עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם. אני מעוניין לפתוח שרת ישראלי עשיתי חיפוש מצאתי אתר אחד מסכן שניקרא "Hypernia",אם למישהוא יש עוד מידעה אני ישמח לשמועה על זה. מה שחשוב שהלוקיישן יהיה בארץ .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Greg#,

סתם עובר לי בפורום, מה הולך אנשים ישנים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gman_il,

http://www.imodernwarfare3.com/call-of-duty-modern-warfare-3-patch-1-08-now-live-on-xbox/ כרגע ל-XBOX , נקווה שבקרוב ל- PC. החדשות הגדולות : מחלישים את כל ה- Akimbo (בשעה טובה) ומחזקים את כל ה- Shotguns מלבד Striker שאותו דווקא מחלישים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Vidati,

שיחקתי בFALLOUT 3 וVEGAS ומאוד אהבתי אותם, DRAGON AGE אהבתי אבל לא סיימתי, BORDERLANDS אם אפשר לקרוא לו תפקידים, MASS EFFECT 1 -2 זה גם יותר פעולה מאשר תפקידים, בכל מקרה יש לכם משחק טוב להציע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. נא לא להפוך אשכול זה לאשכול warez/בקשת לינקים וכו'... ! שמועות על הדלפת המנוע הטכנולוגי של המשחק המצופה כ"כ HALF-LIFE 2 (זה שהודגם ב-E3), רצות ברשת בשעות האחרונות. איזו דרמה ! הייתכן? מקורות: http://www.warp2search.net/article.php?sid=12322 http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=gaminggeneral&Number=2268544&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בבלוג של מיקרוסופט נחשף כי השקת DirectX 12 תתבצע במקביל להשקת ווינדוס 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a2%d7%9d-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%aa%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%92%d7%9d-directx-12/

7. Started by שחר84,

שלום רב, ברצוני לשאול איך מתקינים את הG27 על GTA5 לPC. ראיתי כמה מדריכים באנגלית אבל הם היו די מבלבלים. אשמח עם מישהו יסביר לי כאן את השלבים בעברית שאלה נוספת: אני משחק עם בקר XBOX, האם ניתן להפעיל את הG27 ביחד עם השלט? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by masterb,

עקב כל הויכוחים הנעילות והדיונים מה עושים רוב הגולשים בפורום הנכבד

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by evman007,

יש לי בעיית סאונד במשחק.כאשר אני נכנס למכונית אני לא שומע כלום וגם כאשר אני הולך ברחוב.רק כאשר מכוניות חולפות לידי אני שומע את הרעש שלהם עוברות לידי.מה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ot,

אחד המשחקים החביבים עלי בזמן המתנה ברשת הוא ספיידר (עכביש) המובנה בחלונות (גירסאות אחרונות). פתאום אני מגלה תוך כדי משחק (WINXP PRO) שהוא פשוט נתקע! מיד אחרי איתחול המערכת המשחק מתחיל מהר וללא בעיות במהלך המשחק הוא מתחיל לגמגם ולקרטע. תופעות: חלוקת הקלפים היא בהפרשים של שניה/שתיים בין קלף לקלף גרירת קלף היא משימה מתסכלת, רק לאחר כמה שניות הפעולה מתבצעת, וכך הלאה... אין לי בעיות בשאר המשחקים (משחקי העברת זמן, סוליטר, פריסל וכו'). מישהו נתקל בתופעה הנ"ל? פיתרון? או פיתרון אפשרי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by NivShmuel1,

צריך ערוצי גיימינג מעניינים ומקצועיים... כאלו שמסקרים וכאלו שנותנים gameplay וכאלו תודה 8)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Blue Cheese,

לאנשים שלא יודעים עדיין,ב- E3 חברת EA הכריזה על "חבילת הרחבה" למשחק,כן המשחק חוזר לוייטנאם. לפי הבלוג של החברה,החבילה תכלול 4 מפות חדשות,אציבנמטס,כלי רכב חדשים,וגם בנוסף נשקים חדשים. עוד לא נאמר אם החבילה תעלה כסף או לא,אבל מן הסתם שכולנו יודעים שהיא תעלה כסף בסופו של דבר,אני אישית לא מתלהב מהחבילת הרחבה, זה עוד ניסיון להוציא מהגיימרים כסף מהכיס,אני רק מקווה שישימו AK47 במשחק כי זה הדבר היחיד שיתן לי מוטיבציה לקנות את החבילה הזאת.. מה ש- infinity ward עשתה עם COD וחבילת הרחבה,כנראה EA למדו את הלקח גם. לינק לטריילר---- http://blogs.battlefield.ea.com "On stage at the EA E3 press conference we announced a new expansion of Battlefield: Bad Company 2 with a new …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Aviram,

שלום, המלצתם לי לקנות מחשב: AMD Athlon 64Bit +3000 ATI Radeon 9800 Pro 128MB 512DDR לפני כמה ימים קניתי אותו, והתקנתי א תהמשחק בטלפילד וויטנאם. פתחתי משחק, הוא נתקע לי קצת ב"גימגום" בתחילת המשחק, אבל אחר-כך זה לא נתקע בכלל. אותו דבר קורה לי בחבילות הרחבה של בטלפילד 1942, אבל פחות. בבטלפילד 1942, הרגיל, לא נתקע לי בהתחלה בכלל, אבל לפעמים כשאני לקוח מטוס, ויש הרבה יריות, ופוגעים בי, לשניה אני פתאום לא שומע את המנוע, וקצת נתקע "בגימגום" שוב... כאילו המשחק ממש כבד. למה? זה קורה לכולם או רק לי?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Roeebaeloha,

יש כאן אנשים שמשחקים civilization v ומרוצים אולי שנפתח משחק בין חברי הפורום?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by TheWave,

איך יש לכולם דום 3? ב-2.8 ראיתי אנשים רושמים הודעות על דום שלוש אבל הוא יצא רק ב3.8 איך זה יכול להיות? אם הם השיגו את זה בדרך שאני לא יגיד איך אז איך זה עובד כל כך טוב? זה בטא...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מחפש משחק חדש במיוחד משחקים בסגנון Battlefield ... או גוף ראשון רציתי לדעת עוד משחקים שתומכים Directx 10. דרך אגב כרטיס המסך שלי :8600 GT Nvidia Geforce תודה רבה זאביק

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי הצלחתי לשחק במשחק בעזרת VPN קוריאני כל מה שצריך לעשות להתנתק מה ORIGIN להתחבר ל VPN קוריאני http://incloak.com/ להתחבר ל ORIGIN להתנתק מה VPN ולשחק חופשי בלי פינגים ובלי בעיות!! חזרתי לשחק!!!

18. Started by YARONGT,

אני צריך המלצה למשחקי עולם פתוח ברשת מסוג אימה סגנון DayZ המלצות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ofeky1,

^^משהו יודע אולי?? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Bashash,

מה הדרך הכי מהירה לקנות\להוריד את FAR CRY 2 בצורה חוקית(!)? להוריד הכוונה למשהו בסגנון STEAM... וזו נראה הדרך הכי מהירה... (אם כן הייתי שמח להסבר איך לעשות זאת ואם לא אז באיזו חנות יהיה הכי כדאי?) עריכה: ראיתי עכשיו את האתר direct2drive... נשמע משהו טוב רציתי קצת הסבר עליו ואיך בדיוק הקניה וקבלת המשחק מתנהלים... תודה רבה לכל העונים!!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. תשלום של 55 שקלים יעניק לכם גישה ל-14 משחקים שונים ומגוונים שמבוססים כולם על העולם האהוד שטווה ג'ורג' לוקאס לכתבה

22. Started by yoni111,

יש דבר כזה קיים בטווח מחירים נורמלי?(5000-6000)??

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. חבר'ה אני לא ממש מבין במחשבים רציתי לדעת אם יעבוד לי GTA IV מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41 DDR2 PCI-X זיכרון DDR2 2048MB 800MHZ צורב DVDRW DUALAYER 22 SATA מארז מקצועי SAMA כולל ספק מקצועי TRUEPOWER 550W כונן קשיח 500GB SATA2 7200 GEFORCE 220GT 1GB ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מי שלא מכיר, renegade היא מסדרת המשחקים C&C מבית היוצר westwood online שיצאה מבין המשחקים red alert tiberum sun וכדומה, ואני חושב שבשנתים האחרונות (אולי יותר או פחות) יצא גרסת בטא למשחק הפעולה האגדי הזה שמציעה את המשחק בטקסטורה יותר גבוהה הכוונה שהדמוית נראות פחות מפוקסלות כמו כן נערכו ועוצבו הרכבים והמפות באותו סגנון אבל יותר חדש! וזה נראה ממש טוב ונוח וכיף לשחק. יש כל מיני קהילות EkT CT ועוד ולעיתים בשעות הערב יש יותר מניין של שחקנים לפעמים מגיע לשרת מלא של 40 שחקנים ביחד. וזה מדהים פשוט כיף לא נורמלי. כמובן שיש צדדים לא נעימים כמו קריסות של המשחק, ניתוקים מהשרת וכאלה אבל ההנאה גדולה יותר. מאחר שזה בחינם, באמת שווה להוריד להתקין ולנסות איזה כמה שעות לפחות להרגי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Domovoi,

http://www.dailymotion.com/relevance/search/gta%20%2Biv%2Bgameplay/video/x56kbp_gta-iv-6em%20e-video-ingame_videogames

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.