משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש לי (שוב, זה בגלל אחותי !) את הSIMS 2 המקורי במחשב. וכרטיס מסך GF4MX 440. המשחק לא מצליח לפעול על מהירויות שעון רגילות (400, 275 1.5V) יש תקיעות של 15 שניות כל 20 שניות במשחק. ניסיתי לשחק עם המתחים של הAGP הרבה, זה לא עזר. בסוף הצלחתי להפעיל אותו עם 270 ליבה ו 375 זיכרון - 1.5V . אני יודע שזה לא ממש משנה עם כרטיס כזה אבל בכל זאת זה ממש מעצבן אותי שהכרטיס בדאון קלוק. מישהו יודע למה? (בכל המשחקים האחרים אין בעיות) ואני משתמש בNO CD CRACK , כי אין לי קוח להכניס את הדיסק כל דקה בשביל אחותי, זה יכל להשפיע על המשחק?
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לחבר שלי יש סימס 2 ויש לו קצת בעיות כשהוא משחק יש לו כל מיני קוים כאלה ואפקטי צבא שקופצים לו ככה מוזר ואי אפשר כל כך לשחק ככה... מישהוא שמע אל זה משהוא??? מישהוא יכול לעזור??? תודה מראש לעוזרים.!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... קניתי את המשחק SIMS 2 דלוקס ולאחר מכן קניתי את א. The Sims 2 Teen Style Stuff ב. The Sims 2 IKEA® Home Stuff איך אני יכול לשחק בסימס 2 כאשר יש לי את שני חבילות התוספות, אם זה אפשרי בכלל... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
שלום לכולם EA החליטו לפנק ולתת את סימס 2 וכל ההרחבות בחינם כל מה שאתם צריכים לעשות זה זה: (תמונות של התהליך מצורפות) 1. להכנס לאוריגין 2.להפעיל קוד מוצר 3.להכניס את הקוד הבא (אני ישים אותו בצורה שתוכלו פשוט להעתיק): I-LOVE-THE-SIMS 4.להוריד ולהנות 5.להעביר לחברים מצטער שכל התמונות נלקחו ממק ולא ממחשב שמריץ וינדוס בגלל שבזמן הכנת ה׳׳מדריך׳׳ הזה המחשב שהיה ברשותי הוא מק אך התהליך תקף גם על מחשבי וינדוס ואפשר לשחק במשחק רק במחשבי וינדוס [ATTACH=CONFIG]6401[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6402[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6403[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6404[/ATTACH] תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את sims 3 deluxe. זה sims 3 עם כל מיני הרחבות. אני רוצה למחוק את הטשטוש כאשר הם מתקלחים וכאלה. יש מצב לעזרה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני נמצא פה: כל פעם שאני מתקם לדלת יש LOADING ואז הוא נתקע. מישהו יכל להביא שמירה של אחרי הטעינה?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המשחק אוטוטו יוצא וחשבתי למה לא לעשות למשחק דיון הוא נראה ממש מעניין ומהנה אז בקיצור ולעניין, אנחנו למעשה נשחק עם זמן, בדומה לtimeshift תיהיה לנו שליטה מלאה על חולות הזמן. אנחנו נשחק בתור חייל אמריקאי שמגיע לאי מסתורי תחת שליטת הרוסים שבו מתבצעים ניסויים מוזרים שגורמים לאי לנוע קדימה ואחורה בזמן, מה שהשפיע על הסביבה בצורה מאסיבית, צמחים ובעלי חיים עברו שינויים אבולוציונים ופיתחו יכולות מוזרות והרוסים עצמם משחקים עם נפלאות הזמן בעזרת מכשיר הTMD שאנחנו מצליחים לגנוב ולאט לאט מתחילים ללמוד להשתמש בו. לרשותינו יעמדו מספר מצבים של המכשיר כגון הרצה אחורה שנותן לנו להעביר את הזמן אחורה, נוכל להחזיר גשר שהתרסק אחורה כאילו היה חדש או לגרום לאוייב לחזור אחורה בזמן למצב עובר , תוכלו…
-
- 40 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אומרים שהוא משחק אסטרטגיה שמתרחש בחלל ,בזמן אמת ,להבדיל מ GALACTIC ו MASTER OF ORION האגדי . http://www.gamespot.com/pc/strategy/sinsofasolarempire/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;review
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
[glow=red,2,300] http://www.sinsofasolarempire.com/[/glow] שם המשחק: Sins Of Solar Empire ז'אנר: Space Strategy פיתוח המשחק: Stardock הפצה: Ironclad Games מס' שחקנים: 10 אונליין תאריך יציאה- Feb 4, 2008 תקציר/תאור: מאבק אסטרטגי בין שלושה כוחות גלקטיים, המתרחש בזמן אמת במרחב רציף שמקיף מערכות שמש רבות, מעין שילוב בין משחק כיבוש גלקטי בסגנון Master of Orion למשחק אסטרטגיה זמן-אמת חללי כמו Homeworld. Overview: In the future, the survival of humanity stands on the edge of utter ruin as three powerful factions vie for control of the galaxy. Take command of one of three space-faring races as you work to establish your domination of …
-
- 33 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
Sins Of Solar Empire זה בסגנון Age of Mythology ?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום חברים עוד מונטאג' שלי מקווה שתהנו ואם אהבתם אתם מוזמנים להרשם אוהב אותכם
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
תמיד אם מוסיפים מודים למשחק הוא עושה ואלידציה. אבל זה לא אמור לעצור את המוד, נכון? האם יש משהו שאני לא עושה נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=123 נראה שהמוד נמחק מסקיירים נקסוס, אז העלתי אותו כאן: http://www.mediafire.com/?40l6vu0enbymnn5 מבדיקה שלי שהמוד באמת עוזר ולמי שיש מחשב יחסית חלש הייתי אומר שזה די חובה... במקרה שלי היתי צריך עוד להעסק קצת בINI ולשנות כמה הגדרות ידנית, אבל עכשיו אני יכול לשחק כמו שצריך וברזולוציה נורמלית. בהצלחה, וכמובן שאני לא לוקח אחריות אם משהו יתקלקל *ואם לשניה חשבתם כך, אז לא, המוד הזה לא שלי... מצאתי אותו ברשת והרגשתי צורך לשתף
-
- 24 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
אני אישית מאוד מצפה למוד הזה ועוקב אחריו מקרוב...
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גירסת ה-VR המרשימה של אחד המשחקים הטובים ביותר שנוצרו תנחת ב-Steam בקרוב מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.eurogamer.net/articles/2012-09-20-skywind-morrowind-recreated-in-skyrim-by-a-fan היו ניסיונות דומים לעשות את זה בעבר עם המנוע של OBLIVION אבל שום דבר רציני וגמור לא שוחרר אז אני מקווה שזה יצליח (בתקווה כמו BLACK MESA, למרות ש - TES III משחק גדול ומורכב פי כמה מ - HL אז זה ייקח המון זמן לעשות את זה כמו שצריך).
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מוציא לאור: Square Enix מפתחים:United תאריך שחרור:August 14, 2012 ז'אנר: פעולת הרפתקאות,עולם פתוח . משחק פשע-נהיגה עולם פתוח שמתרחש בהונג-קונג: הסיפור עוקב אחר קורותיו של שוטר סמוי (ווי שן) שצריך לחדור אל ארגון הפשע הסיני, ה-Triads, ובדרך מפתח משבר נאמנות. מישהו כבר משחק, מה אומרים? לדעתי נחמד .... בתקופת היובש.
-
אהלן , מי שמכיר את המשחק וניסה לשחק בו או משחק אולי חווה את הבעיה בכל אופן שמעתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה הזו במשחק ובמשחקים כאלה ואחרים , כשאני לוחץ על האיקון של המשחק שום דבר פשוט לא קורה , זה לא נכנס למשחק . התקנתי כמה פעמים בכוננים שונים , החלפתי קראקים וזה לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה חנות אפשר לקנות ??? וכמה זה צריך לעלות ???
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לכותר הראשון היו לא מעט מעריצים ומאז עברו 7 שנים. הכותר החדש מגיע מעודכן גרפית ושיפורים רבים. מישהו משחק?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המשחק מקורי שאני לוחץ על קובץ ההפעלה הוא רושם לי CANOT COPY CSHELL.DLL אני מת לשחק את זה אז אם אתם יודעים פתרון כלשהו גם אם אתם לא בטוחים אשמח לנסות. תודה מראש MINIME
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
Publisher: City Interactive Developer: City Interactive Release Date: May 25, 2010 המשחק נראה על פי הטרייל חביב למדי אם כי כמה אפשר לשחק ברשת רק עם סנייפר? בנוסף החברה שאחראית על הפיתוח די ידועה במשחקים הז'אנרים שלה. Exclusive Multiplayer Debut Trailer http://www.gametrailers.com/video/exclusive-multiplayer-sniper-ghost/100138
-
- 41 תגובות
- 11.9k צפיות
-