשאר המשחקים (משחקי העברת זמן, סוליטר, פריסל וכו'). מישהו נתקל בתופעה הנ"ל? פיתרון? או פיתרון אפשרי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. העדכון החדש עבור שירות ההזרמה הישירה הייחודי PlayStation Now מוסיף בפעם הראשונה את האפשרות לשחק בכותרי הדור החדש של סוני ללא צורך ברכישת הקונסולה עצמה לכתבה

22. Started by NuKe007,

איפה בארץ אפשר לקנות Mod Chip או את דיסק ההפעלה לPSone, או לחילופין חנות בחו"ל שעם משלוח לא יצא יקר מדי? ובכלליות מה ההמלצות שלכם לגבי הנושא הזה בכלל...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Classified,

Genji: Days of the Blade NBA 07 Resistance: Fall of Man Blazing Angels: Squadrons of WWII Call of Duty 3 EA Sports Fight Night Round 3 The Elder Scrolls IV Oblivion F.E.A.R. Full Auto 2 Battlelines Madden NFL 07 Marvel Ultimate Alliance Mobile Suit Gundam: Crossfire NBA 2K7 NHL 2K7 Untold Legends Dark Kingdom Ridge Racer 7 Tiger Woods PGA Tour 07 Sonic the Hedgehog Need for Speed Carbon Tony Hawk`s Project 8 Tom Clancy`s Rainbow Six Vegas http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12878 60$ למשחק :-\

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. תשלום של 55 שקלים יעניק לכם גישה ל-14 משחקים שונים ומגוונים שמבוססים כולם על העולם האהוד שטווה ג'ורג' לוקאס לכתבה

25. Started by shefernadav,

שלום אני רוצה לדעת איך אפשר להקליט סרטון תוך כדי משחק?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.