משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו חלונות 7 לראשונה. כמו כן הוחלף כרטיס המסך ל- GTX470. לצערי, לאחר שהתקנתי את Steam, לפחות שני משחקים בו מגמגמים ו"קופצים" כל כמה שניות. מדובר ב- TF2 ו-SupCom2. יש לציין שאלה משחקי התלת מימד היחידים שכרגע מותקנים לי בסטים. שני האחרים הם Plans Vs. Zombies ו- Secret of Monkey Island שהם דו-מימדיים לחלוטין ועובדים בלי בעיה. ב-TF2 יש לי גמגומים בזמן משחק שלא נובעים מבעיות התחברות, כי הם קורים גם במשחק מקומי. ב- SupCom2 זה עוד יותר בולט כי אפילו במסך הפתיחה, בו מתנפנפים כמה דגלים- יש לי את אותם גמגומים. בשני המקרים שינוי ההגדרות הגרפיות, עדכון דרייברים, סגירת תוכנות שברקע וכו לא פתרו את הבעיה. חשבו לציין ש bioshock 2 שאינו מחובר לסט…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש מעבד amd 3000+ לוח asus a8n-sli זיכון samsung 256X2 400mhz וכרטיס מסך 6600 gt של גיגהביט אם קירור אקטיבי והוא בoc של ליבה 570 וזיכרון 1230 עכשיו קיבלתי אם הכרטיס doom3 ושאני משחק איתו אני צריך להיות בmedium שיעבוד כלומר 640*480 כדי שלא יהיה תקועה כאשר אני מעלה ל800*600 ומעלה הוא מתחיל להאיט ולקרטע זה לא קשור לoc בגלל שגם בלי זה אותו דבר וגם הכרטיס מיצא ב3dmark05 תוצאה של 3400 כל שאין לי מושג למה זה. אה וזה כמובן זה בלי פיטלרים. איך אפשר לדעת מזה זה?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב!! יש לי שאלה יש משחק פוקר ברשת שאני יכול לשחק עם חברים שלי אבל בחינם ???
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זו בעיה מוכרת או שזה רק אני עם נטוויז'ן האלה ? אצל חבר הוא מחובר בADSL ואצלו אני תמיד רואה 140-200 מקס ברוב השרתים .....אז מה אני מפספס פה ? זה כבר מגיע למצב שאני לא יכול לשחק בכלל ... מכל שרת מעיפים אותי ישר על פינג גבוה או שזה כבר מתנתק אוטומטי ( CONNECTION LOST ) עזרה מישהו ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש מקווה האם יהיה למחשב?ידוע כזה דבר?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת ה-\"RoomAlive\", שאת גרסתה הקודמת הכרנו בתערוכת CES אשתקד בתור \"IllumiRoom\", תאפשר לכל שחקן להיטמע אל תוך העולם שנוצר בחדר הפרטי שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-roomalive-%d7%aa%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a8-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6164380.html?tag=latestnews;title;1 בטח ישמח מישהו פה, אני בכלל לא מחכה למשחק הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקונסולה הצנועה החדשה של החברה הוותיקה לא מפסיקה להפתיע, ושוברת את שיא הפופולריות בשוק המקור שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שרשום כאן הוא כבר Gold ואמור לצאת לחנויות ב1 באפריל. (אולי זה שקר? ;D). http://212.190.116.226/news.php?y9ITolQe
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימו על 1080p ותהנו ! אם אהבתם תנו בלייק
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי את ההודעה על היותר מידי תרדים אבל לא היה תרד כזה בעיר השניה יש מעסיק שהמיקום שלו נמצא בשירותיים הציבוריים והמשימה הראשונה שלו או השניה זה ללכת למקום שבו מתקנים מכוניות (קרוב למקום הזה) וברגע שאתה מגיע לשם זה מראה לכך חלון פתוח... מה לעשות?.. לתוך החלון ניסית לזרוק רימון לתוך החלון לעשות כונת עם סניפר לתוך החלון שום דבר לא עבד משיהו?? :-\
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שמועות על זה ואני רוצה לאשר את המידע
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לשחק במשחק הזה היום והוא עובד מהר מדי. חיפשתי פתרונות באינטרנט ולא מצאתי, אולי יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי שהמשחק יעבוד במהירות נורמלית? :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כאן שחר שחקן WOW כבר שלוש שנים בימים אלה נפתחה גילדה ישראלית חדשה ב-HORD כרגע יש לנו 7 חברים שכולם שחקני WOW וותיקים עם ניסיון רחב בריידים , בגילדות אירופאיות+ ישראליות ומאוד חשוב כולם בוגרים וגילם נע בן 22-53 כן השחקן המבוגר ביותר בגילדה שלנו הוא בן 53 והוא משחק מהונילה , קיימת כניסה גם לילדים אבל רק אם אנחנו נמצא לנכון לצרף אותם זאת אומרת שאתם חייבים להפגין בגרות העדפה היא ל- 22+ הגילדה נפתחה מתוך דרישה של אנשים לשחק בהורד, כיום קיימת גילדת גפילדפיש שהיא קיימת כבר שנה וחצי ומרכיבה כ 300 שחקנים ישראלים גפילדפיש נמצאת ב-ALLY ולכן פתחנו גילדה נוספת בHORD אנו מחפשים שחקנים רציניים שמסוגלים לשחק ברמת HC למידה עצמאית ראש גדול בגרות אנא צפו בסרטון …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש משחק מכות למחשב כמו טקן לסוני 2 משחק לא ישן (לא מורטאקומבאט) מישהו מכיר משהוא בסגנון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש המלצות למשחק מעניין שאפשר לשבת עליו כל פעם קצת ככה בזמו פנוי ולעזוב עם עלילה מעניינת... יש המלצות? שלא יהיה יותר מדי FANSY הפשוטים האלה הכי כיפיים כמו RED ALERT הראשון... אבל משהו טיפה יותר איכותי מבחינת גרפיקה תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קודם כל משחקים שאני מאוד אוהב/אהבתי.. Enemy Territory- אני שנים משחק במשחק וגם בקודמים שלו, מהיום הראשון שהוא יצא כשזה נקרא RTCW: Multiplayer demo והיתה רק מפה אחת של הפלישה בחופים. המשחק מבוסס על המנוע של Q3A שגם אותו מאוד אהבתי לפני כן. ולא, לא שיחקתי בQUAKE WARS Titan Quest- לאחר שהתחלתי לשחק בו לא יכולתי להפסיק. החיסרון היחידי שלו הוא שהכל חוזר על עצמו.. וכן למי ששואל ניסיתי את IT, לא כ"כ אהבתי משום אותו חיסרון של המשחק הראשון. פשוט התאכזבתי שIT היה כמו הTQ. בסה"כ האויבים והמפות השתנו, זה כמו לשחק ET עם המוד של Halloween, ממש מטופש. Marvel Ultimate Alliance- לא יצא לי לשחק הרבה אבל מאוד אהבתי.. בקרוב אני אמשיך לשחק בו. Warlords Battlecry (ישן נושן אני יודע) אני ח…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו יודע מאיפה אפשר להוריד את השמירה האחרונה של VC?\ אני זוכר שיש באתר הרשמי או לא הרשמי (לא זוכר אם זה היה רישמי או לא ) אבל לא זוכר מה הכתובת.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אחרי שקיבלתי את ה2007WFP מיד התחלתי לנסות משחקים שונים וסרטים. דבר ראשון המסך מעולה דבר שני המשחק vegas מעולה, אבל... כבד מאוד כמו שאתם יודעים. אני מאוד נהנה לשחק בו אבל יש כמה דברים שהפריעו לי והתגברתי עליהם, ובאתי לשתף. לאחר בדיקות כל האפשריות הגרפיות וקריאה מסביב על המשחק הגעתי לכמה מסקנות: - HARDWARE SKINNING, כאשר הוא על OFF המשחק מריץ את האפשרות הזו על המעבד, כך שאם מדובר במעבד חזק, מומלץ. - SHADOWS, מפרק את הFPS בכ10! כלומר כאשר הוא על VERY LOW הFPS עולה ב10 ! משמעותי מאוד כשגם ככה המשחק רץ (ברזולוציה יפה) על 20-30FPS. -שאר האפשרויות הגרפיות לא שינו את הFPS כלל לכן הכל מופעל ועל MAX. -רזולוציות למסך רחב, המשחק לא מגיע עם תמיכה בהם, GURU3D הוסיף תמיכה כזו http:…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי גמרתי את המשחק ועכשיו אני רוצה להתחיל לשחק ברשת אז נכנסתי ללינק של המשחק ברשת ואז הוא מבקש ממני ליצור יוזר של EA אז עשיתי את כל מה שמבקשים ממני אבל אז הוא מבקש ממני סיראל קוד אמיתי למשחק וכמובן!! שאין לי מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תתארו את GTA3 בשנות השמונים בעיר חוף כפולה בגודלה ועם מאות אנשים מוזרים ברחובות תתארו כמות כפולה של פוליגונים וטקסטורות ותתארו כמות כפולה של כלי רכב שכוללות מכוניות אספנות משנות החמישים ועוד כמה סוגים של אופנועים, כטנועים, מסוקים וכמה מכוניות גולף נחמדות שאתם יכולים לסוע בהם מתי שרק תרצו. עכשיו תתארו שכל זה במרחק של פחות מחודש כן GTA VICE CITY ישוחרר ב 29 לחודש ואני הזמנתי אותו כבר עכשיו, ואל תשכחו שזה יהיה בלעדי ל PS2 כך שלמי שאין שיוכל את הלב!!!! ;D
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-