עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי אחרי שקיבלתי את ה2007WFP מיד התחלתי לנסות משחקים שונים וסרטים. דבר ראשון המסך מעולה דבר שני המשחק vegas מעולה, אבל... כבד מאוד כמו שאתם יודעים. אני מאוד נהנה לשחק בו אבל יש כמה דברים שהפריעו לי והתגברתי עליהם, ובאתי לשתף. לאחר בדיקות כל האפשריות הגרפיות וקריאה מסביב על המשחק הגעתי לכמה מסקנות: - HARDWARE SKINNING, כאשר הוא על OFF המשחק מריץ את האפשרות הזו על המעבד, כך שאם מדובר במעבד חזק, מומלץ. - SHADOWS, מפרק את הFPS בכ10! כלומר כאשר הוא על VERY LOW הFPS עולה ב10 ! משמעותי מאוד כשגם ככה המשחק רץ (ברזולוציה יפה) על 20-30FPS. -שאר האפשרויות הגרפיות לא שינו את הFPS כלל לכן הכל מופעל ועל MAX. -רזולוציות למסך רחב, המשחק לא מגיע עם תמיכה בהם, GURU3D הוסיף תמיכה כזו http:…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי חברים, עוד לא התנסיתי במשחק עצמו אך כבר בתפריט הראשי אני שם לב שבשום מקום לא ניתן לשנות את הרזולוצייה ! מה שמרגיז במיוחד מכיוון שהריצוד "תקוע" על 75 הרץ. עצות הארות והערות יתקבלו בברכה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלומות, ראשית כל, אני יודע שמדובר במשחק שעבר זמנו(עוד טרם התחיל) ושיש לו דיון ראשי, אבל הדיון הזה הוא משהו אחר, So hear me out. לפני כמה ימים ניסיתי להתקבל למשרה של כתב בvgames, וכחלק מהתהליך התבקשתי לכתוב ביקורת/בקרוב על משחק שיצא יחסית לא מזמן, אז כתבתי ביקורת, בסגנון vgames(יותר נכון, בפורמט vgames) על Turning Point: Fall of Liberty. אודה לכם מאוד אם תוכלו לחוות עליה את דעתכם הביקורת: בחמישי למאי 1992, השתנה עולם משחקי המחשב לעד. באותו תאריך היסטורי יצא Wolfenstein 3D לאוויר העולם וסלל את הדרך לאלפי משחקי הפעולה מגוף ראשון שיבואו אחריו, בהיותו משחק הפעולה בגוף ראשון ה(פופולארי) הראשון. אך תרומתו של Wolfenstein 3D לא נגמרה ביצירת הז'אנר המצליח והמשגשג ביותר במשח…

4. Started by eyal,

ROLLER COASTER TYCOON לא עובד בXP מה לעשות אין לי כוח לעבוד גם עם 98 זה יאט את כל המחשב

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Pax Day 2 2012 Smite Gameplay Footage by Fryedegg

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. זה פשוט לא נורמלי.. מאז שקניתי את המשחק בשבוע שעבר, כל 10-20 דקות הוא פשוט קורס שוב ושוב. או שהמשחק פשוט נתקע והסאונד נשמע בלופ או שהמשחק קורס במסך שחור ומופיע בבאטלוג (ERROR Could not join server (1. אין שעה אחת שהמשחק פשוט עובד. הבנתי שיש איתו בעיות, אבל לא יודע כבר אם זה נורמלי בתדירות כזאת. יש משהו שכדאי לנסות אצלי על מנת לטפל בזה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by --Shadow--,

http://ps3.ign.com/articles/121/1214339p1.html

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by kisin,

שימו לב, שוחרר פלאג אין חדש לאמולטור PCSX2 שגורם לאמולטור לרוץ ברמה גבוהה ביותר בדיוק כמו על הPS2! לפלאג אין קוראים: ZeroGS KOSMOS 0.95. לפרטים נוספים והרבה תמונות שמראות שהמשחקים רצים במספר פריימים גבוה מאוד: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=113588 שווה להתחיל לשדרג את המחשב

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shaharazu,

שלום לכולם כאן שחר שחקן WOW כבר שלוש שנים בימים אלה נפתחה גילדה ישראלית חדשה ב-HORD כרגע יש לנו 7 חברים שכולם שחקני WOW וותיקים עם ניסיון רחב בריידים , בגילדות אירופאיות+ ישראליות ומאוד חשוב כולם בוגרים וגילם נע בן 22-53 כן השחקן המבוגר ביותר בגילדה שלנו הוא בן 53 והוא משחק מהונילה , קיימת כניסה גם לילדים אבל רק אם אנחנו נמצא לנכון לצרף אותם זאת אומרת שאתם חייבים להפגין בגרות העדפה היא ל- 22+ הגילדה נפתחה מתוך דרישה של אנשים לשחק בהורד, כיום קיימת גילדת גפילדפיש שהיא קיימת כבר שנה וחצי ומרכיבה כ 300 שחקנים ישראלים גפילדפיש נמצאת ב-ALLY ולכן פתחנו גילדה נוספת בHORD אנו מחפשים שחקנים רציניים שמסוגלים לשחק ברמת HC למידה עצמאית ראש גדול בגרות אנא צפו בסרטון …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. חג שמח לכולם! פרק חדש וחגיגי והפעם משהו מיוחד ובאמת יוצא דופן - מכונת ה"ארקייד" של גולדסטאר, אולי האחרונה מסוגה, בתיעוד נדיר ומעמיק. תהנו חברים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מוד ה-Ragdoll של גירסת ה-PC למשחק המצליח מאפשר לכם לנצל את המנוע הפיזיקלי ליצירת קומדיית סלאפסטיק אמיתית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93-%d7%a9%d7%9c-gta-v-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%97%d7%95%d7%a7/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Lynch,

הכוונה היא לא לסאונד של השמיעת צעדים, יריות וכו'... הכוונה לסאונד שלמשל יש כשאתם מתחילים ראונד וסאונד כשאתם נשארים אחרונים ב SND וכשנשאר קצת זמן. אז ככה : אתם הולכים לתיקיה שהמשחק מותקן בה, ואתם מחפשים בתיקיה הראשית את כל הקבצים שבשם שלהם יש תמילה SOUND מוחקים את הכל (זה 60 ומשהו קבצים, אין סיבה ללחשוש זה בסדר לגמרי), אחר כך הולכים לתיקיה ENGLISH ומוחקים את כל קבצי ה eng_sound (גם 60 קבצים בערך) וזהו תהנו

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by spon83,

שלום לכולם אני תקוע לאיזה חודשיים שלושה עם מחשב די ישן ובא לי לשחק כמה משחקים על מה יש לכם להמליץ? המפרט נכון לעכשיו P3 733 392MB RAM GF MX200 64MB מעדיף משחקי סימולציה ומרוצים אבל לא אתנגד לכמה משחקי אקשן ואסטרטגיה טובים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Moty_p,

האם יש איזה שהיא דרך או איזה שהוא HACK שיפעיל את המשחק Battlefield 3 על Windows XP כי אני לא מתכוון לעבור ל 7 הגועל נפש הזה השמח לעזרה..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. לידתה מחדש של סדרת משחקי התפקידים מבית BioWare נראית מבטיחה ומרשימה יותר מאי פעם בעבר בקדימון חדש לכתבה

16. Started by Incomplete,

אל תצביעו סתם , כל מי שמצביע שיתן גם סיבה .

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אפשר להגיד שאני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון ש ea games עושים. כגון גנרלס רד אלרט וכ"ו .שבונים בתים כסף חיילים ונלחמים .אל תציעו לי משחקים של ea games כי אני מכיר את כולם ואני מת שיוציאו עוד משחק. c&c 3 בדרך .מישהו הציע לי משחק act of war .משחק לא רע בכלל אבל לא מתקרב למשחקים של ea games . אז למי שיש משהו טוב להציע לי .משחק שבונים ומביאים כסף וכ"ו בסיגנון ש ea games עושים שיכתוב לי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, כידוע לכם בתחילת חודש מארס ועד תחילת חודש אפריל, התנהל בקהילה שלנו טורניר 3 על 3 בין קבוצות נבחרות על פרסים ידועים מראש שלושה הארד דיסקים של WD BLACK 1 TB. הקבוצות שניהלו את הקרב נתנו קרבות מעניינים, ומתוכם הכנסנו את חלק מהצילומים הנבחרים, כידוע לכם הצילומים הם מהספקטייטור של המשחק ולכן היו לנו אפשרויות מרובות למבטים ופיכך גם תוכלו לראות כמה כיוונונים ושינויי מצלמה לא רגילים. נשמח תמיד לתת לכם גיבוי באמצעות סרטון למשחקים שתנהלו בשרתים שלנו, הפרסים הם בחסות חברת ההארד דיסקים האמריקאית WD. מתוך משחק קבוצת - Noob Killerz Vs RaZThEKinG צפיה מהנה:

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם, פתחתי שרת דיסקורד של כדורסל שבו ניתן לדבר על כל דבר הקשור לכדורסל מכיוון שכאשר חיפשתי שרת של כדורסל לא מצאתי כלום. בשרת ניתן יהיה לדבר על עוד דברים שלא קשורים לכדורסל אך נושאו העיקרי יהיה כדורסל. במידה ויהיה ביקוש לצ'אטים של ליגות אחרות מלבד הליגות המצויינות בכותרת, יפתחו צ'אטים נוספים. בשרת יהיה ניתן להתעדכן בחדשות ותוצאות של משחקים בליגות. קישור לשרת: https://discord.gg/gruE3brHwD

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by GbeTech,

בהנחה שהוא מקורי ולא כבר תפוס. הבנתי שההתקנה ותפעול של BF3 קצת מורכבים עם Origin ושות', אתם צופים בעיות אם אני פשוט אקבל CDKEY מקורי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by tombcatz,

אני בהתלבטות.... תהיתי לעצמי האם אנשים שמשחקים BF2 פה,מתכוונים לעבור ל-2142? המשחק יוצא בקרוב,אחרי הכל [תאריך יציאה-17 באוקטובר...בדיוק חודש מעכשיו]

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by llime,

היי אנשים. אני מחפש את המשחק הזה בשביל אחייני. אם הוא חינמי ,אודה על קישור להורדה. אם לא,איפה וכיצד אפשר לקנות אותו? תודה לעונים ולמתעניינים!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by dolevzora,

כבר כמה חודשים שאני מנסה לסדר את הבעיה הזאת הורדתי כמה סוגים של המשחק אני מנסה להיכנס לה generals zero hour זה עושה לי serious error אין לי תמונה אבל זה מה שזה עושה לי זה אומר בערך שיש וירוס רציני או משהו כזה או בעיה רצינית אבל זה מחשב חדש ... ואין לי וירוס על המחשב שמעתי שלהרבה אנשים יש את זה יש אולי פתרון לסדר את זה ? ויש לי ווינדוס 7 bit 32 ויש לי מחשב נייד שעובד שם המשחק ויש גם windows 7

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ^DaRk-MiNd^,

מישהו זוכר את סידרת משחקי Oddworld? זוג משחקים מלפני כ5 שנים שהיו קצת שונים מן השאר (אני אתרכז כאן בשני אשר שמו נכתב בכותרת) הם היו משחקי פלטפורמה אבל עם קצת מחשבה ופאזלונים ששונים ממה שקיים כיום. במשחקים משחק יצור ששמו Abe והוא צריך להציל את בני מינו שמשועבדים ליצורים אחרים. מעבר ליכולות הרגילות הכוללות קפיצה, ריצה, הליכה איטית והגילגול אייב מסוגל גם לדבר. המשפטים הבסיסיים שהוא יכול להגיד במשחק השני (כל אחד ע"י לחיצה על מקש) הן Hello, follow me, wait, work. בעזרתן הוא מתקשר עם בני מינו ונותן להם פקודות כציד לעשות דברים אשר יעזרו לו להתקדם במשחק. אייב יכול גם לבצע מין "מדיטציה" אשר יכולה לפתוח פורטלים אליהם ישוגרו האנשים אותו הוא מציל אבל בעזרת אותה מדיטציה הוא יכול להש…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. http://www.gamespot.com/news/6163059.html פשוט אין לי מילים. אולי טיפשות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים