עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חוקי למהדרין (בערך) בכל אופן, שלום חברים קניתי זה עתה, את המשחק דרך פרוקסי מקסיקני מהאתר של origin. כרגע המשחק במבצע, אך מתומחר שם בגרסת הdigital deluxe ב30 דולר לעומת 46.66 יורו באיזור שלנו! אבל זה לא הכל, בימים הקרובים הם נותנים גם קוד ל25% הנחה נוספת!!!! יצא לי שקניתי את המשחק בגרסת הdigital deluxe עם ההרחבה jaws of hakkon שעולה באיזורינו 15 יורו, בקצת פחות מ30$! המשחק ללא ההרחבה יעלה למעוניין בגרסה שציינתי, 22.5 דולר מחיר מצחיק כדאי לקנות את גרסת הdigital deluxe כי ההבדל בין זה לגרסה הרגילה אצלם הוא משהו כמו 3 דולר אם אני זוכר נכון.. כשאני אסיים להוריד ואראה שהכל עובד כמו שצריך ובאנגלית אני אעדכן, למרות שאני לא צופה בעיות. למי שמעוניין אין מה להתלבט יש מצ…

2. Started by johnysade,

שלום לכולם זהו הטריילר של COD AW וזה של FC4

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Salwaby,

שמעו .. איך אני משיג עוד lockpicks ? נגמרו לי כולם ואני צריך לפרוץ לאיזה chest בבית של איזה מישהי במשימה spies אם אתם יודעים על מה אני מדבר .. די בהתחלה... (אני לא מצליח למצוא את המוכרים בעיר, למרות שאני בספק אם הם מוכרים lockpicks ךםך) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by תינוק22,

היה פעם משחק מחשב אני חושב ל 98 שאם אני זוכר נכון חברת שוקולד כלשהיא הכינה אותו , זה היה משחק עם פרה כזה שעוברים שלבים .

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/11/24/us-army-creates-videogame-training-unit/1 ישקיעו 50 מיליון בפיתוח "משחקי אימון". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3627724,00.html

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by FatherBoard,

איך אפשר (אם בכלל) לטוס עם המטוס פייפר הזה DODO שבעיר ה-2 או ה-3? אני מנסה להמריא, וזה ממריא לי ל-4 שניות. יש אפשרות שזה יטוס ממש או שזה רק עולה ויורד כל הזמן?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יותר מעשור חיכו מעריצי Final Fantasy למשחק ה-15 בסדרה הוותיקה. האם ההמתנה הענקית הזאת הייתה שווה את זה? בואו לגלות לכתבה

8. Started by NiMo1771,

כעקרון אני שחקן COD אבל הוא התחיל לשעמם.. לכן חשבתי אולי לקנות BF3 אני אוהב את COD בגלל שהוא מאוד מהיר ותמיד יש אקשן, השאלה היא האם גם בBF3 יש דברים כאלה? האם המפות לא גדולות מדי? אני לא ממש רוצה לשחק במפות שאתה צריך להסתובב במפה 5 דקות רק בשביל למצוא אוייב.. ואם אני כבר קונה, האם כדאי לקנות גם את ההרחבה back to karkand?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. הוספתי את הקובץ שצריך לשחק באניטרנט והפעלתי את המחשק דרך התיקיה של הסיסטם, עכשיו כשאני מנסה להתחבר אני לא מצליח ואני בטוח ב1000 אחוז שכל הפרטים נכונים. למנהלים: זה משחק חוקי וחינמי אז לא לנעול...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום ולילה טוב! אני נמצא בחופשה בברלין נכנסתי לחנות ענקית וראיתי משחקי מחשב בני שנתיים שלוש במחירים מצחיקים של 10 ש"ח המשחק SRANGLEHOLD קרץ לי וקניתי אותו גם רק שבתוך הקופסא של המשחק אין שום סריאל נמבר בשאר המשחקים שקניתי יש סריאל נמבר האם המשחק STRANGLEHOLD מצריך סריאל נמבר בהתקנה או לא? תודה רבה ליאור

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הי לכולם ראיתי review לטאבלט, וב-review הבן אדם שיחק שם לכמה רגעים במשחק. הנה צילום מסך מהסרטון: מישהו מזהה את המשחק הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by idan007,

אני לא יודע למה אבל אחרי משהו כמו 5 דקות במשחק המחשב קורס לי ועושה ריסטרט יש למישהו מושג למה? אם אני הייתי צריך להמר הייתי אומר שזה הספק אבל אני לא יודע איך לבדוק אז הנה בנתיים תמונה מהאוורסט שאני רואה שם שהמתח שהוא נותן הוא לא בדיוק המתח המבוקש:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Sarm1x,

שלום לכל שחקני CS:GO! אנחנו פתחנו במיוחד בשבילכם שרת פאבליק שרץ 24/7 שאתם תמיד מוזמנים להגיע! כתובת השרת:62.67.42.176:27015 כתובת הטים-ספיק שלנו : 212.199.164.135:9990 דיון מפורט על כל השרתים תמצאו כאן : http://hwzone.co.il/community/threads/549261-%D7%A9%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A7!

14. Started by darkdude,

חבר המליץ לי על המשחק אבל לפני שאני מוריד , מישהו שיחק בו שיוכל לתת לי מבט כללי על המשחק?על מה הוא? וכ'ו....

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by FromHell,

יש לי עכשיו את המשחק ועל השניות הראשונות כבר יש לי -. יש איזה טיפים שיעזרו לי? ???

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Shadowman,

ראיתי שזה יצא המשחק שווה משהוא? אחרי COD2 נראה לי זה סבבה לא?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אחרי שסיימתי את כול סדרת CALL OF DUTY את שניי ה CRYSIS את שניי ה PORTAL כול סידרת האף ליייף כול סדרת C&C ואת הבטל פילדים למיניהם ... אני מחפש איך להעביר את הזמן ;D אני אוהב משחקים עם גראפיקה יפה (CRYSIS-בד קומפני וכו) בסגנון של או הסטרטגיה כשאתה שולט מלמעלה על החיילים שלך או שאתה החייל ויש מסימות מאתגרות (כמו בד קומפני קרייסיס האף לייף קול אוף דוטי וכו...) תודה ..

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by R9547655G,

שלום, יש לי שאלה דיי הזוייה אבל זה דיי מדאיג אותי. אני משחק קונטר סטרייק כבר כמעט חצי שנה (משחק אמיתי ובסרברים טובים לא של נובים), ואני לא מצלייח לקלוט את השיפור במשחק שלי כאילו אני מניח שאחרי חצי שנה של משחק ברמה אחת מעל הסרברים החלשים (עדיין נון-סטים) חייב להיות איזשהו שיפור. האם השיפור הזה בא אחרי שנה של משחק או יותר? 8)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. המשחק מתחיל לעלות ואז אני מקבל את הERROR הבא - GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem יש לי GF2MX עם דרייברים עדכניים יחסית (אחת מגירסאות ה43). מה הבעיה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. איזה משחק הכי חדש שדומה לAGE OF EMPIRES יש היום?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. לרשימת ההנחות המלאה כנסו לכתובת הבאה: http://store.steampowered.com/holidaysale/

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Roeebaeloha,

רציתי לדעת את התייחסותחם לקלפים של סטים האם אתם מוכרים אותם,מחליפים עם חברים,או עושים קרפטינג?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. http://www.gametrailers.com/ בעוד כשעה הטריילר למשחק המבטיח של EA טיבריום יוצג באתר סביר להניח שלא יראו גיימפליי אלא רק סינמטיק טוב אז נתראה בעוד כשעה הטריילר http://www.gametrailers.com/player/29781.html ב25 יהיה סרטון גיימפליי ממשי

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by navk2,

יש לי אותו והמשחק פשוט מעולה ! הגרפיקה ממש ממש טובה, יש כל מיני אפקטים של אור, אני חושב שיש BLOOM אבל הוא דיי מכביד.. חוץ מה- BLOOM המשחק ממש קליל ועם הכ.מ שלי אני מריץ אותו על 1024*768 על MED ורוב האפקטים לא פועלים אבל קיבלתי בבנצ' שלו 42FPS ובמשחק עצמו יש לי בערך 45-55... וגם כל המסלולים מטורפים כאלא,קיצור משחק גדול... למי פה יש אותו ?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מאז הבאנדל יצא ששחקתי לא מעט אמרתי נקליט כמה משחקים במשחק יש זומבים וצמחים ולכל קבוצה ארבעה דמויות ראשיות שאפשר לשחק אבל בתוך כל דמות יש עוד תתי דמויות וריאציות למשל לדוגמא זומבי קלאס חייל שהמהירות ירי שלו מכפילה את עצמה במידה ואתה משאיר את הקרוסייר על האויב לאורך הירי ודמות אחרת בתוך הקלאס של הזומבי החייל הוא מישהו עם נשק יותר בכיוון של הסנייפר שעושה יותר נזק אבל יש לו רילוד איטי יותר ופחות טוב לקרבות פנים מול פנים ככה שיוצא שבסך הכל יש 4 תפקידים ראשיים אבל בתוך כל אחד עוד חמישה עד עשרה וריאציות עשו עבודה טובה במשחק האמת עוד לא הספקתי לשחק בכל הדמויות כי יש לי רק מספר קטן שלהם את הדמויות פותחים על ידי קנייה של חפיסות קלפים בתוך המשחק עם המטבעות שמקבלים אחרי כל סיבוב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.