עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Sheik Yerbouti,

הי התקנתי את המשחק והתחלתי לשחק עם ההגדרות המומלצות ע"י המשחק לכרטיס שלי x1650 pro. הפרק הראשון עובר חלק (החלק הלימודי), בחלק השני יש סצנה בשטח פתוח והמחשב שלי פשוט לא מעכל (ראה מפרט). מישהו עם כרטיס דומה יכול להמליץ לי על הגדרות טובות יותר? ??? תודה.

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by SharonSx,

אח הקטן שלי קיבל הגה למחשב אני רוצה לנצל את ההגה ורציתי לדעת על איזה משחק הייתם ממליצים לי?

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  3. לאחרונה שמתי לב כי קהילת שחקני ה MMO בישראל הולכת וגדלה, לראייה התור הארוך שהישתרך מחוץ לשערי מספר חנויות משחקים בשעה 12 בלילה ב 15.1 (תאריך השיחרור של WOW-TBC). על כן החלטתי לפתוח THREAD שירכז בתוכו את שחקני ה MMO בארץ, זאת לפי שם משחק, שרת, שם הדמות. בצורה זו נוכל אולי לתאם פעילויות משחק ביחד ולחזק את הקהילה אז אני אתחיל: GAME: WORLD OF WARCRAFT SERVER: SKULLCRUSHER CHARS: GIMJO, ORAYON שיחקתי בעבר גם ב SWG אך פרשתי ולעולם לא אחזור ככל הנראה :'( נ.ב אם ה THREAD יצליח אולי נהפוך אותו ל STICKY

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, יש לי PES 6 ואני רוצה לעשות עונה עם קבוצות שאני בוחר מכל הליגות. אני לא מוצא את ליברפול וצ'לסי למרות שלפני חודש בערך כשיצרתי עונה שמתי אותם בליגה... יכול להיות שצריך להעביר קבוצות בליגה האנגלית כדי לראות את כל הרשימה...אני לא יודע איך אני עושה את זה? תודה

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by Bug2000,

לאחי יש R9800PRO ויש לו בעיית גרפיקה ב Counter Strike 1.6 : יש טשטוש על הקירות מרחוק ומן צללים כאלה על הריצפה במפות מסויימות... הכרטיס שלו תקין ולא עבר OC ... הוא ניסה את כל הסוגים של הדריברים. מה גם שהוא ניסה את המשחק על המחשב שלי (X800GT) וגם על של אחותי (GF6200) ועל כל המחשבים יש את אותה הבעיה .... השאלה שלי היא האם יש איזו הגדרה בדריברים שיכולה לשפר את העיניין ? ניסיתי לשחק עם ההגדרות להפעיל\לכבות את הפילטרים, אבל זה לא עזר. או שאולי יש איזה עדכון למשחק שיכול לפתור את הבעיה הזאת ? או שהמשחק פשוט ככה וזהו ?! אם אתם רוצים עוד פרטים אז תשאלו .... מקווה שתעזרו . תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 10GaZ,

אני מחפש המלצות למשחקים ישנים, באיזור שנת 2000-2002. אשמח למשחקי פעולה/אקשן, יריות, ספורט/מירוצים, וכד' המלצות יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by EdenC,

שלום לכם,אני תקוע באיזשהו מקום במשחק. בתוך קראוון אדום,יש איש ומפלצת,ואני לא יודע מה לעשות שם. חבר אמר להתקרב למפלצת,לא לירות בה ואז היא "תטעין" אותי. עמדתי לידה 20 דקות ולא קרה כלום. וכשניסיתי לצאת משם,אי אפשר. אני בטוח שיש פה מישהו שיודע איך עוברים את זה. כדי שתבינו יותר טוב,מצורפת תמונה. תודה רבה לכל המגיבים, עדן. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by redti,

אהלן יש לי תמשחק החדש ARMA זה כמו operation flashpoint זה מאותה חברה.. אני חושב שזה משחק המשך.. רציתי לדעת אם יש פה למישהו ואיך זה עובד לו כי זה לא זז לי בצורה שאפשר לשחק.. והכל על הכי נמוך 2.66ghz p4 533 mhz cach 512 ddr fx 5700 128 mb

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by The Dom,

מישהו קודם כול יכול להסביר לי על המשחק קצת ולתת חוות דעת.זה מבוסס על הסדרות?

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by itsik2525,

איך קוראים לתוכנה שפורצים איתה את המשחק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כמו בכותרת אני צריך קראק למשחק Alliance Future Combat אם מישהו יכול בבקשה להביא לי קראק טוב אנהי ממש יודה לו תודה מראש

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  12. תחרות פוטושופ שחבר'ה מכל העולם יוצרים עטיפות של משחקים שמעולם לא יוצרו.... Grand Mother Auto: Crossing Broadway הרג אותי! חחחחח - Sims 2: Out of Business אוי וזה ענק! Need for Speed: Amish Horsepower קיצר - Check it out! http://www.worth1000.com/cache/contest/contestcache.asp?contest_id=11213&display=photoshop#entries

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  13. הוא אמור להיות לפני DELFI אבל לא מצאתי שוב דבר אם למישהו יש איזה תמונת מסך עם המפה והוא יכול לסמן לי איפה למצוא אותו אני אשמח...

14. Started by בייגל טוסט,

http://www.gametrailers.com/player.php?id=12208&type=wmv נראה פשוט מדהים אבל בטח יזחל על המחשב שלי.. עריכה: אופס טעות במשחק

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by darkdude,

חבר המליץ לי על המשחק אבל לפני שאני מוריד , מישהו שיחק בו שיוכל לתת לי מבט כללי על המשחק?על מה הוא? וכ'ו....

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Predator_ISR,

אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) . יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים . אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה . יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ? אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות . אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ... תודה מראש , Predator

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני רוצה להתקין את המשחק doom3 על המחשב שלי. יש לי עליו כמה שאלות והן 1-האם geforce 7600gs יוכל להריץ אותו באיכות בינונית עד גבוה, יחד עם 1giga 667mhz cl5 5-5-5-12 ddr2 ומסך בעל קצב ריענון של 75mhz? 2-אני יודע שיש הרבה גירסאות למשחק הזה. שאלתי היא איזה גירסה להוריד (להזכירכם המשחק עדיין לא מותקן על המחשב שלי)? 3-האם המשחק הזה מומלץ, כיף לשחק בו?, או שאולי לא כדאי לי להוריד אותו. אני בעיקרון מחפש יריות (אף פעם לא היתנסתי בזאנר הזה), אבל בלי חיילים. אתם יודעים יריות קלאסיות כאלה, לא צבא וזה. 4-האם המשחק הזה חדש? תודה מראש לעונים וללא עונים

18. והאם ל PS3 זה אותו דבר מהיא הרזולוציה המומלצת והאם יש מסך כזה למחשב אני חושב לרכוש מסך מחשב של 22" רחב יש כאלו ב KSP הם ממש לא יקרים בסביביות 2300 ש"ח

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

סיימתי גם את שלושת PRINCE OF PERSIA וגם את זה (זה למעשה כותר הTOMB RAIDER הראשון ששיחקתי ברצינות בחיים שלי (שיחקתי גם בראשון בראשון ב96 אבל לא זוכר ממנו כלום, לא עברתי שם אפילו מסך אחד) ) קיצרררר, לדעתי המשחק הזה לא נופל מהנסיך הפרסי, משחקים ממש ממש דומים, ההבל הוא שבמקום לראות פרסי אתלט עם עיניים כחולות, יש לכם בחורה חטובת מראה אקרובטית להפליא... אהה כן, ופה יש אקדחים, אבל בהמשך יש גם חרב ומפלצות כמו בPOP.. קיצר ממש דומים, ולדעתי זה מן חידוש מרענן לנסיך הפרסי. מומלץ +++++ אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בחיים שלי (הGTO2 סחב אותו על הגדרות ופילטרים הכי גבוהים ממש בקלות על FPS מעולה, ובלי שום אוברקלוק אגב ביטלתי אותו עקב החום בימים אלו)

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by coorva,

מישהו יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המישחק PAINKILLER עם חבילת ההרחבה שלו BATTLE OUT OF HELL??? בהרבה חנויות מישחקים לא ניתן להשיג את המישחק הזה.

21. Started by naoriko,

מאיפה אני יכול להשיג את המשחק הישן עם השועל הקטן FOX?? זה ממש נוסטלגיה בשבילי.. תודה לכל המגיבים!

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by roes,

שלום, אף פעם לא יצא לי לשחק ב Half Life 2 וב oblivion אבל אולי בקרוב אני ישחק בהם כי אני אולי אקנה מחשב חדש (שמעתי שהם מצויינים ואני לא רוצה לשחק בהם על המינימום) תמיד אני קורא פה בפורום על איך אתם משבחים את שני המשחקים ואת עלילתם... אז אני רוצה לדעת מה העלילה של Half Life 2 ו- oblivion ?? תודה מראש לעונים...

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by stone cold,

אחרי שהכריזו שהנונצקו יגיע בסטוק של כל ידית(התוסף האנלוגי) ואחרי שהראו פלסטיק שיחבר תידית אם הנונצקו לדבר דמוי אקדח הכריזו על תוסף הגה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9856 וכן זה ניראה דבילי מאוד בימיוחד שאין יתנגדות וברקס וגז לרגלים אבל כניראה יכללו את זה אם המישחק ויותר חשוב זה מסמן שיש הרבה אפשרויות לשנות תשליטה בידית אם כל מיני תוספים זולים וכן אפילו אני לא מיתענין בהגה הזה

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by kfirlion,

• 9 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.