עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני לא מוצא את ההגדרות במשחק

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by michaelr,

Assassin's creed revelations ההמשך לכותר הקודם brotherhood בהחלט משחק מרשים ביותר עם גרפיקה ועולם שנראים אמיתיים אותי המשחק לא איכזב וממשיך מאותה הנקודה שהקודם הסתיים רק הפעם המשחק לא מתרחש ברומא כמובן שגם הוסיפו נשקים חדשים ואפשרויות נוספות את השאר תגלו לבד. ציון שלי 10. saint row the third ללא ספק הרבה יותר טוב מהקודם נראה ריאליסטי יותר והמשחקיות יותר מהנה וכייפית עם עלילה מעניינת ממליץ בחום רב למי שרוצה לעשות בלאגן !!! ציון 9

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by Art Tatum,

people of trrropicoooooooo i come before you to address the upcoming election we will complete the 5 years plan, in just 4 years this is prrogressss the game is good, and our victory, Secuuuuuuuuuuuured This is: Tropico 4 [Part 1/4]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yaya12345,

הי הורדתי את המשחק pes 2012 עם ה crack שלו פתחתי עם daemon tool והתקנתי העתקתי את ה EXE וה DLL לתיקייה הראשית של המשחק אך בלחיצה ה EXE שום דבר לא קורה חוץ מהעובדה שיש process תקוע בזיכרון בגודל של כ 100K ניסיתי לכבות את האנטי וירוס (avira) - לא עזר ניסיתי לעבור ב compatibility של XP - לא עזר נראה לי שגם ניסיתי את ה firewall - אני אבדוק שוב בכל אופן אגב אותו הדבר קרה לי גם במשחק dirt 3 (רק שם האנטי וירוס ממש צעק שאחד ה DLL של ה crack נחשב כסוס טרויאני) נתונים: laptop) dell vostro 3550) 64bit (יכול להיות שיש קשר??) ati radeon 6630 win 7 pro מישהו??

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  5. אני מעדיף תלת מימד/נורמלי/שיצא לאחרונה מישהו מכיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  6. אני מעדיף תלת מימד/נורמלי/שיצא לאחרונה מישהו מכיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  7. Started by SharkGever,

עריכה: עובד לי אחרי שעידכנתי את הכרטיס מסך. כשאני מתחבר דרך הbattlelog יש לי את ההודעה הזאת- http://up353.*צונזר*/up3/0wdkb3ioount.png זה תקוע לי על joining server הורדתי את הסינגל כדי לראות אם זה עולה במחשב ועבד לי. מחקתי את ההתקנה של הסינגל, הורדתי את המשחק דרך הorigin ושאני מפעיל דרך הorigin זה לא עולה, גם נשאר על LAUNCHING ולא עולה המשחק. מה עושים? תעזרו לי בהקדם בבקשה. עשיתי repair install וזה מה שרושם לי- There are no missing or corrupt files in your Battlefield 3 installation, and your game is up to date.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Ido.G,

שלום, לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשחק ב HL2. הקטע הוא שלא כ"כ בא לי לשחק ב HL1 מאחר והוא מיושן מאוד. עד כמה, מבחינת עלילה, כדאי לשחק בו קודם? ואם כבר - מה אתם אומרים על HL: SOURCE? תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ido147,

כתוב באשכול על הלאן שצריך להביא מחשב ומסך,למה?!?!לא אמור להיות שמה מחשבים ומסכים?וגם כתוב להביא כבל אינטרנט..מזאת אומרת כבל אינטרנט?להביא תראוטר?עזרה..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by HuGeMouTh,

EA מעלה הילוך עם המשחק החדש בסדרת המרוצים, בפעם הראשונה אשחקן יזכה ליראות את הנהג והמשחק יכלול גם קטעי משחק מחוץ לרכב. מהיום השוטרים ירדפו אחרי השחקן גם ברכב וגם ברגל. גם בגרפיקה EA דוחפת קדימה כשבפעם הראשונה המנוע של DICE יגיע גם לפתחת אחרת של EA, ב E3 (לפני כמה דקות) המפתחת BLACK BOX הודיעה שהמשחק ישתמש במנוע המדהים של BF3 ובמערכת AUTOLOG משודרגת שפותחה בשיתוף עם DICE. GAMEPLAY בקרוב, זה משודר כרגע אז אולי עוד שעה עד שיעלו הכל. בכל מקרה ניראה מדהים

• 127 תגובות
    • 18.6k צפיות
  11. Started by miro,

שלום לכולם! מקווה שאני פותח את זה בתת-פורום הנכון :s05: ומתנצל אם לא, לא מצאתי מקום יותר הגיוני... בתקופה האחרונה אני משחק ב-MMORPG שנקרא (בגרסה האירופאית) TLBB. (יש גם גרסה אמריקאית שנקראת DO=Dragon Oath וכמובן גרסאות המקור מסין, וויטנאם וכדו'). בהתחלה הכל היה סבבה, ללא בעיות מיוחדות חוץ מהתנתקות וLag הגיוניים פה ושם. מסיבה שלא הצלחתי להבין עדיין, בזמן האחרון המשחק קורס לי כל הזמן. אני מתחבר ויכול לשחק רגיל כל עוד אני נשאר במפה אחת וברגע שאני מנסה לעבור למפה אחרת המשחק קורס (הודעת "Network Connection Error"). אם התנתקתי מהמשחק כשהדמות הייתה במפה בעייתית אני בכלל לא יכול להתחבר ומקבל אותה הודעה. הרבה פעמים יש גם הרבה Lag. יש שעות שבהן אני יכול לשחק דיי בסדר יחסית אבל …

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by lesForce,

שלום לכולם לא ברור לי עדיין העניין של התקשורת במשחק הזה. חלק מרכזי במשחק, אם לא עיקרו, מדבר על שיתוף פעולה, ואופציית התקשורת ע"י דיבור פשוט מתבקשת. אוקיי , את האופציה של הפארטי הבנתי. אם יש לי חברים בבאטלוג אני יכול ליצור איתם פארטי ולדבר במיקרופון. אך מה עם אנשים זרים? איתם לא ניתן לתקשר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by devilo,

x9race חברי הקבוצה: devilo - אביאל jarven - אושרי dahaxon - דור yevke - איבגני equix - שי devilo - steam_0:0:26445064 jarven - STEAM_0:1:26284522 dahaxz - STEAM_0:0:24950024yevke - STEAM_0:0:18114593 equix - STEAM_0:1:12619649 http://www.*צונזר*/my/yz0nmmwwkjnb.jpg

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by woogille,

אהלן למיטב המקצוענים פה, יש לי radeon hd4350 512Mb עד כמה טוב לדעתכם הוא יסחוב את MW3 ? לא שיחקתי עדיין שום משחק במחשב אבל הוא מטיס הכל (סרטים וכו) באיכות מעולה. המפרט של המחשב intel i7 860 2.8ghz 4gb memory שני הארד דיסקים ממש חזקים (לא זוכר כרגע פרטים) אחד טרה והשני חצי כרטיס קול אם זה משנה משהו tc electronic desktop konnekt 6 נראה לי שזהו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  15. www.qTp-Gaming.com Brainihax Nightmare - STEAM_0:1:14464348 wAZARY - STEAM_0:1:14146081 wedmate - STEAM_0:0:2374160 remind - STEAM_0:1:23346117 Vodka - STEAM_0:1:11168411 איש קשר אם מספר הטלפון שלחנו בטופס לא נפרסם אותו פה. Nightmare מאשר. http://imageshack.us/f/267/steamidz.jpg/ - תמונות מהקונסול של חמשת השחקנים בשרת

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. #x2i-Gaming iXONN x2impact.CS roster: gernite - STEAM_0:0:14797172 blackeye - STEAM_0:0:9779266 lyden - STEAM_0:1:16214656 painkiller - STEAM_0:0:18093308 night - STEAM_0:0:2913318 #x2i-Gaming

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by OREO1478,

היי אז לפני כמה ימים היה טופס של איזה קבוצות מגיעות ללאן ואת את איזה קבוצה אישרו.שמה ראיתי שאישרו אותנו והכל ועכשיו עשו רשימה מעודכנת ואנחנו לא מופיעים ברשימה. בבקשה תסדרו את זה תודה אנחנו לא מופיעים פה : http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1469250 תודה מראש יובל.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. אני יודע שזה שאלה קצת(הרבה) מסובכת יש דרך שאני ישחק דרך המחשב בLAN עם עצמי (עכשיו הסבר): נגיד אני יכול לפתוח משחק פעמיים שירוץ פעמיים בשתי חלונות עכשיו אני אומר בחלון א' לפתוח סרבר ובחלון ב' להתחבר אליו איך עושים את זה?? ועוד שאלה יש לי קרייסיס מקורי איך אני יכול לשחק בLAN איתו?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by --Shadow--,

http://www.vg247.com/2011/08/12/valve-announces-counter-strike-global-offensive/ סטים: http://store.steampowered.com/app/1800/

• 53 תגובות
    • 7k צפיות
  20. http://boards.ign.com/elder_scrolls/b5312/206927688/p2 SPOILER ALERT I consider myself a hardcore Elder Scrolls and Bethesda fan and truly love the series and think they are the best games, however, I am left with a feeling of disappointment after playing Skyrim. I have completed the Thieves Guild, Dark Brotherhood, both the Imperial and Stormcloak story lines, the Companions and the main quest. I have just started the mages guild (College of whatever). With each of the factions that I have completed, just as I was starting to get into the story line, I found that I was at the end of the quest line and was swiftly made leader of the guild or whatever other award was g…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. לאחר עדכון אוטומטי מסטים, מתקבלת הודעת שגיאה כזו: Could not load localization.txt Please make sure Call of Duty:Modern Warfare 3 is run from the correct folder ההודעה קיימת בכל אפשרויות ההרצה של המשחק (סינגל\מולטי). ניסיתי להתחבר לתמיכה של סטים, אבל נתקעתי במסך הרישום (צריך לאשר מייל שלהם שאני זה אני - אבל שום מייל לא הגיע מהם). חיפוש בסטים לא הניב תוצאות. עוד משהו נתקל בתופעה זו, או יודע משהו בנושא ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by oren11,

הנה אתר שמצאתי גם את החבילת הרחבה כדאי לקנות מכאן ? או שכדאי רק את המשחק עצמו בלי ה LE ? http://www.offgamers.com/Battlefield/battlefield-3-global/battlefield-3-global-cd-key-c-5997-12705-12706.ogm

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by EpoXi,

פתאום נזכרתי כמה אהבתי את המשחק הזה, הכי זרם מכל הNFS שבאו אחריו. מישהו חושב אחרת? שיחקתם במשחק מירוצים אחר שהיה יותר מהנו ממנו? אני ממש לא, לא קרוב אפילו. אשמח לשמוע את דעתכם ואולי המלצה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Guyn,

מפתחות: Eidos Montreal, Nixxes Software הפצה: Square Enix ז'אנר: action RPG תאריך שחרור: 23/08/11 דף ויקיפדיה של המשחק: לחץ כאן דרישות מערכת: Deus Ex: Human Revolution Minimum PC Specs: OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 with DirectX 9.0c PROCESSOR: 2 GHz dual core RAM: 1 GB RAM (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista and Windows 7) GRAPHICS: NVIDIA GeForce 8000 series or ATI Radeon HD 2000 series or better REQUIRED DISC SPACE: 8.5 GB Deus Ex: Human Revolution Recommended PC Specs: OS: Windows 7 PROCESSOR: AMD Phenom II X4 or Intel Core 2 Quad or better RAM: 2 GB GRAPHICS: AMD Radeon HD …

• 142 תגובות
    • 23.2k צפיות
  25. אני מניח שכבר שמעתם על הבעיה, אבל עוד לא מצאתי פתרון ואני כבר עובד עצות. כשאני מפעיל את המשחק במולטי יש מסך שחור ושומעים רק את הסאונד ברקע. קניתי היום כרטיס מסך חדש - GTX560 TI וחשבתי שזאת הבעיה, אבל הבנתי שזה קורה להרבה אנשים. אם זה משנה, קניתי CD-KEY רוסי ועשיתי המרת שפה לאנגלית. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים