משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
האם יש איזה שהיא דרך או איזה שהוא HACK שיפעיל את המשחק Battlefield 3 על Windows XP כי אני לא מתכוון לעבור ל 7 הגועל נפש הזה השמח לעזרה..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו זוכר את סידרת משחקי Oddworld? זוג משחקים מלפני כ5 שנים שהיו קצת שונים מן השאר (אני אתרכז כאן בשני אשר שמו נכתב בכותרת) הם היו משחקי פלטפורמה אבל עם קצת מחשבה ופאזלונים ששונים ממה שקיים כיום. במשחקים משחק יצור ששמו Abe והוא צריך להציל את בני מינו שמשועבדים ליצורים אחרים. מעבר ליכולות הרגילות הכוללות קפיצה, ריצה, הליכה איטית והגילגול אייב מסוגל גם לדבר. המשפטים הבסיסיים שהוא יכול להגיד במשחק השני (כל אחד ע"י לחיצה על מקש) הן Hello, follow me, wait, work. בעזרתן הוא מתקשר עם בני מינו ונותן להם פקודות כציד לעשות דברים אשר יעזרו לו להתקדם במשחק. אייב יכול גם לבצע מין "מדיטציה" אשר יכולה לפתוח פורטלים אליהם ישוגרו האנשים אותו הוא מציל אבל בעזרת אותה מדיטציה הוא יכול להש…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי את הטריילר הזה ב YOUTUBE http://www.youtube.com/watch?v=AUHmTSJ7b-Q נראה מגניב ביותר !.!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש פה מישהו שמשחק בCall Of Duty Warzone ? אני התקנתי את המשחק אתמול בערב ואני לא יכו ללשחק בו... כאילו הוא נדלק ואז הם מבקשים להתחבר למשתמש (כבר פתחתי לפני) ופשוט שעות הוא כותב: Logging in to Activision account בדקתי את האינטרנט והוא נע בין 40 80 מגה. והכל זז חלק במחשב חוץ מהדבר הזה. מה אני יכול לעשות? 😟
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מניח שהנושא הזה נטחן פה מספר פעמים, אבל אני אשמח לקצת עזרה בנושא מכיוון שגוגל די איכזב אותי בקטע הזה. אני מעוניין לעשות צלב של כוונת "מעל" המשחק שאני משחק בו (במקרה הזה COD 4). אני ניסיתי להשתמש בCustom Desktop Logo עם/ובלי Borderless Gaming, אך ללא הצלחה. האם יש איזושהי דרך לבצע את זה מבלי שאצטרך 'לצייר נקודה' על המסך שלי פיסית?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיחקתי בדמו של הPS 2 דרך BURNOUT3 (אחלה משחק) וזה יותר מדי MIDNIGHT CLUB 2 שדי לא אהבתי וגם יש ירידות פריימים קטלניות (בוא נקווה שלמחשב זה יהיה יותר כיף)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני ואחי בדיוק סיימנו את המשחק FEAR [משחק מעולה] ואנחנו מחפשים המלצות למשחק הבא שלנו. הייתי בת'רד ההמלצות אבל לא ראיתי שם משהו מעניין שעולה על הקריטריונים שלנו [דרישות מחשב זאת לא הבעיה אנחנו מחפשים משחק בסגנון מסויים] אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר משחק טוב שיצא לא מזמן, עם גראפיקה טובה, עלילה רצינית ולא רדודה, קרבות ראיליסטים שדורשים קצת מחשבה מעבר ללחוץ על הכפתור, דמויות משנה אמינות ואויבים מתוחכמים. רצוי ז'אנר הרפתקאות/לחימה/אקשן/מד"ב/מחק את המיותר, לא משחקי תפקידים [תודה רבה], גוף ראשון, איכותי, גיל 18 ומעלה... אתם מבינים למה אני מתכוונת, משהו טוב!בערך בסגנון של half life 2, far cry, FEAR וכדומה. אודה מאוד למי שיעזור לי! בתודה, לוסי.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סטים מקדישה את סוף השבוע הקרוב לחברה היפנית הוותיקה - וזה אומר שיש לכם הזדמנות פז לקבל את כל כותרי סדרות Total War ו-Dawn of War במחירים מצחיקים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%99%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%a0%d7%a8%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%a2%d7%a0/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עוד חברה קלאסית נסגרת, אני בטוח שכל מי ששיחק בThief או Deus Ex יודע כמה איכותית הייתה החברה (אם לא כוללים את דיאקטנה הנורא...)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יאמן שיחקתי בו היום וכל כך התאכזבתי לא שהמשחק לא טוב אבל הוא פשוט הפך למשחק קונסוליה מס**ח מה שקרה לגוטיק קרה ל אלדר סקרולס הקונסוליות הרסו את ה פי.סי גועל נפש בא לי להקיא
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אחרי חודש ומשהו שלא שיחקתי במשחק רציתי היום לחזור ולשחק עכשיו כשבאתי להתחבר לשרת קיבלתי הודעה "game disconnected could not join server" עכשיו מחקתי את המשחק ועכשיו כשאני מנסה להתקין חדש דרך הORIGIN ואומר לו להוריד הוא נתקע לי על "מתכוננן להורדה". עכשיו נסתי להסיר ולהתקין מחדש את ORIGIN. ביטלתי את הפיראוול שלי. יש עוד רעיונות אני משתגע כבר... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן לשחק במשחק מספר שעות קטן כל פעם ועדיין להתקדם? (יש לי רק איזה שעתיים לשחק כל בוקר, האם יש אזורים שצריך לשבת עליהם כמה שעות ברצף בשביל לעבור אותם?) מה קורה אם אני מפסיק לשחק לתקופה? האם החשבון מוקפא או נמחק? (ואם כן, תוך כמה זמן) האם כדאי להמתין שתצא ההרחבה ורק אז לקנות את שניהם? מה קורה כשמגיעים לדרגה 60? הכל משעמם וצריך דמות חדשה בשביל האתגר? ושאלת המשך, כמה המשחק ITEM DEPENDENT? אחד מהדברים שלא אהבתי בדיאבלו היה העובדה שעם החפצים הנכונים המשחק נהיה קל מאוד ולא היה צורך בכישרון בשביל לשרוד. האם אפשר לשחק באירופה עם דיסקים שנקנו בארה"ב? ושאלה אחרונה, כמה מכם משחקים WOW? תודה, LazyBoy
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש המלצות למשחק מעניין שאפשר לשבת עליו כל פעם קצת ככה בזמו פנוי ולעזוב עם עלילה מעניינת... יש המלצות? שלא יהיה יותר מדי FANSY הפשוטים האלה הכי כיפיים כמו RED ALERT הראשון... אבל משהו טיפה יותר איכותי מבחינת גרפיקה תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נינטנדו החליפו תשם של הרוולושן ל- Wii למה לעזזל הם עשו את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסינו לפתוח אתר מעריצים ישראלי למשחק. אתר שירכז חומרים בכול הנושאים השונים שיש במשחק, ושיהיה אפשר להגיע אליהם בצורה נוחה ופשוטה, ובנוסף שיהיה אפשר להגיב ולדבר אליהם. אין לנו שום כוונה להיות אתר יותר טוב מכל האתרים אשר ברמה עולמית. וגם לא פורום טוב יותר מפורום זה או כל פורום אחר של הקהילה. יש לנו גם המון חומרים שמתורגמים (עם אישור מן האתרים האלה ורבים אחרים). לא אין באתר פרסומות, הוא לא מכניס כסף, זה גם לא סוד שהוא לא נבנה על ידי איזה חברה ענקית אלא פשוט על ידי אנשים המשחקים את המשחק (ועוד לא משחקים משהו). מאוד נשמח אם תוכלו להקדיש כמה דקות מזמנכם, רק להביט באתר, לראות קצת מן התכנים ולתת ביקורות, בין אם היא ביקורת טובה, רעה או בונה. כל הערה תתקבל בהערכה גם הערות כמו "התו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כלאן שנוסד ב-2010, בימי BAD COMPAN 2, וזכה לכבוד רב, לאחר מכן התפרק בגלל פרישות רבות של שחקנים עקב לימודים, נפתח שוב והחזיר את כבודו, שרד עד אחרי יציאותו של BATTLEFIELD 3 והתפרק בעקבות סיבוכים שונים, כעת אנו פותחים אותו מחדש! תודות לשרון כריס, סהר מישלי ועידן הרמן המייסדים הראשונים של הקלאן! דרישות חובה: -מיקרופון -בגרות -פעילות, אבל גמישים. -גיל 13 ומעלה, אבל אם יש בגרות, אין לנו בעיה בכלל! -SPM 350 ומעלה (גמישים). -רמה 35 ומעלה, אבל גמישים. -לא מתייחסים בשיט ל-K/D -עבודת צוות 100% -דיוק של 20 אחוז ומעלה בנשקי ה-Assault (לא חובה, אך מומלץ). -דיוק של 15 אחוז ומעלה בנשקי ה-LMG (לא חובה אך מומלץ). חוקים: -אין לקלל אף אחד מחברי הכלאן ו/או ילדים אחר…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תנו לי שמות למשחקיים לילדים לדוגמא דייב פקמאן יש אתר למשחקים האלה?.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/32235.html יש 2 אז תבחרו מה בא לכם הם לא אותו דבר .. אלה 2 שונים ! משחק טוב חבל"ז .. !
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי גרסא מקורית של המשחק אם זה משנה והתקנתי עליו את ההרחבה (אם זה גם משנה). בכל אופן יצא לי לגלות בטעות שיש מודים למשחק הזה, וזה אחד מהם שאני מת לנסות אותו: יש בתיאור בצד ימין קישור להורדה של ההרחבה, למי שלא הצליח למצוא או סתם מתעצל הינה הקישור: http://www.moddb.com/mods/tiberium-essence/downloads/tiberium-essence-v13 בכל אופן ההוראות להתקנה של המוד הם לויסטה ודיי הסתכבתי עם זה כי אני חדש בויסטה ואין לי שמץ של מושג איפה לעזאזל אני אמור למקם את התיקיה MOD ועל איזה עידכון גרסא של המשחק מדובר שם? כי אין דבר כזה 1.09 אלא רק 1.9. אז למי שכבר יצא להשתמש במוד מסוים למשחק הזה ויכול לעזור אני מאוד אשמח!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ההשקה הרשמית מתקרבת במהירות - וב-Valve מעניקים לנו מספר הזדמנויות להתרשם לטובה מיצירת ה-VR המסקרנת שלהם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי לשחק במשחק הזה היום והוא עובד מהר מדי. חיפשתי פתרונות באינטרנט ולא מצאתי, אולי יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי שהמשחק יעבוד במהירות נורמלית? :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי 2 משתמשי סטים עם אותו אימייל אני רוצה לשנות במשתמש אחד אימייל הבעיה ששתי המשתמשים מאומתים ואני לא מצליח להחליף אימייל מה אני צריך לעשות?תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים של משחקים ותוכנות (בעיקר משחקים) לפוקט פיסי? (לא מדבר בהכרח על דברים לא חוקיים, אז אל תסקלו אותי ) הפוקט פיסי הוא Mio 168 תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-