עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. המפרט בפרופיל ואני על WINDOWS VISTA 32BIT אני מריץ את המשחק על הפאצ' 1.0.0.4 כל ההגדרות על HIGH רזולוציה 1280X1024 VIEW DETAIL 32 DETAIL DISTANCE 72 CAR DENSITY 67 SHADOW DENSITY 5 בבאנצ' מארק היה לי 49 FPS בממוצע וזה נחשב חלק במשחקים אחרים אני מריץ את המשחק עם GAME BOOSTER המשחק עובד חלק ב10 דקות הראשונות ואז הוא מתחיל לעבוד בתקיעות

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הורידו והתנסו בחינם: גירסת פרה-אלפא חדשה ל-Unreal Tournament המודרני זמינה כעת לכתבה: http://hwzone.co.il/גירסה-מעודכת-לדור-החדש-של-unreal-tournament-זמינה-להו/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום אנשים, אני מחפשת משחק פאזל, שהיה מורכב מרשת של אותיות, A,B,C,D בצבעים שונים היה צריך לבחור צבע מסוים ואז לנסות לבטל את האותיות האחרות, ואחרי שמצליחים להעיף כמה שיותר אותיות מאלו שלא בחרתי לוחצים עם השרשרת של האות שבחרתי ומקבלים ניקוד. כמובן ככל שהלוח יהיה מורכב יותר מהאות שבחרתי ככה הניקוד גבוה יותר. הלוח היה מורכב מרשת של אורך ורוחב. אני יודעת שהתיאור הוא מאוד מינימאלי, פשוט קשה להסביר אולי זה יזכיר לאנשים את המשחק! זהו משחק מאוד קטן בגודלו אבל הוא כיפי להעברת זמן תודה למי שיעזור! מורן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by rafip77,

שלום חברים, עד היום משחק אצל חברים ב-PES2012 על קונסולה PS3. שאלותיי הם: אם אני רוכש משחק כזה למחשב מספיק חזק שיריץ אותו וקונה ג'וסטיקים דומים לזה של הקונסולה 1. יש אלחוטיים למחשב? 2. ניתן לחבר כמה ג'וסטיקים ? 3. האם המשחק ירוץ על המחשב(ומחובר לטלוויזיה)מבחינת גרפיקה יהיה כמו בקונסולה ? אני שואל כי אין לי טעם ללכת ולרכוש קונסולה PS3 שלמה מכיוון שזה המשחק היחיד שאני משחק.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני עומד לרכוש מחשב נייך והיה לי התלבטות ארוכה האם לקנות מחשב או קונסולה מכל מיני סיבות כאלה ואחרות. שמעתי מחבר שניתן לחבר למחשב שלט של קונסולה ואת המחשב למסך של הטלוויזיה וככה לשחק כאילו יש לי קונסולה. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by FeedMe,

שלום ;D מאז עדכון הדרייבר של הכרטיס קול (X-FI) שלי, ה-BF2 פשוט ממאן לעבוד . דאבל קליק על האייקון, ו... כלום. חזרתי לדרייבר המקורי ולא נתקלתי בסיוע נוסף מצידו. מה יכול להיות העניין?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nehmia,

אני צריך משחקי rpg בסגנון muonline ו diablo וכו'.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by harry,

אני חיפשתי באינטרנט באלפי אתרי קודים בישביל מקס פיין 2 וכל פעם שאני מוצא הוא כותב לי להפעיל את המשחק במצב developer mode ! בקומנד פרמטר. מישהוא מוכן להגיד לי איך אני מוצא את הקומנד פרמטר או את הדבלופיר מודי??? באף אתר לא כתבו! ואני ישמח אם מישהוא מכיר דרך לעשות קודים בלי דווילפר מוד

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by uriel_237,

שם המשחק: prince of persia the forgotten sands (מקורי) הוא מודיע לי: "Attempting to restore network connection. The game will resume once the connection has been re-established. please wait". מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה זה דחוף חיכיתי הרבה זמן ולא קורה כלום

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by __MIKO__,

וישראלי חסום )abo rashed) הפטש שלי הוא 1.33 . תודה על העזרה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

הוא שונה מRA3?(אני מניח שזו שאלה רטורית אבל בכמה?) מה שונה בו? קיצר מה הקטע שלו?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Ninja,

שלום אנשים,התקנתי Far Cry ויש לי בעייה איתו..המשחק עולה מגיע לתפריט,אני בוחר במשחק חדש...יש את הסרטון ומיד אחרי הסרטון יש מסך שחור...אני לוחץ ENTER לראות אם המשחק מגיב בכלל והוא יוצא לי לווינדוס.. אם אני מנסה לדלק על הסרט ע"י לחיצה על ESC אז הסרט נתקע עד שאני לוחץ ESC ואז הוא מגיע בחזרה לווינדוס..מישהו יודע אוליי מה יכולה להיות הבעייה? אני משתמש בדרייברים הכי חדשים של אומגה,WinXP Pro SP2 ,ואת המפרט אתם יכולים לראות בחתימה שלי...תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני בא להתקין את פיפא 2007 ותוך כדי ההתקנה של הDIRECTX או משהו כזה זה אומר לי שאי אפשר להתקין כי אני חייב DIRECT9 או יותר טוב ויש לי בוודאות DIRECTX9C זה לא פעם ראשונה שזה קורה - שאני בא להתקין משחק וזה אומר לי שאין לי DIRECTX9 מה אני עושה? התקנתי עכשיו כבר פעמיים DIRECTX9 וזה לא עזר עזרה בבקשה!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. פרק חדש בסדרת משחקי הנוסטלגיה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. AMD חברה לכמה שותפות בולטות על מנת להזכיר לנו שהגיימינג במחשבים האישיים רלוונטי היום, יותר מאי פעם בעבר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%97%d7%99-%d7%95%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%98-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%a4%d7%a2-%d7%94-pc-%d7%91%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by milgy,

כל מי שרוצה מוזמן להצטרף ולשחק איתנו USER NAME : blur-israel password : 123456789 כמה שיותר יותר כייף, תרגישו חפשי למה אף אחד לא בא ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. http://www.direct2drive.com/ אתר בו אתם רוכשים משחק ומורידים אותו דרך שרתי האתר. אני צריך לדעת אם האתר אמין, המחירים שם בהחלט הוגנים. תודה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לאיזו חומרה תזדקקו בשביל לחוות באופן ראוי את מה שעשוי להיות הפרק הסופי בסיפורו של מרגל העל סנייק? התשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבד-עוצמתי-וכרטיס-של-nvidia-אלה-הן-דרישות-ה/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by tombraider2003,

יש לי כ.מסך G-FORCE 4 TI4800 SE P4 2.53 512 DDR 400 MHZ כשאני מפעיל את המישחק הזה אני שם בANTI ALAISING X2 OR 4 1280x1024 עדיין רואים קווים שבורים יש לי את הדרייבר האחרון של NVIDIA מה לעשות כדי שיהיה חלק???????????.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by asili,

חוו דעתכם על מה שאתם יודעים זה משחק שווה?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. האתר Gamersbook מחלק 5000 מפתחות לבטא הסגורה של המשחק A-RPG החדש מבית Perfect World (מפיצת משחקי אונליין מהמוכרות ביותר) ההרשמה היא חינם לאתר (שמחלק עוד המון מפתחות להרבה משחקים אחרים וחדשות באופן כללי) וקבלת מפתח באופן מיידי בלי הגרלה WTF Is... : RaiderZ (alpha footage) http://www.gamersbook.com/scene/beta/raiderz/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני רוצה לדעת כמה fps יש לי במשחקים ואני לא יודע איך אפשר לעשות שזה יראה כמה fps בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by OferS16,

אחרי שעברתי על הרשימה הארוכה של הPATCH החדש הגעתי לשורה הזאת " -AA Missiles are more difficult to dodge in Jets, this was unintended behavior that created an imbalance against skilled pilots. " ואני לא מבין מה עובר להם בראש ,במקום לתת לטייסים שיודעים להטיס את האפשרות לשרוד הם נותנים להם בראש ?? עד שלמדתי את הטריק הזה של להוריד מהירות לשחרר ECM ולתת פנייה חדה הם מבטלים אותו?? ומה הם נותנים במקום זה? משפרים את הכיוון של הAA בקצב הזה אני יאלץ לעזוב את המשחק הזה כי זה פשוט לא כיף ככה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מנסה להפעיל את far cry 5 יש לי את הגרסה האחרונה ... ויש לי כרטיס מסך HD 6970 (ישן יחסית) מה שקורה זה שהמשחק קורס או בתפריט או בבאנצ מארק או שניה אחרי שמתחילים את המשחק בדרך כלל הסאונד קצת נהיה מקוטע .. יש טיפה ריצוד במסך ואז המחשק קורס אין דרייבים חדשים יותר לכרטיס מסך הזה מאז 2015 .. אז אני לא יודע מה לעשות כרגע חיפשתי באינרטנט ... ולא הצלחתי להגיע עם זה לשום מקום עצות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם המחשב שלי יריץ את המשחק אז ככה המפרט שלי הוא:מעבד:intel i7 920 לוח אם: asus p6t כרטיס מסך:invidia 9600 gt זיכרון:3gb ddr 3 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.