עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by CheeseBud,

פשוט לראות ולבכות. מצחוק. תיהנו.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by wooper,

חברה כל שנה נסגרות חברות שפיתחו משחקים מצוינים Acclaim westwood 3do מה יהיה כפי שאני רואה יהיו רק חברות משחקים ענקיות,וכל המשחקים יהיו די ממוחזרים ולא מקוריים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by mosesgamer,

שלום, אני רוצה להתחיל לצלם משחקים בשביל ערוץ היוטיוב שלי ואני לא מוצא תוכנה טובה בשביל זה.. בכללי הדרישות שלי הם צילום ב720p וכיווץ של הקובץ לאחר מכן. תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם שמי דור, אני בן 23 ואני מחפש אנשים בני 20+ לשחק איתם בGEARS OF WAR 4 בCO-OP. יש מעוניינים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by simonsix,

עוד הבטחה גדולה שמתעכבת :-X http://news.softpedia.com/news/There-039-s-No-Rage-Coming-from-id-in-2009-106455.shtml

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. קודם כל משחקים שאני מאוד אוהב/אהבתי.. Enemy Territory- אני שנים משחק במשחק וגם בקודמים שלו, מהיום הראשון שהוא יצא כשזה נקרא RTCW: Multiplayer demo והיתה רק מפה אחת של הפלישה בחופים. המשחק מבוסס על המנוע של Q3A שגם אותו מאוד אהבתי לפני כן. ולא, לא שיחקתי בQUAKE WARS Titan Quest- לאחר שהתחלתי לשחק בו לא יכולתי להפסיק. החיסרון היחידי שלו הוא שהכל חוזר על עצמו.. וכן למי ששואל ניסיתי את IT, לא כ"כ אהבתי משום אותו חיסרון של המשחק הראשון. פשוט התאכזבתי שIT היה כמו הTQ. בסה"כ האויבים והמפות השתנו, זה כמו לשחק ET עם המוד של Halloween, ממש מטופש. Marvel Ultimate Alliance- לא יצא לי לשחק הרבה אבל מאוד אהבתי.. בקרוב אני אמשיך לשחק בו. Warlords Battlecry (ישן נושן אני יודע) אני ח…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי אחרי שקיבלתי את ה2007WFP מיד התחלתי לנסות משחקים שונים וסרטים. דבר ראשון המסך מעולה דבר שני המשחק vegas מעולה, אבל... כבד מאוד כמו שאתם יודעים. אני מאוד נהנה לשחק בו אבל יש כמה דברים שהפריעו לי והתגברתי עליהם, ובאתי לשתף. לאחר בדיקות כל האפשריות הגרפיות וקריאה מסביב על המשחק הגעתי לכמה מסקנות: - HARDWARE SKINNING, כאשר הוא על OFF המשחק מריץ את האפשרות הזו על המעבד, כך שאם מדובר במעבד חזק, מומלץ. - SHADOWS, מפרק את הFPS בכ10! כלומר כאשר הוא על VERY LOW הFPS עולה ב10 ! משמעותי מאוד כשגם ככה המשחק רץ (ברזולוציה יפה) על 20-30FPS. -שאר האפשרויות הגרפיות לא שינו את הFPS כלל לכן הכל מופעל ועל MAX. -רזולוציות למסך רחב, המשחק לא מגיע עם תמיכה בהם, GURU3D הוסיף תמיכה כזו http:…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by liav12,

בכלל שאני אומר את הבעיה, הכרטיס נתמך במשחק? כי איך שהתחלתי את המשחק אני לא רואה אנשים בכלל או שאני רואה אותם מטושטש, חצאי אנשים וסתם שנראה כמו באג שהם נעלמים וחוזרים לעוד אנשים יש את זה או שרק אצלי?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Inspector,

http://www.games.sk/abeceda.shtml ואל תגידו לאף אחד שאני סיפרתי לכם :AR15:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Rise<3,

שימו על 1080p ותהנו ! אם אהבתם תנו בלייק

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by huber,

שלום. 1. אני מעוניין להעלות את הסקיל הנ"ל, לקחתי את כל החפצים הקסומים שאגרתי במהלך המשחק והתחלתי לבצע להם Disenchanting. לצערי למרות שיש לי מגוון אדיר והשתמשתי בכולו, זה מעלה די מעט את הסקיל (הגעתי כרגע רק ל 51). מה הדרך הכי יעילה להעלות את הסקיל הנ"ל למקסימום? 2. כשאני מנסה לעשות Disenchanting חזק על מנת ללמוד את הקסם וליישם אותו על חפץ דיאדרי שיצרתי, הוא טוען שאני כבר מכיר את זה ושאי אפשר לבצע Disenchanting. כשאני נכנס לתפריט, למרות הטענה הנ"ל זה לא נמצא שם. אני מצרף סקרינשוט, לדוגמא יש לי טבעת שמעלה ב 40 אחוז את הנזק בנשק דו ידני, הוא לא מאפשר לי לבצע Disenchanting בטענה שאני כבר מכיר את הקסם הנ"ל, אבל תחת enchanting הכי חזק שיש זה 13% ולא 40% כמו בטבעת. למה? http://i1…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by eldar4455,

אהלן חברים אתמול התחדשתי בGTX 980 של MSI.. כמובן שרכשתי את המשחק Dying light..אבל משהו בגרפיקה נראה לי מוזר.. התמונה נראית כמו המון המון נקודות קטנות כאלה..תמונה אני יעלה לכם שאני יגיע הביתה.. אבל השארות בינתיים חח=]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/just-cause-3-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c-pc-%d7%95%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. המשחק השלישי בסדרת Battlefront נראה פנומנלי גם במסגרת המשחקיות שלו, ויהווה את מכת הפתיחה לקראת השקתה של טרילוגיית \'מלחמת הכוכבים\' החדשה בקולנוע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-star-wars-battlefront-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%90%d7%91%d7%9f-%d7%94%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%91%d7%a0/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by theone89,

אחרי שסטים לא מסכים להעביר לי את הקוד הסודי לאימייל אחר נמאס לי, עכשיו אני חושב מה לעשות מה הכי כדאי לעשות ? לקנות את הMW2 עוד פעם ולעבור מחדש בכל זאת משחק מעולה ? או לקנות את הBO ? שחקתי בBO בסינגל אבל המשחק ממש אבל ממש גרוע, מה אתם אומרים שווה לקנות את הBO ? יותר שווה מי MW2 ? קונה מי כאן עם זה חשוב http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=2467 ואת הMW2 אני יכול לקנות ב150 שקל, מה לדעתכם עדיף ? כמו כן יש לי כבר את המשחקים הבאים: MEDAL OF HONOR החדש BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 כמו ששמת לב אני קונה בשביל לשחק נטו בMULTIPLAYER.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by PuLsE,

אז ככה בזמן האחרון ואני וחבר שלי חיפשנו משחקים.. ולא כל מצאנו משהו.. אז אני םחות או יותר מחפש משחק רשת לשחק עם חברים.. עדיפות לא משחקי אסטרטגיה.. עיניין הגרפיקה ממש לא חשוב.. אשמח אם תעזרו לי.. כי אנחנו סובלים משיעמום טוטאלי.. בתודה מראש, דור.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by freesoul23,

כל כמה זמן המשחק קורס. הנה השגיאה:תקלה ביישום oblivion.exe, גירסה 0.1.0.228, תקלה במודול mpeg2dmx.ax, גירסה 2.0.72.30204, כתובת התקלה 0x0000cca3? בבקשה תעזרו :'(

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by talkfir,

שלום, ברשותי המשחק 2MEDAL OF HONOR ISO דיסקים מחבר,עם קראק.מודם k56. הבעיה-1.כשאני מתחבר לשרת כלשהו,אחרי כמה זמן כתוב לי: server connection timed out משהו כזה,וניסיתי הרבה שרתים בכל מיני סוגים פינגים. אמרו לי להוריד את העידכון. הורדתי מ ea.com את MOHAA_UKUS_ONLY_patch111v9safedisk.exe 15.3 מגה הגודל. לאחר 2 NEXT שאני לוחץ,זה מראה לי את ההודעה הבאה: WARNING: Could not find the UK or US version of medal of Honor Allied Assault installed on your computer.Setup will now exit. המשחק מותקן בצורה נורמלית,מאד הופתעתי מההודעה הזאת.כאילו שהמשחק לא נמצא בכלל המחשב. האם כדי לנסות להתקין מחדש? אז איך עושים גיבוי לשמירות והגדרות מהOPTIONS? או שבגלל שהמשחק ISO אז אי אפשר להתק…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by noiZE,

ההופעה הראשונה שלנו

20. Started by neilgr,

המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כמובן שאני מדבר רק על גרסאת PC, ולא רלוונטי להשוות בין הקונסולות כי אין לי ולא מעניין אותי. אז ככה, כמה מילים לפחות לפי 2 הדמואים ששיחקתי. FIFA 2010 אחד המגעילים ש EA עשו, פשוט היה אפשר לחזור ל 2009 ולשנות לו תאריך, באמת שמשחק מאכזב מאוד ואין כמעט שום חידוש וגם אם יש, זה לא ממש מורגש, ובגדול זה מרגיש כל כך ישן. ואני אומר את זה בתור חובב פיפא שהיה חורש על כל כותר שלהם עד היום. PES 2010. פשוט, ואוו!!!! גרפיקה מדהימה, שיפור עצום ביותר והבדל שמיים וארץ בין PES 2010 לבין PES הקודמים ו FIFA גם כן.. הבעות פנים, תאורה, דשא!!! כן סוף סוף הדשא עבר שיפוץ ונראה ממש טוב, פרצופים ממש מדוייקים וריאליסטים, הקהל נראה טוב יותר למרות שעדיין זה עבודה של "העתק הדבק" שקונאמי עשו. אבל ב…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

אני מתלבט בין UT2K3 לבין מורווינד. המחיר זהה בפריק, מה כדאי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי מחשב חדש והתקנתי קאונטר סטרייק...ואין לי שמץ של מושג למה, אבל כל כמה שניות המשחק ניתקע לכמה שניות וממשיך כרגיל זה קורא לי בעיקר שאני פוגש אנשים הנה תמונה:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ccc,

מחפש המלצות למשחק מעניין שאפשר לשבת עליו כל פעם קצת ככה בזמו פנוי ולעזוב עם עלילה מעניינת... יש המלצות? שלא יהיה יותר מדי FANSY הפשוטים האלה הכי כיפיים כמו RED ALERT הראשון... אבל משהו טיפה יותר איכותי מבחינת גרפיקה תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. בוקר טוב, יש לי כמה מחשבים, ושימושו העקרי של אחד מהם הוא משחקים. (אני זו שמשחקת אצלינו בבית ואשמח לחוות דעת מחברים מנוסים). אני חסידה של מע"הפ X32 ועליהם אני מעדיפה להתקין משחקים. במהלך הזמן האחרון שמתי לב שמשחקים חדשים ממליצים על יותר מ2GB של RAM וחשבתי לעצמי שאולי הגיע הזמן לעבור למע"הפ X64. - זכור לי מהעבר הלא רחוק (4-3-5 שנים) שתמיד היו משחקים שהראו בעיות עם מע"הפ מבוססות X64. זו אחת הסיבות בגללן מעולם לא התקנתי על המחשב הנ"ל מע"הפ X64. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש מבוסס I5K. הכותר האחרון ששיחקתי בו היה BF3, שבמהלכו חוויתי המון בעיות (קריסות, גימגומים, תקיעות). אני יודעת שמשתמשים בכל רחבי הגלובוס חוו את אותו הדבר אם בגלל הדרייברים או אם בגלל חומרה ממומהרת או כל סיבה אחר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים