עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bennnn,

היי..תהיתי האם המשחק אמור לצאת מתישהו למחשב???? ומספר 3 בסידרה גם אמור לצאת אולי?או שזה רק בלעדיי לאקסבוקס 360? תודה......

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני לא אדם שמשחק במחשב יותר מדי, אבל תמיד נחמד שיש משחק שמעביר את הזמן. לאחרונה, ניסיתי כמה משחקים מסדרת COD ומאוד התאכזבתי. בגדול, מדובר בסך הכל במשחק יריות פשטני למדי, שדורש לא יותר מלהקדים את האוייב בלחיצה על ההדק. אין מקום למחשבה, אין אסטרטגיה, אין פיקוד על צוות לוחמים, אין כלום! המשחק פשוט לא מאתגר, קיוותי לקצת יותר מירי חסר אבחנה. האם סדרת BF זהה לCOD, או ששם אוכל למצוא אתגרים טקטיים, יכולת פיקוד על צוות לוחמים, הקצאת משאבים ליחידה עליה אני מופקד, במידה ויש? אני לא רוצה לבזבז את זמני בעוד משחק שכל מטרתו היא הסתערות ותפיסת מחסה, זה עלוב!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by thrioue,

שלום לכוולם! קניתי מחשב חדש, עכשיו אחרי שהתקנתי בו WINDOWS ULTIMATE 7 x64 bit ואת כל הדרייברים הרלוונטיים פניתי למשחקים! אני משתמש במסך מחשב Samsung T220p 22".. רציתי לדעת איך אני יודע אם אני יכול לשים את ההגדרות הכי גבוהות מבחינת גרפיקה (HIGH וגם רזולוציה טבעית של מסך המחשב 1920x1200).. זה משתנה ממשחק למשחק? זה משפיע על המחשב באיזושהי צורה? בקיצור, איך אני מגיע לחווית משחק אופטימאלית מפרט המחשב בפרופיל. תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. בהתחלה המשחק היה מקרטע לי שהכרטיס היה מתחמם החלפתי דרייבר ועכשיו המשחקלא רץ חלק למה??

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן אנשים! בקיצר אני מחפש המלצה לאיזה משחק טוב ללפטופ, המחשב הוא T42, לא איזה מפלצת. אני לא ממש מחפש FPS או RTS, כי לא יהיה לי ממש נוח לשחק ככה בלפטופ חשבתי על איזה RPG טוב, אבל הבעיה שחרשתי כמעט את כולם, אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח מאוד לשמוע! הRPGים שסיימתי כל BG כל ICEWIND DIABLO זה מה שנזכרתי כרגע, אבל היו עוד אז תודה לכולם!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by tombraider2003,

יש לי כ.מסך G-FORCE 4 TI4800 SE P4 2.53 512 DDR 400 MHZ כשאני מפעיל את המישחק הזה אני שם בANTI ALAISING X2 OR 4 1280x1024 עדיין רואים קווים שבורים יש לי את הדרייבר האחרון של NVIDIA מה לעשות כדי שיהיה חלק???????????.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי את המשחק עם ה DVD המקורי. התקנתי אותו, ושיחקתי בו איזה יום-יומיים. אך היום כשהפעלתי אותו הוא משום מה לא פעל. אני לא מקבל שום הודעת שגיאה, אלא המשחק פשוט לא מגיב. לא התקנתי שום דריבר חדש מאז הפעם האחרונה שהפעלתי אותו, ואפילו ניסיתי להתקין מחדש, אך זה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Oren_25,

אהלן... יש לי משחק מקורי של ''ספילנטר סל צ'אוס תאורי'' ואחר ההתקנה הוא דורש להפעיל את המחשב ומחדש ועדיין אחרי כמה פעמים הוא לא עולה וממשיך לדרוש הפעלה מחדש... ניסיתי במאיפינים של של האייקון את האפשרות שיעבוד כמו ב-XP ועדיין לא עוזר הוא מעודכן לפאצט הכי גבוה 1.5 אבל עדיין לא זז... גם בSTEAM אני רוצה לצרף אותו לרשימת המשחקים.. והוא דורש CD-KEY כמה פעמים ניסתי והתוכנה אמרה שהקוד שגוי(וכנזכר לעיל הוא מקורי) בדקתי טוב טוב אם לא שגיתי באותיות אבל לא... ניסיתי עם מקפים (-) וגם בלי.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by tani4,

התקנתי פיפא ב-XP והכל פעל לי טוב. אחרי זה התקנתי ויסטה וכל המחשב פועל מצוין אבל הפיפא עצמה פועלת לאט!!! ניסתי לשנות רזולוציה וזה עדיין נשאר ככה. מה עוד אפשר לעשות??? משחקים אחרים פועלים טוב. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. זה פשוט לא נורמלי.. מאז שקניתי את המשחק בשבוע שעבר, כל 10-20 דקות הוא פשוט קורס שוב ושוב. או שהמשחק פשוט נתקע והסאונד נשמע בלופ או שהמשחק קורס במסך שחור ומופיע בבאטלוג (ERROR Could not join server (1. אין שעה אחת שהמשחק פשוט עובד. הבנתי שיש איתו בעיות, אבל לא יודע כבר אם זה נורמלי בתדירות כזאת. יש משהו שכדאי לנסות אצלי על מנת לטפל בזה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7283 ועוד דבר יש מכשיר להרצת גיבוים ל360 ((על תדברו על המישחקים עצמם כי המכשיר צריך להיות חוקי בארץ אבל הורדת מישחקים לא) http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7281 זה עדין לא 100% מושלם ומצריך ידע טכני אבל זה אפשרי

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מהו לדעתכם? מצטער אם שכחתי כמה משחקים, אבל נראה לי ש-6 הנ"ל הם הנפוצים ביותר.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by llime,

היי אנשים. אני מחפש את המשחק הזה בשביל אחייני. אם הוא חינמי ,אודה על קישור להורדה. אם לא,איפה וכיצד אפשר לקנות אותו? תודה לעונים ולמתעניינים!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by fragon,

למי שלא ראה ומי שראה ורוצה לראות עוד פעם הנה אוסף סרטים של השחקנים מ mydgb מכל מני תקופות. fragon gilad blwz Divine משותפים: תהנו

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. טוב, לא יודע למי מכם אני עומד לחדש משו, אבל אישית הפתרון עליו עליתי הבוקר די הפליא אותי. בהגדרות הגבוהות ביותר של המשחק ופילטרים מכובדים (A.A X4 A.F X8), הצלחתי להשיג משחקיות מעולה, שלא יורדת מה 80 FPS. הכיצד?... פשוט מאוד. שימוש ברזולוציה של 800x600. ההבדל באיכות התמונה לא כזה נוראי (ואני עוד על 19"), אבל מבחינת ביצועים, שמים וארץ, לא חושב שצריך יותר מזה בשביל להינות ממשחק Multi. נסו ותראו.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Victoryart,

שלום לכולם(( רכשתי מסך של אסוס,וקיבלתי קוד למימוש הטבה שבא מקבלים משחק בחינם. הבעיה היא שמאוד לא מובן איך ממשים את הטבה,ולאן בעצמם מזינים את הקוד על מנת לקבל את המשחק. אני מאוד אשמח לכל עזרה בנוגע לעניין הזה ותודה מראש((

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הגישה למשחקים בתוך שירות, ולא בתור מוצר, ממשיכה להתפתח במהירות - והופכת למטרה המרכזית גם עבור חברת Take-Two לכתבה

18. Started by AdiR^SiNaI,

מה אומרים על הביבי שלי ? http://img472.imageshack.us/img472/5476/red2oz.jpg

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כאמור משחק שאפשר לשחק ביחד באינטרנט, לא CS, משחק שאפשר לשחק ביחד עד 5-6 חברים, משחק שאפשר לשתף פעולה ביחד אולי אפילו לבנות קלאן ולשחק נגד שחקנים אחרים. יש המלצות? תודה

20. Started by orlupo,

איזה משחקי FPS שווים יש חוץ מ-FAR CRY, DOOM 3, CALL OF DUTY ו-HALF LIFE 2? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
    • 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הקונסולה הצנועה החדשה של החברה הוותיקה לא מפסיקה להפתיע, ושוברת את שיא הפופולריות בשוק המקור שלה לכתבה

22. Started by Access Denied,

אני ממש חייב עזרה אם משהו יכול לעזור לי עם משחק שאני מחפש ממש ישן, כבר די הרבה זמן זה משחק של מפציץ משהו בסגנון הארקייד שטסים לאורך המסך ופשוט יורים (כמו Chicken Invaders ) עם אפשרות לשדרוג נשקים וכו... (השם אם אני זוכר זה TYAN אבל חיפשתי ולא מצאתי כלום ולכן אני חושב שזה לא זה...) אני ממש חייב עזרה בזה ומי שיכול בבקשה תנסו לעזור לי!! המון תודה... וחוצמ"ז אם משהו מכיר אתרים ישראלים של משחקים ישנים, חמודים כאלה..

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. כעיקרון יש לי את GW הראשון והוא כבר שיעמם אותי אז לא חשבתי לקנות את FACTIONS או את NIGHTFALL שיצא החודש. חשבתי על WOW לנסות אותו כי המחיר שלו גם ירד, הבעייה זה ב GW שהחלפתי REALM מ USA ל EUROP זה פשוט היה זוועה, לא היו אנשים, האנשים מ USA הרבה יותר כיף לשחק. אז רציתי לדעת אם זה אותו דבר עם WOW, יש המון אנשים בגירסה האירופאית ? הרוב לפחות יודעים אנגלית ? ואפשר להנות מכל מ ש WOW עם כמה אנשים ? או שזה בעייה למצוא ולעשות איתם משימות ו RAID ככול הנקרא. כלומר דברים מאוד מאוד ספציפים שאפשר לעשות רק עם קבוצה מאוד חזקה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 8 עם שני כרטיסי מסך 1 אינטל השני נוודיאה השתמשתי בתוכנה FRAPS הכרטיס מסך נוודיאה לא פעל לי ,היתה בעיה עם המנהל התקן שלו . הופיע לי שגיאה כלשהיא במנהל ההתקנים לגבי הכרטיס מסך קוד 43 משהו כזה .. אז שחקתי כנראה על כרטיס המסך אינטל . הורדתי את ההגדרות ליותר נמוכות והיה לי 20 25 FPS .. אחרי שהתחלתי לנסוע (בהתחלת המשחק מהנמל ,) היה הכל טוב באיזה שלב שנסעתי משם , קבלתי פחות FPS חשבתי כנראה זה בגלל הפעילות שם , חזרתי לנמל והכביש שהיה לי 25 FPS ופשוט זה עדיין נשאר על 18 או משהו כזה .. נסתי להנמיך עוד יותר את ההגדרות , ולא זוכר כמה קבלתי , אחרי שנסתי להחזיר להגדרות הכי קודמות שקבלתי בהתחלה שם 25 FPS ואז 18 ,התחלתי לקבל 15 16.. ואחרי שינוי והגבהת הFPS א…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים