משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שחקנים חדשים שימו לב! בסוף ההודעה יש סרטון וקישור לערוץ ב youtube שעוזר לשחקנים חדשים להכנס למשחק. *מפותח ע"י: DICE *מופץ ע"י: Electronic Arts = EA *תאריך יציאה : ב-25 לאוקטובר בארה"ב וב-28 לאוקטובר באירופה Battlefield 3 הוא משחק רשת מרובה משתתפים מבית DICE. המשחק תומך בכל ענקית של 64 שחקנים ועם טנקים, מטוסים, מסוקים וג'יפים בתוספת מנוע ההרס המפותח אין ספק שכל שחקן ימצא את מקומו במפות הגדולות וראה עצמו מוקף אקשן בכל איזור בו ימצא את עצמו. חווית המשחק מציעה, בנוסף לרשום, חוויות פיצוץ והרס מבנים עם מנוע ההרס המיוחד שמאפשר להרוס כמעט כל דבר במפה. המפות עצמן מגוונות וכוללות איזורים עירוניים צפופים, פארקים וגנים, הרים ומדבריות, שלג ושמש. יש משהו לכל אחד. Battlefi…
-
- 832 תגובות
- 74.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה לאחל בהצלחה לפורום DOTA/HON. בקרוב יפתחו דיונים נוספים הקשורים למשחק כגון מדריכים, הצעות שיפור, טורנירים וכו'. עם זאת, הצלחת הפורום תלויה בקהילה. לכן צאו לרחובות בהמוניכים והביאו אנשים! כמו כן, אשמח כבר עכשיו ממספר האנשים שכן נמצאים בפורום, אילו דיונים הייתם רוצים לראות.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה לאחל בהצלחה לפורום DOTA/HON. בקרוב יפתחו דיונים נוספים הקשורים למשחק כגון מדריכים, הצעות שיפור, טורנירים וכו'. עם זאת, הצלחת הפורום תלויה בקהילה. לכן צאו לרחובות בהמוניכים והביאו אנשים! כמו כן, אשמח כבר עכשיו ממספר האנשים שכן נמצאים בפורום, אילו דיונים הייתם רוצים לראות.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן, יש עכשיו ריבוי משחקים אונליין שהם בחינם או שדורשים תשלום חודשי אני יודע על משחקים כמו wow, rift ועוד כמה שדורשים תשלום חודשי רציתי לדעת באיזה אתר יש את כל המשחקים אונליין שדורשים תשלום חודשי כי נגיד אני רוצה לקנות את Heroes of Newerth זה תשלום חודשי? מה לגבי warhammer: age of reckoning? ומה עם שר הטבעות החדש שעומד לצאת? אני אשמח למקורות מידע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בואו נכין רשימת שחקנים כדי שנוכל לשחק Matchmaking ביחד! אני אעדכן רשימה של כולם בשביל הנוחות: שם במשחק: Deathaura שם בפורום: Brox MMR: 1700 שם במשחק: moonmage112/moses39 שם בפורום: Moon-Mage MMR: 1700/1630 שם במשחק: Danutsa שם בפורום: Soshinga שם במשחק: Jaggernaut שם בפורום: Vi שם במשחק: lesForce שם בפורום: exzt שם במשחק: Bodeshas שם בפורום: shakalakazoo שם במשחק: humi2 שם בפורום: TopNotch MMR: 1590 שם במשחק: Thristle שם בפורום: TheReaper MMR: 1700 שם במשחק: Krenson שם בפורום: KroydKrenson MMR: 1350 שם במשחק: Serenei שם בפורום: Serene שם במשחק: omgwtfhax שם בפורום: Bullet1992 MMR: 1650 שם במשחק: lostheaven שם בפורום: Vlad3
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Warcraft 3 Dota Cool Video למי שלא מכיר: http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_of_the_Ancients מה אתם חושבים על המשחק\מוד?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש משחק שיצא לפני שנת 2000. ממה שאני זוכר משחקים גיבור עם נשק גדול. המשחק הוא בדו מימד והגיבור עובר מסכים משמאל לימין. ונדמה לי שהורגים שם אורקים או יצורים ירוקים כמו כן נתן לפגוע ולהרוג אנשים חפים מפשע הכלואים בשלשלאות. מה שנחמד במשחק שניתן להתחבא אל תוך הצללים ואז האויבים לא רואים אותך ולא יכולים לפגוע. וזה לא דיוק ניוקם מן הסתם מישהו זוכר, מכיר? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
Just Cause 3 in development - report Just Cause 3 Release Date Rumored Just Cause 3 'set for 2012' - rumour
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש דיון רק על הדמו של המשחק אז החלטתי לפתוח אחד על המשחק המלא. מקווה שאנשים ישתפו כאן אחד את השני במחשבות שלהם על המשחק,דרכים לשפר אותו...ובעיקר פאצ'ים טובים וקלים להתקנה שמומלצים ברשת. אני אתחיל בבקשה להמלצות על פאצ'ים טובים ויציבים שמשפרים את המשחק,כי פשוט חייב פאצ'ים למשחק הזה,כמו כל שנה.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
למה אני לא יכול לשים את ההגדרות על VERY HIGH אפשר רק עד HIGH זה המחשב שלי: Windows XP Professional Intel core i3-2100 CPU @3.10GHz 3.0 GB RAM AMD Radeon hd 6800 series למישהו זה קרה ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://arstechnica.com/gaming/news/2011/06/halo-4-stars-master-chief-to-arrive-by-end-of-2012.ars http://www.halo4news.net/
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
נראה שקם מתחרה לHIB, בשם Indie Royale. הרעיון פשוט - כל שבועיים הם יציעו ארבעה משחקי אינדי במחיר התחלתי של $1.99 כאשר המחיר עולה בהדרגה עם המכירות. אז מי שקונה מוקדם משלם פחות. מי שקונה מעל סכום מסויים, מוריד את המחיר לכל השאר. לדוגמא קניה מעל 10$ מורידה את המחיר המינימלי לקניה של האוסף בסנט אחד. טריק יפה מאוד כרגע הם מציעים את: A.R.E.S. Extinction Agenda Gemini Rue Sanctum Nimbus כל הארבעה זמינים להורדה דרך סטים. על Gemini Rue שמעתי כבר בתחילת השנה - מדובר בקווסט (שזוכה לציונים מעולים) שפותח למעשה לבד(!) על ידי סטודנט בUCLA
-
- 15 תגובות
- 6k צפיות
-
-
ועכשיו אני מתחרט שוב שקניתי את BF3.. ועוד משהו קטן וישן: http://thebbps.com/articles/content/rock-band-tried-to-burn-my-house-down.html
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד שנה חלפה, עוד FM הגיע. לא שיחקתי המשחק מאז גרסת 2009 ואני רואה ש SI הספיקו להוסיף עשרות פיצ'רים חדשים. שיחקתי מעט בדמו, ואני חייב לציין שהמשחק נהיה נורא כבר. נורא קשה להכנס למשחק. כמות האפשרויות שיש היא פשוט עצומה. וזה בתור שחקן CM ו FM לשעבר. מישהו שיחק ורוצה לחוות את דעתו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נתקעתי בשלב הזה בדקה 5:24 בסירטון הזה הדלת פתוחה ואצלי במשחק הדלת סגורה למישהו זה קרה ואם לא מה אני עושה ?
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ידענו ש BLIZZARD עובדים על משחק DOTA אבל אני חייב להודות שלא ציפיתי ליראות את זה: אחרי ש VALVE "גנבו" להם את DOTA 2 הם היו צריכים למצוא רעיון מקורי, שימוש בדמויות ש BLIZZARD יצרו אולי לא הרעיון הכי מקורי בעולם אבל זה בכל זאת רעיון טוב הפיתוח של המשחק אופס לפני כמה זמן אבל ניראה כאילו הוא בכל זאת בדרך, המשחק ישאר מוד של STARCRAFT 2 ולא יצא כ STANDALONE
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו בסגנון של המשחקים הישנים והכייפים age of empires/red alert/Command and Conquer וכו' רק שלא יהיה מסובך יותר מידי עם כל מיני חיזרים ורובוטים שלא מהעולם הזה.. תודה D:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
פתחתי נושא דומה בעבר בפורום כרטיסי מסך וbarak עזר לי שם אבל הבעיה הזאת קצת שונה יש במשחק משימות מסוימות שהמשחק מחליף לי מסך אבל אני לא בטוח שזה בגלל המחשב שלי כמו הבעיה הקודמת כי פה אני רואה את הנשק רגיל ורק את הרקע אני רואה בצבעים תמונה: Uploaded with ImageShack.us מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://store.steampowered.com/app/65800 משחק Tower Defense \ RPG חדש יצא היום באתרי הורדות דיגיטלים מובילים כמו steam, d2d, gamersgate. המשחק נותן לנו לשחק עם ארבע דמויות: קוסם, אביר, קשת, נזיר. כשלכל אחד יש את היכולות שלו (2 במספר), וה"מגדלים" נפרדים לכל דמות. ניתן לשחק בSingle Player אבל המשחק ברובו בנוי לCOOP עד ארבע שחקנים. בינתיים המשחק מאוד כיפי, די מאתגר ברמות הגבוהות, השלבים עוצבו לא רע, גראפיקה שמזכירה את Borderlands / TF2. למי ששיחק בגרסת האנדרויאד/אייפון, יש שיפור ניכר בגראפיקה ומשחקיות. הקהילה גדולה, אפילו גדולה מדי בכך שגרמה לקריסת שרתים ביומו הראשון של יציאת המשחק (כבר יצא עדכון שאמור לתקן את הבעיה). אבל כשהשרתים אונליין, עושים lobby חדש ותוך שניות מצ…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קבוצת מפתחי משחקי אינדי יצרה אוסף של 300 משחקים שהוכנו בזמן קצר/משחקים לא גמורים והם נותנים אותם בחינם כניראה שלא תיראו באוסף הזה משחקים מרמה של LIMBO, SMB ומשחקי אינדי אחרים שהגיעו ל STEAM בשנים האחרונות אבל זה בחינם אז למה לא להוריד ;D http://kotaku.com/5851316/more-than-300-tiny-indie-games-in-one-free-pirate-kart-bundle http://www.piratekart.com/
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני משחק ב-Insaniquarium בנייד HP עם רזולוציה טבעית 1366X768 וכאשר אני מפעיל את המשחק יש רווחים שחורים בצדדים והמשחק לא מתפרש על מסך מלא למרות שהאפשרות מסומנת בהגדרות המשחק. על הנייח ברזולוציית FHD המשחק עובד על מסך מלא. ניסיתי גם מצב תאימות XP אבל לא עזר. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה שאני פותח את זה בתת-פורום הנכון :s05: ומתנצל אם לא, לא מצאתי מקום יותר הגיוני... בתקופה האחרונה אני משחק ב-MMORPG שנקרא (בגרסה האירופאית) TLBB. (יש גם גרסה אמריקאית שנקראת DO=Dragon Oath וכמובן גרסאות המקור מסין, וויטנאם וכדו'). בהתחלה הכל היה סבבה, ללא בעיות מיוחדות חוץ מהתנתקות וLag הגיוניים פה ושם. מסיבה שלא הצלחתי להבין עדיין, בזמן האחרון המשחק קורס לי כל הזמן. אני מתחבר ויכול לשחק רגיל כל עוד אני נשאר במפה אחת וברגע שאני מנסה לעבור למפה אחרת המשחק קורס (הודעת "Network Connection Error"). אם התנתקתי מהמשחק כשהדמות הייתה במפה בעייתית אני בכלל לא יכול להתחבר ומקבל אותה הודעה. הרבה פעמים יש גם הרבה Lag. יש שעות שבהן אני יכול לשחק דיי בסדר יחסית אבל …
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-