עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by erap129,

אוקיי שקיבלתי את המחשק הרצתי אותו וראיתי שזה בלתי אפשרי לשחק בו (הייתי על 4 FPS בערך) ויש לי FX5200 P4 2.8 512 DDR400 ואז הורדתי את OLDBLIVION (התוכנה שמאפשרת לכרטיסים כמו GF3, שלי וכו' להריץ את המשחק) הרצתי את התוכנה על ההגדרות הכי נמוכות שהתוכנה איפשרה וראיתי ירידה ענקית בגראפיקה אבל המשחק עדיין פועל על 5 FPS. ואני מריץ משחקים כמו HALF LIFE 2 על הגדרות סבירות בלי בעיה על 30 FPS ולמה המשחק הזה שעם OLDBLIVION יש לו גראפיקה גרועה מHL2 בהרבה לא רץ לי כמו שצריך? ועדכנתי דרייברים זאת לא הבעיה

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by Shadowman,

כבר לא יכול לחכות!!!

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by rob_roy,

לכל אחד מהם יש כמה גרסאות: 3 ל X-COM, יותר מ 4 ל DUNE, אולי 2-3 ל Diablo, ו-5(?) ל CIV. מישהו זוכר לאילו מערכות הפעלה הם מתאימים? איך להרכיב מחשב שיתמוך בכולם? הבנתי ש DosBox נותן פתרון למשחקים הדוסיים. מה עם המשחקים של 98, XP?איך מריצים אותם ב XP או חלונות 7? או שאצטרך מולטי בוטינג?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by barcelona2002,

יש לי את המשחק GENERALS וכשאני נכנס אליו אז פרט לפרטים של המשחק כלומר בתים מכוניות ואנשים הכל שחור כזה מוזר למשל אם יש בית הוא מוקף בשחור לא רואים את האדמה עד הכביש יש לי ג'י פורס 2 64 מגה וניסיתי לשנות כבר את ה BRIGHTNESS של המשחק ולא עזר מה עושים!!!!!!!! תודה נ.ב. כל הדרייברים מעודכנים פרפקט וזה נוגע גם לדיקרקטס 9... יש לי פנטיום 4 2.4 512 די די אר 400\3200 עוד תגובות בבקשה

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  5. יש לי את המשחק BF2142 הכל היה חלק עד לפני חודשיים שכל שרת שאני נכנס הוא זורק אותי אחרי כמה שניות ורק פעם ב.. לא זורק. אני כבר לא יכול לשחק. בהודעה כתוב לי רק punkbuster. הורדתי את התוכנה עדכנתי ולא עזר. מחקתי את המשחק גם לא עזר. מה אני יכול לעשות חברה תעזרו ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  6. היי לכולם אני יודע חלק הרוב מעדפים לקנות קרייסיס מקורית בגלל שרת ועולה המשחק 178 שח לפי באתר זאפ וכעת אני רואה שהתחילו להעלות מחיר תראו : :screwy: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505339 למה אני לא מבין למה העילו מחיר רק ביגלל שלמדינה אין מספיק כסף אוו שסתאם העילו מחיר ?! בתודה לעונים

7. Started by Elad_m,

אהלןן אני תקוע בשבלב 4 בפאר קריי בקטע שמגיעים לבסיס שצריך לפוצץ בו בונקר נשק, הצלחתי להרוג את כולם לקחתי את kay card מהאוהל,לקחתי את הפצצה אבל הבונקר לא נפתח ואין לי מושג מה לעשות בשביל לפתוח אותו!! תודה לעוזרים!!

8. Started by NEO...,

אני צריך תוכנה שתריץ משחקים של ps 1 במחשב ב win xp תביאו לי לינק

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by damti123,

שלום........הורדתי את המשחק CoD הישן...2 קבצי rar שכל אחד מהם שוקל 600-700 mb בערך. התקנתי את הראשון וההתקנה מבקשת להכניס את הדיסק השני וללחוץ על Ok. הורדתי DeamonTools פתחתי כונן G והעלתי לשם את הדיסק השני ולחצתי על ok אבל ההתקנה לא ממשיכה..למה? תמונות: http://loading.co.il/uploads/96KB-ss%20showing%20the%20files.JPG http://loading.co.il/uploads/53KB-ss%20from%20install.JPG http://loading.co.il/uploads/68KB-ss%20of%20opened%20hard%20disk%20G%20from%20DeamonT.JPG מה לא עשיתי טוב ? מי שיכול לעזור תודה

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  10. אני רוצה לשחק באיזשהו משחק ואני נכנס לשרתים שלו (נניח גרמניה - הכי קרוב לישראל שיש שם) וכולם יש להם פינג 50 70 מקסימום ורק אני 400 (MS) איך אני מוריד אותו? אפחד לא רוצה לשחק איתי :-[

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by אלון פ,

אני חייב להזהיר אותכם, יש עכשיו כול מני אנשים שפורצים לסטים. הם שולחים הודעה כזאת: join the tornament (סליחה על השגיאות כתיב הנוראיות שלי) ואז הוא נותן קישור [glow=red,2,300]אל תיכנסו לקישור הזה[/glow] זה קישור לדף שנראה בדיוק כמו הcommunity בסטים, ואז מה שקורה לרוב האנשים זה שהם כאילו מתחברים לסטים, אבל הדף הזה בעצם שולח את השם משתמש והסיסמה שהקלדת לאנשים, ואז הם פשוט לוקחים לך את המשתמש. ואל תגידו שזה לא אמיתי, אני מכיר אישית משהוא שזה קרה לו והוא הצליח רק במזל לשלוח מכתב לסטים שישלחו לו סיסמה וID חדש למייל. אז, תנסו גם אתם להזהיר כמה שיותר אנשים על זה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כמו בכותרת אני צריך קראק למשחק Alliance Future Combat אם מישהו יכול בבקשה להביא לי קראק טוב אנהי ממש יודה לו תודה מראש

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by gkman,

שלום. אין לי מחשב מי יודע מה חדש ומקצועני אבל בכל זאת אני אשמח אם תוכלו להציע לי משחקים בשבילו המחשב הוא מחשב פנטיום 4 (פרטים נוספים למטה- אם זה כ"כ קריטי) אני בקטע של משחקים כמו FARCRY HITMAN GHOSTRECON GTA MAFIA אם מישהו יכול בבקשה להציע משחק שלא כלול ברשימה שלעיל אני מאוד אשמח תודה מראש Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1700MHz Speed : 1.70GHz Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Internal Data Cache : 8kB Synchronous, Write-Thru, 4-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector System Mainboard : Intel Corporation D850GB Bus(es) : X-Bus AGP…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Impreza,

שאני משחק זה כאילו יש ממש תקיעות, כאילו הגרפיקה נתקעת כזאת, חלק מהר מאוד גם לא יודע איך להסביר מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by duk4u,

שאני מנסה להתקין את המשחק למקום מסויים. יוצאת לי הודעה path contains invalid characters ולא נותן לי להתקין. ברצוני לציין שהתיקייה אליה אני מנסה להתקין את המשחק נושאת את שם המשחק. אז מה פה לא תקין?. אשמח לתגובות.

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  16. היה לפני כ-10 שנים משחק שקראו לו Messiah המשחק היה תינוק כזה עם כנפיים שהוא המשיח והוא יכול להכנס לתוך אנשים ולשלוט בהם... ממש אהבתי אותו בכל מקרה, השאלה היא האם מישהו מכיר את המשחק? ואם כן מישהו יודע אם יצא לו המשך או משו דומה? תודה מראש, שקד.

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  17. עריכה הנהלה: אתה מוזמן לעשות את זה בפורום אחר, לא פה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by A_MuMu,

שלום, ראיתי שמישהו הזכיר חיילים וחרדים בפרומו של Pandora וכשראיתי אותו גם מצאתי את זה: התמונה הפוכה לטובת הכתב ראי וכתוב שם "נמרוד מאוטנר" חנות המפעל. מרשים. הפרומו מציין שחלק מהמשחק יהיה בירושלים. מישהו מכיר את סיפור הרקע?

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by elad2k,

באזור ה 80 אחוז אחרי שהמכשף העיף אותי קיבינימט הבחורה נעלמה לי ואני נכנס בדלת ויוצא מדלת וזה לא נגמר פה ושם אני תופס איזה דלת שלא מחזירה אותי לדלת הראשונה ואני שומע את הבחורה ברקע צועקת "הנה אני" מה לעזאזל???? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

אני משחק הרבה בשחקי רשת ורובם עובדים נורא טוב לאחרונה התחלתי לנסות את flyff הורדתי את המשחק והתחלתי לשחק אבל לפעמים כשאני משחק המשחק פשוט נתקע אבל אני לא מתכוון נתקע מבחינת זה ששום דבר לא זז או משהו כזה היצורים זזים במקום משתקלים ימינה ושמאלה אבל אני לא יכול לזוז מהמקום או להכות מפלצות...(אני יכול לשנות את הנקודת מבט בעזרת העכבר) יש לי 64x windows xp מהירות אינטרנט 1.5 כרטיס רשת ob 1/10/100/1000 אם זה קשור בכלל... כרטיס מסך 800 gt של ati ומעבד 6300e אם מישהו צריך שאני יפרט יותר על משהו שיגיד אני אשמח אם מישהו ינסה לעזור לי תודה... נ.ב כמו שהבנתי זה לא בעיה של פיירוול

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  21. יש לי Medal of Honor Allied Assault Version 1.0 אני מנסה להתקין את ה- Spearhead Version 1.0 ובהתקנה עולה לי ההודעה הזאת: an invalid path was entered. please choose a different path and try again ניסיתי להתקין את ה-patch וזה ההודעה שעלתה: WARNING: could not find uk or us version of medal of honor allied assault installed on your computer. setup will now exit. מה צריך לעשות בשביל להתקין ???

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by udicol,

וואללה.

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by dudisrea1,

http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=38223כולם להכנס זה אחלה משחק ברשת נסו ותהנו

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by miki891,

יש לי 2 דיסקטים DVD. אני שם דיסק מספר אחד ולא עולה לי אוטומטית חלון משחק. לחצתי על מחשב שלי ---> לחצתי קליק ימני בעכבר לחצתי "פתח" ופתאום אני לא רואה מלא קבצים רואה רק קובץ אחד autorun. הוצאתי דיסק ונקיתי על דיסק DVD. והכנסתי שוב לכונן DVD וכמה שניות לא עולה לי חלון אוטומט.ועשיתי פעולה שוב קליק ימני בעכבר על כונן DVD ולחצתי "פתח" ולפתע אני רואה מלא קבצים.אני לחצתי קובץ SETUP ופתאום ניפתח חלון של מיקרוסופט כתוב "אירעה בעיה בשגיאה..." ולמטה ליבחור 2 כפתורים "תישלח" או "אל תישלח". לחצתי על "אל תישלח" ושום דבר לא עולה לי. בדיסק משחק ניכנסתי לתיקייה וחיפשתי קובץ התקנה directx ומצאתי והיתקנתי. ושוב נסיתי לילחוץ SETUP ואותו דבר בעיה תקלה "אל תישלח" המחשב שלי בן…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by sEEdy,

אז ESL כבר פתחו דף הרשמה לקבוצות שמתכוונות להתפקד למשחק החדש, אז כל מי שיש לו כבר קבוצה שירשום אותה בקישור הבא. http://www.esl.eu/eu/codghosts/clanlist/ בנוסף הם גם פתחו הרשמה ל Release cup אבל כרגע זה עוד לא רלוונתי כל כך אפשר להירשם אבל קודם עדיף לחכות שהמשחק יצא ואז, בינתיים אני רואה שאף אחד עוד לא נירשם. http://www.esl.eu/eu/codghosts/cup/5on5/release_cup/ אלללה עוד 10 ימים!!!! לא יכול לחכות כבר

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.