משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מחר אני יעלה תמונות למה עוד רבע שעה אני סוגר את הבסטה. מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה לפה תמונות יש לי WIN XP.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, יש לי שתי שאלות: 1) איך אני מפעיל את המצב של מדידת ה FPS באנריל 2. 2) איך אני מפעיל את ה Anti Aliasing?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I CANT INSTALL THE GAME OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup I NEED HELP
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לכל מי שאמר שהיא לא יצאה אז היא כן !! המשחק הוא על שני דיסקים! יש לי את הראשון ואני מוריד את השני!! iso !!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשימו פה קישורים לאתרים עם תמונות של UNREAL 2007.... ידוע באיזה DX הוא יתמוך?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אוקי כפי שראיתם המנוע unreal 3 גם עוד עמט יצא סוף 2006 יענו עוד שנה עכשיו הנה כמה תמונות תראו איזה גראפיקה מטורפת עכשיו לפי דעתי הדרישות היו מטורפות מה אתם חושבים 9800 pro עם a64 וגיגה ראם יוכל להריץ אז זה בכזותי גראפיקה עם fps נורמלי ? לפי דעתי זה הולך להיות המשחק של כול השנים תראו איזה קפיצת מדרגה מבחינת גראפית לעוד תמונות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=84741&page=1 מה אתם חושבים ?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
עוד לא התעוששנו מדום3 , עוד לא קיבלנו את האלף לייף 2, והינה הדור הבא של המנועים הגראפיים כבר מציג את עצמו מראה גראפיקה כמעט פוטו ראליסטיט , צפו למשחק ב2006 ולהריץ אותו באיכות הכי גרועה עם 6800 אולטרא ב30 FPS. http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=gaminggeneral&Number=4185910&page=&view=&sb=&o=&fpart=1&vc=1
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בצעד מהפכני לתחום כולו החליטה חברת Epic לשחרר את מנוע ה-Unreal Engine 4 שמתוצרתה, בנוסף לגרסה מוקדמת של משחק ה-Unreal Tournament החדש (שמבוסס עליו) בחינם לכלל קהילת המפתחים לכתבה: http://hwzone.co.il/unreal-engine-4-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%9c/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ma aaevdel bein unreal engine 3.0 build 3706 le unreal engine 3.0 build 4604
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
מסתבר שלמשחק הזה יהיה הרבה יותר מגראפיקה מדהימה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש : amd 2500 xp 500 DDR radeon 9600 pro ניסיתי לשחק UNT4 אבל כל הזמן יש תקיעות, הכוונה היא שכאשר אני לוחץ קדימה הוא ממשיך כמה שניות אחרי שאני מרים את היד. זה התחיל רק כאשר התקדמתי בשלבים וכשיש יותר מ3-4 דמויות על המסך. הורדתי את הגדרות הגרפיקה לנמוכות ביותר. והורדתי גם את הדריבר הכי חדש לכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה ? אין לי בעיות עם משחקים אחרים ... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במשחק unreal איך פותחים שרת ב- unreal בכולם יוכלו להכנס אליו ולשחק??
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
עוד לא פתחו דיון מסודר, אז אני אפתח. לכל מי שלא היה מעודכן בחודשים האחרונים, Epic עושה זאת שוב אחרי 6 שנים של מנוחה מ-Unreal Tournament 3. בחברה ניכר ש-UT3 לא קיבל את ההצלחה לה איחלו, וזה קרה ככל הנראה מהדרך בה המשחק תוכנן. לכן, הצוות בהנהגתו של סטיב פולג' (הגאון שמאחורי ה-AI ב-UT הראשון) חוזר שוב עם משחק UT חדש, יש אפילו לוגו חדש שנחשף רק לפני כמה ימים. Unreal Tournament הוא משחק יריות בגוף ראשון שידוע כדגל נוסף בחזית של מה שקוראים לו גיימינג במחשב האישי. ככה לפחות הוכיחו UT99 ו-UT2004. https://www.youtube.com/watch?v=Fjh1IdJ4-XM גם אחרי עשור הוא פשוט נראה מעולה בשונה מאלו, ובמסקנה מתוצאות UT3, החליטה Epic ש-Unreal Tournament (נטול תוספות, זה השם) יהיה …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ולא אני לא מדבר על 2004 אלא על המשחק הראשון שיצא UT 99 מי שלא יצא לו לשחק צריך להתבייש להתבייש להתתביייש כי זה המשחק הכי מטורף אדיר גדול והכי חשוב : המשחק שהכי דורש סקילס במילים אחרות חרישה............ מי שלא יצא לו לשחק במשחק יכול להשאיר לי הודעה ואני יכניס אותו לעניינים דרך אגב קהילת UT99 הקהילה השנייה בגודלה אחרי CS אז כדאי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב. אחרי ציפיה ארוכה ומותחת ביותר.... אני חייב לציין - המשחק פשוט מדהים ! אין מה להשוות לדמו ! מסכים חדשים, תמונה חדה וברורה, איזה כיף !
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים הגיוני שיצאה הגירסה הסופית של המשחק? כי אם כן אני מוריד אותה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז לכל מי שזה מעניין אותו, המשחק הנ"ל יצא להורדה! באתר http://www.nvnews.net/ יש מספר מירורים (אני מוריד מזה של NVIDIA על 90) ובכלל החדשות האחרונות באתר הן על המשחק, כל מיני קישורים לכתבות מעניינות כמו למשל שהמשחק יהיה 6 דיסקים (או שתי DVD) וגם קישורים לתמונות שצילמו מהמשחק בפורומים שלהם.. בקיצור שווה כניסה, ואני ישים קצת תמונות יותר מאוחר (מזל שחזרתי היום מוקדם הביתה.. בטח כולם עדיין בבית ספר 8))
-
- 52 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
חרשתי את התפריטים ולא הצלחתי למצוא את הדרך לבטל את האופציה של ה Auto Switching. ברגע שאתה אוסף נשק שהוא חזק יותר מהנוכחי, הוא מתחלף אוטומאטית לנשק החזק יותר. אני מאוד לא מסמפט את המצב הזה, ואני מעדיף שהנשק הנבחר יישאר איתי עד לכשיתרוקן או שאחליט להחליף אותו באחד אחר. האם יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי של UT2K4 והורדתי את המוד KILLER FLOOR מאחד האתרים של UT התקנתי והוא לא מפעיל לי אותו... קיצר,יש מישהו שיודע איך להתקין מודים בUT2K4? ולהפעילם
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
היי קניתי את המשחק המקורי UT2004 והכול עבד טוב ופתאום ביומיים האחרונים הרבה פעמיים המשחק נתקע פשוט באמצע וזהו איפשר אפילו להוריד אותו למטה אני עושה RESTART וזהו..והמשחק עובד חלק חוץ חוץ מזה , התקנתי את הפאטץ' הכי חדש.. והמפרט שלי הוא: Amd athlon 64 512mb ram radeon 9600 xt מה הבעיה? :-\
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
Unreal Tournament 2007 מפותח בנתיים לPC,PS3,XBOX360 והולך לצאת בארה"ב ברבע הראשון של 2007 ובאירופה ב30 במרץ Trailer 2 Trailer 1 Images תהנו!!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני משחק בUnreal Tournament 3 אוף לין אני לא מצליח לעשות save לא יודע איך עושים פעם שיחקתי בזה וכן עשיתי save שאלתי היא איך אפשר לעשות save במשחק אני משחק כמה שעות ושוב פעם מתחיל מתהחלה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-