עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yonatan.mendelson,

אחרי סיום הייצור של קונסולת ה-NES Classic הזעירה, בנינטנדו חושפים את גירסת המיני הנוסטלגית של ה-SNES המצליחה, עם יותר משחקים, יותר יחידות שיהיו זמינות ואפילו בונוס מפתיע לכתבה

2. Started by Alexkmr,

רכשתי לפני כמה ימים את המשחק. כרגע אני משחק נגד בוטים. רציתי להבין מדוע אני מוגבל בכמות החיילות שאני יכול לבנות(100)? והאם יש דרך לעקוף את זה בצורה פשוטה'?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אם אני רוכש את HL המקורי או את גירסת "משחק השנה", הסריאל שמגיע איתו מספיק גם כדי שאשחק בו וגם ב CS MOD ver. 1.3 כי לפי האתר www.counter-strike.net, אם אני רוכש את המשחק (לא משנה הגירסה...) כל מה שעלי לעשות הוא להוריד את ה FULL CS MOD ver. 1.3 ששוקל 100 מגה וזהו... מי יודע?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ben_amitai,

למה אני לא יכול להפעיל את שתיהם באותו זמן? אני הבנתי שיש את הבעיה הזאות בכרטיסי מסך החדשים של NVIDIA אבל ATI?!?! יש לי GIGABYT RADEON X1800XT 512 ואני לא מצליח להפעיל HDR+AA+BLOOM למה? זה ממש מרגיז כרטיס של 2000 ש''ח ואני לא מצליח לשחק באיכות?!?!?!?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by natan805,

כי ל xbox ראיתי שכבר יצא Call of Duty 4 אז מה עם Call of Duty 3 ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by AvielGames,

שלום ! כאן אביאל בקומנטרי נוסף ! אז הגיימפליי הוא סביר אבל תתייחסו יותר לקומנטרי עצמו בבקשה בלי העלבות קללות וכדומה.. הערוץ שלי: http://www.youtube.com/user/AvielGames תהנו ! http://www.youtube.com/watch?v=V4zynctx_GU&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אחד ממשחקי ה FPS החינמיים המרשימים ביותר שיצאו בשנים האחרונות בקרוב יצא באנגלית ויופץ על ידי ijji (לאחרונה גם קיבלו את הזכויות על ה MMO החדש Huxley שכרגע בשלבי CB). עוד לא ניתן ליראות את המשחק באתר של ijji אבל הם הראו אותו ב E3, יש חדשות בפורומים שלהם ובאתרים השונים. כרגע המשחק ב TBA 2009 (כניראה שסוף 2009) אבל לפחות יודעים שהמשחק יצא. טריילרים חדשים שכוללים את הלוגו של ijji http://www.gametrailers.com/video/e3-09-a-v-a/51163 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-a-v-a/51162

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Jexsu,

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by mironm,

שאני מנסה לשחק זה כותה לי את ההודעה הבאה General protection fault! History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec למישהו יש מושג מה הוא רוצה ממני?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. התקנתי את המשחק פאר קרי 5 על כרטיס מסך GTX 1050. הגדרתי את כל ההגדרות של הגרפיקה ברמת אולטרה. האם אני דופק את הכרטיס מסך לאורך זמן אם ההגדרות שאני מגדיר הן מעל ליכולת הזיכרון שמורכב בו? או שזה פשוט לוקח מהראם החיצוני של המחשב ומשלים את החסר(16G)? יש לציין שהמשחק עובד חלק וגם בGTA 5 הייתה לי אותה סוגיה וגם אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות. תודה

11. עדיף און ליין... אם יש לכם המלצות אז בבקשה..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by --Shadow--,

היי, התחלתי לשחק במשחק הזה (15 דולר ב STEAMׂ) - ואני חייב לציין שזה משחק הרפתקאה \ פנטזיה יפיפיה וממש כיף, מסופר על זוג אחים (מגוף שלישי) שמחפשים תרופה עבור אביהם ואתם שולטים בשניהם (באותו הזמן) במטרה לעבור את כל הקשיים שבדרך. מומלץ לשחק עם קונטרולר של קונסולה - בהחלט מוסיף לחוויה. למישהו יצא לשחק ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by nehmia,

אני צריך משחקי rpg בסגנון muonline ו diablo וכו'.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. משחק ישן שהיה פעם בפורום GAMEXTRA (פורום ישן שהיה שמה ליטל פייטר וזה מי שמכיר) במשחק היתה רחפת,טנק,וגיפ וניראה לי עוד משו ,הייתה אפשרות לשחק ברשת, היה אפשר לבחור לכל כלי רחב נשקים והיה אפשר לשנות להם תה צבעים , היה אפשר לבנות מפות.. וזהו זה בעיקרון מה שאני זוכר .. והמשחק עבד בחלון ולא FULLSCREEN תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

בואו לגלות את משחקי הוידאו שזכו לפרסים ושאר ביקורות מהללות, אבל לא הצליחו לעשות דבר קטן וחשוב אחד: למכור עותקים לכתבה: http://hwzone.co.il/צדיקים-ורע-להם-עשרה-משחקים-מצויינים-שכ/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. THE TAXIDERMIST SHOP Talk to the lady. Pick the pen sitting on the counter. Grab the rabbit to acquire some string. Look in the box on the table and pick up a snake eye. Exit and go to Beavis and Butthead house, use the string on the chewed up gum and fish the quarter out of the grate אני תקוע פה כבר חודשים ואני לא מבין מה לעשות ואני מת להמשיך במשחק!! אם מישהו יוכל לעזור לי אני הודה לו מאד.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. טוב אחרי שכבר נמעס מכל המשחקים החינמיים SF WARROCK CROSS FIRE וכל הקקה אני מחפש משהו טוב חשבתי על COD:MW או BF:2142 מה עדיף? חשוב שהמשחק יהיה להורדה מתוכנה כמו STEAM או משהו כזה כי אני לא הולך לחנות לקנות או להזמין מחו''ל וגם בבקשה לא להגיד CS כי זה כבר חרשתי.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-black-friday-%d7%91%d7%a4%d7%9c%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-ea/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. המפרט בפרופיל ואני על WINDOWS VISTA 32BIT אני מריץ את המשחק על הפאצ' 1.0.0.4 כל ההגדרות על HIGH רזולוציה 1280X1024 VIEW DETAIL 32 DETAIL DISTANCE 72 CAR DENSITY 67 SHADOW DENSITY 5 בבאנצ' מארק היה לי 49 FPS בממוצע וזה נחשב חלק במשחקים אחרים אני מריץ את המשחק עם GAME BOOSTER המשחק עובד חלק ב10 דקות הראשונות ואז הוא מתחיל לעבוד בתקיעות

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Spiderpaz,

יש מאין כזה דבר בעיר של המאלכים כזה STATUE מזהב שמוסיף 5000 GOLD כול יום +2MORALE לכול ה ALLIES ולHEROES שלי ג ו50% גדילה לכול הTROOPS

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by R.E.L,

מי שפה משחק כבר את הקמפיין של האורקים בבקשה יעזור לי במסך 3 של האורקים זה בלתי אפשרי!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה משחקי הרפתקאות לילדים אחי הקטן רוצה לשחק במשחקים כאלו ואני לא יודע איזה משחקים טובים יש אני רוצה משחקים למחשב משהוא בסגנון עידן הקרח 3 קונג פו פנדה וכדומה תודה מראש לעוזרים בברכה מתן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. זה מוריד על 2 ק"ב ולכל שאר האתרים צריך להרשם ושאר השטויות.. למישהו יש?

24. איך צורבים משחק לסוני פלייסטיישן 2 קובץ WinRAR

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by K0sTa,

מישהו יכול להשיג לי שמירה של 100 אחוז ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.