עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by assaffel,

מחפש שותפים טובים ל- COD AW ולמשחקים ב-XBOX ONE בכלל : Gamertag: llGhostKillerll

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. משחק רב-משתתפים חדש על בסיס הסרט והספר המפורסם מביא את העולם של Arakkis למחשב האישי - בדקנו את ביצועי המשחק Dune Awakening בשילוב טכנולוגיות DLSS של NVIDIAלכתבה

3. Started by klayton,

Production has begun on DOOM 4, the next journey into the legendary DOOM universe. We are expanding our internal team and are currently hiring to work on this highly anticipated title. "DOOM is part of the id Software DNA and demands the greatest talent and brightest minds in the industry to bring the next installment of our flagship franchise to Earth," said Todd Hollenshead, CEO, id Software. "It's critical for id Software to have the best creative minds in-house to develop games that meet the standards synonymous with our titles." The DOOM franchise is one of the most recognizable and important in gaming history, having been named "one of the ten most influential games…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by PCguy,

יש לי קונסולת PS1 יש לי אימיג' של משחקים במחשב אך שאני צורב אותם הם אינם עולים בקונסולה והמכשיר קורא צרובים! משהו יכול להדריך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Fallen Angel,

מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI פיפא יפעל עליו לדעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-80-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%90%d7%a8%d7%a7%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-dying-light/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. בדיוק כשהתחלנו להתרגש באמת לקראת האתחול לסדרת המירוצים הנודעת, ב-EA מודיעים כי גירסת ה-PC תתעכב בכחצי שנה נוספת. כל עקבה לטובה? נחזיק אצבעות לכתבה: http://hwzone.co.il/חוזרים-למוסך-need-for-speed-החדש-למחשב-האישי-נדחה/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היום שיחקתי אם חברים שלי אם 2 ג'וייסטיקים (אם סטיקים אנלוגיים) אחד זה הdual action ואחד זה של איזה חברה לא נודעת מלפני כמה שנים. שיחקנו blur עד שזה כבר התחיל לחפור. השאלה שלי היא:האם יש עוד משחקים שאפשר לשחק בהם ב2 עם ג'וייסטיקים? יש משחקים שאפשר עם 4? עדיף שהמחשחקים ישתמשו בסטיק האנלוגי. כן אני יודע,fifa... בבקשה בלי fifa וpes! חוץ מזה-יש משחקים שאפשר לשחק בהם 2? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Lifestyle,

http://vgames.co.il/website/vgames_article_page.asp?platform=main&seqArticleId=1731&seqArticleTypeID=16&numberOfPages=1 http://ps3.qj.net/Bound-to-happen-WinXP-on-Linux-QEMU-ified-PS3/pg/49/aid/74021

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by tal,

איפה אני משיג את כל הסודות של כל הריבועים הנסתרים שנותנים לי מתנות ???? ובכלל המלצות למשחק....... תצילו אותי !!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by R0ck,

שמח ואיכותי לי הבוקר, בשעה שגלשתי לי קצת בפורום של CS באתר של גיימר, נתקלתי בת'ראד ובו קישורים לשתיים מגירסאות הבטא הראשונות של המוד הנחשק ביותר ברחבי העולם - Counter Strike. הגירסאות הן BETA 5.2 & 6.1. רצתי להתקין במהרה את הגירסאות ואני חושב שמכאן, אתן לקצת מהתמונות שלקחתי לדבר - התפריט הראשי של בטא 5.2 - אני פשוט מת על זה, הרבה יותר איכותי מהנוכחי בגירסה 1.5 : בידיים רועדות ארחתי משחק LAN עם המפה Assault... USP 45 I guess?... USP 45 in action M4A1 - פנים "ישנות" התפריט הראשי של בטא 6.1... בידיים קצת פחות רועדות כעת, ארחתי משחק LAN ונכנסתי ל Dust, שנראית אחרת במקצת... לשחקני קאונטר הוותיקים מבינכם שכבר הספיקו לשכוח את ימי ה BETA, או …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ag43,

בשורה לחובבי משחקי ההרפתקאות (אם קיימים עדיין כאלו) . המשחק GRAY MATTER שפותח ע"י לא אחרת מאשר גיין ג'נסן יצא סוף סוף לשוק לאחר דחיות רבות. הייתי פותח דיון ראשי אבל קשה לי להאמין שיש רבים שמשחקים כאן בקווסטים כך שלא כדאי להשקיע. לאנשים שכן אהבו את הקווסטים המיתולוגיים שלה - לרוץ ולקנות!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by The-Devil,

המשחק במחשק זה עושה זאת על אחריותו בלבד לחץ כאן תבחרו ב Download למעלה ותתחילו לקרוע את המשחק זה מעביר זמן די מהר...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by mironm,

שאני מנסה לשחק זה כותה לי את ההודעה הבאה General protection fault! History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec למישהו יש מושג מה הוא רוצה ממני?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. עדכון 1: כל מי שמצפים למשחק יאלצו להיאזר בעוד קצת סבלנות – תאריך ההשקה של Catalyst נדחה בשבועיים, ל-7 ביוני בצפון אמריקה ול-9 ביוני ברחבי אירופה. עדכון 2: במקביל להכרזה על הדחייה הקלה, החלה להם מבדקי הבטא הסגורה של הכותר שיימשכו בכל סוף השבוע הנוכחי. באופן בלתי נמנע, סרטוני משחקיות ראשונים שתועדו על ידי המתנסים של הבטא המדוברת החלו להגיע לרשת, ואתם מוזמנים להתרשם מהביצועים, מאיכות התצוגה ומהמשחקיות של Catalyst עבור המחשבים האישיים, בהגדרות מירביות ובגירסה שככל הנראה די קרובה לזו הסופית, בסרטון הבא. הכתבה המקורית: משחק הפארקור והפעולה החדש מבית EA מתקרב להשקה, וחושף לאיזו חומרה תזדקקו בכדי להפיק ממנו את המיטב בעוד קצת יותר מחוד…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by YKaflalo,

טוב אז אני רוצה להגיע לסיבוב 50 אבל זה בערך בלתי אפשרי עם השחקנים שהמשחק מביא לי... אם יש מישהו שרוצה לעשות exo survival ביחד שידבר איתי: steam - yizhak2.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by J0n1,

שלום. אני מחפש משחק סטייל CS/HALO/UT3 שירוץ לי על הגרוטאה, להלן המפרט: AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.04 GHz VIDIA GeForce FX 5500 1GB ram תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שחקתי בערך שעתיים משחק מהנה המכאניקה של המשחקיות והאקדוחנות עשויה טוב וגם הצורה שהסיפור מועבר והזרימה של המשימות בנויה בצורה מרעננת ושונה בנוי ככה שהגיבור הראשי "אתה" מספר לכמה אנשים בבר על כל מעשי העבר שלך ולפעמים בתוך המשימות עצמם יש מעברים בזמן ושינווים בתוך השלב ברגע שנזכרת שבעצם משהו קרה אחרת מה גם שכל שתי שניות מישהו פולט איזה קללה עסיסית והדיבורים עשוים ברמה טובה אהבתי גם שאתה עושה דברים רנדומלים במשחק והדמות אומרת משהו בנוגע לזה מי שישחק יבין הגרפיקה והעיצוב ממש מזכירים את בורדרלנדס עם ההצגה של הבוסים בצורת קומיקס ובכלל בסל שיידינג אהבתי את המשחקים הקודמים בסדרה יש לי אותם על המדף חוץ מקרטל שאפילו לא ניסיתי את האמת פה חזרו למקורות ועשו את זה טוב

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by צומפי,

ברשותי הגרסה האלחוטית של השלט. בד"כ בפורטים מXBOX360 או משחקים שיצאו גם לXBOX יש התאמה מושלמת לשלט, הפורס-פידבאק עובד היטב ולא צריך להגדיר אפילו כפתור אחד בתפריטים. החוויה מושלמת בעיקר במשחקים כמו כדורגל ומרוצי מכוניות וכמובן סוף סוף ניתן לשחק בזוגות . במשחקי יריות בד"כ תתאכזבו, זה היה נכון לפחות עד ששיחקתי במשחק GEARS OF WAR. ב"PC" עם עכבר ומקלדת המשחק היה נחמד וזהו, לא הבנתי על מה המהומה ... נתתי לו צ'אנס במחשב של אחי שכולל 32" וגיים פאד של XBOX360 החוויה הייתה... סיוט . לאחר שנים של עכבר ומקלדת לא הבנתי איך לעזאזל אנשים משתמשים בגוייסטיק כדי לכוון וזנחתי את המשחק לאחר איזה 20 דקות, גם אחי התלונן שזה ממש משחק קשה עם הבקר. משום מה, לא מזמן מצאתי את עצמי משועמם והפ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Symbore,

אז כך החלטתי סוף סוף לעבור את משחקי דום הראשונים (יש לי BFG) 1) באיזו רמה כדאי לי לשחק? אני לא שחקן טוב, צלחתי בקלות על מדיום את דום 3 אבל קצת התקשתי ב-the lost mission. באיזה רמה כדאי לי לשחק שאני לא ארק דם? 2) מה הקטע של המבוכים? כל שלב בנוי ממבוך אחד גדול. האם זה כך גם בפרקים מאוחרים? 3) בעקרון כל שלב אני מנסה להגיע לסוף מבלי להסתבך בדרך ולגלות סודות, שמתי לב שעברתי שלבים שלמים מבלי למצוא מפתחות (למרות שהם קיימים) האם אני מפספס נתח חשוב מהמשחק? 4) שמתי לב שקיים ברשת maximum doom, עם כמה אלפי שלבים. האם כדאי לשחק בזה? או שרמת המשחק שם ירודה מאוד?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Shadowman,

הורדתי את הגירסה החדשה... 2 חבל שהשרתים שלהם נפלו אז אני לא מצליח להירשם... בכל מיקרה... למישהוא יש דיעה ליפני שאני מתחיל לשחק בזה????.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by gman_il,

טוב בשעה טובה הגעתי ל- Prestige הראשון ( כן רק עכשיו , מה לעשות יש לי 2 ילדים ועבודה על הראש ) רציתי לשתף אותם בדעתי בנוגע למנגנון ה- Prestige. הרעיון שהכל מתאפס וצריך להתחיל מהתחלה שכל מה שאתה מקבל זה איזה EMBLEM קטן נראה לי מצחיק. נראה אנשים מגיעים ל- Prestige-ים בלי שזה מתאפס ויש לך מלא Challenge-ים שאתה יכול למלא כדי לקבל XP. אם זה לא היה מתאפס אז היינו רואים מי באמת תותח , היית חייב לעבור דרך יותר נשקים , יותר תוספות ובכלל לעבוד יותר קשה בשביל להתקדם. עכשיו Prestige זה פשוט פז"ם , זה הכל. עוד רעיון הוא שע"מ לעבור דרגות (או Prestige) צריכים לעשות Challenge-ים קשים וספציפיים כמו לסיים משחק עם 20 אסיסטים או להגיע ל- 100 הריגות תוך 10 דקות משחק או משהו כזה. כרגע …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מה לדעתכם צריך לעשות בשביל שזה יקרה ? נמאס לשחק בשרתים בחו"ל.. למשל בתור SNIPER אפילו עם LAG של 100-150 ונשק BARRET שעשיתי UNLOCKED, אני בקושי פוגע באנשים... האם צריך לבוא לתלונה להד ארצי ? ל EA עולמי ? האם צריך לעשות עצומה, או מה בדיוק.... אני מצפה מ EA (או הנציגות שלהם, הד ארצי במקרה זה), שישקיעו לפחות בשרת RANKED אחד בארץ... ואני בכלל לא מדבר על GAMER, עלאק מובילים את קהילת המשחקים בארץ... קיצר, מה אתם אמורים..

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. כמובן שאני מדבר רק על גרסאת PC, ולא רלוונטי להשוות בין הקונסולות כי אין לי ולא מעניין אותי. אז ככה, כמה מילים לפחות לפי 2 הדמואים ששיחקתי. FIFA 2010 אחד המגעילים ש EA עשו, פשוט היה אפשר לחזור ל 2009 ולשנות לו תאריך, באמת שמשחק מאכזב מאוד ואין כמעט שום חידוש וגם אם יש, זה לא ממש מורגש, ובגדול זה מרגיש כל כך ישן. ואני אומר את זה בתור חובב פיפא שהיה חורש על כל כותר שלהם עד היום. PES 2010. פשוט, ואוו!!!! גרפיקה מדהימה, שיפור עצום ביותר והבדל שמיים וארץ בין PES 2010 לבין PES הקודמים ו FIFA גם כן.. הבעות פנים, תאורה, דשא!!! כן סוף סוף הדשא עבר שיפוץ ונראה ממש טוב, פרצופים ממש מדוייקים וריאליסטים, הקהל נראה טוב יותר למרות שעדיין זה עבודה של "העתק הדבק" שקונאמי עשו. אבל ב…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. רציתי לשאול אנשים שיש להם את המשחק , איך הגרפיקה ב-Midnight Club 2 , אצלי רואים ממש מגעיל. אני רואה תמונות מהאינטרנט והמשחק נראה שם סביר...אבל הרבה יותר טוב מאצלי... זה אמור להיות ככה ? :

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.