משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אם משהו יודע איפו אודה לו מאוד .. אם זאת תהיה חנות וירטואלית יהיה נחמד יותר .. אני באזור חיפה תודה :smoke:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי דום 3. אני יודע את הפקודות שמשנים מפות אבל אני לא מצליח לשנות רזולוציה האם יש לזה פקודות? מהן בבקש!!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק החלטתי להתקין אותו ולשחק עוד הפעם. אבל אחרי שהפעלתי אותו הוא נכנס למשחק ואז מיד יצא וקיבלתי את ההודעה הבאה: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. בפעם הראשונה ששיחקתי הו זה היה לפני בערך חצי שנה ואז הוא לא עשה לי בעיות ומה ששהשתנה מאז זה ה-WIN (אז היה לי 98 היום יש לי XP PRO) והדרייברים של הכרטיס מסך (לא זוכר איזה גירסא הייתה לי עכשיו יש לי גירסא 30.82) בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיה ואיך אפשר ליפתור אותה?!?! בבקשה אני מתחנן ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בשלב שקוראים לו Airfield Ambush, אני עם הבחורה והיא אומרת לי שהיא צריכה השכה בשביל שהיא תוכל לעבוד, הרגתי את כול השומרים שיכולתי ונשארו שלושה, 2 למעלה מצד ימין (עם מסתכלים איך שמתחילים את המשחק) ואחד מתחתיהם, וגם כשאני הורג את שלושתם מהר אז יש אזעקה ואני מתחיל מחדש. בנוסף משמאלי (עם מסתכלים איך שמתחילים את המשחק) יש בניין עם דלת, כשאני מגיע למכשיר הזה שצריך כאילו להזין קוד סודי מופיע לי סימן של יד, אבל כשאני לוחץ על SELECT אז הוא עושה כול של שגיעה (לא WINDOWS אלה המשחק כאילו הדלת נעולה) ואני יכול לראות עם המשקיים שיש מישהוא מאחוריה ושזה מבנה שאפשר להיות בו ולא סתם ליופי. מה אני עושה בשלב הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה בארץ אפשר לקנות Mod Chip או את דיסק ההפעלה לPSone, או לחילופין חנות בחו"ל שעם משלוח לא יצא יקר מדי? ובכלליות מה ההמלצות שלכם לגבי הנושא הזה בכלל...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני ישים כאן את השיא הראשון , מותר להשתמש באיזה מכונית שרוצים אבל רק במסלול DRAG 14 Vine Constraction(המסלול מהדמו) מי ששובר את זה מלך! : ד"א : אל תשימו לב לשם , אחרי שעשיתי פורמט(הייתי במשימה 105) אז שחכתי לשמור את השמירות של המשחק , אז הוא שלח לי את שלו כי הוא היה במשימה 101...
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי את המשחק GENERALS וכשאני נכנס אליו אז פרט לפרטים של המשחק כלומר בתים מכוניות ואנשים הכל שחור כזה מוזר למשל אם יש בית הוא מוקף בשחור לא רואים את האדמה עד הכביש יש לי ג'י פורס 2 64 מגה וניסיתי לשנות כבר את ה BRIGHTNESS של המשחק ולא עזר מה עושים!!!!!!!! תודה נ.ב. כל הדרייברים מעודכנים פרפקט וזה נוגע גם לדיקרקטס 9... יש לי פנטיום 4 2.4 512 די די אר 400\3200 עוד תגובות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
לא נמאס לכם ? אני מקווה שיצא פתרון להכול ואני לא מבין למה יצרו בכלל MMX עם שום דבר לא תומך בזה?
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני במשימה של "Find the ship's brig and rescue captain Keyes" , הרגתי את כולם, פתחתי את כל הדלתות, אני לא מוצא מה לעשות כדי להמשיך הלאה.. השלב הזה כמו מבוך עם כל הדלתות והחדרים. אם מישהו עבר את זה אשמח לשמוע מה עושים..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות העלתי פה ת'רד על כך שהוא דופק ERROR ויוצא מהמשחק בהגדרות הכי גבוהות. עכשיו הוא אמנם לא עושה את זה, אבל הוא עדיין לפעמים נתקע כזה באמצע המשחק לכמה שניות וגם עובד נורא ואיום על 1024X768 עם AAX4.......מוזר.. : יש לי geforce 4 ti 4200 128mb
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שמישהו הזכיר חיילים וחרדים בפרומו של Pandora וכשראיתי אותו גם מצאתי את זה: התמונה הפוכה לטובת הכתב ראי וכתוב שם "נמרוד מאוטנר" חנות המפעל. מרשים. הפרומו מציין שחלק מהמשחק יהיה בירושלים. מישהו מכיר את סיפור הרקע?
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם , הרבה זמן שאני מנסה לברר ולפתור את הבעייה המוזרה למה במשחקים של פיפ"א ( כולל כולם ) הכרטיס מסך לא בא בכלל לידי ביטוי כמו במשחקים אחרים. כשאני משחק CALL OF DUTY למשל שהוא משחק הרבה יותר כבד בגרפיקה מפיפא המשחק רץ חלק עם פילטרים וכו' אבל בפיפא למשל זה על הפנים ! למשל שמרימים כדור שוער והתמונה זזה על כל המגרש אז התמונה לא רצה חלק אלא בגימגום כזה מעצבן כאילו הכרטיס מסך לא עומד בזה וזה לא נראה לי הגיוני.. קראתי בפורומים אחרים ( RAGE 3D ) שהמשחקים של פיפא בנויים עם אופטמיזצייה לדרייוורים של NVIDIA ולכרטיסים שלהם בעיקר. אולי בגלל זה הדרייוורים של ATI עושים את כל הבלאגן פה..?! לאח שלי יש מחשב כמו שלי P4 2.40 עם פחות זיכרון ממני וכרטיס מסך GF4 MX והמשחק אצלו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היתי מודה לכם אם היתם יכולים להביא לי רשימה של כל המשחקים הכי טובים שיצאוב בבערך 3-4 החודשים האחרונים ל-pc 8)
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
תגידו מה הקטע עם השלב האחרון של מאקס פיין 2?!? כל המשחק יש שלבים מעולים עם מקוריות ועיצוב מדהימים! כולם 100% כיף טהור! ופתאום צצ לו משום מקום השלב האחרון! שבו צריך לרוץ בסיבובים חצי שעה ולירות בברגים של הגג. איזה שלב ג-ר-ו-ע ! ! ! לא האמנתי שזה אמיתי,חשבתי שזה עוד חלום של מקס, אני לא מבין את זה למה עשו אותו כל כך עלוב. שמתי לב גם שבאף כתבה שראיתי לא אמרו מילה אחת על השלב, כאילו הוא היה רק בגרסה שלי, אני הייתי מוריד למשחק לפחות חצי נקודה על החוסר מאמץ שהושקע בשלב הזה, שהוא צריך להיות השלב הכי חשוב במשחק. אולי זה רק אני? מה אתם חושבים? לא נראה לכם מוזר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב למי ששיחק ולא סיים את המשחק המעולה והשולט הזה אז אזעקת ספוילרים והפנה את פנייך מפה מייד... אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות כי אחרי שסיימתי את המשחק (בלייט ודארק סייד) אני רוצה להשלים את כל הקווסטים... א')איך משיגים החלפת הילוכים אפקטיבית בSWOOP BIKE? כי אני לא מצליח לנצח את התוצאות בדנטואין ומנאן. ב')האם אפשר ואיך להיכנס לתחנת החלל ששוכנת ליד הענק גז (לא הסטאר פורג') כלומר לחלקים האחרים שלה,ומה צריך כדי לעשות זאת? ג')מה אומרים הסימנים האלה ליד המד אליימנט (המד הטוב והרע) כלומר יש סימן של גולגולת,סימן של סית' וסימן של מסדר הגד'יי האם אלה סימנים לדארק לורד וללייט לורד או משהו? ד')האם יש דרך לעבור את אקדמיית הסית' מבלי לתת למאסטר אות'ר את החרב שמצאתי בTOMB? כי היא ממש טובה …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע האם הגירסה הזו תומכת בגיפורס fx? כי עושה בעיות בעת הפעלה ומעניין אותי לדעת אם זה בגלל הכרטיס מסך.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
;D אחלה של משחק עד עכשיו, אני עכשיו במשימה 3-4 ככה, וזה מתבצע ב.... ירושלים! 8) הרג אותי שאני רואה מולי שוטר ומאחוריו 2 דוסים מדברים בעברית או לשמוע ערבים צועקים אחד על השני... צילמתי לכם 3 תמונות שיצאו מגה כהות מהפיינט שופ, לא שמתי לב ממש. בכל מקרה, הבהרתי אותם כדי שיהיה אפשר לראות משהו אז האיכות קצת מעפנה אבל לא נורא... קבלו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי סוף סוף את המחשב החדש ואני מחפש איזה משחק טוב (רצוי חדש) בסגנון פעולה (First Person Shooter)\ אסטרטגיה בכדי לאתגר קצת את ה Radeon 9800p החדש. כל המלצה תתקבל בברכה, חג שמח!
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במשחק FAR CRY שאני מפעיל אותו אז בתפריט הראשי הקול עובד ושאני נכנס למשחק המשחק עובד בלי קול בדקתי בהגדרות לא ראיתי שיש בעיה (יכול להיות שיש ואני לא יודע) אם מישהו חושב שהוא יודע למה הקול לא עובד שאני מתחיל לשחק בבקשה בבקשה לעזור לי אני כל כך רוצה לשחק אבל אני לא יכול כי זה משעמם בלי קול מצפה לתגובות
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=games&id=965#reply עפ"י PCARENA המשחק הוכרז וייצא בקיץ ללא דחיות נוספות, מידע נוסף בכתבה.
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום וברכה. קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד לחברת INFOGRAMS על שהוציאה את המשחק המעולה הזה - היטמן 3. דבר שני, כיצד מתבצעת השמירה? האם זה נשמר אוטומטית אחרי כל שלב? הרי במהלך השלב אין אפשרות לשמור, או שאני טועה? תודה
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש איך קוראים למשחק ישן טוב ששחקתי בו מה שאני זוכר ממנו זה: - נראה לי שהשם שלו מתחיל ב"E" אבל לא הכי בטוח - זה משחק עסקים - המגרש הוא לוח "3D" כלומר הוא 2 מימדים אבל במבט איזומטרי - כול הלוח זה משטח אחד אחיד שמחולק לקוביות - המטרה זה להשתלט על כול הלוח או להרוג יריב או להגיע לסכום מסויים של כסף, תלוי במשימה - כול שחקן מתחיל עם בניין אחד במשבצת אחת שבו הוא יכול לבנות דברים שונים שהם בעצם מחלקות שונות של חברה (כול אחד משחק במנכ"ל של החברה), זה יכול להיות מחלקת שיווק שהיא מגדילה לך את המכירות, יכול להיות מחלקת משפטים שנותנת לך נקודות להגנה מפני תביעות שונות, יכול להיות מחלקת ביטחון שנותנת הגנה מפני פריצות, יכול להיות מחלקת מחשב שנותנת לך אפשרות לפרוץ ולהרו…
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
באזור ה 80 אחוז אחרי שהמכשף העיף אותי קיבינימט הבחורה נעלמה לי ואני נכנס בדלת ויוצא מדלת וזה לא נגמר פה ושם אני תופס איזה דלת שלא מחזירה אותי לדלת הראשונה ואני שומע את הבחורה ברקע צועקת "הנה אני" מה לעזאזל???? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-