משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
תסלחו לי על הבורות אבל המשחק האחרון ששיחקתי היה דיאבלו (הראשון) מכל מיני אילוצים של צבא חו"ל לימודים וכו' ופתאום חזר לי החשק לשרוף 8 שעות ביום מול איזה משחק טוב אשמח להמלצות למשחקים באותו סגנון תודה וסליחה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע אם מישהו מכיר אבל רציתי לפתוח דיון על TC NYC. יש כאלה שאומרים שהמשחק הוא חרא בגלל הממשק והבאגים אבל עדיין מישהו שיחק/משחק בו? אגב אפשר גם לדבר על TC STRRETS OF LA סיימתי אותו ולדעתי שגיימר נתנו לו 69 לא הצדיק כי הוא קיבל לפחות 80 ממני
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי ל xbox ראיתי שכבר יצא Call of Duty 4 אז מה עם Call of Duty 3 ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש מאין כזה דבר בעיר של המאלכים כזה STATUE מזהב שמוסיף 5000 GOLD כול יום +2MORALE לכול ה ALLIES ולHEROES שלי ג ו50% גדילה לכול הTROOPS
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשחק אמור לצאת ב2/10/2007 לכל קונסולות המשחקים ולמחשב. הפעם הדגש על משחקיות חדשה וטובה יותר וגראפיקה משופרת(להבדיל במעבד בין 06 ל07). בינתיים ידוע מי יופיע על הקופסא וזה תמונות ששוחררו מהמשחק: http://images.xboxyde.com/gallery/public/5306/1246_0001.jpg http://images.xboxyde.com/gallery/public/5306/1246_0002.jpg הולך להיות ענק לדעתי
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שפה משחק כבר את הקמפיין של האורקים בבקשה יעזור לי במסך 3 של האורקים זה בלתי אפשרי!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פרק חדש בסדרת משחקי הנוסטלגיה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בן 3 שנים. המעבד שיש לי הוא ATHLON 3700, ולאחרונה החלפתי את כרטיס המסך ל- RADEON 4870. המסך שלי ברזולוציה 1680X1050. השאלה שלי היא כזאת. כבר הרבה זמן אני רואה שדרישות המערכת להפעלת משחקים היא מינימום מעבד כפול ליבה. לאחרונה הצלחתי להריץ את DRAGON AGE ן-CODMW 2 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו לי חלק. ב-DRAGON AGE נתקלתי בהאטה במשחקיות רק בשוק של דנרים ובקרב האחרון מול הדרקון. גם WOLFENSTEIN ו- DEAD SPACE רצים לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות. המשחק היחיד שסרב אפילו להתחיל את ההתקנה הוא BATMAN ARKHAM ASYLUM, בטענה שהמעבד שלי לא עונה על הדרישות המינימאליות. אז מה הסיבה שהדרישות הרשמיות שמפורסמות עבור המשחקים דורשות מינימום מעבד כפול ליבה? האם BATMAN הוא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מנסה לשחק זה כותה לי את ההודעה הבאה General protection fault! History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec למישהו יש מושג מה הוא רוצה ממני?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים,התקנתי Far Cry ויש לי בעייה איתו..המשחק עולה מגיע לתפריט,אני בוחר במשחק חדש...יש את הסרטון ומיד אחרי הסרטון יש מסך שחור...אני לוחץ ENTER לראות אם המשחק מגיב בכלל והוא יוצא לי לווינדוס.. אם אני מנסה לדלק על הסרט ע"י לחיצה על ESC אז הסרט נתקע עד שאני לוחץ ESC ואז הוא מגיע בחזרה לווינדוס..מישהו יודע אוליי מה יכולה להיות הבעייה? אני משתמש בדרייברים הכי חדשים של אומגה,WinXP Pro SP2 ,ואת המפרט אתם יכולים לראות בחתימה שלי...תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגישה למשחקים בתוך שירות, ולא בתור מוצר, ממשיכה להתפתח במהירות - והופכת למטרה המרכזית גם עבור חברת Take-Two לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני צריך משחקי rpg בסגנון muonline ו diablo וכו'.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גמר הEMS של Call of Duty Black Ops 2 logiX VS 4nothing קישור לסטרים: http://www.twitch.tv/esl_cod_black_ops_2 הימור שלי 4nothing לוקחים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט בפרופיל ואני על WINDOWS VISTA 32BIT אני מריץ את המשחק על הפאצ' 1.0.0.4 כל ההגדרות על HIGH רזולוציה 1280X1024 VIEW DETAIL 32 DETAIL DISTANCE 72 CAR DENSITY 67 SHADOW DENSITY 5 בבאנצ' מארק היה לי 49 FPS בממוצע וזה נחשב חלק במשחקים אחרים אני מריץ את המשחק עם GAME BOOSTER המשחק עובד חלק ב10 דקות הראשונות ואז הוא מתחיל לעבוד בתקיעות
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני שחקן חדש בCOH והאמת? לא הבנתי כלום :-X ניסיתי סתם בשביל הכיף לשחק סקרימיש, בניתי בראקוס, הוצאתי חיילים, שלחתי אותם לכבוש נקודות ואחרי שכבשתי בניתי הגנה, שלחתי את החילים קדימה ובנתיים הבאתי מהנדסים שיבנו שם עמדת יריה, זה מה שצריך לעשות, לא? כנראה שלא כי ירדו לי נקודות ניסיתי אפילו להוריד קודים ואז בניתי מלא מהנדסים שבנו את כל המבנים ומלא חילים וביצורים ומכונות יריכה וכל מה שאני יכול לבנות ועדיין האויב זיין אותי והיו לי פחות נקודות, מה הקטע ?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מוריד על 2 ק"ב ולכל שאר האתרים צריך להרשם ושאר השטויות.. למישהו יש?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק פאר קרי 5 על כרטיס מסך GTX 1050. הגדרתי את כל ההגדרות של הגרפיקה ברמת אולטרה. האם אני דופק את הכרטיס מסך לאורך זמן אם ההגדרות שאני מגדיר הן מעל ליכולת הזיכרון שמורכב בו? או שזה פשוט לוקח מהראם החיצוני של המחשב ומשלים את החסר(16G)? יש לציין שהמשחק עובד חלק וגם בGTA 5 הייתה לי אותה סוגיה וגם אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
למה אני לא יכול להפעיל את שתיהם באותו זמן? אני הבנתי שיש את הבעיה הזאות בכרטיסי מסך החדשים של NVIDIA אבל ATI?!?! יש לי GIGABYT RADEON X1800XT 512 ואני לא מצליח להפעיל HDR+AA+BLOOM למה? זה ממש מרגיז כרטיס של 2000 ש''ח ואני לא מצליח לשחק באיכות?!?!?!?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, סופ"ש נעים לכם. שוב אני מוצא את עצמי משתעמם בבית כשאני לא יוצא החוצה, אני מבקש המלצה למשחקים שאני אוכל לשחק עם החברה,החברים, לחבר את הלפטופ לLCD הענק בסלון, לחבר מקלדת ועכבר אלחוטיים ולשחק בהנאה. חשבתי על Worms World Party בנתיים. אפשר המלצה לעוד משחקים כאלו? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עדיף און ליין... אם יש לכם המלצות אז בבקשה..
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנ י מחפש אקשן זול כמו בFREELANCER, ולא איזה סימולטור דקדקני שגורם לך לא להבין מה רוצים ממך...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GAMER.CO.IL פתחו שרת חדש של 32 שחקנים שרת רנקד כמעט כל הזמן הוא מלא אבל אפשר להיכנס כשרוצים אייפי: 199.203.85.67:16567
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-