משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש משחקים מומלצים ל-PC שמותאמים לשימוש בג'ויסטיק (לצורך HTPC בסלון) מכל הסוגים, עם עדיפות למשחקים קלאסיים ישנים יחסית ולאו דווקא למשחקים החדשים ביותר שיצאו ודורשים מפלצות מחשוב עם כרטיסי מסך יקרים. קחו בחשבון שאם יהיה שדרוג כלשהו לכרטיס המסך המובנה, זה יהיה לכל היותר GTX750Ti ולא מעבר לזה. ה-obvious ברשימה שלי זה need for speed, mortal kombat, פיפא כלשהו... מה עוד מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מחר (1.10.13) אמור לצאת עדכון משמעותי ל-Terraria - העדכון הכי גדול מאז 1.1, שיצא לפני כשנתיים. העדכון יכיל כמות אדירה של אויבים, חפצים, כלי נשק, דמויות, אזורים ובכלל פיצ'רים חדשים. למי שלא מכיר את המשחק, מדובר במשחק שמזכיר קצת את Minecraft בדו-מימד, אבל עם יותר דגש על לחימה. המשחק בעולם פתוח, והמטרה בו היא לחקור את העולם, לחפור באדמה, למצוא מחצבים שונים, להשתמש בהם כדי לבנות מבנים וליצור חפצים, ולהשתמש באלו כדי להילחם במפלצות ולחקור את העולם עוד יותר. המשחק עולה כרגע 10$ בסטים, אבל עדיף לחכות למחר, אולי יהיה מבצע לקראת העדכון החדש (כמו שהיה כשיצא עדכון 1.1). http://store.steampowered.com/app/105600/ יש לו גם גרסה לקונסולות ולאנדרואיד/iOS.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני עורך מחקר על למידה באמצעות משחקים ומעוניין בפלטפורמה משחקית שתאפשר לקבוצה לקיים משחק יחד ולנהל דיון תוך כדי, ולפעול כקבוצה למען השגת מטרה משותפת. האם מישהו מכיר אתר או משחק שמאפשר יצירת תרחיש כזה? דרך פשוטה ליצור משחק שכזה? אשמח לכל עזרה או כיוון. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחקים כמו Middle Earth Shadow Of Mordor [ משחק השנה לדעתי! ] משחקים שאתה משיג לאט לאט מתקפות/ סקילים/ יכולות - שיש לך מטרה להמשיך לשחק. ולא משחקים כמו ryse son of rome או Assasin creed - שהם משחקים על רמה אבל לא מה שאני מחפש. גם לא אהבתי את Skyrim. אשמח להמלצות אם יש עוד כאלו.. ואהבתי גם את The Amazing Spiderman 1-2 ++ Prototype 1-2.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שם הקבוצה:wrc חברי הקבוצה: Idan warfare Yogev agunahu Shiran gunza tamir skyhigh itzik damien Steam ids: Idan warfare STEAM_0:0:12951623 Yogev agunahuSTEAM_0:0:2010483 Shiran gunza STEAM_0:1:2881698 tamir skyhigh STEAM_0:0:2852873 itzik damienSTEAM_0:1:10661114 תמונת סטים איידיי תעלה אם עדיין ההרשמה פתוחה איש קשר:איציק פרטים ליצירת קשר: איימל:shpitzx@gmail.com נייד:0545786755 damien מאשר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, כל כיפור אנחנו נפגשים אצל חבר עם כל המחשבים.... אנחנו 5-6 אנשים, מחפשים כל משחק מומלץ לרשת.. Generals / age of empires 3 / unreal כבר יש לנו.. מחפשים המלצות לעוד משחקים טובים... זה יכול להיות shooter או אסטרטגיה... אחד נגד השני, או ביחד.. לא משנה. לא חייב להיות משחק מהתקופה האחרונה.. מעבר לזה, יש לנו גם PS3 עם 4 שלטים... כרגע יש לנו את האבקות \ UFS \ PRO ומורטל קומבט... המלצות לעוד משחקים? משהו נוסף, הבנתי שיש מוד שניתן לשחק את אחד ממשחקי ה GTA ביחד... היתי רוצה לקבל עוד מידע על זה אם מישהו יודע... על איזה מה GTA מדובר? זה עובד גם ברשת או רק באינטרנט? איך בדיוק עושים את זה? תודה ולילה טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחקי מחשב שיצאו לאחרונה שהמחשב שלי מסוגל להריץ אותם זה המפרט שלו יש לי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם אפשר לשחק בmultiplayer במשחקים: prince of percia- warrior within ו- splinter cell- chaos theory? ואם כן איך הם? מה עושים בהם? נגד מי נלחמים וכאלה...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-ea-%d7%a4%d7%99%d7%a4%d7%90-dragon-age-%d7%95%d7%91%d7%90%d7%98%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%93-%d7%91%d7%94%d7%a0/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול התחלתי לשחק במאפיה ונתקעתי במשימה שאני לא מצליח לעבור ... זה אחר הראשונות, אחרי שגונבית את האוטו הגדול הצהוב ... משימה שצריך קודם להרביץ לפרחחים עם אלת בייסבול ואז עם אקדח... אבל השותף שלי תמיד נכנס לתווך אש ומת ... איך עוברים את זה ?? אהה וגם אני חייב צ'יטים למשחק ... בעיקר של נשקים ... מי יכול להסביר לי מה ואיך ? עריכה : עברתי את המשימה הזאת אבל עכשיו אני בבית מלון , אחרי שהרגתי את כולם , איך אני גונב את המסמכים ??
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד אתמול הצלחתי להפעיל איזה משחק ששלחו לי אבל תראו מה זה עושה לי!!!!! מה הבעיה שלו אני מת כבר לשחק בוא אני לא יודע מה נדפק! עם זה חשוב אני עובד על XP Pro על תגידו לי לעשות שחזור מערכת למה ביטלתי את התכונה שלו ככה שזה גם כך לא ישחזר!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שם המשחק: prince of persia the forgotten sands (מקורי) הוא מודיע לי: "Attempting to restore network connection. The game will resume once the connection has been re-established. please wait". מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה זה דחוף חיכיתי הרבה זמן ולא קורה כלום
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום שידרגתי מ GF6800 ל GT240 עד כמה שאני מבין אני אוכל להריץ כל משחק שיצא בשנה וחצי הקרובות. מה פיספסתי חוץ מ: Call Of Duty: Modern Warfare 2 GTA IV BorderLands שאותם אני מתכוון להשיג בשבועות הקורבים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI פיפא יפעל עליו לדעתכם?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת האם יש סוגים שונים של משחק פיפא 2014 למחשב. הכוונה שאני רואה אריזות של המשחק וכל אחד נראה אחר, אני מצרף לינקים לחנויות עם האריזות השונות. http://www.underdog.co.il/product.aspx?p_id=250449 http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={9CACCDF4-475E-4739-BEA1-02ACF273CA3E} http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11648 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15371 והאם לכולם צריכה להיות האפשרות למשחק אונליין או שאני אמור לברר את זה עם החנות? תודה לעונים, משה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=12&id=861 לא מאמין. פשוט לא מאמין כוסעמק המחשב שלי כמעט במינימום!אלה הן דרישות מינימום מה הולך במנוע של המשחק הזה מי תיכנת אותו?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם היה לכם את האימצעים, היכולות, הידע והמימון איזה משחק מחשב הייתם בונים?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שחקנים כדי להרכיב קבוצה או להצתרף לאחת בשביל משחקי ranked teams. בשרת nordic&east יש לי הרבה ניסיון במשחק. משחק כבר מעל שנה וחצי התחלתי בשרת האמרקאי ועברתי לשרת האירופי. הכיוני שלי בשרת האירופאי:onehunter , מעל 400 ניצחונות.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
DSA CLAN מחפש שחקנים מתקדמים שיצתרפו לקלאן שלנו כל מי שרוצה להצתרף לקלאן מוזמן לשלוח לי הודעה לפרטי
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מי שרוצה מוזמן להצטרף ולשחק איתנו USER NAME : blur-israel password : 123456789 כמה שיותר יותר כייף, תרגישו חפשי למה אף אחד לא בא ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
גם החנות שמוכרת לכם מגוון רחב של משחקים ללא שום הגנות קבצים פוצחת במבצעים לרגל סוף השנה האזרחית, שכדאי לכם לבחון לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לדעת מה הדעה הכללית על המשחק
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לפני שנה בערך הורדתי מישחק חינם MMORPG בסגנון WOW וכשמתחילים את המשחק אז לפני שהוא נכנס למשחק הוא מוריד עידכונים ובזמן העידכונים שהוא מוריד יש שיר רומנטי באנגלית כזה שקט קיצ'י . מי מכיר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-