עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DXT,

אני משער שבשביל ה Sniper School צריך להצליח לפגוע ב 36 מתוך 40 באימון הראשון, נכון? לפני כמה חודשים שהמשחק יצא כמעט הצלחתי פעם אבל כשחזרתי לשחק לאחרונה אני פוגע ממש עקום! אני (נגיד בעמידה) מכוון על המטרה (אזור אמצע גוף) עם הסקופ, מחכה שהוא (אני) יקח אוויר, מחכה חצי שנייה ויורה (לפני שהכוונת זזה שוב כמובן), לפעמים פוגע אבל המון פעמים לא! ולא ברור לי איך הצלחתי להחטיא כאשר אני מכוון למרכז המטרה והסמן ללא תזוזה :bash: תעזרו לי, תביאו טכניקות שלכם, משהו... :-\ משום מה נראה לי שעשו את הירי קשה יותר מאז הגרסא הראשונה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Danilow,

רק לי זה ככה? לא מפסיק לקרוס מכל מיני סיבות שונות, גורם לדרייבר של AMD לקרוס גם ( דרייברים בגירסא 14.4 על כרטיס 280X) מתסכל..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. המשחק הגדול הראשון של חברת Ubisoft לשנת 2018 ינסה להמשיך את ההצלחה של Assassin's Creed Origins עם גישה עסקית דומה מאוד לכתבה

4. Started by rob_roy,

לכל אחד מהם יש כמה גרסאות: 3 ל X-COM, יותר מ 4 ל DUNE, אולי 2-3 ל Diablo, ו-5(?) ל CIV. מישהו זוכר לאילו מערכות הפעלה הם מתאימים? איך להרכיב מחשב שיתמוך בכולם? הבנתי ש DosBox נותן פתרון למשחקים הדוסיים. מה עם המשחקים של 98, XP?איך מריצים אותם ב XP או חלונות 7? או שאצטרך מולטי בוטינג?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אחד הלהיטים הגדולים ביותר של שנת 2018 ינחת בעולם ה-PC בתחילת החודש הבא - עם הטבות מיוחדות למזמינים מוקדמים לכתבה

6. גמרתי את המשחק MW3. היה לי את כל השלבים פתוחים עם התוספות של המסכים המיוחדים. העניין הוא שפרמטתי לא מזמן ועכשיו אין לי את השמירות של השלבים וסתם מידי פעם בא לי לשחק בשלבים היפים במשחק. מישהוא יכול לעזור לי עם save games שייפתחו לי את השלבים שוב או יודע מאיפה משיגים?...אין לי כוח לגמור את כל המשחק מחדש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Devian_Game,

Enjoy

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by HuGeMouTh,

המשחק כל הזמן נתקע לי ב LOADING ואז נסגר :-\ ניסיתי לשנות את ההגדרות במשחק ל LOW, להוריד את ה AA וה AF ל 0, שום דבר לא עוזר :'( אפשר לראות את המפרט שלי בצד, הדבר היחיד שיכול להפריע זה ה 1G זיכרון אבל המשחק זה לא אמור לגרום לבעיה אם המשחק על LOW-MID אני משתמש בדרייבר ישן יחסית 158.22 יכול להיות שהוא גורם לבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by EasyPooper,

אהלן חברה אני שוקל לקנות את המשחק ולחזור לשדות הקרב חלקכם אולי זוכרים אותי עוד משדות הקרב המושלגים של BC2 ^^ רציתי לדעת האם המצב של המשחק בימינו עושה קנייה שלו כדאית כלומר, האם יש שרתים ישראליים בשפע? אם לא, אז איך הפינגים לחו"ל (חיבור 10 מגה של בזק+בזב"ל) והאם כדאי להשקיע עוד 10 פאונדים בBACK TO KARKAND הזה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Zeev86,

עריכה: מצטער על ההקפצה, אבל יש לי פירוט על איך המכשיר עובד, אולי זה יעניין פה אנשים וישנה את דעתם לטובה (חתימת העצומה) איך עובד המכשיר? במכשיר יש שעון, כשאתם לוחצים על כפתור, הוא מחשב את הזמן מרגע יציאת המשחק עד לרגע הזה, ואת התוצאה משנה לקוד לפי אלגוריתם, ייחודי לכל מכשיר, כך שלא ניתן לצפות מראש איזה קוד יופיע לכם בצג המכשיר. מכיוון שהחישוב מתבצע לפי דקות, הקוד שקיבלתם זמין לכם רק לדקה הקרובה, והוא מופיע על צג המכשיר וגם בשרתי blizzard. כשתתחברו בהצלחה למשתמש שלכם, תופיעה לכם הודעה נוספת, ובה תתבקשו להזין את הקוד שמופיע על צג המכשיר. אין שום חיבור לUSB, שום שליחת נתונים מחוץ למכשיר. אין דרך לפרוץ אותו, אם פותחים את המכשיר הוא "מתעדה" ונהרס. היי. אני לא כל כך פעיל בחלק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני יגדיר את זה כך: משחק מהמם! , הגרפיקה הפס קול שמגיע בדיוק בזמן הנכון,האווירה.ממליץ לשחק בו משחק מאוד יפה ומהנה.לבעלי מחשב חזק בלבד!הציון שלי 9+

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי את פוסטל 2 על שני מחשבים פנטיום 4 עם 9500 פרו והשני פנטיום 3 עם mx440, לשניהם 512 מ"ב תאמינו לי שווה להשקיע בציוד טוב במחשב החלש עם הגיפורס המשחק מת לחלוטין, זה לא שהוא תקוע או משהו, דווקא עובד חלק אבל הגרפיקה מתה לגמרי, הכל נראה מת בלי חיים. לעומת זאת עם הפנטיום החזק וה 9500 פרו המשחק חי ובועט ויש זרימה של הכל, תנועה השתקפויות איכויות צבע הבעות של הדמויות, הכל חי. כאילו שמדובר בשני משחקים אחרים, בשניהם שמתי באופציות רזולוציה וצבע זהים (למעשה הכל זהה).

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן, לאחרונה (בערך בחודש האחרון) יש לי בעיה בחיבור למולטיפלייר של משחקים, לדוגמא ב bf3 כל פעם שאני מתחבר לשרת דרך הבאטלוג הוא טוען את המשחק כמה שניות ואז קורס וקופצת לי הודעה השגיאה הבאה: ERROR Game disconnected: could not join server. וב MOH warfigter אותו סיפור בערך מהבאטלוג, והפינג שמופיע בדפדפן שרתים בתוך המשחק הוא מספר גבוה בלי קשר למציאות (משהו כמו 27000). דיברתי עם תמיכה טכנית של EA ושלחתי להם trace לשרת שלהם, (הספק שלי זה רימון) והם אמרו שיש בעיה של unkown host משהו. צירפתי פה למטה את התוצאה. פתרונות מישהו? (החלפתי כל ציוד אפשרי). Host Name IP Address Hop Ping Time Ping Avg % Loss Pkts r/s Ping best/…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. אח של ידידה שלי מחפש משחק בסגנון של Sanitarium (למי שמכיר), הוא סיים את סניטריום ואח"כ שיחק בקומנדוס 1 ולא כל כך אהב את המשחק (התייאש מהר), אך נורא אהב את סגנון המשחק של סניטריום. המחשב שלו זה פנטיום 350 עם 128 מגה זיכרון פנימי, כרטיס מסך בינוני + (לא יודע איזה יש לו אבל קנה אותו לא מזמן) הוא שאל אותי על איזה משחק אני ממליץ לו ולא ידעתי מה לענות בגלל שאני לא אוהב משחקים בסגנון שלו וגם בגלל שהמחשב שלו חלש ואני בקושי זוכר משחקים ישנים. יש לכם המלצות בשבילו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by EG,

אני נמצאבדילמה אם יש באפשרותכם לעזור לי אז בבקשה תנו לי לינק של אתר יחסית זול וטוב שמוכר הגהים ודוושות למחשב אני מאד ישמח תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by tania131,

היי אני שיחקתי במשחק COD ונהניתי מאוד, עכשיו אני רוצה עוד משחק מלחמה טוב, לא בא לי להתחיל COD מחדש בכל זאת זה כבר משעמם, אז בא לי משהו שונה, אבל שגם יהיה מוצלח לא פחות, אז רציתי לדעת מה אתם מעדיפים מבין שני המשחקים האלה, ואיך בכלליות MOHAA?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. האם ניתן לשחק במשחקים אלה עם הכרטיס הזה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by xanapox123,

שם הקבוצה:efd-team חברי הקבוצה: asshole awkward xanapox inuse zazoo http://imageshack.us/f/210/2011121400001.jpg/ אימייל:amiel_55@walla.com פלאפון: בפרטי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Gal&Gal,

מישהו משתמש בהגדרה הזו? זה מקובל? אף פעם לא נתקלתי בזה , כמה זה תורם לנראות של המשחק?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by santapwz,

היי חברה, קודם כל קצת רקע על עצמי אני שחקן COD כבר 9 שנים, מ COD1 עד עכשיו קניתי את כל המשחקים ושיחקתי בכולם תחרותי למען האמת בשנים האחרונות התחלתי להרגיש שמשהו חסר לי אז התחלתי לפזול לשדות של BF, וקניתי את ה BF3 במבצע שהיה ב Humble Bundle. אחרי שנהנהתי מהמשחק ואני גם נהנה כרגע ( למרות שהמשחק מסובך ויש לי מספר שאלות ) אני מתלבט - מה לקנות? האם לנסות ולקנות את BF4? או להמשיך ולקנות את סדרת ה COD המוצלחת אני מבקש ממכם להיות אובייקטיבים,באתי לפורום הזה מכיוון שבפורום COD השחקנים אינם אובייקטיבים. יש לציין שאני שחקן תחרותי וקרוב לוודאי שאכנס לכיוון התחרות גם ב BF4 אבל בלי קלאן. עד כמה כל העניין של התחרות דומה ל COD והאם זה מתנהל באותה הצורה של 5 על 5? יהיה לי קשה לקלו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. תראו מה קיבלתי היום:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מניח שכבר שמעתם על הבעיה, אבל עוד לא מצאתי פתרון ואני כבר עובד עצות. כשאני מפעיל את המשחק במולטי יש מסך שחור ושומעים רק את הסאונד ברקע. קניתי היום כרטיס מסך חדש - GTX560 TI וחשבתי שזאת הבעיה, אבל הבנתי שזה קורה להרבה אנשים. אם זה משנה, קניתי CD-KEY רוסי ועשיתי המרת שפה לאנגלית. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לאחר הצלחתנו בסרטון באסים בבאגז', ישבנו וחשבנו בצוות הערוץ מה אפשר לעשות ? איזה דמות אפשר לקחת שהרבה מכירים ולהעתיק אותה לBF ? אז מצאנו את הדמות, והיא יניר האחמ"ש (לראות את המקורי למי שלא מכיר לפני שרואים את שלנו) דעה אישית שלי בתור מנהל הערוץ, הסרטון לפי דעתי יצא נחמד ולא יותר, אך זה לא יקרה יותר ומעטה והלאה נפציץ בסרטונים אך אני מפרסם בכל מקרה על מנת לקבל תגובות בונות מכם, הצופים צפייה מהנה -

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. גם החנות של פלטפורמת ה-Origin מבית EA Games פוצחת במבצעים מעניינים משלה שכדאי לכם לבדוק לכתבה

25. Started by fano,

Cod4 Sub community: מעכשיו אנחנו תומכים ב Cod 4 בטימספיק שזה אומר גאדרים, תחרויות, פעילויות והנהלה מיוחדת ל Cod 4 בנוסף להנהלה הכללית של Call Of Duty שאחראית גם על Cod 4 מעכשיו (תמיכה בפורום תמיד קיימת לכל הקודים) ההנהלה הכללית היא (לפי הגישות בטימספיק) Community Manager Vice Manager Inspector זה נמצא בטימספיק של Call Of Duty כתובת הטימספיק היא: 212.199.164.135:9910 איך מתנהלים הגאטרים: (תוכנת אנטיציט)UAC חובה! הורדה והרשמה פה: http://uac.ac/#news חוקים: בחירת הקבוצות: knife round teamkill ולאחר מכן בין המנצחים בקבוצות כדי לבחור שחקנים בחירת המפה: מתבצעת ע"י knife round בין הקבוצות,הקבוצה המנצחת בוחרת מפה והקבוצה המפסידה בוחרת צד. דברים שאסורים בגאטרים: …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.