עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by --Shadow--,

פיתוח: Playdead הפצה: Microsoft Game Studios ז'אנר: Puzzle-platformer פלטפורמות : PC, XBOX360, PS3 תאריך שחרור למחשב: 2.8.2011 - steam תאריך שחרור לפלייסטשיין : 19.7.2011 אתר הבית: Limbo ויקיפדיה: Click Here תאור: משחק שמגיע מצוות Playdead שבדנמרק, במשחק תדריכו ילד קטן עלום שם שמחפש את אחותו האובדת דרך עולם אפל, בודד ומסתורי, בו החברים היחידים שלכם יהיו חרקי ענק - כשהם לא יהיו רעבים מדי לבשר ילדים רך, במהרה תגלו שהיער יהיה מלא עכבישי ענק, חרקים וילדים אחרים שלא שמחים במיוחד לראותך. המשחק נבנה בעיצוב יחיד במינו בסגנון פאזלים ומבוסס פיזיקה, בנוסף הוא יכיל גרפיקה בצלליות (שחור לבן) ואפקטים קול מצוינים, במשחק אין הסבר לגבי מי אתה או איך ה…

• 40 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. Started by לביא2112,

בס''ד למה אני יצטרך לשדרג בשביל שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M יעבוד נורמלי בלי הקטנות איכות משחק אם אפשר כמה אפשרויות שהכי זולות להפעלות המשחקים האלו :Portal 2,Crysis 2,Brink PC ,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו' ואיך זה ? NVIDIA GeForce GTX 460M תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. אהלן אהלן.. אני מוצא את עצמי במעט הזמן הפנוי שיש לי בבית, משתעמם למוות (וכן אל תדאגו לי, אני יוצא, מסיבות ים ובריכות ועובד 5 פעמים בשבוע), אבל מגיע הרגע שלפעמים אתה משתעמם בבית יותר מדי ורוצה לשחק, אני מוצא את עצמי מתקין את GEARS OF WAR בפעם המי יודע כמה, מסיים אותו ביומיים, מתקין שוב את BIOSHOCK 2 ומסיים גם אותו, סיימתי את CRYSIS 2, COD ואני מחפש משהו שיחזיק אותי קצת מול המשחק.. לעזאזל אפילו בא לי להתקין את OBLIVION שוב. אז מה אפשר להציע לי, שיעביר מעט את זמני עד שיצאו משחקים נורמלים בחודשיים הקרובים? סגנון MASS EFFECT וכדומה, ניסיתי את AC לא התלהבתי יותר מדי, BATMAN סיימתי ויש טעם של עוד. אני זורם על המלצות, אבל בלי אסטרטגיה או משחקים כגון DRAGON AGE שהרס לי את …

• 37 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by Nakion,

שלום שלכולם יש ברשותי את המשחק GTA SAN ANDREAS האם הוא יפעל במחשב שמריץ וינדוס 7 ?? (64 סיביות - לא יודע אם זה קשור לעניין אבל שתדעו) .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by JohnnyBravo,

אומנם זה רק שמועות.צפוי לצאת בסמפטמבר 2012? http://www.connectedconsoles.com/ps3/2k-czech-gearing-up-for-mafia-iii-development/2916/

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by almog333,

יהיה נחמד לשחק עם או נגד מישהו און ליין. שנים אחרי ששיחקתי בו, התקנתי את המשחק שוב ואני ממש נהנה.

7. היי חברים, ראיתי שה-Razer Hydra הגיע ל-bug ו-ksp, ואני מעוניין לקנות, אבל מפחד להתאכזב וסתם לזרוק כסף... אם מישהו יכול לתת ביקורת אובייקטיבית, זה יוכל לעזור. נראה לי מגניב לשחק בסלון על המחשב כמו ב-wii, אתם לא חושבים?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by chaim_f,

טעות, חוזר בי

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  9. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 28 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, אנשים? אצלנו הכל בסדר, חוץ מיוגי, במהלך ההקלטה הוא חש ברע ונאלץ לפרוש. אז פסענו בזהירות מעל גופתו הגוססת והמשכנו להקליט כמו כלום, כי ככה אנחנו, לא משאירים פצועים מאחור. מכיוון שתיכננו לדבר על המון דברים מעניינים שחשוב שגם יוגי יגיד את דעתו בנושא, עשינו פרק מצומצם ואינטימי יותר ופשוט דחינו חלק לשבוע הבא. בפרק עצמו דיברנו על JUST CAUSE 2 PORTAL 2, ינאי סקר את הדמו של קת’רין. עברנו על כמה חדשות חשובות לשבוע (בורדרלנדס 2, סאקר פאנץ’ שייכת לסוני מעתה, משחק רמבו מגיע?, עידכון חדש לPSN ועוד…) סיכמנו עם סרטון השבוע – RAGE. היה קצר אך משעשע מאוד ובהתאם לשם הפרק – …

10. Started by dolevzora,

כבר כמה חודשים שאני מנסה לסדר את הבעיה הזאת הורדתי כמה סוגים של המשחק אני מנסה להיכנס לה generals zero hour זה עושה לי serious error אין לי תמונה אבל זה מה שזה עושה לי זה אומר בערך שיש וירוס רציני או משהו כזה או בעיה רצינית אבל זה מחשב חדש ... ואין לי וירוס על המחשב שמעתי שלהרבה אנשים יש את זה יש אולי פתרון לסדר את זה ? ויש לי ווינדוס 7 bit 32 ויש לי מחשב נייד שעובד שם המשחק ויש גם windows 7

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום חבר שלי התקין את guitar hero 3 וכשהוא נכנס יש אך שהוא נכנס אליו הוא מקבל הודעה שהישום הפסיק לפעול.... הוא הסיר והתקין שוב כמה פעמים וזה לא עזר, הדבר יחיד שאני יכול לחשוב עליו זה כנראה שהמחשב שלו לא מספיק חזק אבל עדין זה נראה לי מוזר שהמשחק אפילו לא עולה לשכמה שניות אלה יש קורס. כמה שאני יודע יש לו 2G זיכרון כרטיס מסך של אינטל HD945. זה בעיה של חומרה או של תוכנה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by Proww,

אהלן. ראיתי טריילרים ועניינים בנוגע למשחק. רציתי לדעת כמה דברים למבינים כאן. קודם כל אני נמצא כרגע בחו"ל. רציתי לדעת במידה ואני קונה (סתם לדוגמה ברוסיה) את המשחק, אמרו לי שהמשחק יהיה ברוסית. יש אפשרות בתוך המשחק לשנות את השפה? דבר שני רציתי לדעת בכללי עוד פרטים על המשחק, מי ששיחק כמובן. שמעתי שיש COOP מעניין, שאפשר בסינגל לבנות בתי עסק וכו'.. אשמח אם מישהו יספר לי קצת על המשחק ויתן חוות דעת שלו עריכה: המשחק מיועד ל PC.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ZXY1,

שלום מה החומרה הנדרשת למשחק call of duty black ops בעיקר הכרטיס מסך מה המינימום הנדרש שהוא יתפקד כמו שצריך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by natan805,

אני זוכר לפני שנים ששחקתי במשחק שנקרה Medal of Honor ,אני מתכוון לפחות 7 שנים ואני זוכר שזה היה משחק טוב והיה שמה שלב שדומה לסרט להציל את טוראי ראיין ולפני כמה ימים התקנתי משחק שקיבלתי מחבר שנקרה גם Medal of Honor חדש וזה לא Medal of Honor2 כי לא כתוב וגם ראיתי שאמור לצאת גם Medal of Honor2 בקרוב. אז קודם כל אני לא טועה שיצא שני גירסאות? כי אולי לפני 7 שנים זה לא היה בMedal of Honor אלא משהו עם שם דומה וטעיתי? ואם לא אז למה לא קראו לו Medal of Honor2 ? יש תשובה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Etyopi,

משחק ממוחזר לדעתי. אין משהו חדש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by RETMIX,

רכשתי את המשחק FEAR 3 מקורי ב- 200שח מחנות משחקים מתברר שבניגוד למשחקים הקודמים אני צריך להתקין את משחק דרך STEAM. אני מתקין את STEAM עד שהוא ניתקע בשלב:STEAM WORKING- CREATING ACCOUNT ולא עובר לשלב הבא של הרישום,תקוע (המחשב דלוק כול היום) אני מנסה כבר שבועיים לשחק במשחק החדש ולא מצליח וזה מזה מתסכל במיוחד שקניתה אותו בכסף מלא מה אני צריך לעשות כדי להתקין את הSTEAM בהצלחה ? האם יש דרך להתקין ולשחק את F.E.A.R 3 בלי STEAM ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by WAR10CK,

אני קניתי אתמול את המשחק ואני לא מצליח להתחבר למשתשמ שלי במשחק אני אומנם מצליח להתחבר לאתר ככה שאין בעיה אם הסיסמה או השם משתמש, אבל למשחק משום מה נאי לא מצליח. הנה תמונה של הבעיה שלי: http://www.siz.co.il/my/q3ytncziwmyx.png תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, כמו שכתוב בכותרת - קיבלתי BF2142 מתנה. הבעיה היא שאותו בנאדם שהביא לי את זה לא זוכר את שם החשבון והסיסמא, הדבר היחידי שיש לי זה סידיקי. איך לעזאזל אני פותר את הבעיה הזאת?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

אז הורדתי את Fallout הראשון(מ-GOG) והתחלתי לשחק. בחיי, אני מרגיש ממש טיפש. כל יצור שני הורג אותי ובשביל למכור דברים תמורת bottle caps אני צריך ידנית ללחוץ על הפלוס עד שאני מגיע לסכום הרצוי(ושזה מעל כמה עשרות, זה מייאש מאוד). גם אין מוזיקה במהלך בארטר, ואני לא מצליח למצוא שריון בשום מקום. יש איזה מדריך למתחיל או משהו? אני לא מצליח אפילו בקווסטים הממש ראשונים.. סה"כ לבל 2.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Proww,

אהלן. היום רכשתי מהאתר Minecraft את המשחק. מילאתי את כל הפרטים, אשראי, עניינים.. היה כתוב לי "הרכישה הסתיימה" ובין היתר שאני יוכל כנראה לשחק בעוד שעה. -Purchase complete! נכנסתי למייל שלי וקיבלתי גם הודעה מאתר www.moneybookers.com ובנוסף גם יש שם פרטים של בנק כלשהו במייל.. מה עליי לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by IPIP,

אני יורה על האויבים ואין כוונת אדומה אני יורה ולא קורה כלום הם לא מתים בשלב הראשון הכל היה טוב זה התחיל בשלב השני ככה הכוונת צריכה להיות שמכוונים את הנשק לאויבים (אדומה) http://www.fastup.co.il/images/22913059.jpg הכוונת לבנה אני יורה עלהם ולא קורה כלום http://www.fastup.co.il/images/9176939.jpg למישהו זה קרה ? עם כן אז אני צריך את העזרה שלכם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by UponTheRose,

היי יש את מה שנקרא Quakecon שמתקיים בטקסס פעם בשנה באוגוסט, וזה כולל את הלאן פארטי הגדול בעולם, תחרויות נושאות פרסים ומכירות של מוצרים מישהו הולך לשם או שהיה שם בעבר? יכול לספר קצת רקע על האירוע? איזה דברים בדיוק מוכרים שם?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  23. לבקשת כמה חברים הכנתי דיון ראשי למשחק הזה. אני לא הולך לשחק בו כרגע אז לאלו שכן,תדאגו בבקשה לעזור במידת האפשר לשחקנים האחרים. נא תיצמד לחוקי הפורום- לא להספים ולא לדבר על הורדות פירטיות, למרות שאין להן משמעות במשחקים מהסוג הזה. אז האם קם יורש ל WOW ? נחיה, תשחקו, ונראה המשחק שוחרר לאירופה וכבר קוצר הצלחה היסטרית, במכירות. לא קיים דמו למשחק. הפצה - Funcom / Eidos Interactive פיתוח - Funcom ז'אנר - Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game מס' שחקנים - אלפים שיחרור - May 20, 2008 אתר הבית : http://www.ageofconan.com/ וויקי אינפו : http://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_Conan טריילרים http://www.gametrailers.com/game/1905.html דרישות מערכת Minimum Proce…

• 92 תגובות
    • 10.4k צפיות
  24. אני מוריד משחקים מהאתר: www.abandonia.com ויש מלא שלא עובדים לי. האם יש איזה אמולטור שעליו ניתן להריץ את המשחקים הללו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by LazyBoy,

http://www.humblebundle.com/Introducing Humble Indie Bundle 3! Get 5 classic indie games: Crayon Physics Deluxe, Cogs, Hammerfight, VVVVVV and And Yet It Moves for whatever price you want while helping the Child's Play Charity and the Electronic Frontier Foundation. Pay what you want. If you bought these five games separately, it would cost around $50, but we're letting you set the price! All of the games work great on Mac, Windows, and Linux. We don't use DRM. When you buy these games, they are yours. Feel free to play them without an internet connection, back them up, and install them on all of your Macs and PCs freely. There is no time-limit on your downloads. …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים