עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by wooper,

שלום היה לי חשבון בsteam ואיבדתי את הסיסמא עכשיו יש לי את הסיסמא למשחק אבל לא לsteam והוא לא נותן לי ליצור חשבון בסיסמא של המשחק איך אני מחדש את החשבון

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הי, מחפש לקנות הגה למשחקי מירוץ מכוניות ב PC. מתלבט בין שני ההגאים של LOGITECH, האם למישהו יש ניסיון ויכול להמליץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by intel suck,

אני מחפש משחק מחשב לילד בן 10 ללימוד אנגלית

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. העדכון החדש עבור שירות ההזרמה הישירה הייחודי PlayStation Now מוסיף בפעם הראשונה את האפשרות לשחק בכותרי הדור החדש של סוני ללא צורך ברכישת הקונסולה עצמה לכתבה

5. Winxp 32 bit? Winxp 64 bit? Win Vista32 bit? Win Vista64 bit?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Or ei,

אני מחפש את הטלאים של המשחק אבל שיהיו עם קראק או משהו כזה .....(כי אתם יודעים אין לי את הגרסה ה"חוקית") תיצרו איתי קשר באיציק 99720949 או תשימו פה לינק

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אוקי, אז התקנתי את הסימס 2 שלנו על המחשב שלי שהוא יחסית חדש והמשחק לא רץ אחרי ההתקנה- הוא נותן לי ארור של משהו משהו דיירקט איקס 9 שלא מותקן לי או משהו כזה. לעומת זאת במחשב הישן שלנו שבן איזה 5 עם פנטיום 4 המשחק רץ נהדר ואין בעיות. מישה יכול לומר לי מה הבעיה? כי ניסיתי להתקין פעם דיירקט איקס 10 וזה התקין אם איני טועה ומשום מה היום אחרי זמן מה שניסיתי מקודם את המשחק ועכשיו אחרי שאני חושב שהתקנתי המחשק לא רץ.. דאגתי לתמונת סקרין שוט של ה-EROR שהוא נתן לי.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לגלות מה הבעיה או במה שגיתי, הרבה תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ofer_mat,

משחק ענק!!! אפשר להוריד עוד מפות? או תוספות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. איןו לי מושג באמת למה אני רוצה אותו אבל זה מאוד יעזור לי את תתינו לי לינק לשני הקבצים האלה (של המחק ושל האימולטור)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Lupin,

היי, אני מחפש שמות של משחקי פעולה בסגנון GTA, מאפיה, מקס פיין וכן משחקי פעולה צבאיים בסגנון call of duty בעיקר משנת 2006 עד אמצע 2007 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ztahie,

מי שיכול לעזור... אני בשלב שבו הגעתי לגשר(הצלחתי לצלוף בכל האנשים) אבל כל הזמן באים טנקים ו"הורגים" את הטנק שבצד שלי ואני נפסל . מישהו יודע מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. למשחקים חדשים כמו היטמן 3 וכאלה פעם היה לי מלא אתרים במעודפים אבל נמחק לי הכל תודה .

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by mc_elad,

באיזו חנות כדאי יותר לקנות??(gta iv, football manager 09 ועוד...) יותר כדאי = יותר זול!,וכמובן מדובר על משחקים מקוריים. אני אישית גר במרכז אז אם אפשר המלצות על חנויות במרכז יקלו עלי... אם יש חנויות לא מהמרכז גם טוב- לחברה שהם גרים בדרום\צפון\מקום אחר... ותודה מראש לממליצים...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. סדרת האסטרטגיה ההיסטורית גדולת המימדים מחפשת לעצמה שדות קרב חדשים בעולם הפנטזיה הפופולרי של Warhammer לכתבה: http://hwzone.co.il/total-war-warhammer-%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%94-%d7%98%d7%95%d7%98%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%a4%d7%99/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by a_halachmi,

איך מפעילים קודים ב-call of duty 2?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

יש מספר מדמי XBOX\PS2 למחשב, השאלה היא האם יש איזשהו אמולטור שבאמת שווה התקנה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Omerole,

עוד ניתן להשיג את המשחק הזה בחנויות? מצאתי רק את הFrozen Throne..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Roy.T,

בחיפוש אחרי האיש זאב הזה, במקום שנקרא LOWER RUIN במבנה ביער, אחרי שהורגים את האישה רוח הזאת יש מדרגות עולים ויש מזבח כזה ובאמצע יש ארון קבורה שבתוכו יש שיריון כסוף מגניב כזה. הרגתי את כולם ואני לא מצליח לצאת משם כי הדלת נעולה. אני גם לא מוצא את המפתח. מי זוכר את החלק הזה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מתי יוצא משחק חדש של EA מסדרת ה- generals (חדש יותר מ- Zero Hour)?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by avi2014,

אחותי רוצה משחק כל שהוא לגיל שלה.... יש לכם המלצות למשחק לילדים קטנים??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by r.b.y,

שלום אני קונה את ההגה של לוגיטק g25 ורוצה לקבל. מלצות על משחקי נהיגה איך ההגה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. התקנתי את Battle for Middle-earth II יש ברשותי כרטיס מסך 1650PRO 512 דיירקט איקס מעודכן ודרריבר 8.3 החדש מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 32 אני מעלה את המשחק הוא חושב חצי דקה וקורס. בדקתי ב EVENT VIEWER וראיתי שזה קשור לקובץ NTDLL.DLL הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום פיתרון שקשור לבעייה שלי עכשיו לקטע המוזר... התקנתי את המשחק אצל אחי (XP PRO WITH ATI 1900XT 512) וראה זה פלא המשחק עולה מישהו יודע לכוון אותי מה יכולה להיות התקלה? אולי חסר לי איזה פיצר בכרטיס מסך?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הי אנשים מה קורה? אני רוצה להזמין אתכם לשידורים של משחק המוקדמות של נבחרת ישראל מול נבחרת רומניה במסגרת אליפות אירופה של ארגון Clanbase! את השידור ינהלו 2 שחקני טופ qTp|Nightmare ו qTp|wAZARY !!! השידור יתחיל בשעה: 22:00! לשידור החי: http://www.twitch.tv/IGAIsrael

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by SpEcToR,

תראו איזה מחשב יש לי במפרט.. ניסיתי לשחק על מדיום.. אותו דבר.. ניסיתי הכל LOW וOFF.. אותו דבר.. 15-5 FPS קבוע.. זו בעיה במחשב? =S

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by or,

מה אמרו לא בסדר בשאלה שלי על TONY HAWK שנעלתם את זה (אני רוצה לדעת כדי לא להגיד את זה)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים