עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כל חובב RPG כבר בטח מכיר את הסידרה הזו וישמח לשמוע שזה יוצא בימים הקרובים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Zeev86,

עריכה: מצטער על ההקפצה, אבל יש לי פירוט על איך המכשיר עובד, אולי זה יעניין פה אנשים וישנה את דעתם לטובה (חתימת העצומה) איך עובד המכשיר? במכשיר יש שעון, כשאתם לוחצים על כפתור, הוא מחשב את הזמן מרגע יציאת המשחק עד לרגע הזה, ואת התוצאה משנה לקוד לפי אלגוריתם, ייחודי לכל מכשיר, כך שלא ניתן לצפות מראש איזה קוד יופיע לכם בצג המכשיר. מכיוון שהחישוב מתבצע לפי דקות, הקוד שקיבלתם זמין לכם רק לדקה הקרובה, והוא מופיע על צג המכשיר וגם בשרתי blizzard. כשתתחברו בהצלחה למשתמש שלכם, תופיעה לכם הודעה נוספת, ובה תתבקשו להזין את הקוד שמופיע על צג המכשיר. אין שום חיבור לUSB, שום שליחת נתונים מחוץ למכשיר. אין דרך לפרוץ אותו, אם פותחים את המכשיר הוא "מתעדה" ונהרס. היי. אני לא כל כך פעיל בחלק…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי, טרם עשו על כך כתבה, משער שהיא תגיע אחרי הפוסט בקיצור יש באנדל יפה של באנדל-סטארס , וניתן לבחור 3 ב10, מה שנקרא... יש משחקים, יש הרחבות, מבחר נאה ושווה בהשוואה למחירי השוק [של המשחקים עצמם בכל אופן!] LEGO Jurassic World LEGO Marvel Super Heroes LEGO Harry Potter: Years 1-4 LEGO Harry Potter: Years 5-7 The LEGO Movie - Videogame LEGO Batman …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. שנים שלא שיחקתי ... יש איזה משחק נחמד שירוץ לי חלק על מסךLCD 17 אינץ ? אני מעדיף משחקי 3 D כמו DOOM 1 העתיק .... תודה חבר'ס

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by DXT,

יש לי בעיה במשחק הזה. הוא כל הזמן קופץ ולא משנה באיזה רצולוציה. יש לו לא קפיצות רגילות כאלה של קפיצה פתאומית של פריים אלא מן, איך להסביר את זה, קפיצה 'חלקה' אבל מאד מאיטה את קצב הפריימים. ראו מפרט מחשב, המשחק אמור ללכת חלק על המחשב שלי. נ.ב: יש לי *שיעול* ISO *שיעול* אז זה לא אמור להיות עניין של פריצה גרועה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by DrecK,

שלום התקנתי במחשב נייד age of emire 3 והמשחק פועל סבבה חוץ מזה שהוא נמצא רק במרכז המסך ומשני הצדדים יש שחור. הרזולוציה של המסך היא 1366x768 ושל המשחק היא 1024x768. במשחק אני לא מצליח לשנות את הרזולוציה. למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yirmi,

אני חייב בדחיפות לינק לטירה הנאצית. אם תוכלו להביא תבוא עליכם הברכה....

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. אחד ממשחקי ה FPS החינמיים המרשימים ביותר שיצאו בשנים האחרונות בקרוב יצא באנגלית ויופץ על ידי ijji (לאחרונה גם קיבלו את הזכויות על ה MMO החדש Huxley שכרגע בשלבי CB). עוד לא ניתן ליראות את המשחק באתר של ijji אבל הם הראו אותו ב E3, יש חדשות בפורומים שלהם ובאתרים השונים. כרגע המשחק ב TBA 2009 (כניראה שסוף 2009) אבל לפחות יודעים שהמשחק יצא. טריילרים חדשים שכוללים את הלוגו של ijji http://www.gametrailers.com/video/e3-09-a-v-a/51163 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-a-v-a/51162

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by GameGems,

הביקורת שלי על המשחק החדש של The Witcher!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by AvielGames,

שלום ! כאן אביאל בקומנטרי נוסף ! אז הגיימפליי הוא סביר אבל תתייחסו יותר לקומנטרי עצמו בבקשה בלי העלבות קללות וכדומה.. הערוץ שלי: http://www.youtube.com/user/AvielGames תהנו ! http://www.youtube.com/watch?v=V4zynctx_GU&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by arel508,

התקנתי בדיוק את המשחק ומאז שהתקנתי אותו יש לי פס כחול בצד שמאל של המסך.. זה נשאר תמיד במשחק, לא במשחק, לא משנה מתי.. ניסיתי כבר כמה פעמים לעשות ריסט ולא עוזר.. רציתי לצלם לכם תמונה אבל בפרינט סקרין זה לא מופיע (בעיה במסך? איך יכול להיות בדיוק אחרי שהתקנתי באטלפילד?) המסך זה dell u2311h, המעבד 955, כרטיס 5870 ו4GB זיכרון (DDR3) מישהו יודע מה הבעיה? עדכנתי כבר דרביירים ולא עזר =/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. משחק ישן שהיה פעם בפורום GAMEXTRA (פורום ישן שהיה שמה ליטל פייטר וזה מי שמכיר) במשחק היתה רחפת,טנק,וגיפ וניראה לי עוד משו ,הייתה אפשרות לשחק ברשת, היה אפשר לבחור לכל כלי רחב נשקים והיה אפשר לשנות להם תה צבעים , היה אפשר לבנות מפות.. וזהו זה בעיקרון מה שאני זוכר .. והמשחק עבד בחלון ולא FULLSCREEN תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

בואו לגלות את משחקי הוידאו שזכו לפרסים ושאר ביקורות מהללות, אבל לא הצליחו לעשות דבר קטן וחשוב אחד: למכור עותקים לכתבה: http://hwzone.co.il/צדיקים-ורע-להם-עשרה-משחקים-מצויינים-שכ/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. איך צורבים משחק לסוני פלייסטיישן 2 קובץ WinRAR

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום בניתי אתר על סידרת המשחקים need for speed ויש שם הורדות טרילרים ותמונות מהמשחקים ואני חושב גם לבנות ליגה שבה יתחרו חברי האתר אחד נגד השני רציתי לדעת מה דעתכם על הרעיון ולקבל הצעות לשיפור האתר זותי הכתובת www.needforspeed.coo.co.il נ.ב אני מקווה שזה בסדר שרשמתי פה ולא בפורם כללי פשוט זה נראה לי יותר מתאים לפה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by R.E.L,

מי שפה משחק כבר את הקמפיין של האורקים בבקשה יעזור לי במסך 3 של האורקים זה בלתי אפשרי!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Spiritus,

הכותרת אומרת הכל לא?!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Jexsu,

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yoav9,

אז זהו, שאין לי :-/ :-/ למישהו יש מושג איך אני שם???? בתודה מראש יואב... נ.ב. זה ממש ממש דחוף... :'(

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yonatan.mendelson,

חנות המשחקים הפופולרית מכולן עברה מהפך חזותי נוסף שינסה לוודא כי תראו תכנים שבאמת מעניינים אתכם לכתבה

21. שמתם לב, שלמרות שהרמה הגרפית של ה-PS2 וה-XBOX ירדה קשות, או ליתר דיוק- ההתפתחות העצומה במחשבים יחסית ל-PS2 ול-XBOX, מחירי המשחקים לאותן קונסולות נשארו מאוד מאוד יקרים יחסית לביצועים הגרפיים העלובים שיש להם. משחקים למחשב עם ביצועיים בהרבה אבל בהרבה יותר טובים עולים בערך אותו הדבר. זה ממש מוזר, ובטח עוד אחרי שיצא ה-XBOX360 המחירים עדיין לא יורדים. לפי דעתי חייבת להיות ירידה דרסטית במחירים של המשחקים ל-PS2 ול-XBOX עקב הרמה העלובה שלהם. כי גם אחרי הכול, משחקי מחשב באותה רמה עולים בהרבה יותר פחות. אני חושב שהמחיר הזה הוא יוצר את המחיר הגבוהה של המשחקים ל-XBOX360 כי זה יהיה דפוק שהמחיר של המשחקים יהיה דומה.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ניסן פ.,

עברתי שלב 2 וסיימתי את כל המשימות מה הלאה איך אני מיתקדם??? תודה .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. אחת מסדרות הפעולה הכי מוזרות ובלתי צפויות שנוצרו מאז ומעולם זוכה לפרק חדש לכתבה

24. כולנו פה חיים בדור מיוחד וחד פעמי אני בטוח שכמה פה ממש נולדו ומלווים במהלך חייהם את הלידה וההתקדמות הטכנולוגית של המחשב ומשחקי המחשב איך יראה הגיימינג של עשר חמש עשרה שנה מעכשיו ותדמיינו את כמות המשחקים המעולים שיזכו לראות אור עד אז אם הייתם נולדים דור מעכשיו ב 2030 לא הייתם רוצים לשחק בסקיירים משנת 2011? באססיסן קריד? וכל הכותרים המשובחים שמצטברים להם על גבי השנים תדמיינו איזו ספרייה מכובדת של גיימינג תהיה זמינה בעתיד בהסתכלות אחורה במידה ותרצה להיות גיימר בעתיד תצטרך לעשות על זה תואר ולפנות כמה שנים בשביל לעבור על הכל מהעבר או אולי כל המשחקים שאנחנו משחקים עכשיו יחווירו לעומת הדברים שיהיו ב 2030? אבל בכל זאת אפשר לבטל את הערך של מה שיש כרגע? אולי כמו בעולם הספרות שעל …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים